för att det bara är så..

Kom precis hem efter en minst sagt svajig dag rent känsolmässigt..
Dagen började med att jag fick en liten utskällning, eller nej, rättare sagt, jag fick lite positiv kritik på jobbet. Det är ju faktiskt för min egen skull jag får dessa saker berättade för mig, för att kunna gå vidare i min personliga utveckling på jobbet. Visserligen fick vi alla det men jag är rätt dålig på att ta kritik så tar åt mig mer än vad jag borde men nu såhär ett par timmar i efterhand vet jag ju själv att jag kan mer än vad jag kanske ibland får fram!
Sen mår jag väl kanske inte tipp topp till och från men det är personligt och ingenting jag vill dela med mig av här på bloggen.

Som grädde på moset när jag kommer hem så knallar jag upp för trapporna som vanligt och lyckas tappa bilnyckeln precis när jag kommit upp. Den smet mellan trapporna och flög ner några våningar enda ner till tvättstugan, då var det bara att göra om samma sak och springa lite till i trapporna, lite extra vardagsträning är väl iförsig inte helt fel..


Men, nu tänker jag i alla fall blicka frammåt och ha en mysig kväll i väntan på att Rikard kommer hem vid 23-tiden. 
Jag ska laga lite mat till honom så han kan äta när han kommer hem och så ska jag duscha och göra mig fin tills han kommer. Hihi, jag tycker om att visa min uppskattning genom att fixa och dona så att han har det bra och kan luta sig tillbaka och sitta och titta på sin fina flickvän. Haha, det lät lite roligt men ni förstår nog vad jag menar. Inte för att han gillar mig mindre när jag springer runt osminkad i mjukisar men det får i alla fall mig att boosta upp självförtroendet lite :)!


I vanlig ordning så ska jag peppa upp mig själv med bra musik, funkar nästan alltid lika bra!





Hej hopp, jättesnopp!


Kim Alexandra

Kommentarer
Postat av: Jennika

Sånna dagar får vi många av här i livet..

Du kanske skulle peppa upp dig själv lite genom att träffa mig? :D

2009-05-20 @ 08:47:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback