harmonisk?

det ordet låter så förbannat roligt men jag måste erkänna att jag tills för en stund sen kände mig väldigt harmonisk. Jag körde enligt hastighetsreglerna hemåt och bestämde mig för att åka och hälsa på päronen, min bror och hans familj. Hur harmoniskt är inte det en lördagkväll?!
Dagen har flytit på bra och värvningarna gick bättre än bra idag, tog 20 st idag. Vann även denna vecka som var den sista, 57 mot tvåan som hade 24, känns bra att jag kammat hem alla 3 veckor. Nu får vi hoppas att vi kommer först i hela sverge, vi kom 2:a första veckan, på 13:onde andra och den här har vi inte fått svar på än men vi låg sammanlagt 4:a de första två veckorna. Måste erkänna att jag är lite stolt med tanke på att vi ligger i ett skitcentrum och det är 140 butiker som tävlar!



Annars då? Jo det är förjävligt bra just nu faktiskt. Jag har fått det bekräftat av min vän att vi faktiskt är tillsamans, åh, känns bra! Synd bara att han befinner sig 6 timmar bort med flyg, ajaj. Det har gått 2 dagar sen han åkte och det återstår alltför många, jag saknar så att jag spricker!





ALL kärlek till mig vän!


Kim Alexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback