argsurledsen

Swoosch så var det glada humöret ett minne blott..
Fan vad jag hatar att vara 21 år gammal, ha deltidsjobb och en bil på det i situationer som denna. Vad är jag så jävla sur för? Jo, biljäveln kommer att kosta mig lite drygt 8500:- den här månaden. Pengar jag inte ens har.. Servicen blev betydligt dyrare än vad jag räknat med och dessutom måste kam och drivrem bytas nästa vecka.. Som tur är så är bilen färdigbetald annars hade den gått på drygt 10500:-.. Men, inte fan är jag nöjd för det. 8500:- hur ska jag lyckas skrapa ihop det, det hjälper inte ens om jag slutar äta för jag har inte ens dom pengarna nu.. Alla planer bara sprack helt plötsligt, jag kommer få sitta här och ruttna eftersom jag knappt kommer ha råd att gå utanför dörren. Fan vad jag hatar pengar och min bil just nu!





Den eventuella Las Vegas trippen jag planerat lite smått i Mars kan jag ju bara glömma. Förstå att jag kunde ha befunnit mig där men istället sitter och slänger pengarna på en biljävel, jag är inte nöjd men jag måste ju ha skiten för att ta mig till jobbet..

Hej


Kim Alexandra

Kommentarer
Postat av: josefina

Men uptåget då? Du bor ju jätte centralt =)

2009-10-01 @ 19:11:00
URL: http://zackster.blogg.se/
Postat av: virran

Thank you Kim!!!

fy fan va pain-in-the-fucking-ass med bil. Lyxdyrt!!!! Gör oss alla rika tack!

2009-10-01 @ 19:33:49
URL: http://veronicanoer.blogg.se/
Postat av: Kim

Josefina - Jag vet, möjligheten finns men det tåget är knas. Jag vet av egna erfarenheter att det går lite som det vill, mycket inställda tåg osv och det finns inte ens chans att jag kan komma försent tyvärr..

2009-10-02 @ 01:02:17
URL: http://kiimalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback