I väntans tider..

Jag tror jag har kommit fram till varför jag aldrig lagar riktig mat.. Fy fan vilken tid det tar, inte klart än!!!
Jag hade lätt kunnat roa mig åt nått annat, som typ att köpa ett lass med sand och bygga ett sånt här, på riktigt!





Men, det blev inte så idag. I stället har jag slängt i mig en toblerone och lite kex som tröst för att blodet sprutade när jag skala potatis, så nu är jag mätt. Fan, bra jobbat Kim!

Iförsig har jag hela natten på mig, som vanligt funkar bara 1 maskin och jag har 4 tvättar kvar, det går bra nu!


I need a miracle!



Kim Alexandra

Housemor

Hej, hallå!
Nu är jag hemma igen efter en halvlång dag på jobbet.
Gissa om jag blev glad, jag fick ett brev idag, haha passande! Det var inte vilket brev som helst utan det som jag väntat mig tidigast på onsdag, det innehöll nämligen mitt bankomatkort, spenderarKim is back!





I kväll ska jag ägna mig åt riktiga hosmors-sysslor. Jag ska tvätta, städa och göra hemmagjort potatismos, inte illa för en sketen måndag som varit just det, sketen! Trots jobb har jag haft svårt att tänka bort tankar som bara gör mig ont så jag tänker göra nya försök om och om igen, det måste ju på något sätt gå att få bort dom? Kanske en bytta, en kniv, lite potatisar, kryddor och mjölk är lösningen? Den har jag inte försökt förut så man vet aldrig!


Tvätti, tvätti hela nätti!



Kim Alexandra

One more!


"Vad är det för en dag? Är den en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Jennikas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!!!"





Kalla henne Jennika, Jenkan, Kaya, Fågelfan, Djanike, Jenni, Salle, Snygging eller vad ni vill, så länge ni går in på pumans blogg och önskar ett stort grattis!!


Grattis på din stora dag min älskade vän!!



Kim Alexandra

shit, det blev lååångt!

Som vanligt har jag lite svårt att somna om nätterna.. Eller nej, nu ljög jag faktiskt, förlåt! Om jag väl går och lägger mig tar det inte många minuter innan John Blund kommer och nattar mig. Sanningen är att jag sitter här framför datorn och gör absolut ingenting, kollar okända människors bloggar, snokar omkring på facebook, ja ni vet sånt där totalt meningslöst? Jag har många gånger ställt mig frågan varför, varför inte bara gå och lägga sig och få en extra sovtimme eller två men ändå hamnar jag här natt efter natt! En riktigt datornörd är vad jag är, fråga mina vänner, stackare!


Vad gjorde man innan datorer och internet? Förmodligen umgicks man lite mer med sina kära men ändå, hur hade man koll på vad folk pysslar med och hur höll man kontakten? Haha, jag tror iförsig att man lyckades lösa det där på annat vis.. Tänk vad kul om man skulle få en massa brev hem, vilken fröjd det vore att kolla brevlådan, idag är det snarare en börda med tanke på man bara får en massa räkningar och skitreklam!





Jag är däremot glad att jag föddes när jag gjorde och inte senare. Jag menar, jag minns när jag bara fick sitta på internet i 10 minuter för att det kostade så himla mycket och under dessa 10 minuter hann jag gå in på Lunarstorm och skriva ett inlägg till någon och inte mer än så. Jag minns att pappa köpte våran första dator 1997 och då var det fruktansvärt coolt att skärmen var "platt" och att den var så hiiimla stor, idag ser den mest ut som en stenåldersmaskin. Det känns bra att man på något sätt kan referera till att man faktiskt har det jäkligt bra idag och kan googla upp en fråga på 2 sekunder. Men en liten tanke har jag, hur kommer det då sig att det känns som att dagens ungdomar är så mycket mer puckade?..


Ett exempel på dagens kids:
En mamma och hennes 6-åriga son sitter på tunnelbanan och pratar om dataspel.
Mamman - När jag var i din ålder fanns inte datorer.
Sonen (ser förvånad ut) - Men, hur kunde ni då gå ut på internet?!



Hmm, sa jag att jag spenderar för mycket tid här om nätterna?...


Godnatt!



Kim Alexandra

Hotti

Stog precis och tog en cigg här på Dragarbrunn, från femte våningen när det är såhär mörkt är Uppsala riktigt fint men jag kan inte låta bli att längta efter sommar, sol och värme. Hösten har sin egen charm men jag är verkligen en sommarmänniska. Haha, det är 12 grader ute, dessutom helt stilla och jag klagar, hur blir det då när det är -20 grader, snöstorm, isig bilruta och mörkt nästintill dygnet runt?!


Jag saknar att sanden är så varm att man inte kan gå på den.
I miss this!





Blir det Marbella 2010 eller kanske blir det nån grym partystad? Planer smids redan!
Allra helst skulle jag åka till typ Thailand eller något och bara resa runt, se världen men eftersom jag har ett jobb att tänka på som jag gärna inte lämnar bara sådär så funkar det tyvärr inte men man kan ju alltid få drömma sig bort för en stund?..


I have a dream!


Kim Alexandra

I.H.T.I.L.Y

Sitter just nu hos systrarna och pratar allvar, skönt men lite jobbigt..

Jag fick tag i mitt kära läppstift, nu får vi bara hoppas att det är i min ägo i mer än 2 veckor annars blir det en dyr kostnad/applicering! Jag är kung på att tappa bort saker så, hoppas, hoppas!




Ni vet hur det blir när man köper nått nytt, som typ skor, man putsar bort varenda lite fläck de första dagarna sen blir man slarvigare och slarvigare, helt plötsligt är det bara att slänga dom för att dom ser förjävliga ut.. Jag är expert på sånt också när det gäller att hålla koll på saker och ting.


Det ryktas om filmhyrning i kväll, hoppas det har kommit nått nytt för nu har vi snart gått igenom hela topp 50 och nyheter! Som sagt, filmhyrning för 10:- blir ett beroende..


Hörs sen!



Kim Alexandra

pinki

Godmorgon!
Jag är mer än nöjd över att jag inte gick ut igår,pigg idag och några hundralappar rikare, yes!


Jag ska alldeles straxt gå och bränna lite kalorier på gymmet. Efter det hade jag tänkt att ta en tur på stan, jag sparade ju faktiskt lite pengar igår som sagt, haha, att man aldrig kan låta dom vara.. Tanken är att jag ska hitta ett rosa läppstift, jag hittade ju det perfekta på face som konstigt nog bara försvann så jag ska nog springa in dit och checka, dom har 30% på allt här i Uppsala i helgen eftersom dom bytt lokal.






Puss o kram, ses på stan?



Kim Alexandra

en dag som denna

Sådärja!
Nu är jag hemma efter en riktigt trevlig eftermiddag/kväll på Gröna Lund med jobbet.
Jag måste ju säga att Grönan och femkamp är underskattat, riktigt kul. Fast det kanske var så kul bara för att man inte gör det så ofta, det brukar ju vara så.




Min insats i femkampen tycker inte jag att vi pratar om men jag fick en fin medalj och jag kom i allafall inte sist!





Efter femkampen blev det även ett par åk och jag och Jenny gav oss på Insane, bara för att. Det var en galen åktur och enligt mig, rätt mycket värre än fritt fall. Hade jag haft åkband hade jag åkt om och om igen men då hade nog rösten brustit efter allt skrik, sjukt kul attraktion och jag kommer definitivt åka den igen. Åkturen varade i max 2 minuter men shit vilken kick man fick, det gillas!




Synd bara att dom inte tog kort när man åkte, jag hade blivit bra snygg haha!


Resten av natten blir lugn, tanken var utgång men klockan tickade iväg och efter att fått byta till buss i Knivsta blev jag rätt matt och utgång kändes plötsligt långt borta. Hoppas ni har kul i allafall tjejer och parta lite åt mig med!


Godnatt!



Kim Alexandra

greenlund

Godmiddag!
Jag har sovit tills nu och sov som en kung, det är så himla skönt när man sover så bra och faktiskt får/kan sova precis så länge man vill! Det blev inte kaos igår så det var kanske därför jag kunde slappna av till 100%..


Idag ska jag ägna mig åt en aktivitet jag aldrig gjort förut, nämligen 5-kamp på Gröna Lund. Jag ska dit med jobbet så det blir middag först och sen jeeklar ska jag visa bruttorna vad jag går för!
Det var hmm, säkert 4 år sen jag var på Gröna Lund sist, oförskämt längesen med andra ord. Tyvärr så blir det väl kanske så att man blir tråkigare och tråkigare ju äldre man blir, jag som åkte ALLT tvivlar lite på om jag skulle sätta mig i fritt fall idag? Jo kanske.. Nya Insane kanske man ska prova också? Nej, jag har nog inte blivit tråkigare med åren (hoppas jag), haha!






Ha en grym dag för det ska jag!



Kim Alexandra

dressi

Den har dagen har verkligen varit en sort för sig så därför väljer jag att för stunden försöka låta bli att tänka på allt och bara ha kul med min älskade vän Kaisa.
Gillet (minns ni, gamla favorithaket i vintras?) har premiär idag och det blir nog en tripp dit, vad som händer sen, det får vi helt enkelt se!

Den här bilden lägger jag då inte upp för att jag anser att jag är bedårande snygg på detta foto utan för att ni ska se min söta klänning (grymt söt irl) jag köpte häromdagen, 199:- på KappAhl barnavd, köp köp!





Jag önskar mig en lugn och sansad utgång utan bravader, snälla?


Ha en fin kväll!


Kim Alexandra

tråk

Jaha.. Den här dagen började ju inte så mycket bättre, tårar, tårar och lite mer.. Jag måste sluta läsa hans blogg, hans elaka ord går rakt in i hjärtat och det här hjärtat klarar inte mer. Over and out för det här funkar inte!

Att man kan bli så hatad för att man beter sig som honom fast rätt mycket lindrigare, att man ger svar på tal och inte bara sitter och håller käft, så får man inte göra. Man ska vara tyst och oskyldig, då är man en bra människa och älskad av alla!

Jaja, jag kan inte göra något åt saken och kan inte heller lägga energi på att försöka heller eftersom att han lägger sån energi på att visa mig hur mycket han hatar mig genom att inte svara på mess, samtal, tagit bort mig som vän på facebook och bara är elak på bloggen så.
 



Tack för det som var bra och synd att det slutade såhär.



Tur att solen skiner och solglasögon är tillåtet för nu måste jag cykla ner till banken och ta ut pengar, sen blir det jobb..


Ta hand om er!


Kim Alexandra

..

Den här dagen har jag inte så mycket att säga som jag vill dela med mig av här men man har ju mått bättre..





Jag vill offentligt be Jennika om ursäkt för mitt totalpsykbryt i morse när ångesten kommit ifatt mig och jag insett att bankomatkortet försvann någonstanns mellan köpa mat, våldsam cykeltur och käk i parken i natt..

Resten tvingas jag ignorera då jag tydligen skulle platsa bättre i himlen än på jorden och hatet verkar växt sig enormt.


Kim Alexandra

..

Okej...
Ähm, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag är ledsen för att det blev som det blev igår, K.A.O.S!





Chefen ringde och vill ha in mig tidigare idag så nu blir det jobb ,lagom passande då jag skulle behövt 2 sömntimmar till men men..



Jag är ledsen, du borde vara ledsen, vi borde skämmas!


Kim Alexandra

parteey

Nu ska jag och 2 av systrarna röra oss mot Bj och deras sista onsdag, kul som fan!
Vi får dock hoppas att denna onsdag inte slutar som alla de senaste, nu jeeeklar ska det väl komma nått gott ur dessa onsdagar?!

Bjuder på visserligen lite gammal men ack så skön partymusik (som också råkar ha varit min ringsignal i 6 mån).



Jo, jag jobbar i morrn men, så länge man håller koll på alkoholen så hindrar det väl ingen partysugen från att gå ut?!
Dessutom börjar jag inte förens 2 och har en reservchaufför så..?


Kim Alexandra

Semme

Shit vad fort det blir mörkt nuförtiden och värre kommer det att bli, trist att sommaren är over and out för den här gången.
Tur att man har en hel drös med bilder från sommarn som man kan drömma sig bort med när det krisar..

Tänk om man kunde sitta halvnaken kl 1 på natten..



Man kunde ligga vid en pool...



Man kunde ägna sig åt udda fylleaktiviteter..



Man kunde dricka goda bärs för 2 spänn styck..
 


Man kunde befinna sig på en sandstrand..



Dricka "jugs" med näsan ur ett par sugrör..



Hänga på en fet balkong i kvällsvärmen..




Och snorta fiskolja. Tänk om man kunde få göra allt detta året om, hela tiden!




Tack för en underbar semester och välbehövliga minnen i Marbella!



Kim Alexandra

bortgjord

Godmorgon!
Har kört min dagliga "bloggrutt" nu såhär innan det är dags att åka och jobba. Hittade en mycket rolig bild som jag känner att jag måste dela med mig av.





Bortgjord?! Jo, tack!
Tänk om man skulle råka göra nått liknande och precis som hon inte ha en aning om hur man tar bort skiten?!

Ett gott skratt förlänger livet!

Kim Alexandra

zZz

Lååång dag, åkte till jobbet 08.00 och hemma nu 22.30, ganska trött med andra ord.
Tänker inte förgifta er med mina trötta tankar så jag önskar er en god natt!!




Tänk om..

Kim Alexandra

Pärlan

Wihooo!
Nu har jag precis betalat mitt billån för sista gången!!
Ni anar inte hur skönt det ska bli att för första gången på 3 år slippa ha en räkning på 2136:- varje månad?!


Nu är den ju faktiskt min bara min på riktigt!





Nu ska jag och MIN bil brumma iväg till jobbet!


Puss o kram



Kim Alexandra

my day

Full fart är väl det minsta jag kan summera den här dagen med.
Började med lite inventering i 8 timmar, hjärnan är inte där den ska just nu vill jag lova, den lämnade jag kvar i Bro..

Även fast man blir helt slut så är det rätt kul att inventera på en ny plats man inte är på varje dag, jag fick lära mig massa nytt, speciellt om insektsmedel och blomgödsel. Känner att jag ska dela med mig lite.

Visste ni att denna finns för oss antislemdjurare?!




Visste ni att det finns nått slags mjöl man gödslar växterna med eller vad man nu gör som heter såhär?



Får det lov att vara lite blodmjöl?


Hade ni någon aning om att den finns en blommart med ett så komplicerat namn, jag fick börja om ett par gånger innan jag lyckades få ihop det till ett ord.





Vet ni vad jag mer lyckades hitta? Kompisar till min ensamma favoritkopp!
Efter att ha tittat på prislappen både 1 och 5 ggr och insett att dom endast konstade 5 kr så var det givet, dom skulle hem och bosätta mig i mitt köksskåp!




Efter inventeringen åkte jag hem och slängde på mig träningskläder och sen direkt till gymmet, känner att det behövs för jag har på känn att det inte blir så extremt mycket mer träning nu i veckan, fullt upp!


Nått mer? Jo, jag är så sjukligt glad över min lön, yes, yes och mera YES!!!  Man borde ha semester oftare så att man får sånhär lön..


Nu kanske jag borde laga middag, börjar bli dags för det!

Puss o kram


Kim Alexandra

nightmare

Godmorgon!
Jag är medveten om att jag pratat lite väl mycket drömmar på senaste tiden men jag måste dela med mig av ännu en knasig sådan.
Den här gången var det mardrömmarna som avlöste varandra..

Nu var det min tatuering på foten som spökade. Det var nämligen så att den blev sjukligt infekterad, maskar och annat snusk levde loppan i den och det hela slutade med att jag fick amputera hela benet!
Det var knappt så att jag vågade titta på den när jag vaknade men när jag sakta drog upp täcket och för det första såg mina tår blev jag grymt lättad!
Den är helt läkt och en infektion är inte att tala om, tur är det för att jag lyckades se en löpsedel jag inte ville dagarna efter jag gjort tatueringen.. Skumt sammanträffande men jag slutar aldrig förvånas av mig själv, mina drömmar och mina tankar, rätt spännande när man ser det så faktiskt, man vet lixom inte vad som händer härnäst?





Nu hoppas vi att en kopp kaffe och ett koffeinpillar gör sitt inom ett par minuter för nu är det time for inventering och hjärnan ska vara på topp, det vore dessutom bra om jag höll mig vaken på vägen dit! Bra att jag har sällskap och ska köra på okända vägar.

Ha en kanondag så hörs vi senare!



Kim Alexandra

Räkna skruv


Filmen var helt okej, okej men förmodligen en sån man bara ser en gång..

Nu är jag i allafall hemma igen. Morgondagen innehåller en refräng med ordet jobb i, trots att jag är ledig. Jag ska nämligen inventera på ett annat företag på annan ort så det blir upp med tuppen i morrn. Skönt i allafall att jag slipper göra det själv, jag har lurat med mig en annan brutta vid namn Kiira som också gärna tar emot lite extra klirr i kassan.
Den här veckan kommer innehålla många siffror och mycket att hålla koll på, på tisdag blir det inventering även på mitt egna jobb heeela dagen lång (09.00-ca 22.00).





Nu tackar jag för mig och önskar er en god natt, sov sött!



Kim Alexandra

Tribute

Filmtajm!




Gjord 2009 och bra skådisar, det här kan bli riktigt bra så har ni inget för er i kväll tipsar jag om denna på kanal 5 kl 21.00!

Som vanligt så blir det även gödning på hög nivå, bra, jag kan behöva lite hull att värma mig med i vinter, haha!


Kim Alexandra

simpor och grodfötter är också läskiga!

Shit, de få men intensiva timmarna jag jobbat idag har verkligen satt sitt spår, jag är helt sluut!


När jag kom hem märkte jag att jag glömt låsa dörren, mindre genomtänkt med tanke på alla inbrott man hör om hit och dit. Jag är så himla glad att jag bor i lägenhet bland en massa andra där det är rörelse hela tiden.
Mina föräldrar bor på landet och där är det tydligen en "liga" som åker runt bland grannarna och plockar rubbet, fordon, smycken, kläder, täcken, mat, you name it, allt!
 En bekant här i Uppsala har också dessutom här i dagarna vaknat upp mitt i natten av en maskerad snubbe brevid hans säng som var påväg att länsa hans hem, sjukt!
Jag som är galet rädd för mördare, tjuvar, spöken och allt som kommer fram när det är mörkt (Ja, jag tror på spöken, haha), jag vet inte vad jag hade tagit mig till, fy fan!





Nu ska jag dra vidare en sväng till Kaisa, det ryktas om ännu mer filmtittande!

Ha de!



Kim Alexandra

påsi

I natt har jag sovit som en prinsessa och vaknade ganska nyss, vad är hemligheten?
Jo, jag har lagt i mitt duntäcke igen, gosigt värre!




Eftersom jag gärna sover med balkongdörren lite öppen så börjar det bli lite kallt med bara påslakanet..

Det känns riktigt bra att helgen har varit totallugn, min kropp behövde nog det tror jag. Livet man lever på sommarn är inte direkt hälsosamt, speciellt inte om man tänker på alla liter alkohol man häller i sig, tänk om man skulle räkna.. Det är inte så konstigt att man drar sig utåt och festar lite (haha ganska mycket) mer på sommarn, 10 minuter ner till stan, varmt och skönt väder, härliga vänner och en drös med annat folk som inte heller gärna sitter hemma. Det säger sig självt att man väljer det framför att sitta ensam inne och kolla på tv, tycker jag i alla fall?


Time for work!

Kim Alexandra

parrooo

Yes, kvällen blev lugn och sansad!

Har ni sett denna underbara parodi på mmhAmanda?
Titta, titta, titta!





Vad vore världen utan humor?!


Sov gott mina kära!



Kim Alexandra

ny

Tro det eller ej men det ser ut (observera ser ut) att bli lugnt även i kväll, festfri både fre och lör är nog personligt rekord i sommar!

Det har inhandlas morötter, gurka och dipp så det blir smaskis med pantertanterna Kaisa och Malin, tanken slog mig att jag är värsta lammköttet i deras sällskap!




Nu har damerna dukat upp en bricka med te, choklad och mackor! Shit det går utför... Haha, kärlek till er!


Tänker på dig iina!


Sup och svälj, trevligt helg!


Kim Alexandra

Alive

Jo, jag lever!
Tanken var att skriva en rad eller två i morse men jag försov mig helt enkelt, ganska rejält! Som tur var är jag alltid ute i så god tid i vanliga fall så jag hann till jobbet i tid, trots 1 1/2 timmes för lång sömn. Tror att jag dessutom slog rekord i att ta mig till bilen, 7 minuter efter att jag vaknat rullade bilen, bra jobbat tycker jag nog allt! Sen att jag efter 7 timmars arbete insåg att jag haft tröjan bak och fram hela dagen, det är en annan grej..


I natt drömde jag en konstig dröm, men rätt ständigt återkommande, jag var gravid. Förlossningen gick lätt som en plätt och jag tänkte " Man kan ju undra varför folk säger att det gör ont att föda, bullshit"!
 2 timmar efter förlossningen befann jag mig på IKEA och la ut Rikards visitkort överallt så jag antar att han var pappan..
Man kan ju undra om jag faktiskt är på smällen? Chansen är minimal och rent teoretiskt så är det faktiskt nästan omöjligt så nej här blir inga barn gjorda!
Det beror nog på att Sverige drabbats av en babyboom deluxe och att massor av bekanta/vänner skaffar barn helt enkelt..

 




Finns det någon sötare/charmigare än skrattande barn?!
(Ja tjejer, förutom unga snygga pappor som bär på sitt barn.)


Kim Alexandra

lambi

Den här kvällen blir ganska innehållsfattig, det blir jag, en skål godis och TheSims3.
Lugnt och skönt, eller ja, åtminstonde lungt men tacksam kommer min plånbok att vara i morrn och också jag eftersom jag ska upp kl 7 och jobba!

Vet ni vad jag hör i skrivandet stund? Grannjävlarna över satte precis på sexy bitch på högsta volym, fan, det kan bli en lång kväll/natt det här, klockan är ju bara 22.00 och jag minns ju hur det var sist.
På tal om klockan så slog tanken mig, det är ju för fan mörkt ute redan nu och har varit det i en timme, illa, illa!! Hösten närmar sig med stormsteg.


Förresten, minns ni den här låten?




Nu blir det tillbaka till spelandet och massa nostalgimusik i bakgrunden på hög volym (grannarna ska över"röstas"), toppen!



Kim Alexandra

shoppi

Det blev en liten tripp på stan idag med Kiira och jag fick även den efterlängtade glassen som är ett måste under sommaren!




Vi gled in en snabbis på myrornas och jag fyndade, precis som vanligt!



Ynka 10 kronor fick jag betala för denna.


Hair&Face har öppnat i Uppsala och deras öppningserbjudande passade mig perfekt, silikondroppar från Loreal Professionnel, två för 199:- (ord 164:-/st)




Puss o kram

Kim Alexandra

h

Idag är jag ledig igen och jag vaknade faktiskt för ungefär 1 timme sen!
Det var väldigt längesen jag bara lät mig själv sova utan att ställa klockan, det var grymt skönt och väldigt behövligt, gårdagens sömntimmar var inte direkt någonting att hurra för..

Jag undrar vad man ska pyssla med idag då? Man kanske borde ta sig ut och njuta av en av "sommarens" sista dagar, shit, det är ju september snart! Höstluften är enligt mig redan här men temperaturen verkar i alla fall hålla sig uppe än så länge. Tänk, snart är alla löv orangea och ligger på den fuktiga marken och straxt efter det faller den första snön..
Är det bara jag som undrar vart sommaren tog vägen, som gärna har sommar i några månader till?





Blir det kanske sommarens första och sista glass på bryggan idag?


Kim Alexandra

about 19 augusti 2009

Shit, ångest!
Snacka om att bloggning är beroendeframkallande, tanken på att jag inte skrev ett inlägg i morse har terroriserat min hjärna, haha katastrof!


Så, hur var gårdagen? Bra, mycket bra!



Jag och mina älskade barndomsvän Angelica (Nenne) åkte hem till mina päron för att fira min födelsedag, flaggan var självklart på plats!




Precis som vanligt så blir man lika besviken när bilden säger så mycket mindre än vad man vill.. Smörgåstårtan var kanon, skulle den inte vara så fet och dyr skulle jag lätt kunna leva på det!




Det blev också på med gummistövlarna och ut i hallonbuskarna, tyvärr fanns det inte så mycket kvar men det räcker till en smoothie eller två!




Det blev ett par väldigt uppskattade presenter också! Fick också en fläkt"platta" till datorn, skit bra eftersom den förmodligen kommer fungera mycket snabbare och hålla sig vid liv nått år längre!
Den inplastade grejen är från flickorna på jobbet med ett innehåll av olika kaffe och tesorter samt annat kul till.


Med mina få sömntimmar inatt så blir det en otroligt slö kväll, TheSims 3 all night long, tack Angelica!


Puss o kram


Kim Alexandra

hurry hurra

Jag lämnar ett mycket snabbt avtryck här för idag har det varit full fart och mer blir det!


Nu blir det firande av de sista timmarna på framfickan med Kaisa!


Bilder kommer i morrn bitti, hold on.


Puss o kram!



Kim Alexandra

:)

Nu är jag hemma igen!

Dagen har börjat alldeles utmärkt (om man bortser från det enorma stenskottet jag fick på vägen hem)!
Nu har jag både hunnit med att fika, blivit sjungen för och tagit emot en väldans massa gratulationer från alla möjliga.
Jag blir så himla glad för alla sms och andra gratulationer, tack så hemskt mycket!!




You make me happy!!


Nu ska jag bara slänga i mig lite lunch sen blir det ner på stan och fixa ett ärende åt jobbet.


Puss o kram, ses på stan?



Kim Alexandra

today

Happ, idag straxt innan 10, närmare exakt 09.49 om jag inte minns fel så fyller jag 21 år!
Tänk att man levt så länge men att det ändå känns så kort, tänk vad mycket som har hänt  och hur mycket som inte hänt!
Jag undrar vad som kommer att hända resten av mitt liv?



Kanske blir jag torped eller kanske brandman?

Tanken slog mig också att jag faktiskt aldrig vaknat upp ensam på min dag, första gången blev den tjugoförsta födelsedagen. Majoriteten av gångerna har det funnits en mamma och en pappa med tårtfrukost på sängen och de senaste åren en pojkvän med hjärtliga gratulationer, nudå?

Nej usch, alldeles för djupt så här dags på dygnet!


Nu blir det byxprovning i massor.
Snart hemma igen!

Ha det fint tills dess!!


Kim Alexandra

jeans

Äntligen hemma!
Inte för att jag jobbat extremlänge men min kropp känner sig en aning sliten så vad passar då bättre än att köpa glass i stora lass och bara ligga i sängen hela kvällen?! Så blir det!

I morrn är jag ledig egentligen men klockan ringer 06.15 pga av att jag ska iväg och prova lite byxor. Haha, jo, jag vet, jag är inte nöjd! Vi ska alltså ses kl 8 på jobbet för att prova byxor så vi vet hur dom sitter och vilken kroppstyp de olika modellerna passar just på min lediga dag som dessutom råkar vara min födelsedag. I försig kan jag inte ens ha våra dambyxor utan får hålla mig till barnavd men endå.. Somliga skulle nog kalla det ovärt att åka 10 mil så tidigt frivilligt och inte ens få betalt men eftersom jag har ansvar för damavdelningen så borde väl jag om någon veta hur brallorna sitter?!





Jag önskar mig en snygg jeansröv i födelsedagspresent!!


Kim Alexandra

Preg?

Godmorgon!
I natt drömde jag att jag var gravid, inte lite heller. Jag minns att jag hade svårt att vända mig i sängen osv, allt var så verkligt, jag drömde att jag sov gravid största delen av drömmen, skumt.





Det måste vara för att jag känner 2 st som ska ha små barn här i dagarna, känner till en hel drös som ska ha senare i år/början på nästa och några som redan fått. Mysigt värre, jag vill också! Fast, först och främst ska man kanske hitta en lämplig farsa och det är ju uppenbarligen inte det lättaste, haha, jag får nog lugna mig i några år på den fronten!


Work, work!


Kim Alexandra

natti

Jag ger upp denna dag nu och önskar er en god natt!




Sleep tight!


Kim Alexandra

Okå?

Rikard, jag är ledsen att du ska behöva läsa det här men..
Självaste Onkel kångel farsan är död, 47 år gammal i en hjärtattack!
Läs hela artikeln här





Jag som precis börjat tycka musiken var lite halvkulig, eller så var det bara för att jag var aprak i lördags som jag gick och fick för mig kunna texten i runkbögen Ferdinand, kan var så.
Tarmspräckarelos har i alla fall varit ett ständigt upprepat ord de senaste dagarna, grymt kul och grymt äckligt, skön kombi!



Kim Alexandra

Sick of sickness

Shit, kalla mig hypokondriker eller vad ni vill men det här känns inte bra!
Båda mina träningskamrater Kiira och Kaisa sjukade sig pga spya och annat knasigt, Jennika kräktes för ett par dagar sen och hade feber och nu kommer också iina och säger att hon känner sig dålig. Jag har alltså varit med dessa personer i 3 dagar plus att jag jobbade med en annan sjukling i torsdag, det bådar inte gott det här! Det är så himla typiskt, bara för att jag precis pratar om sjukdomar osv så blir alla sjuka?!




Jag får slänga i mig en massa vitaminer och säga högt för mig själv  "Jag blir inte sjuk, jag är inte sjuk, jag blir inte sjuk, jag är inte sjuk" så blir det nog bra, med rätt inställning så klarar man det mesta!



Kim Alexandra

Svin

Fy fan, det verkar som att svininfluensan är här på riktigt, alltså riktigt på riktigt!
Det pratas mer och mer om det och det är numera inget ovanligt att man hör att folk drabbats, jag vill inte, vill inte, vill INTE bli sjuk och speciellt inte i svininfluensan!
Företaget jag arbetar på har gått ut med strikta bestämmelser om att vi förbjuds att komma till jobbet om man har minsta symtomet och dessutom har vi fått order om att köpa på oss handdesinfektion och tvätta händerna oftare än oftast.
Jag läste i aftonbladet här om dagen att förmodligen flera hundra och till och med tusentals personer i veckan kommer att smittas nu när skolorna börjar. Kul också att man är i den åldern där det är störst risk att smittas..

Jag vill inte vakna upp såhär!!!




Haha, tänk om man faktiskt tror att något liknande händer när man får svininfluensan..


Nu blir det en visit på gymmet och jag ser inte fram emot cykelturen dit i regnet!!


Stay friska!


Kim Alexandra

wash my hands

Godmorgon!

Är det någon som känner för att ge mig nått spontant sådär i födelsedagspresent så har jag kommit fram till att jag gärna vill ha en sån här..!




Nej förresten, då kommer jag aldrig tvätta händerna, den är faktiskt rätt äcklig när jag tar en närmare titt..


Nu ska jag skjutsa hem min sovkamrat Jennika och iina sen blir det jobb!


Ha en fin dag!


Kim Alexandra

snustorrt

Torkan är total så raderna blir inte många här idag tyvärr.

Vi har hyrt film och köpt en massa gotti, precis som det ska vara en söndag som denna.

Har ni smakat dessa?





5 av 5 toasters, swoosch och tummen upp!
Spring och köp!


Kim Alexandra

B

Idag mår man som man förtjänar.
Jag var lite segstartad igår men sen blev det liv o lådan vill jag lova, lagom när vi skulle hem tyvärr. Det händer inte ofta att jag bli sådär kalas utan att må illa eller somna så det var ju synd att alla bangade på efterfest just igår, attans! Jag fick helt enkelt cykla hem liknandes en kokt spagetti på slalomskola, Kaisa ansåg att jag var en trafikfara så det var väl tur att bilarna höll sig borta..





Väl hemma störtlandade jag i sängen och vaknade 3 timmar senare med skor och hela baletten på, bra jobbat!


Nu blir det en stabilare cykeltur till Kaisa där det förmodligen väntar söndagsmys med henne och Jennika.


Kim Alexandra

Fyller jag år idag? neee

Så här underbar blev klänningen som iina sytt åt mig i födelsedagspresent!!




Jag har även öppnat Kiira och Kaisas present, dom verkar ha en önskan om att jag ska ut och ragga på rikt med fint hår, fina naglar, parfym och nya underkläder! Mina vänner vet vad jag behöver!!









Tack, tack, tack och lite mer tack!!!


Nu blir det efterrätt, hallonsorbet och lakritssås, mummi!!



Kim Alexandra

De underbaraste!

Nu har jag ankommit till systrarna!

Jag möttes av det här när jag kom in, har jag inte dom sötaste vännerna?!





Haha, tack Jennika, du vet då vad en tjej som jag önskar mig!!




iinas underbara skapelse, hur den sitter på, det får ni se i kväll!




Vad döljer sig i denna påse? Det vet inte ens jag än så det får ni se senare!



"Nu snart fyllda 21 år önskar vi dig grattis och med dessa gåvor hoppas vi på en inbjudan till bröllop. Puss & kram, älskar dig, från Kaisa och Kiira."


Tack!!!


Kim Alexandra

sool!

Snacka om att lite sol gör mycket för humöret!

Jag behövde verkligen dom där 2-3 timmarna med sol, bra musik och endast mina egna tankar.





Nu är jag bara ännu mer taggad inför kvällen med underbart sällskap och fest!

Håll er uppdaterade under kvällen, bilder kommer!

MMMMMH!



Kim Alexandra

Sczscstek

Shit, stekigt väder vi har idag! Min bön till solguden kanske kom fram trots allt..

Efter frullen blir det en sväng ner till turren här runt hörnet för att köpa nått skoj att läsa (jag tänkte skriva lektyr men enligt wikipedia kan man inte säga så utan det är en pornografisk herrtidning), sen blir det Stek i parken med stort S!

Here I come!




Ut i solen och njut med er!



Kim Alexandra

ska jag?

Fy fan vad kul man kan ha en fredagskväll utan att supa skallen i bitar!

MÅSTE SES!




MMH (27 ggr på 2 minuter). Man kanske ska börja videoblogga?!


Haha, tack bruttan för att du förgyllt min fredag med en herrans massa garv!


Kim Alexandra

Kreki


Jävligt skevt väder vi har här i Sverige, vad hände med sommarn? Det vore kul om alla mörka moln bara kunde försvinna och ge oss nonstop sol, åtminstonde i morrn!






Nu blir det en sväng till willys och bolaget för att inhandla morgondagens intag!



Tatueringen är inte riktigt läkt men nu pallar jag inte gå runt i halvfula ballerina längre, conversen har för första gången på 2 veckor åkt på idag, det gillas!




Jag vill ut och röjja i kväll men damerna verkar inte allt för på då en ligger och säger "Fan, snart kräks jag" och den andra beklagar sig över sin ekonomi. Jag är som bekant inte heller den rikaste men sugen på skoj, det är jag!


Ska ni göra nått skoj?


Kim Alexandra

yeah!


YES!
Morgondagens outfit är räddad, det såg lite mörkt ut där ett tag men iina är klar med min klänning!





Nu får vi bara hoppas att den passar också, haha stackars iina om den inte gör det med tanke på hennes slit!
Hon har tydligen varit mer petig än hon var när hon sydde en studentklänning för 2 år sen så det blir nog skit bra!


Dags för dusch och sen bär det av till dragarbrunnsgatan 11 B för planering av morgondagen.



Kim Alexandra

Converseigt värre

Kan ni gissa vilket mitt favoritmärke på skor är?


Okej, jag ger er en ledtråd..




Det värsta är att jag inte är nöjd, helst av allt vill jag ha alla färger i lightmodellen (de med tunn sula, de gula, vita o röda)!

Nästa inköp i skoväg blir dessa skönheter!



Nu blir det gymmet sen får vi se vad dagen har att erbjuda!



Kim Alexandra

lite till..

Det blev en helsoft kväll och jag fortsatte min kväll i den mindre roliga genren.

Det blev en film som jag sett ett antal ggr men jag gillar den, dock fel tillfälle att se den i dessa tider men vafan, den är söt och får mig att le en liten snutt :)!





I skrivandets stund är det 2 minuter kvar av den här dagen så jag måste få beklaga mig lite till när dagen ändå gått åt helvete.
Jag ringde skatteverket för att fråga om mina förbannade pengar som aldrig kommer och gissa vad jag fick för svar? - Jo, det har gått igenom och dom kommer till ditt konto den 10 september.
Vilket jävla skämt! Först trodde jag midsommar och nu har jag längtat efter v.33 men nehe, nu ska man vänta en månad till alltså?! Ursäkta mig men vilket jävla skitföretag man jobbade åt i början av 2008 som inte kan göra det dom ska och skapar problem för den som varit allra mest lojal och ställt upp i ur och skur och dessutom pendlat 2-3 timmar om dagen för att komma dit, tack för den!!


Så, i kväll har jag syndat och köpt öl och choklad för pengar från mitt sparkonto, kul liv!






Nej, nu är det nog dags att sova! I morr blir en mycket bättre dag och jag lovar, inget mer depptalk här inte för nu är jag ledig i 3 dagar och jag ska verkligen försöka njuta ordentligt den här gången!


Godnatt och sov sött!



Kim Alexandra

?

För er som gillar roliga, korta inlägg så kan jag säga att ni kan sluta läsa här..
Jag har på känn att detta inlägg kommer att vika ut mina känslor en del, det kanske till och med kommer att såra någon/några men jag måste få dela med mig av vad jag tycker och tänker!


Så, vad är det nu då? Jo, jag gjorde ett val jag inte gjort på 10 månader idag, nämligen att ringa mitt ex Robert. Jag hade en tanke på att svänga förbi och hälsa på "min" älskade katt Rocky som jag inte träffat sen i oktober.
Jag saknar Rocky galet mycket ibland och tog äntligen till mig modet att ringa samtalet jag fasat för. Jag har ingen som helst aning om vad Robert tycker och tänker om mig men jag förstår om tankarna inte är så höga, jag var/är väl inget drömex direkt eftersom jag sa tack och adjö till sambolivet på landet ganska hastigt för att börja om på ny kula ensam, för att hitta mig själv utan att vara beroende av någon, Vi var ändå tillsammans i 4 1/2 år och man utvecklas ganska mycket mellan 15-20 år.




Jag träffade Rikard och blev tillsammans med honom efter 5 månader som singel, rätt fort alltså och jag förstår verkligen om det uppfattas så av andra. Jag vill poäntera att varken jag eller Rikard ägnade många tankar åt att faktiskt bli tillsammans i början, jag skulle ju vara själv hade jag bestämt. Jag blev helt plötsligt galet kär i den människan och tänkte, vafan, nu har jag chansen, ska jag ge upp det här bara för min stolthet? Nej, så blev det inte, jag hade aldrig trott att jag skulle falla för en person så snabbt efter allt som varit!


Nåja, tillbaka till katten och det jag vill komma fram till. Jag tog mig i kragen och ringde men fick inget svar vilket gör mig ledsen, jag vill så gärna träffa Rocky, tänk om jag aldrig kommer att få göra det? Robert har ny tjej och henne har jag pratat med och det är okej att jag kommer förbi på fika eller så och hälsar på men jag blir ju orolig och frustrerad eftersom han inte heller svarat på ett mess jag skickade för ett tag sen angående Rockys försäkring. Det kan ju inte bero på att hans nya tjej inte vill ha mig där i några minuter då det inte alls verkade så, han kanske helt enkelt tycker att jag kan dra åt helvete och aldrig mer tänker prata med mig?


Det är väl inte så konstigt att man saknar en katt man tagit hand om sen har var 8 veckor och drygt 3 år frammåt, en katt som funnits där i vått och torrt och sovit på ens bröst sina 3 första år?




Tänk att plutten var så liten så han sov under en strumpa..
( I sina äldra dar lärde han sig även att sitta på kommando :D )


Förmodligen tycker ni att jag överdriver mina känslor men då har ni nog aldrig haft det bandet vi hade mellan varandra jag och Rocky


Jag var bara tvungen att lätta mitt hjärta några hekto och skriva av mig lite, är det jag som är dum i huvet som tror att jag kan höra av mig efter så lång tid och hälsa på?





Kim Alexandra

Steppi

Godmorgon godmorgon!
Grannarna drog straxt efter tolv. Innan dess var det full fart då dom hade stepplektion i högklackat i 30 minuter till Rap das armas, det var då jag konstaterade att det var grannen över, tanken på att få ett gäng partybrudar över mig i sängen var inte så lockande men taket höll tack och lov!




Nu jeeeklar ska jag dra på lite rave med basen på max!! Jag är ju bra sugen alltså men alla de andra grannarna kanske inte förtjänar att  bli väckta av musik.. Tråkigt, det hade varit en skön hämnd!


Ha en fin dag!


Kim Alexandra

KÄFT!

Jaha.. Det ser ut som att det där med sömn får vänta en stund!
Det funkar inte så bra att försöka sova och ligga och dansa samtidigt, tyvärr har mina grannar någonstans över fest och har den skönaste playlisten!

Det är okej för mig att köra den här låten 20 ggr om dagen, i duschen, under dammsugning, när jag tränar, i förberedelse för partaj och ja you name it MEN, det är inte okej att ni gör detsamma, sorry!


 


Det var mysigt på den tiden när Rikard fanns i mitt liv. Då låg vi och tävlade om vem som kom på artist och låt först men nu är det fan inte okej!

Jag får verkligen hoppas att dom är tillräckligt gamla för att gå på krogen så att dom försvinner snart!


Godnatt när det väl blir dags!



Kim Alexandra

.


Hmmmmm är ett återkommande "ord" i min hjärna..
 Som vanligt är det fullt drag här i huset och ett antal vänner ska ut och skaka sina lurviga, man blir ju bra sugen. Dock finns betydligt fler nackdelar än fördelar idag så utgång är inte att tala om för min del, jag har faktiskt nästan slagit mig till ro för kvällen redan.
 Det blir en film från jobbet som måste ses inför hösten om allt det nya som komma skall och kanske en smutti till det. Lugnt och fint med andra ord. Man vet ju aldrig hur helgen kommer att se ut, det sägs endast utgång lördag men som sagt man vet aldrig hur det blir, speciellt inte när jag och alla andra dessutom är lediga!




I´M A FESTIS!



Kim Alexandra

Inkräktare!


Jag har fått en massa ofrivilliga husdjur!
Blomflugorna har valt att våldgästa mig, någon som vet hur jag blir av med kräken?
Förstår mig inte riktigt på det där, dom heter blomflugor men hur kommer det sig att dom ger sig på mig, en simpel brutta som inte ens äger en blomma?! Jag hade en gång en orkidé men den gav upp hoppet om att få leva för ett halvår sen.. Eller finns det kanske några andra flugor som ser likadana ut som ger sig på sånna som ser ut att vara i behov av sällskap?





Nu ska jag slänga i mig pasta och tomatvitlökssås. Inte allt för gott, jag trodde att jag hade garderat mig med tonfisk och dessutom köpt en vanlig tomatsås men icke det. Ni får akta er allihopa på gymmet, kom inte nära för det stinker vitlök redan nu i hela lägenheten så vad jag kommer lukta vill jag nog inte lägga någon större energi att tänka på.


Hej hoppla!


Kim Alexandra

traina

Åh, jag vill träna idag efter jobbet men jag kan ju inte sätta på mig gympadojjor än pga tatueringen, strumpor kanske jag kan få på mig? Så får det nog bra, ett gympass i strumpor, pinsamt.. Jag har inte gymmat på mer än 2 veckor och då var jag inte speciellt flitig heller så det räknas knappt, nu jeklar ska jag komma igång (lagom när nakensäsongen är över)!


Men men, först ska jag åka och jobba. Känns en aning onödigt att åka 10 mil och vara hemma igen om 6 timmar..





Simpel klädsel för en simpel arbetsdag.

Kim Alexandra

pinki

Sagt på msn 11/8-2009 23.50


Kim - När kommer du på lör?

Jennika - Vet inte, när sätts det igång?

Kim - Kl 11 börjar vi med champange i stadsparken, sen går vi vidare mot stadsteatern för att se en intressant uppsättning. Sen kommer limousinen och kör oss till mig för lite snacks på balkongen och sen kör den oss vidare till stora torget där ett specialuppträdande för mig väntar. Sen ska vi till Kaisa och äta mat lagad av självaste Jamie Oliver och sen bär det av till mr dj där det bjuds på fridfull musik och lite goda drinkar. Sen blir det saluhallen där 21 helrör väntar. Vad som händer efter det visar sig nog.. Låter det bra?




Jag planerar stort ;p



Okej, sanningen.. cykeln ner på stan och äta middag för MAX en hunka var och sen en sparsam utgång


  / /Stekarn!




Kim Alexandra

EL

Dagen började bra med firande av min bror som jag tidigare nämde.
Innan det var dags att luncha blev det lite thebjudning i Ellen och Leos kojja, det var mysigt!




Har jag inte dom sötaste brorsbarnen?! Skönt att veta att man har en skönhet att luta sig mot på krogen om det krisar om 12 år och man fortfarande är singel, hon kommer nog kunna hjälpa mig att ragga mer än väl!
På vägen till lunchen så predikade hon för mig om kärlek, att det inte alltid är så lätt när någon inte är kär tillbaka men att det löser sig, det brukar det göra för henne!
För att dämpa allt "hat" mot Rikards val av hårlängd och färg så kan jag säga att hon sa:
Det var synd att ni gjorde slut, han var så söt tycker jag. Jag gillade hans långa hår!


 


Nu sitter jag här med Kiira och funderar på att slinga mitt hår? Så får det nog bli, man vill ju vara fin inför den kommande helgen!


Kim Alexandra

Happy b-day!

Hurra, hurra, hurraaa!

Idag den 11 augusti blir min bror ett år äldre, den här gången blir han 31 år! Helt galet att han bara har 9 år till 40..



Jag och brorsan för 18-19 år sen, visserligen på min födelsedag..


Planerna är att jag ska hem till mina päron en sväng snart och sen ska vi möta upp bror med familj på Johannesbergs slott för lunch. Trevligt, trevlig!
Tyvärr blir det ingen fika för mig efter det eftersom jobbet kallar kl 15.00..


Om 8 dagar är det min tur att fylla år, tjoooho!



Kim Alexandra

löv

Happ..

Då var man hemma igen all alone, tråkigt.
Hela syskonskaran skulle toffla/på date så då var det bara att fly!




Jag vill också göra mig fin inför någon, vara nervös, förväntansfull och alldeles pirrig! Eller nja, vill jag verkligen det? Äsch, inte vet jag men det är inte riktigt min grej det här att bara vara alldeles ensam..
Jag saknar att känna mig älskad, att känna mig som någons allt, någons prinsessa!

Inte blir det bättre av att varenda låt handlar om kärlek, att varenda tv-program/film innehåller massa mys..


Kim Alexandra

Kubba

Jag har haft en mycket trevlig dag och eftermiddag idag, tack mina vänner!

Efter all mat och onyttigheter så bestämde vi oss för en lättare aktivitet, våran färd ledde ner i örrådet där ett kärt kubbspel väntade på att få spelas.




Jag bestämde mig för att göra mina specialarmhävningar också..




..Men blev trött efter 2..




Sen började allvaret och det var dags att visa upp sina skills!




Nej, jag ligger inte alls här och softar för att jag blev utklassad!




Vad tycker ni om iinas graciösa hand som ständigt upprepas på VARENDA kort?




Snyggt!!



Kim Alexandra

rånad

Yes!
Jag slapp skalpellen och ett fult ärr!!



Jag skulle ta bort en leverfläck i naveln (knäppt ställe jag vet) och har väntat på den här tiden på Akademiska i 3 månader eftersom min husläkare inte vågade ge sig på den. Klockan 14.00 gick jag in och 14.02 var jag ute, 300 spänn för 2 minuter, rena rama rånet! Men, som sagt den såg enligt henne inte alls farlig ut och jag slapp sätta kniven i magen.


Nu sitter jag på dragarbrunn hos Kaisa och väntar på massa god mat och hembakad blåbärspaj på det, mumma!


Hörs snart.



Kim Alexandra

.


Sunshine och jag är ledig, jää!

Nu blir det till att fånga några strålar i parken här utanför sen blir det ett besök på Akademiska kl 14.00, lite nervös är jag nog allt men Kaisa är så snäll som ska följa med och hålla hand!





Hörs efter det!



Kim Alexandra

fiki

Gud så stolt jag är över mig själv nu!
Nu har jag både städat ordentligt OCH lagat mat, bra där!

Bara för att jag varit så duktig tänker jag belöna mig med kaffe och glass, nice kombi.






Det blir också lite filmtittande, Casanova som börjar nu på 4:an ska vara bra? Vi får väl se..



Kim Alexandra

nyponbuske

Hej och hå, hemma igen!
Trots att dagen varit förjävligt seg så har den gått fort, fan snart är man 70 år med hängpattar och rynkor enda ut i tårna..Tiden går för fort!

Jag glömde ju tacka för alla fina kommentarer igår, tackar och bockar! Dessutom så glömde jag berätta om vilket klipp jag faktiskt gjorde när jag köpte klänningen, 10 kronor på vaksalatorg (marknad), bra va?!


Angående bilder ifrån gårdagen så blir det lite snålt med det än så länge men jag valde att återigen sno några från iinas blogg.






Nu ska jag ge mig på dammsugning och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir det bara jag och en film, kanske inte? Det jag vet är att jag i alla fall ska fortsätta längta till nästa vecka då jag är ledig mån, fre, lör och sön. Då blir det också firande av min födelsedag som närmar sig!



Kim Alexandra

res

Tjaba, tjena!

Nu sitter jag här och väntar på att mina ägg ska koka, det är det enda jag har att äta här hemma. Inget pålägg, ingen dricka och ingen kaviar till äggen heller, haha livet är hårt! Vi får helt enkelt hoppas att mina förbannade skattepengar tittar in på kontot snart!

Gårdagen var lyckad! Det blev en kväll i precis det tempot jag behövde. Vi satt på framfickan till 1 och bara mös sen delade vi upp oss i 3 delar, jag gick hem, drack lite resorb och somnade sen.
Ni har väl provat att dricka ett glas resorb efter en kväll ute? Om inte så är det något jag starkt rekommenderar, man mår mycket bättre dagen efter!


Finns att köpa på apoteket för ca 50-lappen, köp köp!


Nu måste jag slänga i mig äggen och bege mig till jobbet!



Ha en fin dag i solen och sola åt mig med, det börjar behövas!


Kim Alexandra

tonights

Just nu befinner jag mig hos dom bästa systrarna, Kiira, iina och Kaisa och planerar inför kvällen. Vad som blir och inte blir det är än så länge ett ? men känner jag oss rätt så löser det sig!

Kvällens outfit ser ut såhär:



Godkänt? Vad tycks om min nya fina tatuering? För er som oroar er för att jag ser alldeles för bar ut så kan jag lugna er några snäpp, jag har shorts under, be calm!


Ha nu en riktigt kul kväll mina vänner!!






Kim Alexandra

summer

Tjo och tjim, mitt namn är Kim!

Nu har jag ringt runt till mina fina damer för att kolla hur kvällen ser ut, inget svar och ingen som ringer upp? Jag tror minsann att det är systrarna bakfulla som är i farten?



"Tuttchock" är bilden sparad som ;p..


Jag antar att kvällen blir sådär lagom party, eller ja, party med lagom mängd alkohol rättare sagt!

Det fina vädret vi har gör ju inte humöret värre direkt. På tal om det så läste jag på löpsedeln i morse att Sveriges temperatur har ändrats en väldans och att vi kommer få sommar en bit in på hösten, man kan ju alltid hoppas att det stämmer. Det kanske inte är ett så jätte bra tecken på jordens tillstånd men vafan, för mig får det gärna vara sommar året runt!


Kvällens partydänga, haha!




Kim Alexandra

morrn

Godmorgon!

Som vanligt anser jag att det är omänskligt att vara uppe vid den här tiden, speciellt en lördag..
Tur att jag kan börja dagen med lite svampbob fyrkant, han är underskattad den där kisen, mer svampbob åt folket!





Nu blir det working nine to five och sen hoppas jag flickorna har ett inte allt för röjjigt förslag?
Än så länge är vädret kanon, 18 grader och sol. Jag hoppas verkligen att det håller i sig tills i kväll, skulle vara mysigt att sitta ute nånstanns!

Bada, bada!



Kim Alexandra

I made it!


Åh, jag precis sett den mysigaste filmen!



Jag fick mig många små skratt lite då och då och glömde bort ångesten över att sitta här alldeles ensam för några sekunder. Jag försöker tänka på att jag kommer vara stolt över mig själv som motstod frestelsen att inte vara ensam, jag kommer definitivt vara piggare i morrn också för den delen! Nu är bara problemet det här förbannade festandet i mitt hus som jag inte annars bryr mig om eftersom jag inte gör så mycket annat än att sover här när alla andra också gör det, dvs alldeles för sent.. Men men, en kombi av skrik, tjafs, dunkade house och lite bakgrund med reggae kanske gör så att man somnar gott?

Jag är grymt sugen på ett badkar med ljus och massa mysiga oljor men nehepp, lite svårt utan badkar så jag får ta det jag har och ta en riktigt långdusch i stället!


Hoppas ni har en riktigt röjjig kväll, kör hårt!! :D
Ni som precis som mig väljer att tänka på morgondagen får helt enkelt sova gött o drömma sött!



Kim Alexandra

lambisoft

Nu är jag äntligen hemma igen efter massa jobb och hämtning av iina och Jennika i Märsta. Som vanligt hetsas det på att man ska hänga på i den vanliga takten även denna fredagkväll men den här gången är det helt SANT, jag ska vara hemma. Visst, det lockar mer än mest att sitta längst ån med nära och kära och lyssna på reggae men nopp, det får kanske bli i morrn..

Jag har köpt på mig en drös med godis och lite lärre så det blir en ensam Kim med en film eller två. det behövs!




Vad ska ni hitta på en fin sommarkväll som denna?


Kim Alexandra

bAdA


Jag vill sola och bada, inte åka och ställa mig i en butik utan fönster till 19.15!



Jennika och Kiira i Marbella


Ni som ska bada, bada lite till mig är ni goa :)!

Ciao!

Kim Alexandra

URF

Tvätt, tvätt och mer tvätt, vilken tid det tar!
Jag kom precis fram till att jag är klar vid halv 2, suck. Jag som för en gångs skull tänkt att somna i tid, det får bli en annan dag helt enkelt!

Annars sitter jag här och kollar på TV med Reggaemusik i bakgrunden, för ni har väl inte missat att Reggaefestivalen dragit igång här i Uppsala?! Jag är lite osäker på exakt var den äger rum i år men jag hör klart och tydligt musiken här ifrån och det är nog en bit bort så dom kör hårt! Synd att man jobbar, annars hade det varit kul att hänga lite där, kul med massa nytt folk i sin egen stad. Det märktes verkligen av igår att det var lite annorlunda folk än vanligt och framförallt mer, kuljul!






Sov gott!


Kim Alexandra

fucklife

Åh, suck och stön! Inget positivt kommer komma ur det här inlägget så jag fattar mig rätt kort..

Vi har ju uppfunnit allt här i världen men varför har ingen uppfunnit nån slags operation som raderar minnen man inte vill ha kvar? Den där jääävla bilden av gårdagen ploppar upp alldeles för ofta och jag blir så jävla arg/ledsen/besviken och framförallt äcklad, tänk om man typ kunde bränna bort den lilla minnesdelen i hjärnan. Då skulle jag kunna passa på att helt och hållet radera de senaste 6 månaderna så jag slipper tänka på hur mycket av mig själv jag gav, hur mycket tårar som rann helt i onödan och börja om helt på ny kula. Det tänker jag visserligen göra oavsett men det skulle ju underlätta om man bara glömde bort allt!



På tal om gårdagen, jag visste inte att jag kunde bli sådär arg, jag är chockad, det bara bubblade i mig av ilska! Känns inte riktigt som min stil och stå och fullständigt skrika ut alla jävla tankar på krogen, pinsamt kanske men jag vägrar att acceptera ett sånt beteende av någon som innan den här händelsen betydde väldigt mycket och minst sagt gett mig samma vibbar tillbaka, allt känns bara som en fet jävla lögn!




Så många fula ord som kommit ur den munnen den senaste tiden och sen det här, inget jag behöver direkt!

Nu är det nog stopp, jag skulle kunna skriva en bok om mina tankar just nu men jag tror nog att jag hejdar mig..


Nu ska jag laga mat, vilket jag gjort 3 ggr den här sommaren, måste bättra mig där...


Hej.


Kim Alexandra

..

Godmorgon.
Gårdagens utgång var mer än onödig och jag önskar att jag suttit hemma ovetandes i stället..

Jag hatar kärlek och allt som har med det att göra, jag hoppas att jag aldrig mer får ett nytt ex. Jag hatar att jag förlorat en vän men jag vill kunna lita på mina vänner och känna mig älskad från hjärtat. Jag har aldrig känt mig så orespekterad och blåst som jag gjorde inatt, tack för det, tack för bilden jag fick som vägrar lämna mitt huvud..



Jag orkar inte hålla längre och det tjänar ingenting till, jag släpper nu!



Dags att sätta på ett pokerface och åka till jobbet..



Kim Alexandra

där igen


Åh, så mysigt väder vi har, klarblå himmel och en lovely solnedgång!

Farlig kombination det där med bra väder och vänner som hetsar om en öl på stan, ska jag med eller ska jag inte?! Jag är nog den mesta värdelösa som finns på att hålla vad jag sagt om jag säger nej så jag säger nog att det blir så så får vi se..

1 minut senare. Okej, det blir stan och en öl på favoritstället framfickan!



Jag är väl medveten om att den här bilden varit med förut men är den inte allt för underbar?! Sommar och sol på framfickan!


Woooopa!


Kim Alexandra

Tyg

Då var det återigen dags att avverka ännu en arbetsdag, sjukt vad tiden och speciellt den lediga går fort!

Här har ni förresten tyget jag köpte, det var inte det lättaste att hitta något som var klockrent men jag tror nog att det kan bli nått bra av det här?




65 spänn för en klänning sydd precis efter mina former och mina önskningar, det kallar jag bra skit!
Förhoppningsvis blir den klar inom ett par dagar/ nån vecka, jag ska förbi iina idag för att ta nya mått och dumpa tyget så hoppas hoppas!


Work, work!

Kim Alexandra

T


Gokväll!

Tänkte att ni kanske är nyfikna på hur det går för min tatuering? Jovars, den läker på bra, småskorpor lossnar lite då och då. En rejäl nakdel med att tatuera dig på foten är att det tar ca 5 minuter att få på och av sig ett par tajta jeans, ont gör det med och jag tror inte den mår så bra av att "skrapas" på det sättet men men, inte tänker jag gå i mjukisbrallor på jobbet så det får helt enkelt vara så. Ingen skada skedd hittils :)! Det är också lite jobbigt att bara kunna använda öppna skor men men, jag ska inte klaga för jag är sjukt nöjd med den och det är inte direkt vinter ute!





Jag fick dessutom en riktigt bra salva av Nennes man som ska underlätta läkningen och hålla färgen, återigen tack Dennis! Nu slipper jag gå runt med helosan och vara halv-vit om foten, inte allt för snyggt.


Nu befinner jag mig hos Malin och ska umgås lite med henne och Kaisa!


Tjopp!


Kim Alexandra

Shoppii

Nu är jag hemma igen efter en snabbvisit i Stockholm. Jag har syndat, att man aldrig kan låta bli. Så bra att jag är grymt nöjd då i alla fall! Jag försöker se det som så att jag inte var värst på att spendera pengar idag eftersom min kära vän Nenne fick med sig en klocka, en kjol och en skinn(k)paj hem, tänk positivt!

Som vanligt så har jag fyndat, jag börjar bli en hejjare på det här nu. Det kan ju vara så att alla butiker rear hela tiden i denna finanskris också men, det tänker jag bortse ifrån, jag har helt enkelt blivit en rutinerad reashoppare!

Min vita JetSet har fått sig en polare.

 

298:- (ord. 598:-), Ur&Penn.




"Jeans"jacka från Zara 299:- (ord 399:-)


Jackan kanske inte var det mest nödvändiga men jag älskar den klarblåa färgen!


Nu blir det IKEA för min del, jag har önskat mig en klänning som iina ska sy åt mig i födelsedagspresent så nu ska jag ut på tygjakt.


Äntligen så har solen också valt att titta fram så ut i solen med er!



Kim Alexandra

allt man inte vet

Godmorgon!
Det är sånna här dagar man inser vilket soft jobb man har, jag är nämligen ledig idag igen. Synd bara att man inte tjänar några pengar när man är ledig..

I natt när jag satt och kollade igenom bilder när jag gjorde om headern hittade jag en bild som kanske inte är sådär jätte speciell men när jag tittar på den så ser jag någonting som säkert inte ni gör.



Det här var innan vi åkte till Marbella.
Jo, tanken som slog mig är att man är helt ovetandes om framtiden. Här går vi, påväg utomlands och lyckliga (trodde jag) och 9 dagar senare är han inte längre min.. Att man kan förlita sig på att allt ska bli precis som man själv vill och tänkt sig, vad är det som säger att det blir så? Ingenting. Man kan lika gärna bli påkörd om 10 minuter eller nått annat kan helt plötsligt ske och förändra ens liv. Fan, livet är lite läskigt att leva när man tänker så. Om vi ska tillbaka till bilden då så, det jag ville säga är att när den här bilden togs trodde jag att mitt nya liv precis börjat, med Rikard, inte utan, att man kan vara så dum och kär så att man inte märker lite i förväg att det inte ska bli så. Det är lätt att vara efterklok..


Nu bär det av till Stockholm, tjihoo!



Kim Alexandra

old or new?

Shit, dags att sova tror jag.. Tänk att en förbannad header kan ta sån tid?!

How do you like my new one?

Är den gamla bättre?





Sov sött (vilket ni säkert redan gör)!



Kim Alexandra

bw

No matter if you´re black or white?
 Jag tänker vara nästan lika dubbelmoralig som Michael och gå och sola nu! Ja, oroa er inte, tatueringen ska täckas mer än väl.





Vi kallas systrarna fluff...


C-ya later aligator!




Kim Alexandra

snyggon?

Det blev ett stopp hos Nenne i Märsta efter jobbet, kan det vara för att det bjussas på amerikanska pannkakor? Nejdå, endast av ren kärlek till min vän!

Som vanligt är våra möten i hög klass och vi har lattjat loss med hennes nya dator.

Skönhet på hög nivå, puh, tur att man kan bjussa lite på sig själv!





Ja, vad säger man...




Kim Alexandra

hmr

Godmorgon (på riktigt den här gången)!

Jag behöver väl knappast säga hur jag känner för tidiga mornar, det vet ni nog redan om. Jag är inte på topp vid den här tidpunkten men lite humor hjälper till att komma i form!








Nu väntar iina nedanför på skjuts sen blir det jobb för min del.


Hare!



Kim Alexandra

vist?

Shiet! Många verkar sysselsätta sig med att läsa min blogg idag, kul men lite påfrestande!
Jag känner mig inte riktigt som att jag befinner mig i skrivandets glansdagar men, jag hoppas att det räcker med att jag gör så gott jag kan?

Jo juste, filmen. Efter ca 10 minuter slog det mig att jag faktiskt redan sett den, därmot kan jag verkligen inte minnas när eller med vem? Det lär ju inte vara Rikard, ingen riktig snubbfilm och resten av brudarna hade inte sett den. Läskigt det där när minnet sviker, att jag inte insåg när jag läste på baksidan av fodralet utan i stället tänkte "Åh, den här låter ju bra", skumt, man kanske börjar bli  gammal?




Jag har däremot läst en hel del om att depressioner kan förvärra minnet och när jag tänker på min tid jag hade där för lite drygt en månad sen så stämmer det väldigt bra, jag är otroligt glömsk och jäkligt mycket värre blev det under den tiden. Inte för att jag kanske skulle diagnoserat mig deprimerad men det var inte speciellt långt ifrån. Helt sjukt hur man helt plötsligt inte ser någon framtid, inte med sig själv och inte med någon annan runt omkring heller. Att man bara kan känna att allt är kört och aldrig någonsin kommer att bli bättre. Utan mina vänner och många visa ord vette fan hur det hade gått, det är lite som att man helt plötsligt förlorar kontrollen över alla känslor och tankar, läskigt! Som att allt positivt med hur man är som människa är instängt i ens kropp men inte orkar ta sig ut och visas, både för en själv och andra..
Har ni varit med om den känslan?





Men, tiden läker sår även om det är svårt att inse när man väl fallit ner i gropen, man tar sig upp, förr eller senare!


Nu ska jag försöka att sakta men säkert somna in för natten, kan bli svårt med tanke på att jag vaknade för 8 timmar sen..

Godnatt!



Kim Alexandra

Will I ever?

Händiga Malin har lyckats skarva ihop internetsladden, yes!

Nu har vi precis slängt i oss ett par kilo fett och ska proppa mer och kolla på film. Det blir en riktigt brudfilm, Bröllopsduellen.




Jag undrar om man kommer att gifta sig någon gång? Tänk om inte...


Kim Alexandra

Fotti

Godmorgon!
Man kanske inte får säga så kl 15.30 på dagen men det är ungefär så jag känner, grymt skönt att sova ut var det!

Som vanligt hade jag riktigt kul igår, dock lite mer sansat och mindre dans än vanligt, spännande att vakna upp alldeles fräsch efter utgång.

Tatueringen mår fint, lite ömt på vissa ställen och kan göra lite ont att gå ibland men det är inget jag skulle kalla smärta.
Jag har fått lite undringar om smärtan under själva gaddningen. Det är klart att det kändes, i foten finns massvis med ben och huden är rätt tunn, värst var början men det var bara att bita ihop och tänka att det var värt det, vilket det absolut var! Man vänjer sig ganska fort och vibrationerna från själva apparaten ger faktiskt enligt mig lite bedövningseffekt så under de 40 minuterna jag satt där så skulle jag nog säga att det inte var så farligt, jag skulle göra det igen!





I kväll däremot kan jag hålla mitt löfte om att det blir lugnt, en typisk söndagkväll med gotti och en film kanske? Skulle tro att jag hamnar hos Malin där också Kaisa är även denna kväll..


Puss o kram



Kim Alexandra

tattoo


Blir en snabbis, folk begär bildbevis så här har ni mina vänner! Ber om ursäkt för att det kommer så sent men har befunnit mig hos Malin hela dagen och uppkopplingen där = 0 då hennes kära valp bet av sladden här om dagen.




Vad tycks?

Nu blir det utgång! Väntar bara på Malin som precis som vanligt inte är den som stressar..
Vi får väl hoppas att folk håller sina fötter i styr och ger fan i att trampa på mig!


Ha en trevlig natt!


Kim Alexandra

snart så..

Fan, nu  sitter jag här igen, samma sits igen..

Haha, nej, riktigt så bitter är jag inte! Däremot blev det inte så lugnt som det var tänkt, att man ALDRIG lyckas.. Det blev en sväng ner till framfickan vid halv ett och efter stängning bar det av till firman. Jag hade faktiskt riktigt kul, typ omöjligt att inte ha det med mina flickor!

Nu sitter jag och väntar, väntar och väntar lite till på att jag ska få märka mig för livet! Jag tror nog att ni fattat det redan! Vad det blir däremot, det får ni lugna er med att veta!



Det blir ju verligen inte den här sizen i alla fall..


Som sagt, håll utkik i eftermiddag/kväll!




Kim Alexandra