Nya gardiner (igen)

Haha har suttit här och funderat på om det verkligen var rätt med vita gardiner.. Köpte svarta idag istället, haha vilken lirare man är, en lirare med kanppt några pengar kvar! Brände ytterligare lite pengar på bolaget och Kinan, mer ska det bli i kväll dessutom. Sluut är det sen, inte riktigt men det känns tungt! Som sagt, trots 20 spänn/öl så lyckas man tydligen..!

Sitter här nu med min pudding och laddar med massa go musik och en kall med lime i, det kallar jag gött! Våran vän kommer kring 9, den andra kring 11 sen blir det kalas på stan kan vi lova.


Har "storstädat" idag, om man nu kan göra det på 21 kvm men.. Jag har iaf gjort alla grundliga saker, skönt att det går så förbannat fort. Tvättade, gick med soporna, gjorde rent köket, gjorde rent badrummet, rollade (haha har ingen dammsugare som sagt) soffan, moppade golvet, ja allt det där som ger ett skinande rent hem :D! I morrn kommer det se ut som en knarkhåla efter kvällen festligheter men vafan, de är det värt!


Efter visiten på staden, dvs nyss så gick vi till Willys och köpte lime och clementiner. Ser lixom mer inbjudande ut. Pantade mina flaskor och hoppades på att 15+ dom 2 kr jag hade i fickan skulle räcka, palla betala typ 2 kr med kort. Guess what? Det kostade 17 kr, yes. Intressant va? Haha känner att det är dags att lägga ner, ingen vill väl för fan veta hur mycket mina clementiner och lime kostade?! Now I´m gonna party like a rockstar, yes I will!


En liten bild jag tog i hallen!

Kim Alexandra

Kommentarer
Postat av: Rikard

Han är oroväckande lik mej...

2008-12-03 @ 19:31:39
URL: http://www.bloggis.se/rickelito

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback