.

Idag är jag trött kan jag lova, värre har det kanske varit.

Kom precis innanför dörren efter en "tuff" arbetsdag, 12-21.15 idag. Förstår verkligen inte varför vi ska ha öppet till 21 nu, vi hade en försäljning på 5000 de sista 2 timmarna, vi kunde alltså lika gärna skita i dom där 2 extratimmarna. Skönt dock att få saker gjorda som man inte hinner med annars men ändå.

Vi har massa tävlingar på jobbet nu, en julkalender med nya tävlingar i stort sett varje dag. Än så länge har vi vunnit;
1 par  valfria strumpor
Fruktkorg till lunchrummet

På söndag tar vi också hem en biokväll med pizza, vi ska vara festklädda på jobbet, fota oss och skicka till huvudkontoret.
Hoppas på 2 kg godis och ett valfritt underklädesplagg också!

Inte nog med det så får vi en julklapp av företaget och också en av chefen, det blir mysigt när vi ska ses dagen innan julafton och öppna julklappar, lite tjuvstart sådär.


I morrn blir det kalas. Hämtar upp iina efter jobbet och sen slänger vi oss i kärringgrillen, åker och handlar virke och sedan ska det partajas.


Haha, hittade precis ett visitkort i min plånka. Åkte cykeltaxi förra torsdagen när vi skulle hem från krogen, 50 spänn för att åka mellan Esco och max, dvs typ 3 minuter. Det snöade så det var det fan värt, lustig snubbe det där! Önskar honom lycka till i New York där han har planer på att göra karriär!



Sov gött gott folk!
Kim Alexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback