fullproppat

Mitt schema för dagen har varit/är fullproppat för hela dagen, inte ens så att jag hinner med det jag skulle behöva..

Jag har jobbat mellan 12-19.15, sen bar det iväg hem till Uppsala. Hämtade upp Kiira, åkte till Willys och handlade morgondagens mat. Nu är jag hemma, kokar nudlar, ska gå med soporna, in i duschen, diska, städa upp lite grann och slutligen sova. Måste sova tidigt idag, upp kl 7 i morrn och jobba (9-17). Hämtar upp Jennika och iina efter jobbet i morrn i Märsta. Hem fort som fan och slänga på sig nått tjusigt och sedan knalla till systrarna där det ska kalasas! Vi vet fortfarande inte hur kvällen ser ut. Vi ska äta lite god mat och sedan hoppas på att det dyker upp nått kul att hitta på.


Just nu är jag alldeles för snurrig för att dra upp årets händelser som jag hade en tanke på att göra men det har hänt mer än vad man tror. För min del så har jag börjat leva mitt eget liv på egen hand, skaffat min första lägenhet, skaffat mitt första ordentliga jobb, ja det är nog dom stora grejerna. Har förståss hänt en massa annat roligt och tråkigt också men, som sagt, lite för snurrig just nu..


Mailade en tjej som kan det där med bloggdesign igår, hon verkar riktigt grym så hoppas att hon vill hjälpa mig :). Kanske blir min blogg lite roligare snart trots allt?..


Känner mig sjukt trött och sliten som person. Jag jobbar inte speciellt många timmar om dagen, oftast runt 6 men det är det att det ofta blir 6 dagarsveckor. Jag har ju som sagt inte varit ledig helg på länge heller, kanske därför jag känner mig sliten och tråkig nuförtiden. Dessutom har jag burit på en förkylning i 2 månader nu, då är det nått som är knas tror ni inte? Jag har haft en förbannad hosta i stort sett hela tiden under dessa 2 månader men nu är jag också snorig och känner mig alldeles knäpp i bollen. Men men, inte hindrar detta en riktig nisse (raggare som min vän skulle sagt) från att festa på hårt i morrn, icke!


Nu måste jag slänga i mig mina äckliga willysnudlar!



Visst ser det gott och hälsosamt ut?!
Kim Alexandra

hurra

Det går att kommentera min blogg igen!!

Nu är det bara det att den ser förbannat tråkigt ut men efter många försök så har jag insett att det helt enkelt inte är min grej det där med bloggdesign. Det ska fixas på ett eller annat vis förr eller senare!
Kim Alexandra

siffror och nuffror

Vill börja med att säga att jag saknar min vän! :) Han är i Åre just nu och super skallen i bitar, man blir ju lite avis faktiskt. En annan har inte ens planer för nyår.. Well, du är hemma på fredag, det kommer nog att gå hyffsat fort i allafall!



Idag har det varit mycket siffror i min hjärna!

Till och börja med så ser jag bensinen nu kostar 9.54, helt sjukt "billigt", perfekt för mig som tankar för över 2000 spänn i månaden!

När jag är på jobbet och funderar på när veckobrevet kommer (kommer varje måndag med vad som gäller för veckan) så kommer jag fram till att det är vecka 1! Hur skumt är inte det att det är vecka 1 redan nu, känns ju som att nyår borde ha varit. Har det alltid varit såhär frågar jag mig och mina kollegor, tydligen, jag har bara aldrig tänkt på det..!

När klockan passerat stängning idag så kommer en kund och slänger upp världens hög med kläder, tanken var ungefär såhär "Fattar du inte att vi har stängt och att jag vill gå hem?!" MEN, jag inser ganska snabbt att det här är en kund att tjäna pengar på, inga reavaror alls! Summan slutade på 4127 kr och jag var mer än nöjd! Jobbar gärna över några minuter för en sån kund faktiskt..!

Blev liten besviken idag när ett nytt schema kommit upp och jag var beredd på att se den helgen (v.3) blank för mig, nej då jobbar jag istället öppning-stängning båda dagarna.. Jag har varit ledig 1 lördag i dec, tycker det är dags för mig att få ett liv! Jag är ledig i helgen men sen jobbar jag 2 helger igen, jag börjar sakta men säkert glida ifrån mitt sociala liv känner jag här. Tur att man har förståndiga vänner!

På lördag blir det Disney on ice med min skönhet Ellen. Hon har fått det i julklapp av mig 5 år i rad nu så det är våran grej det där! Hämtar henne på fredag kväll efter jobbet så tågar vi in till Stockholm på lördag. På kvällen blir det fest, inte för att det är någon fest på g men jag är ledig, är det inte fest så fixar jag en!



Leo och Ellen


Nu är det dags för lite mat!

Simma lugnt!

Kim Alexandra

ja tack


Det var längesen jag dreglade över en skådespelare, sisådär 5-6 år sen skulle jag tro.! Det blev 27 dresses istället, kvaliten på Madagaskar 2 var ungefär som en film inspelad uppe på ett berg i snöstorm på 1800-talet..

Jag är mycket nöjd med mitt filmval såhär i efterhand. Inte för att den var sådär jätte speciell i sig utan för att en av huvudpersonerna (James Marsden) hade det där extra, vilken man, vilken man...! Den som inte faller för hans charm och hans kindben i den filmen måste antingen vara blind eller ha en pojksmak som inte ens borde få existera.. Ja, jag är sjukt nöjd helt enkelt. Synd bara att han är 35 bast och förmodligen har familj, med antydan på bilden nedan . Haha, vilken raggare jag är som ens spekulerar i sånt!


Ser ut som Angelina kan vara morsan med tanke på ungens läppar..?
Status att till och med den lille har badge, haha!


Sov gott mina vänner för det ska jag göra!
Kim Alexandra

filmsöndag

Nu har mormor och mamma precis varit här och fikat :)! Mormor som bor i Karlstad hade inte varit här förut men som hon sa så var intrycket av lägenheten över förväntan, att jag till och med hade golvyta, haha. Det är faktiskt inte illa på en lägenhet med en yta på totalt 21 kvm. Ändå så har jag klämt in en 3-sits soffa med schäslong (stavning?!), en säng, en garderob och en tv-bänk, centimeterna har noggrant räknats ut!


Min soffa

Nu har dom i alla fall åkt hem och jag har återgått till ensamheten. Är lite busig och håller på att tanka ner lite filmer. Helt sjukt vad fort det går, en film tar ca 20 minuter att få ner. Är van vid att man får bestämma sig dagen innan vad man vill se för att det tar sådan tid. Ligger just nu på 600 kb/s, rätt nice med tanke på att det är 3 st som laddas samtidigt!

Kan inte riktigt bestämma mig för vad det blir, har 10 filmer på lager nu men det står emellan
-Björn Gustavsson, ett livsverk
-Twilight
-Madagaskar 2.

Svårt val det där men skulle tro att det blir madagaskar 2 faktiskt, är lite svag för barnfilmer! Jag gillar heller inte riktigt att kolla på film själv, vill gärna dela glädjen med någon och känner för att dela Björn med iina som jag vet också är sugen på den!

Min vän har lämnat mig för en vecka i Åre nu så det lär bli ensamt för min del men jag lyckas nog roa mig på det ena eller andra sättet skulle jag tro, jobbar endå så mycket så.. Vi får väl hoppas att han super sig redlös och svinar lite åt mig med, det tror jag inte blir nått problem ;p!


Sådär, nu är Sex and the city och What happends in Vegas också klara.

Nu ska jag fixa nått gott o smaska på och luta mig tillbaka framför min skönhet.

// En som faktiskt var nära döden på riktigt idag... oops..
Kim Alexandra

Bingo

Det är helt sant! Helt plötsligt fick jag för mig att gå in på mitt gamla bingokonto. Hängde där en del när jag levde samboliv med katt och båt. Jag hade helt enkelt inte så mycket annat för mig, det är faktiskt kul att spela bingo. Mina vänner mobbar mig lite smått för det men jag erkänner att jag lätt faller dit, bilbingo är det skojigaste. Min föredetta svärmor sa de att:
 -Vafan Kim, här sitter du och stickar med mig och frågar när nästa bilbingo är, skärpning!
Inte för att hon är vidare värst gammal, endast 43 eller nått men vi hade fan lite tant-intressen tillsammans. Sånt man kan sakna ibland, men så är det, försvinner en liten bit så försvinner mycket mer..

Det jag ville komma till var i alla fall att jag loggade in för att kolla om jag hade några pengar där. Till min förvåning ligger 130 kr där och väntar på mig. Körde en bricka för 10 spänn, vinner 60 kr. Kör några till utan vinst men många chanser. I skrivandets stund kammar jag hem 120 spänn till, jag har alltså helt plötsligt över 300 spänn där. Ganska nice med tanke på att jag trodde jag bara hade några kronor..!

Ni må tycka jag är en nörd men this is me! Eller kanske this was me men jag börjar få feeling igen så nu kanske ni aldrig ser mig ute längre, precis som förr. Mina vänner, ni vet hur det är när jag får feeling för nått, det bara är så helt enkelt. Nej, nej nu försöker jag lura mig själv! Jag kan titta tillbaka på mitt liv med små kisande ögon men jag är jäkligt nöjd som det är och inte fan stoppar bingo mig från att roa mig och leva mitt korta liv, ni hör ju själva hur det låter..?!


Nåja, bingo, en mysig filt och skön pumpande house räcker och blir över för i kväll, jag är sjukt nöjd! Kanske en liten detalj till hade varit trevligt men så är inte fallet, tyvärr!


Kim Alexandra

fittorm och kukmask

Ungefär så påhittig är jag idag!

Försov mig som vanligt i morse, bara tur att jag inte vaknar senare än jag tänkt åka. Har en tendens att vakna ungefär 10 minuter innan dess. Somnade mycket gott igår, jag vet varför :)! 


Jobbade som vanligt idag. Ledig nästa år igen, haha det låter som att det är jätte synd om mig! Jag var ju faktiskt ledig i torsdags och att jobba fre-ons är väl ingenting man dör av, det bli fin lön i januari i alla fall!


Sitter just nu och funderar på vad som egentligen händer på nyår, verkar inte vara ett skit. Den enda planen vi hade blev inställd, kul.. Det känns ju faktiskt lite värdelöst att gå på krogen måste jag säga, känns inte rätt helt enkelt. På tal om krogen så måste jag berömma mig själv lite faktiskt, har inte varit ute sen förra fredagen. Inte blir det några tokerier i kväll heller, har insett att man blir rätt slutkörd av att gå upp tidigt o jobba dagen efter, om inte annat kan det ju vara bra att slippa åka dit för rattfylla..


Känner mig sjuk faktiskt, sådär gulligt snorig och trött i kroppen. Hade tänkt att mellandagsrea-shoppa idag men efter långa köer till diverse provrum och skit så orkade jag faktiskt inte, gick till Apoteket och köpte Kan jang som ska hällas i
min kropp dom närmsta dagarna istället.


Stannade hos Tommi på vägen hem för att köpa och hämta hans skiva som precis släppts, bra jobbat måste jag säga! Tänk om man hade en talang, om man kunde sjunga, dansa eller göra nått annat kul. Jag kan väl dansa men jag är ju ingenting man skulle kalla talang. Det skulle väl vara det att jag kan nudda min näsa med tungan då, haha!

Jag ska ju bli DJ någongång i mitt liv så det kanske blir min talang då, man kan ju alltid hoppas att man ärvt lite av far min som var kändisdj i Göteborg på glada 70-talet. Min pappa har varit med om mycket i sina dagar, man blir ju lite avis och undrar om man någonsin kommer uppleva lika mycket. Dj och modell i sina yngre dagar och sedan flygvärd och nu purser. Förstår inte hur han orkar, gubben har flugit i över 35 år, en annan blir trött av en flygresa! Jag ska inte klaga, jag flyger nästintill gratis och behöver inte betala ett skit för nått annat, det är kalas! Synd bara att man inte har tid, man skulle haft en miljon eller två så kunde man skit i jobbet och bara glida runt i några år, det skulle vara nått! Ingen som känner sig extra givmild idag och vill ge mig några miljoner?

Vet ni vad jag skulle göra om jag vann massa pengar, jag skulle göra precis som den där snubben som vann massa pengar för inte så längesen. Jag skulle bara dra, skulle säga upp mig i morrn och bara glida tills jag tröttnat och känner att det är dags att vara svensson igen. Men, det kommer ju aldrig hända så..


Ja men jo tack!



Blev ett mycket torrt inlägg men men, känns ju onödigt att radera allt och börja om, ja. Är lite degig som sagt och känner mig inte speciellt motiverad till att skriva.



Saknar..
Kim Alexandra

dramatiskt!

Inte speciellt men det har hänt lite saker sen jag bloggade sist..!

Ni minns kanske att jag i förra inlägget poängterade väldigt nogrant att jag höll mig hemma och lugn för att jag skulle jobba idag. Det blev inte riktigt så, i alla fall inte lugnt och sömn kl 12. Min vän ringer återigen full like a kastrull och hämtar upp mig i en taxi som dumpar oss på statoil där han ska ha sin hederliga mosmeny. Han höll mig vaken till runt 2 tiden då jag efter många långa dryga disskutioner om det ena och det andra äntligen stängde av mina öron och somnade. Vaknar till och från då han är en jävel på att springa upp och dricka vatten och dessutom prata i sömnen, väcks återigen halv 6 av att hans mobil ringer och hans svarar och sitter o snackar som de vore en vanlig tisdag mitt på dagen. Somnar om efter ett tag, vaknar igen halv 7 då min vän fått för sig massa dumheter men äntligen nyktrat till och kan prata som en normal människa. Somnade aldrig om efter det och tog mig sakta men säkert upp ur sängen vid 07.20 och gör mig redo för jobb. Ja, jag är lite trött idag faktiskt.

När jag nästan är framme på jobbet så vinkas jag in av farbror blå, blåser som aldrig förr i alkomätaren och får sedan gasa vidare. Fy fan va nervös man blir av polisen, varför det? Jag hade inget och dölja.. Däremot var det en jävla tur att det inte var en av många gånger jag åkt till jobbet sådär halvt osäker på om det verkligen är så smart. Nu har jag i alla fall lärt mig att inte supa mig redlös och sedan köra bil tidigt dagen efter, har tyvärr hänt..







Idag började ju som bekant mellandagsrean och folket var i full fart. Sänkningarna gick hyffsat fort att fixa i morse så det var skönt. Man kan ju undra om folket tror att kläderna är mindre värda eller sämre på något sätt för att dom är på rea, hur kommer det sig att det helt plötsligt är okej att riva i allt och slänga det på golvet?..

Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en myskväll med film. Nu blev det visst lite stressigt här, tiden bara sprang iväg!

Hej hopp!
Kim Alexandra

sammanträffande

Vilket sammanträffande att jag lyssnar på tiesto´s "he´s a pirate" och slår på TV:n där det är pirates of the carribean, tyckte det var mycket lustigt faktiskt!


Jag sitter fortfarande här i min ensamhet och suktar, helt sjukt vad musik kan göra en taggad!
Har precis brännt en skiva till bilen, börjar trötta på att höra samma gamla vanliga visor om o om igen..

Mina vänner gör mig besviken idag. Ringde brudarna för att kolla läget, om dom infann sig på Gillet. Nej, då är dom i Märsta och ska ut på KC, vilka lirare, det är inte okej! Här sitter man och vill inget hellre och hade som sagt tänkt att dom skulle festa lite åt mig och rapportera läget, men icke! Inte gör dom mig besviken på rikt men man börjar ju undra hur raggarjenkan lyckats få med 3 pers på det här med KC.. Jaja :)

Ser taxibil efter taxibil här utanför, det betyder drag.. Jaja, ska sluta tjata för jag kan ju faktiskt gå ut, jag är ju inte förlamad men det vore väldans oklokt att göra det..!

I morrn ska jag som sagt jobba och sänka en jävlans massa plagg. Dom flesta börjar redan 8, jag 9. Vi öppnar inte förens 11 så under dessa timmar ska vi endast trycka dit en massa röda prislappar! Jag har mina avdelningar att sköta, dvs underkläder och XLNT (större kläder), kul o gräva bland alla jävla trosor som bara ramlar av.. Det positiva är att jag i alla fall tjänar grymma pengar i morrn, 100% OB tackar man faktiskt inte nej till..

Nu ska jag ägna mig åt lite disk och sånt nyttigt, jag får faktiskt finbesök i morrn efter jobbet, sug på den ni!

Is there any way that I could stay in your arms?


Svälj en droppe eller två åt mig också är ni söta! //Kimmi
Kim Alexandra

vill vill vill

Jag är så grymt taggad på att gå ut!! Som vanligt är det mitt jobb som hindrar mig, 9-17 i morrn känns inte så lyckat om man super dagen innan. Jag vill uuuut!




Jag vill vara på Gillet i kväll!


Kanske ska vara glad för att man ska ha förköpsbiljett annars hade jag säkert smitit dit i alla fall! Mina vänner får helt enkelt festa åt mig.. Om det ändå kunde göras så..

Sitter här i min ensamhet med en öl o några pepparkakor, måste laga mat snart. Pumpar den grymaste musiken och bara njuter av mina nya högtalare och datorn. Jag är en grymt nöjd person just nu, förutom det där med utgången då..

Har laddat upp nya bilder på face idag, grymt kul! Gick in på pappas dator när jag var hemma och förde över dom till min dator, sjukt mycket bilder fanns det där. Från 2002-2007, massa bilder på mig, fester och kompisar. Får väl se hur reaktionerna blir på face men vafan det var ju år och dar sen bilderna togs!







Haha grymt liten tjej, togs 2004 och 2005. Fan vad man var kamerakåt på den tiden!



Nu ska jag digga vidare!

Lyssna på house så lever du längre!!
Kim Alexandra

sjukligt nöjd!

Är det tillåtet att känna sig så här oförskämt nöjd?!!!
Jag har fått stans snyggaste laptop i julklapp!!!


Den är så mkt mer än vad jag någonsin vågat hoppats på och så mycket bättre än vad jag någonsin haft råd med själv. Jag är en sjukt lycklig människa just nu. Inte nog med att den är lacksvart så är den blanksilver innuti och har värsta touchknapparna över tangenterna, haha jag är i chock! Tack mamma, pappa och mormor!!

Som att detta inte vore nog så fick jag även ett schysst ljudsystem av min bror och hans sambo så nu jävla grannar, ingen sömn för er framöver!!

Längtar tills i morrn när jag kommer hem och får ordning på allt, då jävlar ska det pumpas. Förde också över The Annual 2009 till datorn så nu jävlar som sagt!

Kom nyss hem från min vän joakim där det spelades spel och annat mys som man gör på julafton. Skit mysigt men åkte ganska tidigt. kunde inte vänta längre på att fingra på min dator! Enda minuset är väl att det lätt blir fingeravtryck på den men det går ju att putsa av..

Hoppas ni är lika sjukt nöjda med era julklappar som jag är!

puss o kram
Kim Alexandra

Jag ser det snöa, på rikt!!

Weheee, det snöar på självaste julafton!!


Har precis plattat till mitt afro och ska lägga på lite klet och bege mig till päronen snart. Är lite gladare nu än jag var igår, det snöar som sagt på självaste julafton, vad mer kan man begära?!

Vaknade inatt/i morse av jorden sendrag i vaden, man kan ju fundera över vad jag drömde egentligen.. Jag trodde på rikt att benet skulle ramla av. Har aldrig haft ett sånt där extremt sendrag. Av vissa aktiviteter vet man ju att kroppen kan säga emot och krampa lite men det här var inte ens i närheten. När jag vaknade till ordentligt några timmar senare undrade jag om jag drömt eller inte. Ställde mig upp och höll på att gå av, det har lugnat ner sig nu några timmar senare men det känns fortfarande, skumt!

Ska bli spännande med alla julklappar idag, inte för att jag begär speciellt mycket, eller egentligen inte någonting men det är alltid kul med julklappsöppning. Får väl se hur min brorsdotter är i år, hon brukar vara helt tokig! Nu när hennes kusiner också ska vara med så lär det ju inte bli bättre, är alla 7-åringar sådär?!..

Nu ska jag slänga i mig lite kaffe och slutföra mitt försök att bli en vackrare Kim.

God Jul!
Kim Alexandra

ångest

Ja, helt sant. Helt plötsligt fick jag nån konstig ångest..

Det må vara ölen (som visade sig vara 6,6%), jag är så sjukt känslosam just nu. Kanske är det också för att julafton närmar sig och jag för första gången i mitt liv kommer att vakna upp själv.. Det är fan sant, det är första gången under mina 20 år, riktigt mycket känslor sveper över mig just nu..

Jag har inga problem med själva ordet själv egentligen eftersom det är självalt och jag behöver/har behövt det. Jag har behövt leta reda på mig själv och hur jag egentligen fungerar utan stöd omkring mig 24 h/dygn. Det har varit nyttigt för mig att "slå mig fri", jag har nog lärt mig mer än vad jag tror. Jag ska bara vara lycklig för att allt flyter på så förbannat bra för mig. Egentligen har jag verkligen allt jag behöver, om man bortser från materiella saker, då är det ju alltid nått som "man måste ha". Jag ska vara lycklig egentligen men.. Vet inte vad det är med mig men jag känner mig faktiskt ledsen nu, har ingen direkt förklaring på varför, hur kan det vara så svårt att tyda sina egna känslor? Jag kanske har en del kvar att lära mig av mig själv men jag trodde jag kommit längre än såhär. Bara känna sig ledsen sådär från ingenstans är inte okej, nej, det är inte okej!

Ni får verkligen ursäkta mig för mitt schizofreni (orkar inte googla men hoppas på att det stavs så)-beteende men jag måste helt enkelt få förklara mig för någon. Kanske för mig själv för att kanske få klarhet i mina känslor men det hjälpte faktiskt inte, trodde det skulle göra det..


Nog om det, i morrn är det i alla fall julafton och alla ska vara pigga och glada, även jag! När jag väl sätter mig i bilen och är på väg mot sällskap så blir det nog bättre..!


God jul kära vänner!
Kim Alexandra

äntligen hemma

Nuså, nu är jag äntligen hemma och har slagit mig till ro, nästan i alla fall. Lång dag idag, har befunnit mig i och runt väsby c mellan 08.15 och 21.15 idag, känns i mina fötter kan jag lova att den här dagen har varit lång.

Måste erkänna att jag är väldigt nöjd med dagens julklappar och vinster såhär dagen innan julafton!
Glömde säga tidigare att vi fick pepparkakor också, livsfarligt goda!



Sitter nu och avnjuter en leffes. Eller avnjuter kanske är fel ordval eftersom att jag tyvärr Sara måste säga att ölen var okej men inget fullpottare.

I kväll/natt ska det städas och slås in fler julklappar. Har ingen ork kvar i kroppen men jag vägrar att komma hem till det här på julaftonskväll/juldagen, känns inte bra att komma hem till ett stökigt hem. Eftersom jag vägrar att göra det måste jag alltså göra det i kväll, annars kan jag ju inte komma hem, eller nått...

Det blev lunch med Joakim och Anna idag också, mycket trevligt med sällskap. Ska över till hans föräldrar en sväng i morrn kväll också hade jag tänkt. Dom bor  granne med mina föräldrar och eftersom jag är som dom uttrycker det "dottern dom aldrig fick" så är jag mer än välkommen på julaftonskvällen. För er som inte vet så har jag varit dagbarn hos dom i halva mitt liv, mina föräldrar jobbar/jobbade på SAS så det har inte alltid varit lämpligt att gå på dagis för mig.

Nu ska jag ägna mig åt hushållssysslor nån timme framöver.


Puss o kram!
Kim Alexandra

lyckans dag!

Idag är en bra dag, i alla fall än så länge!

Försov mig lite iförsig men det är glömt för längesen.

Kommer till jobbet, där bjöds det på saffranspannkaka som chefen bakat.

Fick en massa fina julklappar också från jobbet:
En tomte (som man har värmeljus i)
Ljus
Brödkorg i tyg

Fick våra grejer som vi vunnit i julkalenderstävlingarna:
Knästrumpor
Bh
Halsband

Dessutom så vann jag vinlotteriet!!!!!!
3 flaskor vitt vin
1 liten flaska rödvin
1 liten flaska champagne
2 cider
2 öl

Vilken dag, julafton idag i stället. Julafton x2 blir det i år, kalas!


Nu sitter jag hos Joakim och ska äta lite mackor o mysa. Perfekt att han o hans fruga bor 5 min från mitt jobb, börjar jobba 12 igen.


Tack o hej leverpastej!
Kim Alexandra

sikken natt

Somnade runt midnatt men väcktes 2 timmar senare av att min tokfulle vän ringer och ska hälsa på mig.
Snäll som jag är så släpper jag in vännen och får stå ut med dennes ståhej i nån timme.. Nejdå, mysigt att du kom, även om du kanske varit snällare i dina dagar!

Upp med tuppen vid 10, skulle varit 9 men eftersom mina handdukar fortfarande (?!) inte torkat så sket det sig men duschen. Ner en visa på stan och köpa julklapp till jobbet och sen Kinabuffé med vännen. Iina kom hit vid halv 2 och vi for iväg, körde hem henne och vidare till jobbet sen.

Väl på jobbet så möts jag av en jävla massa frukt och 2 kilo godis, ja vi vann även 2 kg godis. Inte nog med all mat man kommer peta i sig i jul så ska man äta pizza, godis och tårta på det med. Måste  börja träna om jag inte ska behöva ligga i vassen i sommar, vore ju trist! Det blir nog en sallad till lunch i morrn, utan dressing alltså, haha..

Morgondagen blir tuff. Ska vara på jobbet 08.15 för julklappsutdelning och mys, iförsig inte speciellt jobbigt! Sen ska jag köpa mina sista julklappar och vidare till Joakim och hans fruga, tänkte ta en fika o snacka lite skit. Börjar jobba kl 12 igen och slutar 21.15, men men, bra med pengar!


Med andra ord så kanske jag borde gå och lägga mig nu eller vad tycks? Det kanske är bäst så.


Ge mig snö! Sommar går också utmärkt, bara inte det här värdelösa mellanvädret! Ja, sommar vore finfint!!



Godnatt darlings!

Kim Alexandra

ursäkta mig

för att min blogg ser ut som den gör för tillfället. Jag orkar/har helt enkelt inte tid att lära mig hur det funkar med alla koder hit och dit, blir riktigt less på skiten faktiskt! Nu har jag suttit här ett bra tag och försökt mig på det men kommer absolut ingenstans. Får helt enkelt lösa det på nått sätt, men inte nu för nu har jag en massa annat för mig.. Ångest.. Vet själv hur tråkigt det är att läsa när det ser ut såhär! Tålamod!


Puss hej!
Kim Alexandra

min lycka..

.. Försvann lika fort som den kom, det regnar ute!! :(

Undrar också hur det är med min vän..


Kim Alexandra

snööö

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA!!!



Det snöar! Jag som verkligen önskat mig snö i julklapp, även om det kanske är lite väl optimistiskt att säga att den lilla snö vi fått ligger kvar om 3 dagar men ändå, jag fick i alla fall snö några dagar innan!

Kollar just på Populärmusik från Vittula, nått o se? De vette fan, den började precis, det enda jag hunnit sett är en snubbe på ett snöigt berg som fastnade med tungan på isen.. Kan vara värt att se! :)

Mitt i alla dessa positiva känslor så måste jag erkänna att jag faktiskt är irriterad på samma gång.. Har tvättat precis och mina handdukar var helt dungsura när jag skulle slänga in dom i torktummlaren. Gjorde ett tappert försök att slänga i dom i torktummlaren i alla fall, kanske skulle dom bli lite torrare i alla fall tänkte jag. 1 timme senare kommer jag ner för att hämta allt det sista eftersom min tvättid var slut, fortfarande lika dyngsura!! Nu hänger det alltså handdukar på min ända dörr, handdukstorken (passande), spishandtagen och på gardinstången. Ser sådär lagom roligt ut.


Sjuk film jag kollar på alltså, dom äter varandras snorkråkar, slår barn och tafsar en jävla massa på varandra..

Glömde säga att jag ska hämta mitt paket i morrn med grejerna jag beställde förra veckan, spännande!! Hoppas allt passar och ser ut som jag tror att de kommer göra!


Nu ska jag luta mig tillbaka och försöka förstå mig på filmen!

Puss o kram

Kim Alexandra

kaos

En dag som denna började med en massa stress. Sara på jobbet ringer kvar i 10 och har fått för sig att vi öppnar 10 istället för 11. Schemat sa att vi öppnade 11 men allt annat att vi öppnade 11, jag ber henne ringa chefen och kolla och hon ber i sin tur Sara att ringa centrumledningen. Mycket riktigt öppnade vi 10, panik! Jag som var den som skulle öppna med Sara slänger på mig kläderna och hoppar in i bilen, vilket missförstånd! Kommer till jobbet 10.40 helt uppe i varv och börjar genast jobba. Chefen hade också kommit in men ändå. Första gången jag kommit försent men det var ju faktiskt inte mitt fel eftersom alla i personalen hade missat det, skönt att få beröm för att man var snabb när man kom försent haha.


Nu har jag precis ätit en massa god mat, idag blev det kycklig i sötsur annanassås och ris, gött! Ska dammsuga en sväng snart innan jag ska köra över dammsugaren till systrarna, lånade den i fredags. Kvällen består av en massa tvättande, var ett tag sen sist så det lär vara en hel del.


I morrn blir det en sväng ner på stan och inhandla en julklapp till jobbet. Blir Kinabuffé till lunch och sen åka och jobba, börjar 3. Hade tänkt att åka lite tidigare och köpa lite julklappar i centrumet också.


Gissa vad? Jo, jag har fått ett till (?!) stenskott på rutan min, hur lyckas man få 3 st på en månad?.. Kan inte säga annat än att jag verkligen ledsnat på att köra på motorvägen men vad kan jag göra åt saken? Inte mycket tyvärr!


I morrn är det löning i alla fall, skönt! Inte för att det kommer att finnas många ören kvar när allt är betalt i morrn men i alla fall, tanken på att ha dom i några timmar är i alla fall skön.


Nu ska jag ägna mig åt dammsugning och disk, kul...



Puss o kram
Kim Alexandra

last night

Nu blir jag lite ledsen i ögat faktiskt, hade skrivit ett lång inlägg sen råkade jag ta bort det, skulle göra en ändring bara.. Skit också! Blir en lite kortare version på det nu då, känner mig inte direkt motiverad att skriva just nu..

Igår var det i alla fall fest hos mig, skoj! Vi var 13 st som delade på 21 kvm men det gick ju finfint, skulle nog gå med 20 st också.

Utgång blev det på Bj. Brukar inte vara favoritstället men det var okej igår, kanske mest för den grymmaste Dj:n jag någonsin hört. Ni som känner mig vet att jag inte är den som slutar dansa om jag hör musik jag diggar. Mina fötter var inte så glada på mig när jag väl skulle ta mig hem kan jag lova, det tog mig 45 min, en promenad som vanligtvis tar max 25 min. Gick iförsig en omväg för att slippa gå där alla bilar åker då jag såg ut som att jag haft sex i fel hål hela kvällen lång men ändå..

Den här dagen har verkligen bara försvunnit. Vaknade runt 12, gick till systrarna vid 2. Väl framme där så bjöds det på god mat, dom där lindén:arna är riktiga fenor på det där med matlagning! Resten av dagen tillbringades i soffan där man somnade en eller tre gånger, helt slut. Det vart lite gott och Harry Potter i alla fall så det var mysigt.

Nu har jag kommit hem och sitter här alldeles nykter och ensam en lördagskväll, skönt att man börjat stila sig lite, åtminstonde i kväll. Nu ska det letas fram kläder inför morgondagens jobb då vi ska ha finkläder på oss (klänning, kjol eller kavaj), då får vi en bio och pizzakväll.



Delar med mig lite av mina fina vänner. Då får ni se lite av min lägenhet också som jag fortfarande inte lagt upp bilder på.


Kaisa och Rikard på ett hörn


iina och Jennika


Kalle (kiira, iina och kaisas bror) , Kaisa och G-son


Rikard och Andreas


? (sorry!), Dan och Wadberg


Jennika, Kalle, G-son och kiira


kiira och Jennika


Wadberg och iina


Jennika och Kalle


Sov gott mina kära vänner!
Puss o kram

Kim Alexandra

groggy

Goddag gott folk!

Har precis slängt i mig lite wok och ris, verkligen slängt i mig. Riset ligger lite här och var i lägenheten men vet du vad? Det är faktiskt inget problem idag för jag har lånat systrarnas dammsugare. Nu är jag stressad som aldrig förr!
Hur har jag då tid att blogga tänker du kanske? Jo, känner att det är lite av min plikt, inte en dag utan ett inlägg, det vore skandal, haha.

Har kännt mig sjuk hela dagen, proppat i mig 4 alvedon nu så jag tror att jag kommer känna mig bättre snart.. Det viktigaste är i alla fall att jag är ledig i morrn och kan ligga och sova hela dagen då om det behövs!


I kväll blir det i alla fall partaj at my place. Vi blir inte så många, kanske 10 pers men det kan vara rätt lämpligt på 21 kvm.. Får se om det blir utgång och ännu fler skulder i kväll. Känner mig lite "tvingad" att festa i kväll eftersom jag som sagt bara är ledig en helgdag den här månaden och det är i morrn så.. Äsch, skit i febern och tröttheten, man lever bara en gång! Inte för att jag har så hög feber kanske men jag känner mig sådär onormal och fryser ihjäl i min varma lägenhet..


Party like a rockstar!

Kim Alexandra

.

Idag är jag trött kan jag lova, värre har det kanske varit.

Kom precis innanför dörren efter en "tuff" arbetsdag, 12-21.15 idag. Förstår verkligen inte varför vi ska ha öppet till 21 nu, vi hade en försäljning på 5000 de sista 2 timmarna, vi kunde alltså lika gärna skita i dom där 2 extratimmarna. Skönt dock att få saker gjorda som man inte hinner med annars men ändå.

Vi har massa tävlingar på jobbet nu, en julkalender med nya tävlingar i stort sett varje dag. Än så länge har vi vunnit;
1 par  valfria strumpor
Fruktkorg till lunchrummet

På söndag tar vi också hem en biokväll med pizza, vi ska vara festklädda på jobbet, fota oss och skicka till huvudkontoret.
Hoppas på 2 kg godis och ett valfritt underklädesplagg också!

Inte nog med det så får vi en julklapp av företaget och också en av chefen, det blir mysigt när vi ska ses dagen innan julafton och öppna julklappar, lite tjuvstart sådär.


I morrn blir det kalas. Hämtar upp iina efter jobbet och sen slänger vi oss i kärringgrillen, åker och handlar virke och sedan ska det partajas.


Haha, hittade precis ett visitkort i min plånka. Åkte cykeltaxi förra torsdagen när vi skulle hem från krogen, 50 spänn för att åka mellan Esco och max, dvs typ 3 minuter. Det snöade så det var det fan värt, lustig snubbe det där! Önskar honom lycka till i New York där han har planer på att göra karriär!



Sov gött gott folk!
Kim Alexandra

händelserikt

Dagen började med ett gnäll ur min käft till iina som löd såhär;
 - Det är inte männskligt att gå upp såhär tidigt (07.20).
Schysst, inte ens säga godmorgon till min vän iina. Vaknade förresten inatt av att hon sa;
- Nej hjälp, snälla sluta!
Haha, hon drömde att en tant skulle köra över en häst. Tanten var tydligen riktigt läskig enligt iina. Hon hade till och med svårt att somna om sen, hon som inte gillar hästar för fem kronor..

Väl ute på motorvägen gick det satans fort, blev hindrad av en bekant i trappen på vägen ut och åkte lite senare än vad vi hade tänkt, iina skulle ju köras hem med.
När jag nästan kommit fram till Väsbyavfarten så står allt helt plötsligt stilla. En minut senare kommer en satans massa blåljus från alla håll och kanter. Efter cirkus 20 minuter börjar vi rulla lite smått och 15 meter framför ligger en bil helt mosad mot en vall på kanten. Blä, blä och återigen blä, dom hade inte ens fått ut personen i bilen utan stog och försökte såga/klippa loss den stackarn. Undrar om hon/han/de överlevde.? Jag bestämde mig genast för att bli mer nöjd med det enda liv jag har!

Väl på jobbet möts jag av ytterligare dåliga nyheter, vi måste dra ner på timmar.. Suger! Vi säljer alltså för lite, säljer vi mer får vi jobba mer, ganska logiskt. Skulle jobba 11-19 på söndag, nu ska jag helt plötsligt bara jobba 11-14, det är alltså ca 700 kr efter skatt jag torskar bara den dagen.. :( Tråkigt men vad gör man.. Jävla finanskris! Klart att klädbranchen drabbas men man tycker ju också att de som handlar dyrare märkeskläder borde gå ner sig lite i pris och handla på lite billigare ställen med ungefär samma innehåll.. Blir inte klok på sånt, inte heller på när folk shoppar, i vårat centrum är det helt oförutsägbart, finns ingen logik. Man kan tro att det handlas efter lön men det är inte så säkert..


Trots alla detta bittra händelser så har jag varit förvånansvärt glad idag. Den här "hippa" bruden som säger tack en extra gång, ger kunderna en extra komplimang och önskar en trevlig dag/eftermiddag. Antingen blir man glad eller så blir man irriterad när man ser en "sån", dom flesta blir glada eftersom lycka har en tendens att smitta av sig. Borde ju som sagt inte vara sådär jätteglad men det var jag faktiskt, hade kanske nått med det där " vara glad för den enda liv jag har" att göra.. Kan vara allt kaffe jag slängde i mig också..?

Nu sitter jag här i alla fall i min lilla lya och håller på att somna, det är slitsamt att jobba 9-19.15 när man inte är van att gå upp så tidigt! Min vän har lurat ut mig på en öl så jag ska väl hoppa in i duschen nu och hoppas på att jag piggnar till lite grann.

Slänger in en söt bild på min brorsdotter när hon var mindre

Goa älskade vän!



Puss o kram



Kim Alexandra

Titanic

Sitter och kollar på titanic, bra där! Paus nu sen börjar tårarna rulla skulle jag tro. Sjukt längesen man såg den filmen, kommer ihåg första gången, då snackar vi flöde ner för mina kinder! Sjukt att man gråter till filmer. Den allra värsta filmen är dock Armagedon, där kan vi snacka ett shotglas med tårar, haha kanske inte men det känns så.


Jag och iina har kommit fram till att jag ska satsa på att bli en såndär wackawacka, alltså DJ. Haha det där med wackawacka måste höras för att man ska haja men säg det med ljus hög ton så förstår du nog. Humor ja. Vore sjukt kul, tror att man lite övning så skulle jag bli grym, någon som känner sig manad att vara min lärare? Kanske är bättre att lära sig själv och få sin egen stil men kan ju vara bra att ha utrustningen också.. Det vore i alla fall grymt kul, en liten dröm jag har. Har ni nått namnförslag förresten? In med förslagen för jag kommer bli kändis, hur grymt vore det inte om det vore du som gett mig mitt artistnamn?!


Ser jag inte ut som en typisk dj? ;p



Shit, nu börjar det igen.

Puss Hej
Kim Alexandra

shoes


Dagen har varit lyckad so far. Varit en sväng på stan med iina och syrran kiira.
Det inhandlades lite även för min del, snyggaste skorna från H&M. Inte nog med det så är dom sköna också.
Jag är väl ingen direkt exemplarisk "gå i höga skor tjej" men det här ska nog gå fint! Nej, jag hade inga egna pengar för er som tror att jag säger att jag inte har pengar fast jag har det. Ligger kanske en viss sanning i era tankar men sparkontot är faktiskt ett sparkonto och ingenting jag gärna nallar av.




Hade tänkt att lägga in lite bilder på min lya också men har bara gamla bilder och nu är det alldeles för stökigt för att fota men jag ska nog ha tid att styra upp den senare i kväll skulle jag tro.

iina stannar kvar en natt till så i kväll blir det mys och titanic, grymt längesen man såg den filmen!
Kim Alexandra

hell yeah!

Har hittat min kamerasladd, alltså USB-sladden! Kan inte förstå hur jag lyckats missa den?! Skulle plocka fram min laddare ur min låda som ser ut som en ormgrop, dvs en massa sladdar. Där ligger kabeln överst, hur lyckades jag missa den?!

Helgens alkoholintag har också bestämts, det blir goa groggar och lite öl på det.
Vodka
Tranbärsjuice
Sprite
Pressad lime
Krossad is

Låter inte det kanon?


Nu bär det av till staden med iina som ska inhandla sina sista julklappar.

Uppdaterar med lite bilder senare, iina flåsar vid dörren och tycker vi ska ge oss iväg nu.


 /Kim
Kim Alexandra

jäääälla skit

skrev ett inlägg här nyss men den här datorn är verkligen inte på min sida idag.

Fattar mig kort med att berätta hur sjukligt irriterad jag är över att apple/ipod ska göra allt så mycket mer komlicerat än vad det måste vara. Vill få över iinas musik till min dator och sen vidare in på min ipod men det var ju verkligen inte så lätt som att bara kopiera över föra över.. Har väl nånting med att dom vill att man ska betala för musiken men vafan, lite givmildhet hallå..


Orkar inte gå in i detalj på allt men ni hajar nog vad jag menar, ni är nog ena riktiga hajar som hajar..?

Sitter här med iina o har vräkt som fan, öl, hallonsoda, en energidryck o lösgodis på det. Det slank ju ner en halv paradisask igår med för den delen. Illa Kim, illa.!

Tur att musik som denna kan lugna ner min stressade och fulla mage nu. Tack för underbar musik!
http://www.youtube.com/watch?v=cT3J_E6LW7I



Kim Alexandra

Solen

skiner!!! Pratade senaste igår om det här med solsken med en kollega. Vi diskuterade hur längesen det faktiskt var som solen sken och guess what?! Solen skiner! Vi behöver verkligen det här solljuset, det är ju bara grått och regningt annars. Den här dagen blir nog en bra dag, solsken och blå himmel, I like!
b




Dags att göra sig i ordning för jobb!

puss o kram
Kim Alexandra

Pimpad

I kväll har jag haft alldeles för mycket fritid känner jag! Har suttit och försökt förstå mig på det här med bloggdesign. Har de senaste 4 timmarna haft väldigt många utseenden på bloggen men det blev fortfarande inte riktigt som jag tänkt mig. Nu är jag less på det här och bestämmer mig för att den lilla förändringen som gjorts får förbli såhär tills nästa gång jag har för lite fritid, dvs typ aldrig.. Jorå, en vacker dag ska min blogg bli fin! Någon som känner sig manad?


Oväntat att jag öppnade en paradisask? Nej, inte speciellt. Har ätit upp hela översta lagret (förutom likörtryffel och romrussin), lite svullet sådär. Måste börja träna känner jag nu, så som jag lever så lär jag vakna upp 20 kilo tyngre en dag. Får väl hoppas på att det är som jag tror, att mina gener håller mig fit, haha man kan ju alltid få låtsas att det räcker med bra gener, mitt samvete mår åtminstonde bättre då!


Iina skickade ett mess och vips så var min lediga dag bokad, sorry alla andra som hade planer med mig (förmodligen ingen alls). Det är alltså på tisdag. Jag hämtar iina hos hennes mor i Märsta i morrn efter jobbet så hookar vi i morrn och på tisdag. Hon skulle visst inhandla de sista julklapparna då, ja, det var en av mina vänner som får lön i morrn. Det ska bli trevligt att göra stan, utan att spendera särskilt många ören.


Är förövrigt arg på min ipod, lite annorlunda att vara arg på en pryl men det är helt sant! Skulle lägga över låtar som iina skickat, typ 15 st men det gick åt flanders. Låtarna kom ju in men dom gamla försvann, poff så var dom borta. Har varken musik eller nedladdningsprogram på den här datorn så det suger helt enkelt. All gammal go musik ligger på mitt ex dator, alla mina bilder också :(.. Skulle få dom men det känns inte som att det blir aktuellt på ett tag framöver, tyvärr. Tur att alla andra på jorden också har en ipod så att inte jag behöver stå för musiken när det är dags för fest!


Om du, alltså Robert mot all förmodan läser min blogg så vill jag bara säga att jag är ledsen för att jag inte hört av mig men du ska veta att jag fortfarande bryr mig om dig och Rocky, du vet hur det är. Behöver inte säga så mycket mer än så eftersom det är ganska privat och dessutom helt värdelöst för er andra läsare att veta.


Just det, jag skulle ju slå in mina julklappar idag, glömde bort det! Har sagt det i några dagar nu att det ska göras så.. Vad gör det om jag gör det nån annan gång, inte ett skit. Har endå inte så många att slå in, bara jag inte glömmer bort det. Jobbar till 21.15 dagen innan julafton så det vore ju knas om jag inte gjort det innan dess..

Fortfarande nada julstämning btw :(! Det viktigaste är att man varit snäll i år i alla fall så att man får några julklappar. Om tomten skulle anse att jag varit stygg så borde jag ha kompenserat det med en jädrans massa pepparkakor, nu kan jag helt enkelt inte varit/vara dum! Skulle nog uppskatta mitt intag av pepparkakor i år till kanske 100 st, kanske 120. Räcker inte det tror ni? Haha helt sjukt gott med pepparkakor, livsfarligt när man har 8 lådor som står och ler mot en på jobbet. Däremot har konsumtionen av lussekatter varit extremt låg, endast 1 :(, det som är så gott!

Har ni varit snälla i år mina vänner?


Ge mig lite snö så löser sig allt!

Kim Alexandra

att man inte lär sig som sagt!

Måste verkligen läsa igenom mina inlägg ordentligt innan jag lägger ut dom. Nej, jag är inte dyslektiker jag har bara lite bråttom ibland ;p! Från och med nu ska ni inte behöva se fler stavfel och halvskrivna ord!
Kim Alexandra

Dagens visa

En dag som denna har jag inte gjort något speciellt annorlunda. Jobbat 11-17 och for jag hem och kastade mig i soffan framför Tv:n, skönt!

Är väldigt trött, väldigt. Håller på och fixar lite mat, makaroner och köttbullar, väldigt svensk men gött! Förstår inte riktigt själv hur jag pallar laga mat till mig själv bara men måste endå ha matlåda så.. Man kan väl säga att jag lagar för 2, eller inte, men 2 portioner (snarare 4).  Är sämst på att laga rätt mängd mat, blir alltid en massa över, det är alltid den där sista pastan eller vad det nu är som blir över, att man aldrig lär sig..?

Brukar vara ganska duktig på att variera min mat men det är ju typ 6 rätter jag varierar med, har lixom inte den där inspirationen och hittar på egna, bara ibland. Har nog fått lite av pappa och lite av mamma när det gäller det där med matlagning. Mamma är inte intresserad av att laga mat överhuvudtaget och pappa älskar att laga mat. Pappa ska alltid dekorera speciellt med det där salladsbladet eller vad det nu kan vara, dessutom smakar det gudomligt!

I kväll blir ytterligare en lugn kväll med TV:n och mys. Är sjukt sugen på choklad men vafan, har 150 kr att leva på tills nästa måndag. För dom 150 kronorna är det tänkt att jag ska köpa mat, ha fest och annat småskit. Lyckat? Nej inte särskilt, kan nog låna en slant av mina vänner som får lön i morrn, man kan ju alltid hoppas..

På tal om pengar så skulle jag vilja vinna en massa sådana. Eller rättare sagt, jag måste! Har planer som "måste" utföras hyffsat snart. Vill köpa en DVD, högtalare, bärbar dator och göra en fet tatuering. Låter som vi pratar om ca 15 000 kr, återigen, lyckat?.. Inte särkilt. Man får hoppas på att mormor är generös i år haha, eller att hon ger mig en trisslott med storvinst på. Mamma fick en trisslott av henne för ett par år sen på julafton och vann 10 000 kr. Så det verkar ju inte omöjligt i alla fall..

Ajdå, nu brändes mina köttbullar och makaronerna kokade över..! Dags att ägna sig åt avancerat matlagning nu. Kom dessutom på när jag kollade in i "skafferiet" att jag köpt paradisaskar till mor och far i julklapp, ska man kanske nalla en och köpa ny efter lön? JA!

puss o kram

Kim Alexandra

lugnt blev det..

Yes! 1-0 till mig, klockan är snart 00.20 en lördagsnatt och jag är hemma!

Har myst för mig själv med en öl och Harry Potter (haha). Blev lite snabbkik på innebandy också, fråga mig inte varför eftersom sport på TV inte intresserar mig för 5 öre men.. Har svaret på den frågan men den får ni inte veta ;p! Nerå, lite uttråkad bara.

Har sysselsatt mig med att spendera massa pengar. Dessa skönheter inhandlades idag:




Gött eller vad?




Nu är det sängen som gäller, ensam eller inte..!


Sov sött, dröm om alla småkryp ni mött!


Kim Alexandra

irriterande

jag kan verkligen störa mig på när det blir knas när man skriver så måste därför rätta mig själv med borde i stället för borta, ni ser nog vart! Haha sorry men jag var bara tvungen att skriva det här.
Kim Alexandra

Nudå?

Som ni märkte igår kväll så vart jag inte speciellt mycket mer motiverad att skriva under dagen, det var helt enkelt en tröttsam dag.

Fick finbesök igår igen, mysigt värre. Äsch jag ljög lite på raden över. Tänkte på massa skoj att skriva om men fick annat att tänka på under kvällen och poff så var allt annat jag tänkt skriva om som bortblåst.. Så kan det bli.

Idag är det i alla fall Lucia och jag Kim Alexandra har ingen julkänsla överhuvudtaget. Den enda lucia jag sett idag var en tant (ca 65-70 år) som gick med glitter i håret i centrumet där jag jobbar, kul..? NEJ, inte alls. Har försökt att pimpa upp min lägenhet med både gran och stjärna men det verkar inte funka. Det är julafton om sisådär 11 dagar och jag tycker fortfarande att det känns som oktober. Vädret har en jävla påverkan på hur pass julig man känner sig men man tycker ju att det borta kännas lite grann iaf. Jobbar i butik och har haft julmusik på i 1 månad, julpynt överallt i centrumet och packat ner julkartonger i kundernas påsar i 3 veckor. Borde inte jag ha lite julkänsla? Säger som de gamla och visa, det var bättre förr!



I kväll ska jag bannemig slå in de få julklappar jag köpt, kanske det hjälper?
Kvällen ser ut att bli lugn, med mig vet man aldrig med jag är 99% säker på att det blir film och mys med mig själv och en kall öl i handen.. Är ganska trött också, börjar dessutom 11 i morrn så. En lugn helg har väl ingen dött av? Eller?! Haha nejdå jag håller mig hemma i kväll!

Kan någon ge mig snö, 2 minusgrader och skinande sol i morrn? I really need it! Ge mig julkänsla nu!

Dags att laga lite gött att stoppa i magen!

//Kim

Kim Alexandra

tröttsamt

jag är tröttsamt trött, sådär onormalt trött!

Gårdagen blev inte som jag väntat mig. Tre minuter efter mitt inlägg igår var det på med partyoutfiten och ner med sprit i kroppen. Min vän och hans vän lurade ut mig på dumheter. Nejdå, ska inte vara sån, det var kul!
Känner mig som en sengångare just nu bara. Önskar bara jag var lat nog att ringa till jobbet och säga att jag är sjuk men som jag tidigare nämnde så är jag inte den som sjukskriver mig i första taget. Kanske är någonting bra iförsig men jag vill bara gosa ner mig i min säng och mysa framför TV:n hela dagen. Vädret gör ju inte saken bättre för den delen.

Vaknade upp i ett nytt rum i morse med mina två nyfunna vänner. Kul att lära känna nytt folk, man behöver lite omväxling ibland, inte för att jag inte älskar mina vänner men ni alla vet nog hur jag tänker. Låg och drog oss en stund sen brummade jag och kexet iväg till statoil och köpte oss en varsin sallad, som jag förövrigt inte ens åt. Kan inte äta när jag är såhär trött och bakfull, vill äta för då mår jag bättre men, det får jag helt enkelt ta när känner för det.

Nu sitter jag här hemma med gårdagens groggar framför mig och försöker förstå hur jag ska palla ta mig till jobbet om 30 minuter. Jag pallar, jag pallar, måste peppa mig själv lite här.. Gårdagens smink ska av och sen nytt fräsch på sen är jag fit for fight igen, kanske ska byta kläder med haha..

Lika bra att jag avslutar här istället för att sitta och kallprata om massa ointressanta grejer. Får hoppas att jag känner mig lite mer inspirerad i kväll!
Kim Alexandra

sccccheeebab

riktigt slemmig scccchebab är allt jag har att säga just nu. Har slängt i mig en sån, den får 4 av 5 kimtummar. Tänk om man hade 5 tummar, skumt..! I alla fall, livsfarligt med kiosk/pizzeria 2 trappor och 15 meter bort.

Har varit på Julshowen nu med mina goa brudar, kul! Det var inte riktigt våran klass på det hela men vem fan kommer upp på den nivån? Nejdå, dom var söta, och små.. Alla är så små nuförtiden, ändå är man själv inte speciellt gammal men det känns så, hur känns det då om 5 år?

Gårdagen var också fin, fick en ny filmupplevelse att stoppa i bakfickan, alltid bra med filmkunskaper. Att slippa säga; -Nej, den har jag inte sett.. Hur mycket bättre låter inte; - Ja, den är schysst, den har jag sett. Det är åtminstonde nyttigt om man ska öppna en konversation med någon, om man ska ragga..? På tal om ragga, gud så man kan ragga på olika sätt. Skulle man sätta sig ner och fundera på olika strategier och samtalsämnen så, ja, det skulle aldrig ta slut. Dom klassiska raggningsreplikerna som exemplevis ;

Tjena kexet, står du här och smular?

Jag har tappat bort min mobil, kan du ringa den?

Jag har aldrig gjort såhär förut, känns som att vi är gjorde för varandra!

Är det varmt här inne eller är det du som är het?

Hur vill du ha dina ägg till frukost, stekta eller befruktade?

Ojdå, jag visste inte att änglar kunde flyga såhär lågt!

Använder du rymdkläder? För du har en kropp som inte är av denna värld.

Fryser du? Det borde du göra för du har varit naken i mina tankar hela kvällen.

Ligga?

Jag är gay, men behöver tjejpolare!

Jag kan inte göra annat än att skratta åt dessa raggare! Har nog aldrig varit med om en som faktiskt funkat, funkar det på någon? Vore kul att höra en riktigt bra nångång.. Uppenbarligen så funkar det två sista enligt min vän, han har iförsig andra egenskaper som gör att han får ligga, måste vara därför.. Tror inte på det där med raggningsrepliker..
Jag är nog mer den där som svarar i följande dialoger

Replik:
Du är som en dröm.
Svar: Det är nog bäst att du somnar om.

Replik: Jag ser att du gillar mig.
Svar: Jag skulle gilla dig ännu mer om du gick härifrån.

Replik: Är den här platsen ledig?
Svar: Ja, och den här kommer också att vara ledig om du sätter dig där.

Replik: Hur känns det att vara den snyggaste tjejen här?
Svar: Hur känns det att vara den största lögnaren här?

Replik: Har inte jag sett dig någonstans förut?
Svar: Ja, det är därför jag har slutat gå dit!

Replik: Om jag fick se dig naken så skulle jag dö lycklig.
Svar: Om jag skulle se dig naken så skulle jag dö skrattandes.

Replik: Jag skulle vilja ge mig själv till dig!
Svar: Tyvärr, men jag tar inte emot billiga gåvor!

Replik: Ditt ställe eller mitt?
Svar: Båda, jag går hem till mig och du hem till dig.

Haha synd bara att jag är för snäll för det här men det är precis vad jag tänker. Att ragga går alldeles utmärkt men skippa töntsnacket.

Det här inlägget var från början inte till för att handla om raggare men, så blev det! :)


Ja tack

Nu ska jag och jag luta mig tillbaka och titta på nyheterna, haha kul. Det är fan helt kasst att vara fattig, börjar inte förens 2 i morrn, kunde ju festat lite granna idag i alla fall men icke.. Jag vill ut med mina kära vänner och visa hur riktiga brudar för sig, samla på sig en eller två raggningsrepliker. Haha eller inte, det där med raggningsreplikerna ljög jag om, sorry!
Nu blev jag lite bitter faktiskt, tråkigt har jag.. Jaja party like a rockstar får vi köra en annan dag!

Puss o kram

Kim Alexandra

lite gladare, lite bättre

Sådärja, nu är det bra igen :)!

Daten med kiira ställdes in så sparade lite av min dyrbara tid där, nerå, hade varit kul att ses! Är ju iförsig ingen ovanlighet att vi hänger hyffast mycket i alla fall så..

For iväg till ÖB för att shoppa lite, träffade Jill som jobbar där också. Vi bokade en date så i morrn blir det back in the days till Bolandsskolans julshow. Kul som fan, gick ju som bekant dans i gymnasiet och var med i julshowen 2 år. Ska bli kul att se på andra som gör precis samma sak som vi gjorde, inte samma danser då men  samma stuk. Mycket intressant, kommer nog få en och annan flashback. Ska bli sjukligt kul att träffa mina dansbrudar igen också, var iförsig bara typ 3 veckor sen men..

Emely, Nina, Jill, jag och Lina. Brudar i värlsklass

Fick för mig att skaffa mig en fet julstjärna att ha i fönstret och ni som känner mig vet hur det kan bli när jag bestämt mig för nått, jag ska ha det! Helst på en gång! Det där förbannade julstjärnan fanns ju inte nånstans. Åkte till ÖB, Rusta, coop, ikea och granit, icke! Sista stoppet blev Bauhaus och där fanns den, precis den jag ville ha fast lite mindre. Den är fortfarande ganska stor men inte fet, den blev det i alla fall, kanoners blev det! Köpte en massa annat också, brände 400 spänn på julgrejer, fick värsta feelingen. Ja, jag fick pengar av mamma, annars hade det aldrig funkat. Köpte även världens grymaste julgranskulor, diskokulor i miniformat. Min gran är ju inte den största så det passade alldeles utmärkt, nu gillar jag faktiskt min gran. Svart gran med diskokulor och några röda i, askalas!

Bror min och hans familj var här och tog med sig thaimat, det kallar jag good shit. Riktigt gott var det, restaurangen ligger dessutom 3 min här i från och det kostar 70 spänn så det lär gå i repris. Mysigt hade vi i alla fall, var ett tag sen vi sågs, säkert en månad sen, underbart att träffa mina underbaringar Ellen och Leo!


Nu väntar Kim besök så hon måste springa ner och köpa Cola och sen hoppa in i duschen (nej det blev inte gjort förut).

Simma lugnt!
Kim Alexandra

..

Hej, surpuppan själv här! Ja helt sant, är faktiskt sur.. :(

Har stressat runt som fan idag känns det som, blir såhär när jag känner mig extremt pressad.
Dagen schema:
Tvätta
Träffa mamma och gå en sväng i gränby c, dammsuga och packa upp de sista flyttkoartongerna.
Hem och fixa ihop tvätten som nu torkat
Duscha
Träffa kiira och åka en sväng till ÖB och shoppa tråkiga men nödvändiga saker
Träffa brorsan och hans familj som vill komma över och se hur jag har det, äta thaimat
Träffa en mysig prick och kolla på film

Känns som jag redan glömt bort hälften av det jag ska göra.. Ber om ursäkt till den mysiga pricken för att personen i fråga var tvungen att lyssna på mitt gnäll på msn, förlåt! Sänder ytterligare en tanke till dig och hoppas att du känner dig bättre i kväll, att febern går ner och du kan komma hit.


Så, nu känner jag mig som en bättre människa, lite i alla fall. Nu är det bara min mamma som förtjänar ett fölåt, synd bara att jag är alldeles för stolt/envis eller hur man ska säga för att ringa upp och säga det.. Det enda jag tjatat om dom här 2 timmarna är i stort sett hur nere man bli när man inte har pengar och hur stressad jag känner mig hela tiden. Förlåt för det, kan inte vara så jäkla kul att lyssna på.


Vi får helt enkelt hoppas på att pricken känner sig bättre och kan pigga upp mig lite i kväll, vore ett bra avslut på den här dagen. Nu ska jag rycka upp mig och fixa lite kaffe sen blir till att springa in i duschen, springa kanske jag inte behöver eftersom det är ungefär 4 steg dit men..  

peace

Kim Alexandra

luspank

varför säger man luspank? Just lus?

Det jag vill komma fram till att mitt elitfestande fått sig en rejäl smäll på käften, har på nått höger och vänster mindre än 500 kr kvar, 500 kr och det är den 9:e?! Det värsta är att jag inte förstår hur allt gått till, men vad gör det om 100 år? Förmodligen inte så mycket eftersom jag förhoppningsvis ligger och vilar under jorden då, just nu gäller det bara att överleva i 12 (snart 11) dagar till. 11 dagars som tyvärr innehåller 2 helger. Tack mamma, pappa och farmor för mitt sparkonto, gillar det inte men om sisådär 10 minuter kommer mitt lönekonto se lite bättre ut. Inte mycket med lite iaf! Så, snart kommer jag lyckas överleva i några dagar till. Haha, tänk om det alltid vore så lätt att skaffa fram cash. Gillar som sagt inte att sno av mig själv men vafan vi får hoppas att jag lärt mig tills nästa löning, måste ju äta och leva åtminstonde litegrann och det klarar man fan inte på mindre än 500 kr och 11 dagar. Hur klarade man sig på 1050 kr när man gick i skolan? Det är en fråga jag funderar ofta på, man lever verkligen efter sin inkomst, eller inte jag då kanske men det lät bra..

Fortsätter på det här med pengar, tråkigt att prata om egentligen men.. Tänkt om man fick in 25 lökar i månaden då skulle man leva som en kung. Jag skulle spara 6-7000 i månaden och ha kvar 8000 av bara leva för varje månad, skulle ju leva som en kung, liite iallafall. Pratade med kiira om det (som jag var hos nyss btw), spara så mycket i 6 månader och sen bara bränna pengarna med gott samvete under semestern i sommar. Fatta "skönt" att bränna 40 000 kr på 5 veckor, skönt att verkligen leva som en kung en månad. Skulle sedan spara lika mycket fram till jul igen och göra det jag alltid tjatar med mina vänner om, sen köra samma veva igen! Jag har stora planer för det här, nu gäller det bara att komma fram till hur jag ska lyckas få ihop 10 000 kr till varje månad utan att behöva gå på gatan.. Det värsta är att det förmodligen aldrig kommer hända men man kan väl få ha drömmar?

Någon som ens vågar gissa på hur mycket pengar det här är? Dom står i mitt förråd. Förlåt jag ljög, har fan inte ens ett sketet förråd


Slutpratat om pengar. Dagen har varit kanoners, jobbade 12-16, skön tid fast tjänar ju inte så mycket dock eftersom jag även måste köra bil fram och tillbaka för ca 100 spänn. Pengar igen, sorry! Åkte till kärringgrillen i Märsta där jag solar gratis ett par ggr till, hämtade kiira och for hem till Uppsala. Kaisa kom förbi mig en sväng och tog en kaffe och ett par bullar, bullar är gott! Bullarna var också gratis btw, kaffet med för den delen. Bra när man flyttar då får man en massa gratiskuponger lite här och var! Begav oss hem till brudarna och kollade på desperate, säsongsavslutning noooo! Kass säsongsavslutning också, hade väntat mig mer av världens bästa serie.

Det pratas om fest hos mig på fredag, vet dock inte om jag är lika på på den idén, jobbar 10-17 på lördag. Det blir nog ett litet kalas kanske men inte fest. Har kommit fram till att nästa fredag passar mycket mycket bättre, ledig lör! Kan inte förstå att jag på rikt är ledig nästa lördag, känns som att jag alltid jobbar. Det gör jag iförsig också med tanke på att det är min enda lediga helgdag i december, tokigt!



I morrn blir det tvättande igen, lite städande också kanske..! Mamma kommer över och bjussar på lunch på stan och sen blir färd till ÖB med kiira, måste kirra lite julpapper och andra bra/måste ha grejer.. Ledig i morrn alltså som ni kanske förstod..

Ojoj, klockan sprang visst iväg, internetbanken stänger straxt. Åh, snart blir jag rik igen, eller inte men.. Mindre fattig är rätt ordval.

Pippigul.
Kim Alexandra

Sargit

Rubriken har inget med inlägget att göra, kändes rätt just nu bara..

Börjar med om att be om ursäkt för kass update (som alla andra)! Jag har faktiskt haft annat för mig, vad det är får ni lista ut själva! Nejdå, klart ni ska veta vad jag pysslat med, eller ja, iallafall en del av det so here it comes!

Lördagen tillbringades hos Joakim med fina människor och massa gött! Har för första gången umgåtts med homosexuella på det sättet, alltså Joakim och Annas vänner. Det är så skönt med lite nya personligheter ibland. Det var allsång i köket och Hello Kitty för hela slanten, helt tokigt Hello Kitty freak en av dom, till och med en fet över hela motorhuven, thats hot! Det blev utgång i väsby till en början, sådär halvkul, inte för att jag väntat mig så mycket mer men.. Efter ca 1 timme bestämde vi oss för att dra till KC i märsta och ta en öl eller två, tokigt proppat i bilen då vi fick med oss en gammal klasskompis och sällskap också. Väl på KC, hmm har inte så mycket att säga förutom att booooring! Nej men det var kul men trivs inte riktigt med folket måste jag erkänna, inga riktiga raggare ;p!
 Glömde ju berätta att jag fick mig en fin specialfläta av A, fiskbensfläta, tydligen lättare att göra än en vanlig men det såg advanced ut, på rikt! Dom som är lagda åt det andra hållet är fan grymma på sånt, skulle vara fint att ha en sån vän faktiskt, inte bara då för att dom gör fina flätor då utan för att jag gillar stilen och ärligheten. Dom har lovat mig utgång på Patricia så kanske blir det så?

Söndagen var cool, jobbade 13-17. Åkte hem och fixade lite här hemma. Diskade, inte fan syns det för de, ska man behöva låta bli att äta för att ha 1 sekunds ordning och reda..? Ser ut som fan som sagt när man har så litet och stökar ner lite.. Kvällen bestod av mys, mys och lite mer mys! Det var helt enkelt ett fint avslut på min "fyradagars", en vit söndag, får hoppas på att man inte ser det som något mycket positivt att vara nykter en söndag i framtiden utan som något självklart, let´s hope so..

Idag har jag jobbat, som vanligt. Började 2 så fick lite sovmorgon, käkade en snabbis med mor min innan jag började. Gäller att grunda när man inte har chans att käka förens 8 på kvällen igen, det är fint att man har en sån generös mor som mer än gärna bjuder på lunch rätt ofta! Efter jobbet åkte jag till Joakim och Anna igen för att hämta mina grejer, guess what? A och D har inte åkt hem än, dom stortrivdes där tillsammans alla fyra och en hund på en yta inte större än 35 kvm. Mysigt blir det då, skulle stanna till i morrn. Glömde berätta om deras lille charmtroll Olle också, gosig hund det där! Ungefär lika hög som en petflaska, en 50 cl, nejdå inte riktigt men nästan faktiskt..! Jaja, det bjöds på Spagetti och köttfärssås i alla fall, det var mycket gott och välbehövligt. Känns bra att få igång hyffsat normala matrutiner igen!

Känner mig lite stressad av min vän som sitter och hetsar mig att skriva klart så det får bli allt för idag! Hemskt ledsen för dålig bilduppdatering också men har inte haft tid eller ork att hämta kabeln än, sorry!

Puss o kram

Kim Alexandra

livet är bra bra!

Sitter hos min vän Jocke o myser! Ska bli skoj i kväll. Hans tjej håller på och laga gourmetmat nu och vi sitter tar oss en luring eller två. Det blir fint det här! På tal om mat så kan jag summera mina senaste 3 dagars konsumtion av mat, tors började med max och sen en pizza, fre en macka till frulle och icas pasta"mojs", till middag vid sisådär 22.00, lör pizza. That´s it, det ska bli fint med riktig mat kan jag tala om!

Gårdagen var skoj, fick trevligt sällskap med mig hem, mysigt värre! Upp med tuppen i morse, eller inte men somnade man 6 och ska upp 10 så känns det iaf så. Iväg till jobbet och träffa alla knasiga tomtar som stressar runt i julhandeln, folk stökar ner som fan när dom stressar, julstress redan nu?!

Ni får ursäkta mitt inlägg inatt, det var inte jag.! Men det var kul, min första gästbloggare ;p! Han är mys!

Back to buisness, joakim (han gillar inte när jag säger Jocke, fick inte skriva det) har precis hällt upp en riktigt stort glas rödvin, dom största glasen med säkert en halv flaskas innehåll. Inte nog med det så har han redan fått i mig en öl och en grogg på sådär 40 min. Vi alla vet vad det innebär att blanda såhär, kan bara sluta på ett vis. Efter det här blir det enbart groggar, finfina groggar! Som sagt party like a rockstar, ons, tors, fre o lördag! Nästa helg blir vit, kan man ju tro på hur mycket man vill men.. Oj, nu fick vi besökt. Bye!
Kim Alexandra

Raggare´!

Om jag någonsin skulle gilla en tjej så är det min mobilhora som heter Kimpo, min och jag tycker mer om dig än du tror. Hon ska arbeta imorgon, men hon vet hur livet är! Livet är en jävla snubbé som inte är raggare!


 








Kim Alexandra

ja, nej, ja, nej, ja, nej?!

Det blev ett stort JA på den frågan! Utgång igen alltså!! Min hjärna är sjukt taggad men min kropp säger big no no men vafan, man lever bara en gång.!
Slänger in en bild från en kanonkväll på teatern nån gång förra månaden

ASKALAS!!

Gårdagen var finfin! Det blev lite förkalas hos en go vän med Kaisa. Vi tänkte det att vafan det är torsdag och dom stänger 2 på krogen så vi drog redan vid 11, på tok förtidigt!! Gick in en sväng på Escobar men där var det ungefär vi och 5 st till haha så vi drog över gatan till Oasia och tog en drink eller två, mys! Sen var det bara askalas, skojsigt!


Idag har jag jobbat, inte det minsta bakfull, skönt! Gick en sväng till Jocke efter det, min fina gamla barndomsvän som jag bott hos halva livet. Han har flyttat in hos sin tjej i väsby så det är perfekt, kan jag hänga hos dom efter jobbet om jag har lust! Det var grymt längesen jag träffade honom, saknat lite faktiskt! I morrn blire iaf ungefär samma visa som idag fast på annan ort. Ska ha en filmkväll med goa groggar o goa människor hos Jocke, vad som händer sen det visar sig, har lite olika planer. Kommer förmodligen iaf att sova kvar där eftersom dom bor sisådär 4 mil närmare mitt jobb än mig, dvs gångavstånd! Jag kan kalasa på riktigt i morrn alltså, behöver inte köra en meter förens på kvällen, fint! Kommer förmodligen inte att bloggas förens på söndag nästa gång alltså, hold on, be strong!

Usch så det ser ut i min lägenhet kan jag tala om! Har inte rört mycket här dom senaste dagarna, fan jag har annat för mig! Jag som hade hoppats på att jag blivit lite mer ordningssam men tydligen inte, ingen stil på mig alltså haha! Man kan säga att jag ungefär sätter händerna för ögonen när jag kommer hem och sätter mig framför datorn. Det är stökigt här for real nu alltså. Det kan jag styra upp en annan vacker dag, nu ska jag ju inte vara hemma på ett tag så..!

Nej, har mycket att berätta för er gott folk men jag har ett gäng brudar som väntar på att jag ska slänga på mig en partyoutfit och leave the house. Blev mycket svengelska här idag igen.. Stress, stress och lite mer stress. Kanske borde döpa om mig till Kim Burvall Stress?.. Äsch ha de så bra älskade vänner och festa till ordentligt nu i helgen, som sagt man lever bara en gång!

Kim Alexandra

!

Vill börja med att tacka mina goa vänner för en härlig kväll och framför allt natt! Det blev People igår som väntat, skojigt som fan men inget man går till när andra alternativ finns! Efterfest blev det som väntat, lite mer lyckat än förra gången jag fick för mig att dra med mig folk hem. Har som sagt skaffat mig en ny vän, en mycket skojig vän. Behöver lite mer humor i mitt liv känner jag.. Haha har nog aldrig träffat en mer ärlig människa, på gott och ont!

Vaknade i morse sådär härligt bakis, med det menar jag alltså att jag faktiskt knappt var bakfull, det kallar jag lyckat när bärsen kostade 20 kr kvällen innan! Det var mysigt att vakna i morse, mycket mysigt! Låg och drog oss i några timmar och vandrade ner på stan sen. Grabbarna grus smaskade i sig Kina och jag o Kayan drog til Max. Väl inne på max fick jag en touch av bakfylla, trodde jag skulle lägga en pizza faktiskt men med lite mat i magen så försvann det igen. Vandrade vidare till bolaget och inhandlade lite för kvällens kalas. Följde med Kayan till stationen och tog en kaffe på bänkarna ihop med alla härliga alkolister. Tänk vad kul det kan vara att bara sitta och titta på människor, bara titta och konstatera.

Kvällen består av partaj, igen.! Ska till Kaisa och hänga lite sen blir det Escobar. Blir dock ganska lugnt för mig, börjar 12 i morrn och Kaisa börjar till och med 10 så.. Det ska faktiskt bli skönt att bara gå ut och ta det lite lugnt, brukar iförsig inte sluta så men idag måste det bli så. Nog för att man är ung o kry men någon gräns får det faktiskt vara. Undrar hur min lever mår, äsch levern lever än så länge, det är det viktigaste! Borde nog tacka min chef för att jag jobbar alla helger fram till Januari. Det finns nog en mening med det också, om inte annat så blir ju januarilönen riktigt kalas! Då ska det firas, haha, alltid har man en ursäkt.

Undrar egentligen hur lätt det är att bli alkoholist, eller är man redan det, en smygalkis? Nej men lite alkoholist måste man ju vara om man dricker varje fre,lör och ibland ons tors med. Katastrof, jag är nog lite alkoholist. När är man alkoholist som sagt, är det bara när man "måste" ha alkohol och inte kan sluta dricka, när man inte kan stila sig och inte har nån koll? Skulle nog säga att jag är hyffsat bra på att hålla mig stilad, behöver inte dricka för att ha kul och kan hålla mig borta från alkohol om jag av orsaker inte kan/får dricka. Det måste ju finnas ett antal olika sorters alkoholister, man tänker ju bara på alkisen som sitter o pissar i en papperskorg på stationen, inte tänker man på alla stilade människor som sitter där hemma med en flarra vin varje kväll. Jag tror jag har kommit fram till ett svar, så länge man har koll på sina intag, kan kontrollera sig och vet vad man håller på med så är man inte fast i träsket. Fast det var inget bra svar faktiskt, man kan väl vara alkoholist för det! Äsch orkar inte sitter här i min "lukta efterfest" lägenhet och spekulera i hur man vet om man är alkoholist eller inte, slutdisskuterat!
       
Exlusive art made by Kim Burvall
Kim Alexandra

Nya gardiner (igen)

Haha har suttit här och funderat på om det verkligen var rätt med vita gardiner.. Köpte svarta idag istället, haha vilken lirare man är, en lirare med kanppt några pengar kvar! Brände ytterligare lite pengar på bolaget och Kinan, mer ska det bli i kväll dessutom. Sluut är det sen, inte riktigt men det känns tungt! Som sagt, trots 20 spänn/öl så lyckas man tydligen..!

Sitter här nu med min pudding och laddar med massa go musik och en kall med lime i, det kallar jag gött! Våran vän kommer kring 9, den andra kring 11 sen blir det kalas på stan kan vi lova.


Har "storstädat" idag, om man nu kan göra det på 21 kvm men.. Jag har iaf gjort alla grundliga saker, skönt att det går så förbannat fort. Tvättade, gick med soporna, gjorde rent köket, gjorde rent badrummet, rollade (haha har ingen dammsugare som sagt) soffan, moppade golvet, ja allt det där som ger ett skinande rent hem :D! I morrn kommer det se ut som en knarkhåla efter kvällen festligheter men vafan, de är det värt!


Efter visiten på staden, dvs nyss så gick vi till Willys och köpte lime och clementiner. Ser lixom mer inbjudande ut. Pantade mina flaskor och hoppades på att 15+ dom 2 kr jag hade i fickan skulle räcka, palla betala typ 2 kr med kort. Guess what? Det kostade 17 kr, yes. Intressant va? Haha känner att det är dags att lägga ner, ingen vill väl för fan veta hur mycket mina clementiner och lime kostade?! Now I´m gonna party like a rockstar, yes I will!


En liten bild jag tog i hallen!

Kim Alexandra

spikat!

Morgondagen bli skojig! En dag full med mys med Jennika och sen blir kalas! Vi får manligt sällskap mot kvällningen, sen blir det stan och 20 spänn/öl! Livsfarligt! Ni minns kanske mitt tjat om hur bakfull jag var förra torsdagen, hoppas för guds skull inte att det blir repris på den! Nu ska jag lyda min nye vän om styckeindeling.

På torsdag blir det nog också kalas, Kaisa messade nyss o tycker att vi ska hänga på Escobar, så får det bli! Om jag inte är för bakis dvs.. Gud så skönt att vara ledig ons,tors! Dock inte fredag men man kan ju som sagt inte få allt här i världen, börjar 12 så jag ska väl inte klaga..


Gissa vad som hände idag då?!! Jo, jag fick ett till stenskott på rutjäveln idag! Helt sanslöst irriterande, så man kom till jobbet idag med ett sådär lagomt stort leende. Så nu har jag 2 ovänner på motorvägen, kör dubbfritt! Haha inte för att jag gör det men alla andra kan väl göra det, för min skull..? Man kan ju önska iaf.. Nu ser jag bara framför mig hur dom där 2 stenskotten kommer leva rövare på min ruta och bestämma sig för att träffas, dvs en spricka över hela rutan. Snälla, så får det inte bli, måste greja det där. Kanske i morrn till o med..


Nu sitter min vän här o flåsar mig i nacken, tror hon vill att jag avslutar här! Blir kanske lite monopol, lite mer socialt än att sitta här o blogga när man har sällskap, sorry!

Kim Alexandra

på onsdag..

Ska jag och min vän Jennika hooka! Rättare sagt så kommer hon i morrn kväll redan faktiskt. Planen är att vi drar en sväng på stan o sen Kinabuffé o lite öl. Sen blir hem till mig o hinka lite till, sen skulle jag tro att det blir utgång. Måste nog säga tyvärr till att det förmodligen bli people, eller nån som har nått annat förslag på vart man tar vägen en onsdag? Jaja, kvällen leder oss säker dit iaf..! Det ska bli mys att umgås lite bara hon och jag iaf, det var längesen! Vi som hängde jämt, sen vi var 3 år, sjukligt länge har jag känt den skönheten! Såg nyss att vi dessutom har 100 gemensamma vänner på face, haha sjukt vilken nörd man är! Gudars, det här inlägget har hittils tagit mig 40 min att skriva, tack vare min nya msn kompis, hehe ;p!

Kvällen blev som vanligt inte som jag planerat, tror ni jag städat eller? Nooo, men diskade gjorde jag iaf. Men nu har jag lagat mat så nu har högen byggts på igen, hopplöst! Tur att man är van att leva utan diskmaskin, vart fan skulle jag ha plats med en diskmaskin när jag till och med måste ha micron i "jackskåpet" och dra en sladd över hela köket och hallen när jag ska micra?! Haha, vilket liv!
Har föresten fått ett stenskott på rutan, kanske har sagt det redan?.. Jaja, kul, eller inte! På morgonen samma dag satt jag där i bilen och funderade på hur bra jag klarat mig och min bil i trafiken med tanke på att jag har en tendens att ha blyklumpar på högerfoten som gör att jag gasar lite mer än vad jag borde.. Samma kväll så körde jag min vän o hennes pojkvän på motorvägen och bara sådär så sa det "klick" och där fanns ett stenskott, som syns som fan nästan precis framför mig. Jävla dubbar!! Sånt är livet, de e bara hoppas att det inte lever sitt eget liv och spricker upp mer innan jag hinner fixa det..! Nej ni, nu ska jag back to business. Tack, hej!


Jennika, iina och jag för ca 6 år sen.! Det kallar jag för goa tider!

Kim Alexandra

Fan vad jag har det bra!

Det är precis vad jag konstaterat idag. Man är alldeles för missnöjd med sitt liv, eller inte missnöjd men man uppskattar inte det och hur man har det! Anledningen till att jag kom o tänka på det är att dom ringde från statistiska centralbyrån idag. Det är såhär att jag sen ungefär 4 år tillbaka blir uppringd av dom 1 ggn per år. Jag och 17 000 till i Sverige deltar varje år i det här. Samtalet tar ungefär 10 min och dom ställer alla frågor du kan tänka dig, om hur man lever. Jag har det riktigt bra kom jag på när jag svarade på alla dessa frågor, kanske är 50 st  (?).  Har eget boende i centrala Uppsala, nästan allt i lägenheten är nytt i stort sett bara kläderna som är gamla, en nästintill ny bil, fast anställning, har en go familj som älskar mig högt, goa vänner som gör detsamma, inga lån och inga betalningsanmärkningar, fan vad jag har det bra! Haha det lät nästan lite skrytigt det där men tänk vad man bara tar för givet här i livet. Lite kärlek och lite extra cash varje månad vore ju pricken över i:et, haha alltid ska man ha mer!

Sitter här och studerar min svarta julgran som jag satte upp igår, jag kan inte bestämma om jag gillar den eller inte. Det är nog placeringen som är knas, står på en hylla över sängen men jag har faktiskt ingen annan stans att ställa den så.. Så får det förbli! Har även ställt upp min julstjärna, den ska hänga men jag har inga förlängningsladdar kvar, får lösa det sen, eller så får den helt enkelt stå där i fönstret. I kväll ska jag bara gosa för mig själv, ska laga lite mat och städa lite grann tänkte jag. Sen blir det lite TV som vanligt. Skulle ju lägga upp bilder på lägenheten sa jag för längesen men jag hittar helt enkelt inte min sladd till kameran, typiskt mig! Jag har letat i mina 2 ouppackade flyttkartonger men icke, måste ligga kvar hos Robert tror jag.! Nej men nuså, nu kom jag ju på att den måste vara hos min sambo efter robert, Angelica! Får se till att hämta den nån vacker dag.. Det här inlägget blev lite jobbigt lång, avlslutar här helt enkelt, punkt slut, hej!

Kim Alexandra