mulle meck och hans 16 bröder


Nu, såhär 12 timmar senare är jag på hemmaplan igen!

Det har jobbats och stånkats fram till 17, sen var det dags att hämta snutten för ett för honom första besök hos svärföräldrarna! En träff som enligt mig gick förträffligt bra!
Gud så mysigt jag växt upp, sommaren där ute är helt underbar.



Päronens sköna hus..


Vi åt MYCKET gott, pappa drog igång grillen och det blev någon slags amerikans köttbit, färskpotatis (årets första) och en grym sallad.

Vi hann också med att springa iväg till brorsan och hans family som bor brevid. Där bjöds det på fika, prinsess och daimtårta närmare bestämt.

Det har hänt mycket sen sist man var där, en koja hade byggts och en studsmatta införskaffats.



Mina fina brorsbarn o brorsan som smyger runt i bakgrunden.




Även Rikard släppte loss och tog sig ett par skutt.




Sötnöten själv i sina tuffa billabong shorts.


Ska jag summera det hela lite fort så blir det kort och gott en riktigt trevlig kväll i det underbara vädret!



Tack för mig, hej!


Kim Alexandra

SALT OOOO PPPPPLATINA

Är lite trött för tillfället måste jag erkänna..
Inte för att det blev askalas igår men kom i säng runt 2-tiden skulle jag tro.

Det där med kubb, det sket sig ganska rejält pga ett par alldeles för utseendefixerade damer som gärna tog lite extra tid på sig. Vi tog istället med oss en filt och satte oss vid ån mittemot Platina, ett mycket bra val såhär i efterhand!




Här satt vi kanon vill jag lova, musik från alla håll och kanter och en massa goa o glada Uppsalabor!




Vi satt rätt länge, tror vi begav oss till Salt runt tolv-tiden. Salt är kanon på sommaren, massa mysiga fotöljer, kuddar, bra musik, precis brevid ån ligger detta paradis.


Nu däremot väntar en heldag på jobbet och just denna söndag är min sista helg på 6 veckor, hur underbart är inte det?! Semestern närmar sig, 9 arbetsdagar kvar!!!


Ha en fin dag och ta reda på vad solen har att ge och sola lite åt mig som står i en butik utan fönster, tack!



Kim Alexandra

hittar jag inte mina kalsonger tänker jag inte prata...


Den här dagen har som alla andra dagar bara sprungit iväg!

Vaknade lite smått bakfull, det var bara att bita ihop och åka till jobbet helt enket.

Så hur var gårdagen? Jo, alldeles förträffligt bra måste jag säga!
Hed Kandi var på plats och det dansades friskt till de ljuva tonerna



Den enda kameran som slank ner fanns i mobilen så bilderna kanske inte är i samma världsklass som själva händelsen men det får ni faktiskt stå ut med!



Nästan mitt på dansgolvet stod en bur som det senare bjöds på dans i, mycket trevligt vill jag lova! Bara känslan att "det här är inte som vanligt" gör så otroligt mycket!




Gjorde en schysst deal också. Några damer som förmodligen jobba för Marlboro eller nått i den stilen gick runt och frågade lite frågor om den nya designen, i gengäld fick man alltså byta sitt ciggpaket man hade med minst 1 cigg i för ett nytt oöppnad Marlboro. Visserligen hade jag också nästan fullt men vafan, tattare som man är så tackar man och tar emot i alla fall..

Tyvärr så har jag inte så många fler bilder än såhär, kändes inte värt att slösa bort tiden på att försöka få en schysst bild när man istället kunde röjja dansgolvet..



Det har verkligen varit full fart idag.
 Direkt efter jobbet blev det Tacobuffé med Rikard, Grek och Henke, sen blev det kubb i stadsparken. Gissa vad jag ska göra nudå? Jo, jag ska ner till stadsparken igen med systrarna och lira lite kubb, jag borde snart ställa upp i kubbsm om det nu finns något sådant, så mycket träning som jag får!


Hej hopp, ha en riktigt fin kväll!

Kim Alexandra

Nu kör vi!

Nu är vi redo, dags att bege sig snart!



Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag ska ha!!



Kim Alexandra

dom 3 vännerna och Kim

En snabblogg såhär på kvällskvisten får det bli!

Brudarna är på g och det fixas och donas för fulla muggar, HED KANDI NU KÖR VI!!!!




3 systrar i sin bästa form! Kärlek till er!


Kim Alexandra

Solen skiner för fullt vill jag lova!
Min man kom dessutom hem i morse vid halv 8 :), nu är det bara att hoppas att resten av dagen flyter på lika smutt!




Ska straxt åka iväg och jobba en stund, 12-16, skön tid om det vore värt att åka alla dessa mil.. Men men, man får offra sig ibland, det blir ju i alla fall någon hundring efter alla avdrag!
Efter jobbet blir det till att leka svarttaxi AB och hämta upp iina i Märsta, sen blir det hem en snabbis och förmodligen iväg till systrarna och förpartaja lite efter det!
Ha en fin dag i solen och fan ta er som är lediga men ändå ligger inne!

 
Kim Alexandra

Platt som en pannkaka?

Jag tycker INTE om att det ligger en död fågel på "min" lilla balkong!





Jag kommer säkert glömma bort att den ligger där och trampa på den med mina fina Paul Frank tofflor, skämt åsido! Som att stackarn inte fått nog med att den dött så är det dessutom andra fåglar som varit och pickat på den och ett tramp av en 57 kg brud skulle verkligen vara droppen, stackars liten...

Någon som bor granne med mig som känner för att ta bort den? Den kommer ju ligga där och ruttna annars?



Kim Alexandra

Ungefär som en full burrito..

Äntligen har jag kommit hem efter en lång dag på jobbet!

 Jobbet har tagit kol på mina ynka hjärnceller och tankegången är inte så aktiv, så vad passar då bättre än att prata om väder och vind?

Kikade runt lite på helgvädret som det talats så varmt om de senaste dagarna och mycket riktigt, Uppsala får besök av herr sol som dessutom bjussar på ca 26 grader, han har också skrämt bort det mesta av vinden så den får vi inte känna mycket av i helgen! Skönt för er som inte står i en butik utan fönster precis hela dagen både lördag och söndag..
Jag tänkte för några sekunder att jag får trösta mig med att jag är ledig på tisdag så jag kan sola då men den lyckan gick över ganska fort när det visade sig ska bli 9 grader och spöregn hela dagen, snälla, säg att dom har fel och att det är för tidigt för att veta nu!


I morrn väntar i alla fall jobb på dagen och sen blir det Hed Kandi för hela slanten med mina partymonster, kanske jag får njuta av lite sol i morrn kväll iaf? Hoppas!




Ha en mysig kväll i regnrusket!



Kim Alexandra

GR

Godmorgon!

Sitter och tittar på The Voice för tillfället, inte alltid man är uppe i tid för att se och lyssna på morgonprogram!
I bilen blir det däremot Rix morgonzoo, får inte in the Voice i Uppsala, eller inte åtminstonde i min bil..

När vi väl talar om Rix morgonzoo så är det ju helt galet att Gert och Robban promenerar genom Sverige, snacka om hurtiga gubbar! Lite osäker på när dom är framme i Haparanda men någon gång i början på juni ska det vara. Dom började sina 180 mil i början på mars.





Nu är det även dags för mig att röra på fötterna och göra mig redo för en heldag på jobbet, 10-19.15!



Jag saknar och tänker på dig!


Kim Alexandra

like night

Den här kvällen har varit tvärlugn, jag har städat och haft mig men även försökt hålla lugnet i behåll, jag måste verkligen lära mig att stressa ner! Det är inte kul för mig eller någon annan i min omgivning när stressen tar över, hemskt..!
Det handlar mycket om vardagsstress som tex saker jag måste göra men det är också någon annan slags inre stress. Jag vet inte hur jag ska förklara mig men jag har otroligt mycket att tänka på och det får mig att må dåligt och känna mig otroligt pressad.. Jag hoppas att detta går över och att jag någongång bara kan släppa taget om alla tankar och känslor, det är inte kul och jag måste lära mig att handskas med dom..





Men, nu är det jag som ska vara stark, hittills har det funkat att resa upp huvet och le så jag fortsätter så!


Nej, bäst att jag avslutar här, inte meningen att klaga ut hos er! Jag hoppas att ni kan acceptera att vi alla har våra ljusa men även mörka dagar..


Förlåt, jag lär mig, sakta men säkert!


Kim Alexandra

efter regn kommer solsken?

Shit, årets första (vad jag har hört) åskväder har precis kommit på besök i Uppsala, satan vad det dundrar på!

 Precis innan allt började drog världens regnoväder igång och jag tog en bild som tyvärr inte riktigt visar hur det såg ut i stormen. Det lustiga är att när jag nästa gång skulle fota den totalsvarta himlen max 5 minuter senare så tittade jag på regnfotot och det är helt galet hur fort färgen på himlen kan ändras?!


 


I övrigt så önskar jag att alla tankar bara kan försvinna och lämna mig ifred!!
Tänk att bara få vara utan att behöva bry sig om ett skit och ja, helt enkelt bara vara..


Kim Alexandra

Mer shopping åt folket!


Bort med all tristess och fram med det positiva i livet!
En liten positiv detalj i livet är väl ändå shopping?! Glömde totalt bort att jag inte visat er gårdagens inköp!



1. Klänning 199:-,
2. Strumpor 5-pack 79.50:-
3. Klänning 299:-
4. Skor 199:-
(Som vanligt är inte kameran rättvis mot plaggen)

Allt är ifrån Kappahl, så spring iväg och shoppa med er nu! Allra helst i Upplands Väsby ;p!


Saknar min man!!


Kim Alexandra

...

Full fart!
Fan jag vill gå i pension så att jag kan slappna av någon gång, tycker synd om min kropp!

Idag har jag i alla fall tränat och ska nu ge mig på en storstädningen av lägenheten, jag är så fruktansvärt less på att komma hem och få panik! Jag städar visserligen ofta men det bara förfaller så fort man rör något! Jag har verkligen panik nu, disken fylls på, bordet är totaläckligt (glasbord) och det är saker och damm överallt! Varenda liten låda är proppad och alla förvaringsställen vågar jag knappt öppna för där är det rasrisk. Jag menar hur kul är det att ha bröd, kamera, pasta och batterier och presentkort på samma hylla?! Jag har lixom ingen val, nej usch så less jag blir!




Det här är ju kalasstökigt men jag skulle faktiskt hellre ha det såhär och ha någonstanns att lägga det än att ha de som jag har nu, det är grejer precis överallt, fullproppat överallt! Ja, tänk om det vore lätt att flytta, jag gillar huset jag bor i men fan, ge mig 20 kvm till! Jag skulle ju kunna ta lägenheten brevid eftersom dom ska flytta ut, så kan jag bara slå ut väggen? Det vore kalas!


Panik!



Kim Alexandra

Flytvästar är oftast oranga!


Ojoj, full fart som vanligt!
Kom hem från jobbet vid 8-tiden och sen bar det av till kroatisk restaurang för en härlig mozarellapizza med min vän och på den vägen är det!

Jag kan ju verkligen säga att dagens grilling i solariumet har satt sina spår, minsta förhastade ansiktsrörelsen stramar till sådär härligt. Men, även fast jag är lite småröd så måste jag säga att jag är nöjd, ser ungefär ut som att jag haft en fin dag i solen utomlands och det tackar man ju inte nej till!




På bilden ser mitt ansikte lite nerbajsat ut men jag är faktiskt inte riktigt sådär brun som bilden gärna vill visa!


Semestern närmar sig med stormsteg och jag har 12 arbetsdagar kvar innan det är dags att släppa jobb och leva i nuet, det ska bli skönt att kunna koppla bort på riktigt!

Jag kan inte ens försöka förklara hur mycket jag längtar efter Marbella och allt annat skoj som lite löst planerats under semester, ge mig v 25-28 nu!





Sol och bad här kommer jag!


Kim Alexandra

Hed Kimmi

Humöret är på topp nu vill jag lova!
Jag har varit duktigt och både gymmat och städat, dessutom skiner solen och plusgraderna kräver 5 händer för att räknas!
Det negativa med den här värmen är att det blir som en bastu i min lägenhet, även fast jag har persiennerna nere, det enda sättet att fortfarande hålla sig fräsch efter duschen är helt enkelt att springa omkring halvnäck, så så är det!



Lite skeptisk till att dela med mig av min nästan nakna kropp men vafan, hur många kommer inte se den på beachen i sommar då? Då kom jag på bättre tankar..


Jag leker för tillfället nakna kocken och ska straxt peta i mig lite korv och mackaroner innan det är dags att åka och jobba om en timme. Självklart dunkar den bästa musiken hur mina högtalare, just nu är det en av de nya  Hed Kandi skivorna( the mix spring 2009), underbart!



På tal om Hed Kandi så blir det förhoppningsvis ett besök på The Church på fredag då just klubbkonceptet Hed Kandi spelar!


Dags att käka!

Ha en underbar dag i solen!!



Kim Alexandra

HAJK

Känner mig flitig idag än så länge!
Vaknar klockan tio av ett gäng barn som sjunger/skriker låten "Sommar och sol", underbart sätt att vakna till ett par sångfåglar utanför! Jag har ju visserligen ett dagis 50 meter bort men jag tvivlar på att de va de små som tog till stämmorna, det var kanske nån skolklass i parken här utanför..?




Nu är jag i alla fall klarvaken och har redan hunnit med diskberget, känns bra!

Ska alldeles straxt bege mig till friskis och träna med Kaisa, sen blir det kärringgrill för hela slanten, var allt för längesen! Dessutom ska jag faktiskt jobba sen också, 16-19.15, INTE värt att åka 10 mil för men men..
Jag kommer nog vara nöjd med mina prestationer i kväll!


Hörs sen!


Kim Alexandra

att pussas med dig är mysigt!


Hmm.. Fortfarande inte somnat.. Hur ska jag klara av 3 nätter utan dig? Ensamt..
Det ska lixom vara sådär härligt trångt i sängen och balkongdörren ska vara öppen för att vi dör av värmeslag annars. Det kommer bli tomt i sängen och dåligt med friskluft i natt..




Jag saknar dig!


Kim Alexandra

lustgas

Shit, jag skulle verkligen inte kalla mig själv en stjärna när det gäller uppdatering!
Som vanligt har jag ursäkter och tycker faktiskt ni ska godta även denna.
Jag har jobbat en liten sväng idag och kom hem vid 3-tiden då jag spenderade lite tid med min kärlek som återigen bestämt sig för ett spontanbesök i Götet, jag förstår honom då biljetterna på tradera har en tendens att bli ruskigt billiga, den här gången en ynka 50-lapp!

Efter att ha följt honom till tåget blev det en sväng på stan, pengar har som bekant rullat in på kontot och jag var i desperat behov av ett par schyssta solglajjor!
Knallade runt och hittade ett par riktigt schyssta på Åhléns men insåg sen att de var lite för dyra för min plånka som faktiskt har en semester att fira och en vecka i Marbella att se fram emot!
Begav mig till H&M i stället, där vet man alltid att man hittar nått trevligt för en mindre slant.


De blev i alla fall dessa sköningar från herravdelningen, 79 :-.




Efter stan slog jag en pling till Kiira och vi bokade genast en date. Det blev denna gång även med hennes man och syster Kaisa.
Jag fick äntligen smaka på hennes mans omtalade mat och ja, maten levde verkligen upp till mina förväntningar, grillad kyckling, potatis och en underbart god sallad. Mycket vällagad och med alla dess kryddor man aldrig hört talas om, smakade precis som att det gjorts på någon lyxig restaurang!





Han har ju verkligen det coolaste vinstället, jag är frälst och måste ta redo på vart det är köpt.




Riktigt ballt, ser ut som att flaskan svävar!


I natt ska jag sova ensam igen, det kommer kännas tomt..
Jag önskar att jag hade ett badkar, då skulle jag tända lite ljus och krypa ner i värmen, det vore gött. Det får bli när jag skaffar min nästa lägenhet..


Dröm sött mina vänner!


Kim Alexandra

pengar rullar in som de ska!


Då var det äntligen dagen som jag längtat efter i sisådär 3 veckor, löning!!

Som vanligt kommer pengarna inte att räcka till men man får väl vara nöjd med att man kan betala sina räkningar och lite till, det viktigaste är väl ändå att överleva?!
Men, jag måste ju medge att det där med att betala räkningar är förbannat tråkigt, att man ska ge bort pengarna man gjort sig förtjänt av så fort man får dom, det känns inte riktigt okej..




Tydligen så finns det mycket här i livet som inte är okej men sker ändå så, det kanske bara är att vänja sig?


Jaja, nog om detta!
Solen skiner och jag har på känn att det faktiskt är ganska varmt ute. Termometern på datorn har gått och gömt sig så jag har ingen aning om hur varmt det är men skulle gissa på 10-15 i alla fall!


Nu är det dags för mig att slänga på mig min snygga Try them t-shirt och dra till jobbet!



Ha en fin dag i solen!


Kim Alexandra

Tonightshow

Nu har jag precis vaknat till igen! Lyckades somna mellan 7 och 9, sov som en stock. Konstigt det där, när man somnar sådär en stund så vaknar man upp så himla avslappnad, man känner sig lixom ledlös..

Jag har ju lovat er bilder på min nya frilla och jag måste ju erkänna att jag drog en liten vit lögn om att jag klippt kort, för att locka läsare, sikken människa jag är!

Här är i alla fall resultatet. Inte så stor skillnad men jag måste ju verkligen säga att jag känner skillnad, Linda kan verkligen göra under! Nu är mitt hår redo för en tuff vecka på stranden i Marbella om 21 (!!!!) dagar, aaah, det närmar sig med stormsteg!




Min karl kollar hockey på datorn så han hetsar om att det är dags att lämna över nu.
För min del blir det söndagsparty med Filip och Fredrik och en massa Coca Cola, haha vi skramlade våra sista kronor (dvs 50 öringar) och lyckades få ihop exakt så att det räckte till en Cola, det märks att det är dagen innan löning!


Ha en fin kväll!

Kim Alexandra

historien om 5 rövare

Nu är jag nyklippt och har dessutom smällt i mig en extra cheese mc feast med den obligatoriska garlicdippen och en marrängswiss som avslut på den otroligt nyttiga maten jag klämt i mig. Men, det var gott! Vet inte om jag tycker att marrängswissen var värd 20 kr dock.

Min nya frilla bjuder jag på i kväll för just nu har jag grymt sugen på att dela med mig av mina läckerbitar från igår!





Eftersom gårdagen hade att bjuda på hela 109 st bilder så valde jag att summera det såhär, lite tråkigare men jag tror faktiskt inte ni hade pallat med alla bilder i stort format, det hade helt enkelt blivit för mycket av det goda!
Haha den sista bilden var tanken att det skulle bli 4 heta babes med en fantastisk utsikt över Platina som speglades i vattnet nedan men det blev helt enket bara 4 rövar, haha!


Ojoj. Maten har verkligen satt sina spår, jag är helt slut och ska nog faktiskt gå och ta mig en tupplur, precis som min karl bestämt sig för att göra ser jag, han tvärsover..


Som sagt, bilder på frillan kommer senare! Ni kommer förmodligen inte känna igen mig, såhär kort hår har jag inte haft sen jag var liten!


Kim Alexandra

ljushuvud

Yes, jag lever!
Gårdagen var minst sagt lyckad och jag mår inte alls som jag förtjänar, jag mår faktiskt bra!

Tänkte bara slänga upp en snabb blogg för jag ska kila iväg och hämta mina grejer som blev kvar hos brudarna och sen väntar klippning kl 14. Rikard håller på att lura i mig att han ska klippa sig kort och färga mörkt, jag hoppas att han inte skojar men det gör han nog.. Han som har pratat om hur han ska slänga omkring på sitt långa, blonda hår på stranden, haha!
Jag hoppas att jag hinner hämta lite bilder hos systrarna så att jag kan dela med mig av min kanonkväll med er, det vore kalajs!

Hörs senare!



Kim Alexandra

Mambo nr 5



Det börjar bli dags att göra stan osäker och 5 flickor gör sig redo för en helkväll i älskade Uppsala. Att Jennika förstörde bilden med en cancerpinne, det bryr vi oss inte om!




Jag och kvällens outfit..




Kaisa....




iina...





Jennika...




Och Kiira ska nu ha en minnesvärd kväll!

Det var allt för längesen vi allihopa drog ihop en rejäl tjejkväll!

Vi startar som vanligt på Gillet och sen får vi se vart våra fötter för oss..


Hoppas ni får en lika fin kväll som vi tänker ha!


Kim Alexandra

hästblaffa

Har precis fått i mig en riktigt god middag lagad av kockarna Kiira och Kaisa, dom kan sina grejer dom där!



Kyckling, pasta och en kalasgod sås.




Systrarna har det riktigt fräscht i sin lya. Här har ni ett smakprov på deras coola fondvägg vid köksbordet, det kallar jag nice!


Håll er uppdaterade för fler bilder som kommer tas under kvällens gång för i kväll har jag på känn att det kommer köras ALL IN!


Kim Alexandra

friterad banan

Nu befinner jag mig hos systrarna och har äntligen tillgång till förra helgens bilder, yes!

Så, vad passar då bättre än att dela med mig av mitt goa godis?!



Iina är taggad precis som vanligt!!



Jag kör helvitt och satsar på en pose som numera blivit en aning Kimstämplad, notera mina randiga strumpor, hett!!




Jag och iina är nu redo för kvällens utgång! När jag tittar på den här bilden så får jag en plötslig uppenbarelse, it´s fucking salt och peppar och inte bara på det sättet som det var från början. För er som inte vet så tycker alltså iina att jag ser ut som att jag saltar och pepprar när jag dansar, haha, vi hade mycket roligt åt den förklaringen.


Även om det inte ser så ut så var det faktiskt inte bara jag och iina utan Kaisa var även med på ett hörn men hon var tydligen inte lika kamerakåt som vissa andra..


I kväll blir det nog utgång skulle jag tro. Ska hem straxt och hämta det flytande guldet och hoppas även på att iina och Jennika ska skrapa ihop lite slantar och komma hit!



Nu skriks det här om hur osocial jag är, oops, dags att umgås med brudarna!


Kim Alexandra

grisrosa

Idag vill jag passa på att gratta min mor som fyller jämnt!
Grattis, grattis och grattis på dig min kära mamma!!



Har tyvärr fortfarande ingen sladd till min mobil så därför får ni helt enkelt inte se min mor men tanken var god eller hur man nu brukar säga..


Regnet piskar på fönstret och Rikard sitter och tittar igenom hans gamla videoinlägg på bloggen, haha!
Dricker också förövrigt kaffe här hemma vilket jag inte gjort på flera månader, själva kannan har nämligen spruckit och gör det omöjligt att koka kaffe, synd!


Annars då? Nja, det verkar inte hända så mycket än så länge. Det ryktas om att jag och Kiira ska släpa våra rumpor till friskis och köra lite gym. Hoppas på att Jennika och iina lyckades utanför KC igår så att vi kan gå ut och röjja lite ikväll, de vore skoj!


Hörs senare!

Kim Alexandra

nine, is the magic number!

Alltså, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte är någonting att hänga i granen när det gäller att uppdatera, fast jag kanske inte vill bli hängd i en gran?..

Men, som vanligt så har jag haft fullt upp och kom nyligen hem från en dag på jobbet, där jag förövrigt kammade hem vinlotteriet igen, jag tackar för 4 flaskor vin och 4 corona! Jag vet inte riktigt hur det går till, det är 1 gång i månaden och jag har varit med sen jag fyllde 20 i augusti, har vunnit 5 ggr. Min boss till exempel har inte vunnit någon gång på 2 år, det måste helt enkelt vara nummer 9 som gör det hela, har alltid haft flyt med det nummret. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om något av mina barn som jag förhoppningsvis får i framtiden föds den 9/9, tyvärr blir det lite svårt att pricka in 9/9-09 men.. Värt att nämna är att jag också vann min första singel på Liseberg på nummer 9, det var Paradisio- Bailando, haha det var tider det!





Straxt ska jag och Rikard kolla lite film, haha, har precis haft den vildaste diskussionen med honom om hur man egentligen säger, straxt eller strax? Jag anser att straxt är det rätta men vi har olika åsikter där.
Gogglade på det hela och det visade sig att det skrivs väldigt ofta på olika sätt. Många skriver straxt men strax är enligt Wikipedia den rätta formen, fan, han hade rätt! Men, man kan däremot säga straxt också fast det egentligen inte är det rätta.
Vad säger/skriver ni?


Nu väntar 2 påsar chips, en påse chilinötter, 2 dippar och en fet läsk på oss! Känns som att man kommer få besök av Ågren i kväll, ska försöka träna en liten sväng i morrn för att schasa iväg honom!


Ha en bra kväll!



Kim Alexandra

FREDAG

God förmiddag!
Som vanligt vid den här tiden är jag på språng, jobbet kallar alldeles strax och bilen ska rulla om 10 min, shit, lika stressigt som vanligt!

Igår blev det inte mycket vettigt gjort vill jag lova, kollade på tv hela kvällen och somnade på tok för tidigt, men men, kan jag behövde tydligen lite sömn helt enkelt.

Nu är det i alla fall fredag (igen?!), tycker det känns som att det är fredag hela veckan, tiden går alldeles för fort! Idag har vi i alla fall 25% på hela köpet på KappAhl så det lär bli drag hoppas jag, kul ska det bli i alla fall.

Vad händer och fötter i helgen?
Idag ska jag leka reservplan för min pojke, om han inte pallar Stockholm så blir det myskväll med en massa onyttigheter. Min ekonomi tycker det låter som en utmärkt plan i alla fall..
I morgon hoppas jag på bus med tjejerna? iina har inte hört av sig och ska lifta från Märsta, det oroar mig lite grann..
Skulle vara typiskt om alla bangar i morrn och gör nått annat istället, brukar inte hända ett skit när jag är ledig.




Haha, jag kommer få stryk för att jag lägger upp den här gamla godingen!


Shit, måste åka nu!

Ha en fin fredag!

Kim Alexandra

cribs

Nu jevlarns är jag mätt vill jag lova! Har precis slängt i mig vårrullar och en massa fullkornsbulgur, såg ut som gröt men smakade betydligt bättre!

Kikade igenom lite bilder och har kommit fram till att jag kanske inte visat hur jag har det här hemma!
Bilderna är visserligen ifrån när jag nästan precis flyttat in med det ser i stort sett likadant ut idag, har bytt färg på gardinerna och har svarta fransgardiner nu i stället.



Mitt enorma kök/hall




Det är här det händer!





Jovars, jag har det mysigt men trångt!
Har ju självklart ett badrum också men hittade inga bilder och tänker faktiskt inte ge mig på storstädning bara för att ni ska få se en dusch och en toalett, inte tillräckligt intressant tror jag..


Baby har somnat framför Tv:n efter maten och ser väldigt belåten ut, det gillas skarpt!

Undrar om det är nått bra på tv i kväll? Måste utforskas!


Linsoppa, lingonsylt och lättrullade rullader, hej!


Kim Alexandra

Cascada



Tänk att man kunde glömma bort en sån fin låt...



Kim Alexandra

Lets get retarded!

Tjenare, alla morsor och brorsor!

Eran bloggdrottning Kim, hon försvann precis ut genom dörren...
Så för tillfället får ni nöja er att läsa hennes fula pojkväns invalida skrift.

Jobbet kunde inte vänta, och tidsbrist fick henne att lämna hemmet utan att ha bloggat.

Men hon bad mig hälsa att hon diggar alla sina läsare. Inte lika mycket som hon diggar mig, men ändå.
Förresten, nu när jag har fria tyglar att klottra på hennes blogg, då lär jag ju göra reklam för min egna.

Bland länkarna hittar ni min. Visserligen suger min blogg dvärgpung, men ändå.
Jag är ju nästan bög, men ändå.
Jag luktar svett, men det känner ju inte ni.
Jag fäller nästan aldrig ner toalettlocket efter att jag pissat, men ändå.

Vart jag vill komma med allt babbel? I ansiktet...

Just ja, Kim är min.
Efter detta inlägg kanske jag får smaka läderpiska ikväll, men ändå.

Svälj en röv...// Rickelito

Kim Alexandra

drink it like its hot!

Sitter just nu med 3 grabbar och onsdagssuper lite grann, mycket trevligt så det blir en kort rapport!

Kände att jag ska variera mig lite i alkoholväg och inte bara köra på öl som det har en tendens att bli, speciellt efter eckerökryssningen.. Så, nu blev det bacardi razz, mycket gott!

2 drinkar:
'12 cl bacardi razz
Ett gäng hallon (orkar inte vara specifik, haha)
Krossad is
Sprite

Mixa bacardi, hallon och is. Häll sedan upp glaset och tillägg sprite.

Haha, jag skulle ju kunna skriva en drinkbok, en väldigt avancerad sådan!





Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag!!


Kim Alexandra

småpotatis

Staden är avklarad och det har hunnits med en massa grejer, fast egentligen ingenting.. Det enda vettiga som gjorts på 2 timmar är en massage på min kära, jag ska få en välbehövlig belöning för det, det blir nice!

Ska nog gå hem till Rikard en sväng snart. Jag måste skriva det där jäkla brevet till Skatteverkert och har ingen skrivare hemma, eller jo, det har jag faktiskt men inget papper och vet dessutom inte hur man kopplar datorn till den, det är en fotoskrivare.

Annars händer det inte så mycket skoj faktiskt, rätt slapp dag. Stackars Rikard fyndade Åhléns bus men tappade bort den 5 minuter senare på H&M så då var det bara att gå och köpa en ny. Som tur var kostade den 49 kr istället för 80 så det var ju i alla fall lite tur i oturen.




Luktar på er senare!


Kim Alexandra

20 MAJ

Idag tog vi en riktigt sovmorgon, skönt vill jag lova, det var längesen man gick upp efter halv 12!
Oftast jobbar jag och gör jag inte det så ska det tränas och fixas innan alla andra också ska hänga på friskis men eftersom jag fortfarande är förkyld så avstår jag från träningen tills jag blivit frisk. Jag hatar att vara sjuk och tänker inte dra ut på det hela genom att ignorera det och träna. Jag har en ledig helg att se fram emot och tänker inte vara sjuk!

Helt galet vad tiden springer iväg, det är nu onsdag v.21 och det innebär att jag har ganska exakt 16 dagar kvar att jobba innan semester, hur smutt är inte det?! Längtar galet mycket!




Nu väntar lunchbuffé på New India, eller ska jag kanske säga frukostbuffé..


Jag ska dessutom prova mina snorgröna simfötter Rikard hittade i soporna här utanför, undrar om dom passar?


Ha en fin dag!


Kim Alexandra

hästsvans

Shit, idag hände något som inte händer så ofta! Jag höll på att glömma Desperate Housewifes, inte okej!
Det var av en slump som jag fakiskt lyckades undvika denna tragedi, tv:n stog på och lyckligtvis på rätt kanal. Tur det, annars hade jag varit lite smådepp just nu..




Tur att min raggare är hemma igen och finns tillgänglig för eventuella deppattacker, men som sagt, nu slapp jag ju fakiskt det!

I morrn är jag ledig och det blir nog en lunch på New India med pöjken. Som sagt, tacka gud för klubbkortet och restaurangchansen, det blir alltså 2för1 vilket innebär ganska exakt 37,50 kr var för en indisk lunchbuffé, billigt och bra!





Dags att ägna resterande av min vakna tid åt min kärlek.

Sov gott mina kära vänner så hörs vi i morrn!

Kim Alexandra

för att det bara är så..

Kom precis hem efter en minst sagt svajig dag rent känsolmässigt..
Dagen började med att jag fick en liten utskällning, eller nej, rättare sagt, jag fick lite positiv kritik på jobbet. Det är ju faktiskt för min egen skull jag får dessa saker berättade för mig, för att kunna gå vidare i min personliga utveckling på jobbet. Visserligen fick vi alla det men jag är rätt dålig på att ta kritik så tar åt mig mer än vad jag borde men nu såhär ett par timmar i efterhand vet jag ju själv att jag kan mer än vad jag kanske ibland får fram!
Sen mår jag väl kanske inte tipp topp till och från men det är personligt och ingenting jag vill dela med mig av här på bloggen.

Som grädde på moset när jag kommer hem så knallar jag upp för trapporna som vanligt och lyckas tappa bilnyckeln precis när jag kommit upp. Den smet mellan trapporna och flög ner några våningar enda ner till tvättstugan, då var det bara att göra om samma sak och springa lite till i trapporna, lite extra vardagsträning är väl iförsig inte helt fel..


Men, nu tänker jag i alla fall blicka frammåt och ha en mysig kväll i väntan på att Rikard kommer hem vid 23-tiden. 
Jag ska laga lite mat till honom så han kan äta när han kommer hem och så ska jag duscha och göra mig fin tills han kommer. Hihi, jag tycker om att visa min uppskattning genom att fixa och dona så att han har det bra och kan luta sig tillbaka och sitta och titta på sin fina flickvän. Haha, det lät lite roligt men ni förstår nog vad jag menar. Inte för att han gillar mig mindre när jag springer runt osminkad i mjukisar men det får i alla fall mig att boosta upp självförtroendet lite :)!


I vanlig ordning så ska jag peppa upp mig själv med bra musik, funkar nästan alltid lika bra!





Hej hopp, jättesnopp!


Kim Alexandra

ljung

Godmorgon kära medmänniskor!
Jag har sovit som en stock och när jag vaknade kändes det som att natten bara flygit iväg, jag är utvilad och natten har gått läskigt fort, bra där! Kanske beror lite på att jag sov själv i natt också, lite trångt att dela på 105 cm som jag vanligtvis gör med min kärlek, men hellre sova lite sämre än att inte ha honom vid min sida!

Måste åka lite tidigare till jobbet och fixa med lite papper jag fick från Skatteverket igår. Jag är så trött på mitt gamla jobb, lönen var ibland försenad och inget var riktigt som det skulle. I går fick jag ett personligt brev av Skatteverket för att jag lagt till i deklarationen att jag jobbat på mitt gamla jobb och också betalat skatt för det. Skatteverket har däremot inte fått in någon skatt ifrån dom och nu måste jag kopiera alla väsentliga papper och skicka in till dom. Dessutom stod det att "Har vi inte fått in någon skatt och du enligt arbetet betalat in skatt så tillfaller inte automatiskt dig", som jag fattar det så kan dom inte dra skatt från pengarna jag tjänat där för att dom inte fått in dom? Men jag har ju inte heller dragit nytta av dom?  Fan ta dom om jag inte får tillbaka skatten innan midsommar, det är ju i stort sett den jag ska leva på i sommar!!





Måste skynda på med kläderna och iväg nu!

Hej hopp, ank-kropp

 
Kim Alexandra

pappa, får får får? Nej, får får lamm...

Nej, jag har inte kommit i säng än...
Det gäller bara att jag tar mig till sängen och går och lägger mig egentligen, jag brukar inte direkt ha svårt att somna men jag känner mig lite ensam, har många tankar som flyger och far i hjärnan och vill helst inte vakna själv men det måste jag ju förr eller senare för inte kommer jag orka vara uppe hela natten. Så ja, jag tror jag tackar för idag och säger godnatt!

För er som också behöver lite sovhjälp, vi kan räkna får tillsammans!



Sov sött!


Kim Alexandra

ICAkasse


Vill börja med att be om ursäkt för kass uppdatering idag!
Har goda skäl och hoppas ni förlåter mig?

Vaknade kl 8 av att bossen ringer, den vanliga första tanken är "Shit, herrejävlar, jag har försovit mig"! Men, så var inte fallet, min kollega var helt enkelt sjuk och jag behövdes tidigare. Jag har alltså jobbat 10-19.15 och kom hem för drygt en timme sen. Magen kurrade förskräckligt och lägenheten såg ut som ett bombnedslag så jag var tvungen att ta tag i problemen och på den vägen är det!

Under bloggandes stund har jag försökt att ragga bilder från lördag men tyvärr utan resultat, än så länge, det kanske löser sig senare!

Pojken min befinner sig just nu i götet för ett besök hos Pierre och Elton John. Kommer bli väldigt ensamt att sova inatt men det är sånt man får stå ut med ibland, dessutom kan det vara nyttigt att få sakna varandra ibland eftersom vi umgås väldans mycket!

Haha, googlade på Rickelito (Rikard alltså) och hittade en otroligt stekig bild! Ser grymt härligt ut, ge mig sommar!!!




Personen som är översprayad har valt att vara anonym tyvärr.


Nu ska jag luta mig tillbaka och glutta lite på TV.

Ha en möjsig kväll!

Kim Alexandra

för jag är fjoooorton åår

Nu är jag äntligen hemma och har lyckats sno datorn i pausen på hockeyn som Rikard checkar in.
Tanken var att jag skulle bjuda på nostalgi till tusen men det sket sig ganska rejält, glömde mobilsladden hos systrarna igår, fan då! Det får ni helt enkelt vänta med så länge..

Min andra tanke var att lägga upp bilder från gårdagen men det sket sig det med då iina inte behagar att svara och skicka över bilderna, fy på dig!

Som ni förstår är jag inte riktigt på humör nu och tänker fatta mig kort.
Har varit hemma hos mor och far och städat ur mitt gamla rum idag efter jobbet. Hittade sjukt mycket roliga prylar och foton, för att inte tala om alla roliga avtryck i den klassiska loggboken man hade på högstadiet, galet kul!
Jag trodde faktiskt inte att jag varit en såkallad fjortis men fick verkligen klart för mig att det faktiskt tyvärr har varit så, men men, det är en period i livet och jag kan inte göra annat än att skratta åt det idag!



Remember?


Puzz o kjamis!

Kim Alexandra

S&P

Det blev en lyckad kväll igår! Som vanligt så knallade vi ner till Gillet och skaka bak, fast egentligen skakade vi mest bak sittandes, hur det nu går till.. Det blev inte riktigt så mycket dansande som det brukar bli, det var nog för att dansgolvet var tomt. Det var ju ingen höjdare med folk MEN det gör ingenting, med rätt sällskap och rätt musik så spelar det faktiskt ingen roll!




Bilder ifrån gårdagen tittar in senare i kväll. Ska hem och städa ur mitt gamla rum hos mamma och pappa som jag flyttade ur när jag var 17 år, kan vara dags kanske...


Nu är det för mig att ta mig i kragen och pallra mig till jobbet.

Ha en fin söndag!

Kim Alexandra

go Finland!!!!

De finska systrarna fullkomligt jublar över Finlands insats i Eurovision, dom älskar det!
Haha, eller inte, iina ligger och skäms på golvet och klagar på allt ifrån kläder till sång, dom skäms för tillfället för sitt ursprung! Fantastiskt kul att se förhoppningarna gå från toppen till botten, stackar Lindénare, jag lider med er!




(Sorry för dåligt kvalitet)


Kim Alexandra

live

Bloggar live från Dragarbrunn.
Nu börjar ju som bekant Eurovision så det är bäst jag snabbar mig!
Ville bara bjussa lite på en läckerbit som mig (som har ett alienöga btw) och en underbar utsikt, skål för det!


Heja, heja och heja Malena!


Kim Alexandra

hasselnötter

Sitter här i min ensamhet, sjuk och jävligt, usch!
Nejdå, eller jo, det är ju sant men tänker blicka frammåt och lyda iina och låta bli att tänka på förkylningen som sakta men säkert smygit sig på mig..

Just nu väntar jag på att min pasta Alfredo ska bli klar så att jag kan slänga i mig den och sen styra min stjärt till systrarna sisters. Där väntar Eurovision och förberedelse inför en kommande utgång, tror jag i alla fall, det brukar sluta så. Jag jobbar visserligen i morgon men börjar inte förens klockan 13 så, tar jag det bara lite lugnt så ska jag nog palla med både körning och en kortis på jobbet.

Pling, maten är klar och det är dags att slänga i sig lite föda!





Tror nog att jag ska smyga mig in och lämna ett litet avtryck senare också men i fall det mot all förmodan inte blir så så får ni ha en trevlig kväll!


Hej hopp maratonlopp!

Kim Alexandra

gomörra

Godmorgon!
Känns skönt att säga just "Godmorgon" när de faktiskt är morgon och inte mitt på dagen!

Ska precis bege mig till jobbet men kände att det kanske är bäst att lämna ett avtryck här först eftersom jag inte kommer hem förens vid sex igen..

Kan ju bjussa på vad min väska kan innehålla en dag som denna. Lite dålig bild men fick inte till ljuset då snutten låg och sov.



Läppglans (använder typ aldrig men skenet kan bedra), carmex, tuggummi, nycklar och plånbok.


Shit, tiden sprang iväg och jag måste snabbt jaga i kapp den nu!!


Kim Alexandra

like an old couple, but I like it!

Hej hopp och galopp!

Borde egentligen ligga och sussa för längesen nu men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Gick och la mig en stund efter det senaste inlägget då jag inspirerades av min käre pojkvän och han hade rätt, det var grymt och ta en tupplur!
Vaknade till, begav mig till Rikards kolonilott och på den vägen var det.





Det började ensamt men efter att vi grillat jag och min man så tittade brudarna och mr. Grek förbi. Det resulterade i alla fall i en trevlig kväll med lite öl och mys.


Nu däremot så måste jag sova, klockan ringer straxt efter sju och det blir en "lång" arbetsdag mellan 9-17.15.

Godnatt, sov sött!



Kim Alexandra

för att han är min!


Såhär söt och harmonisk ser min gosing Rikard ut just nu, var tvungen att smygfota..
Han la sig på spikmattan och begärde Westlife, snacka om relaxing. Det ser väldigt skönt ut i alla fall!




Självklart med den obligatoriska handen innanför brallan!

Puss och Kram


Kim Alexandra

...

Ah, lite irriterad just nu.
Har suttit på vårdcentralen i 2 timmar för ett besök på 5 minuter. Kollade upp min leverfläck som jag dragit mig för i flera månader. Nu är det i alla fall gjort men det kunde inte göras speciellt mycket eftersom den sitter på konstigt ställe, naveln närmare bestämt. Akademiska ska skicka en kallelse och så får vi se om dom kan göra nått åt saken..

Rikard hade i alla fall kul medans vi väntade!

 


Idag har det alltså inte blivit mycket gjort men jag får väl nöja mig med att jag var duktig igår och fixade tvätt och städade garderoben..




Nu avlider jag straxt av hunger, ett äpple är det jag lyckats peta i mig idag. Tanken var ju inte att vi skulle sitta på vårdcentralen i år och dar..


Kim Alexandra

juicy outfit

Nehepp, det ser ut att bli en lugn kväll...
Jag ska ägna mig åt att tvätta istället, kan vara bra. Älskling ska till Oslo hela helgen så tänkte vara lite snäll och tvätta det han behöver också. Kommer sakna honom!

Slapp klädsel för slappa aktiviteter.



Notera den proppade ikeakassen med tvätt i, blir ytterligare en sån när det där är tvättat så ja, det är nog dags..


Nu måste jag nog fixa en smusch innan jag dör av hunger!


Kim Alexandra

Kim back in the days

Vad händer i kväll?! Jag är ledig och som vanligt när jag är ledig händer det inte ett skit, eller?!

I feel like dancing..



Haha, hittade ingen bättre profilbild på mig så den får duga men vafan, jag ska då aldrig skaffa mörkt kort hår, då fick jag det bekräftat! Fick lite beslutsångest nu om jag verkligen ska lägga upp den men vafan, jag bjuder på den!

Kim Alexandra

...

I want it all! hmm...



Kalla det töntigt men jag blir faktiskt sårad...


Kim Alexandra

magsår

Dagen började med en lång powerwalk med grabbarna långhåriga.
Precis hemkommen och det ska straxt bära av ner på staden för att avnjuta en Kinabuffé. Direkt efter det blir det till att pumpa mina enorma muskler på friskis. Haha bra kombination, träna, kina och träna, härlig varvning.. Kul också att vi varierar våran kost så hemskt mycket, tonfisk, tonfisk och tonfisk, wok, wok och kina. Det blir inte så mycket annat för oss, haha snart vaknar vi väl upp som kinesiska tonfiskar!



Haha, bilden blev lite misslyckad, tanken var i alla fall kinesögon och en såndär hatt som kinesen på kina snacks godispåsen har. Men, jag har faktiskt inte tid att hålla på och vara petig så det får bli såhär, haha.


Simma lugnt!



Kim Alexandra

back in the dagar

Har suttit och totalslappat hela kvällen!
Det enda vettiga jag gjort är väl att jag bokat in en klippning, en välbehövlig sådan. Den 24:e är det dags, tror dock att det blir fegklippning. Är rätt nöjd med mitt hår som det är nu, kanske klipper upp lite mer, toppning och fixa till stödhåret (klipper kortare under håret som syns på huvet för mer volym).

Har kollat igenom massa gamla bilder och hittade dessa på mig, 2004-2005 är dessa tagna, helt sjukt vad tiden går fort!
Här var jag alltså ett litet glin och herregud vilket hår jag hade, 100 % äkta. Att man inte inser förens nu såhär i efterhand hur fint och långt det var. Inte för att det är jätte kort nu men skillnad är det ju.

 













Jaaa, vad säger man? När jag gått igenom denna mapp så inser jag att jag verkligen hade på tok för mycket fritid, det finns ett enormt antal bilder till, galet! Kul däremot att jag idag kan gå tillbaka och titta på dom, för att inte tala om alla partybilder från den gyllene högstadietiden, guld värt att han dom!


Godnatt gott folk!


Kim Alexandra

kitchenbits

Sådärja, äntligen hemma och har två slappa och lediga dagar att se fram emot!

Det ryktas om att det bli wok med nudlar och kyckling i kväll igen (åt det igår), min älskade tyckte det var så gott så han vill ha det igen, då lyckades jag alltså!

I framtiden när jag/vi flyttar så vill jag ha ett ordentligt kök. Jag gillar att laga mat och experimentera lite grann men det blir så tråkigt och nästintill omöjligt i mitt lilla kök jag har som är ungefär 4 kvm (delat med hallen så alltså typ 2-3 kvm), att laga mat tillsammans är ju bara att glömma i alla fall..

 

VS.

 

Ja.. Man kan ju alltid drömma..

Haha, det blev en mycket vild diskussion här med Rikard när jag skulle räkna ut ungefär hur stort mitt kök är, jag hade ju totalt glömt bort hur man räknade ut kvm, eller ja, trodde jag. Det var som jag sa i början, att det alltid ska vara så att man missförstår varandra och i slutändan har menat samma sak från början, knäppt.


Nej, magen kurrar förskräckligt nu, dags att börja med käket!


Kim Alexandra

en liiiiiten liiiten

God "morgon"!

Idag var tanken att jag skulle bekanta mig med en ny liten vän, en vän som jag inte hunnit träffa än, lilla Aaron.
Tänkte åka och hälsa på honom och hans mamma efter jobbet men under tråkiga omständigheter ska jag jobba över till stängning, kan vara så ibland tyvärr..
Vi får helt enkelt styra en ny träff nästa vecka :)!



Man blir ju lite avunsjuk faktiskt...


Nu ligger min snubbe och sover så sött, det blev hårt igår tror jag. Han kom i alla fall inramlandes vid halv 3 och kunde inte sluta berätta mycket han älskar mig, väääldigt sött och nu vet alla grannar om det också, haha.

Sådär, nu är det dags för mig att bege mig till jobbet!

Ha en fin dag!

Kim Alexandra

sleeping snyggo

Ögonen blir sakta men säkert tyngre och det börjar nog bli dags för lite sömn, tänkte att jag kanske skulle vara uppe när min älskade kommer hem men känner jag herr partynisse rätt så blir det inte förens efter stängning så jag tror jag går o lägger mig nu.. Hoppas i alla fall att han har galet kul för det förtjänar han!



Godnatt och sov sött!!


Kim Alexandra

som de små

Ni som också kollar på Eurovision, vad tyckte ni om Inga och Anush? Haha, stackarn..

Snodde en kul grej från "Paows" blogg, på tal om den så är det grymt kul att höra och se dessa små berätta om deras något skeva vardagar..

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Inte alls som att mysa med dig, men det får duga...


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kollar du Robinson baby?


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Var som du är, och jag kommer alltid vara din..


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Samma sak, chips och tv.


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Rocka fett!


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hur mår du, som du förtjänar antar jag ;p?


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag ska nog också ut!


8. Vad vill du höra mest av allt?
Kyckling, feta, ananas, nudlar, majs och bajs.


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
vaken?


10. Din romantiska replik?
ringde du?


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
PARTYGRABBAR ÄR NI REDO?!



Riktigt kul faktiskt, eller vad säger ni?


Kim Alexandra

sviniga männnnska

Är så himla glad just nu, solen skiner och livet känns förtillfället ganska bra!
Det där med solsken är verkligen en "humörsbooster" eller hur man ska säga, solen gör mig så himla glad.

Jag börjar faktiskt bli lite irriterad på mig själv, ett riktigt humörsvängsmonster är vad jag är. I morse kändes allt hopplöst och framtiden mörk och nu några timmar senare så är allt bra, jag undrar jag.. Tur att jag har en pojke som än så länge står ut med mig och mina svängar, tack för det!




I kväll ska Rikard ut och röjja bland de små liven på studentskiva, hoppas jag också springer på skivor när jag är 24 år. Tyvärr så känner jag inte småfolket och har därför ingen anledning att gå, det känns ju lite fel att gå på en skiva där man inte känner någon men det vore kul, har inte varit på skiva sen min egen 2007. Nån som har lust och bjuda mig på sin skiva kanske?



Ska fixa med lite käk nu och betala in lite till för Marbellaboendet.

Kim Alexandra

naket

Äntligen lite kommentarer som rullar in, tackar och niger för det!

Just för tillfället står min man i duschen och tvålar in sin nytränade nakna kropp, mumma!
Själv har jag inte riktigt kommit så långt men har i alla fall en nytränad kropp, haha.




Ungefär såhär fast mindre hårig och tusen gånger sexigare!


Helt galet vad tiden går fort, snart har jag semester och det känns helt sjukt. Semestern jag längtat efter i över ett år är snart här, v. 25-28. Första veckan blir det ju som bekant Marbella med de allra bästa och sen är det 3 veckor kvar när jag kommer hem. Är grymt sugen på att åka iväg till nått mer ställe, vore kul att köra en sista minuten. Vi får väl se, tiden går ju som sagt så fort så jag hinner väl inte ens blinka innan semestern är över..


Nu är han färdig så jag ska väl skutta in i duschen jag med, ska iväg och jobba om 1 timme.


Simpor och grodfötter...


Kim Alexandra

pettervisan

Det går bra nu, kompis det går bra nu!




(mindre kul att inte ens 1 % kommenterar.. )


Kim Alexandra

hästhage

Åh, jag måste ju vara tillsammans med den underbaraste varelsen!
Just i detta fall syftar jag på det gästinlägg han skrev tidigare idag, världens snuttegull!
Det förvånar mig däremot att jag nästan har besöksrekord men ingen ger respons i form av en kommentar på det nämnda urgulliga inlägg? Skäms på er..





Just nu står färjan på och jag halvgluttar lite sådär ibland. Älskling ligger som vanligt i sängen med en hand innanför brallan och slänger ur sig en och annan kommentar lite då och då.


C-ya


Kim Alexandra

Kim, the best shit in town!

Kim har haft en stressig morgon, och hinner därför inte skriva blogg.
Hon känner att det behövs någon form av aktivitet under dagen, och har därför gett mig fria händer i en så kallad gästblogg!

Första tanken, vad ska jag skriva om?
Andra tanken, svaret är ju självklart!

Vad passar bättre än och hylla bloggägaren själv? Precis, det blir perfekt...

Den här flickan med det krulliga håret, hon är exakt vad varje man skulle behöva! Jag har flytet att äga rättigheterna till hennes hjärta, och det är jag oerhört tacksam för.
Varje morgon har jag den ljuvliga förmånen att få vakna upp bredvid denna underbara varelse!

Jag får ligga där och tryna, medan hon gör en insats för att skapa en ekonomisk hållbar situation. Hon krigar på, och att hon dag efter dag kan komma in genom dörren och krama mig efter jobbet är beundransvärt...

Varför jag? Utan jobb, dåligt me stålar och ett utseende som knappast fungerar som en magnet på kvinnofronten. Trots alla mina nackdelar, så måste jag ju tydligen ha gjort något rätt?

Tänk hur lite raggande på Facebook kan vara starten till ett förhållande! Kanske på tiden att man riktar några tacksamma blickar mot den smått beroendeframkallande sidan...
Ansiktsboken is the shit!

För att återgå till Kimpan, så är hon också "the shit"..
Hon kan dansa trosorna av vilken trött discodrottning som helst, och samtidigt bära runt på ett hjärta som är fyllt med omtänksamt blod!
Hon kan kyssas som ingen annan, och vet hur man tar hand om en deppig pojkvän...

Kontentan av mitt svammel, det blir att hon får mig att bli glad när jag mår dåligt. När jag knallar genom tuffa tider, då är hon min räddning..
Mitt trappräcke att luta sig mot på fyllan, min pump när jag fått punktering och min Smoothie efter en lång powerwalk!



Kim är min, och hon är bäst...// Rickelito
Kim Alexandra

The Lindéns place

Jag är surare än en citron för tillfället.. Men det ignorerar vi..


Kom hem för ett tag sen från dragarbrunnsflickorna, mycket trevligt har vi haft! De berättade om sin som vanligt tokiga helg, man blir ju lite avis och framförallt taggad till tusen på fest, detta har jag nu stillat med en Koff.

Förövrigt bor flickorna i en toppenfräsch lägenhet mitt i stan med den finaste utsikten, jag stormtrivs där och ser fram emot nästa partykväll. Den partykvällen ser ut att vara långt borta då jag jobbar och har annat inplanerat när jag väl är ledig, så som det ser ut just nu så blir det väl runt Marbella där i juni.





Utsikt från balkongen


Hej hopp, plastsnopp!


Kim Alexandra

coolaste duden

I want to be like you!




Förutom det så sitter jag hos Kaisa med henne och iina. Har spelat lite kort och druckit alldeles för mycket kaffe, precis som vanligt alltså :)!

Nu blir det Wipeout!


Kim Alexandra

borta bra men hemma bäst

Home sweet home!

Nu har jag varit hemma i ett par timmar. Gick direkt till friskis och pumpade mina klena muskler. Det var verkligen välbehövt med tanke på att det har blivit rätt kasst käk i helgen.

Har precis hällt i mig en smutti och sitter och väntar på att love ska blir klar i duschen.





Ska nog cykla iväg till systrarna partaj efter duschen tror jag!

Kim Alexandra

on my way to u

Nu är vi på g hemmåt.



Vi åkte precis in i Karlskoga kommun och har ungefär 22 mil kvar till Uppsala.

Åh, snart kommer jag hem till dig min kärlek!!




Nu är det nog bäst jag sliter blicken ifrån datorn ett tag, börjar blir lite snurrig i bollen, även kallad åksjuk.


Smell u later!


Kim Alexandra

heldag i Karlstad

Idag har det verkligen varit full fart. Egentligen skulle man väl kanske bara vilja vara och tänka på alla fina minnen med mormor efter begravningen men tyvärr så är det den där boven tiden som kikar fram igen.
Det är så fruktansvärt mycket som måste fixas här i hennes villa, den måste ju säljas hyffsat snart. Tyvärr är det lite långt att åka ner till Karlstad så fort man är ledig och fixa.


 
Inte nog med det så är den en sommarstuga som måste röjjas också. Den ska vi visserligen ha kvar men den ska hyras ut då vi själva inte kommer ha allt för mycket tid att spendera där i sommar. Att styra upp allt inför uthyrningen är ingen dans på rosor det heller, det är mycket att fixa och dona med.




Det som ger stugan det lilla extra är att det är ungefär 150 meter ner till en helmysig strand och Vänern.




Vi har i alla fall varit flitiga idag och fått lite gjort! Synd bara att det var riktigt kallt och blåsigt.

Haha, ni ser ju på fotot att håret är i blåsväder. Notera dessutom min helskumma min då jag funderar på att jag alldeles nyss skådat röda (?) gullvivor.. Skumt..

  

I morrn blir det hemfärd rätt tidigt. Brorsan ska jobba, ganska skönt att komma hem i tid. Då kan jag lova er att jag ska ge min Rikard massor med blöta, gosiga pussar!


Godnatt, sov sött!

Kim Alexandra

mormor..

Nu har jag tagit farväl av min älskade fina mormor, det gick bra men det är klart det var jobbigt!
Hon var verkligen en fin människa med mycket erfarenheter och spännande resor i bagaget, hoppas jag är lika nöjd som hon var med sitt liv när jag dör!!




Nu måste jag skynda iväg till min och brorsans sommarstuga som vi ärvt, det ska fixas lite inför sommarens hyresgäster!


Kim Alexandra

sömntuuut

Godmorgon!
Tanken var att sova i alla fall till 09.15 men det sket sig.
Älskling ringde vid åtta, rätt skumt med tanke på att han var ute och festade inatt men men, jag blir glad att han ringer i alla fall :). Sen står mamma och skriker i trappen "Kiiiim, är du vaken?", vet inte om hon tagit fel på tiden eller nått.. Där har vi i alla fall en anledning till att jag flyttade hemifrån så tidigt, haha. Jag vet hur lång tid jag behöver på morgonen och går inte gärna upp en minut för tidigt.



Nu ska jag bara ligga och njuta av värmen under täcket en stund, iskallt här nämligen.


Saknar dig Rikard, massor!

Kim Alexandra

prylar

Har en trevlig kväll framför talang varvat med hockeyn. Tyvärr händer det inte så ofta att jag hänger så här med mina päron men mysigt är det!

Har hunnit med lite shopping sen sist. Mamma tittade panikartat på mina skor jag tänkt ha på begravningen och tvingade iväg mig till Bergvik köpcentrum här i Karlstad.

Resultatet blev efter mycket om och men dessa.



299:- skopunkten

Har fått lite grejer från mormors enorma samling på saker också. Dessutom har mamma redan plockat ihop 3 flyttkartonger med fint porslin och en massa kristallsaker. Just nu har jag tyvärr inte plats för dessa saker men i framtiden när jag har större lägenhet kommer jag verkligen vara glad att jag fått dessa saker, inte för att jag inte är det nu men ni hajjar!


 






Snart kommer brorsan och hans Ida. Skulle tro att det blir tidig sänggång i natt, ska upp rätt tidigt i morrn och det blir en hyffsat påfrestande dag :( men jag hoppas att det kommer gå bra..


Sov gott mina kära!


Kim Alexandra

garderobsgarderober?

Nu är vi framme och har börjat lite smått med rensningen av mormors hus. Mamma och pappa har visserligen varit här ett antal gånger men det känns ju som att grejerna aldrig tar slut.

Jag kommer sakna det här huset som jag spenderat mycket tid i i mina yngre dagar. Jag minns speciellt att jag och min bästis Nenne gillade att vara här på somrarna, vi älskade alla "lönndörrar" som finns lite överallt i huset. Det är alltså små dörrar i bla garderober som döljer hyffsat stora garderober där vi gömde oss och hade tjejsnack.

 

Till vänster - En garderob i en garderob som alltså döljs när det hänger kläder där, det var mycket spännande. Upptäckte dessutom nyss att det finns en lampa där inne. Råttskelettet var dock inte lika sött, tänkte fota men det syntes inget.

Till höger - En dörr på toaletten? Skumt, jo! Det sötaste är att dessa dörrar är ungefär 140 cm höga.





Det hängde lite planscher i ena garderoben, jag tror minsann min mor hängde där också i sina yngre dar.



Lägger upp bilder på några av mina fynd jag plockar med mig hem senare.


Saknar kärleken!


Kim Alexandra

Live från E18

Nu har vi precis kommit igång igen efter ett stopp i Arboga för lite lunch. För min del blev det pepparlax med kokt potatis och limesås, mycket gott! För en gångs skull har jag nog fått i mig den omega 3 jag behöver, lax 3 dagar i rad, jag måste ju bara vara dösmart nu och en hjärtinfarkt känns långt borta!



Det regnar en massa ute och är alldeles jättegrått, trist. Det ser i alla fall ut som att pappa kör hela vägen, de är ju alltid skönt. 




Min kamrat Fanny här bak verkar inte allt för peppad på att underhålla mig så det var ju tur att jag har datorn med mig så att tiden går lite fortare.



Jag tänker på dig, önskar jag kunde vara hos dig och visa mitt stöd!

Kim Alexandra

on my way

Efter mycket om och men så har jag nu lyckats få upp ett inlägg. Det verkar inte vara sådär jätte bra att surfa på en dongel (haha) när man åker bil..

Mamma och pappa hämtade upp mig för ett litet tag sen och vi har nu lämnat uppsala för att göra ett besök i Karlstad i helgen. Min mormor ska som ni kanske vet begravas, det kommer nog bli konstigt att bo i hennes hus utan henne..



Idag har jag faktiskt krulligt hår, belive it or not. Det händer inte speciellt ofta utan plattången brukar få göra sitt på mitt
krull. Trots detta har jag fortfarande smeknamnet Kim krull, undrar varför, Kiira?





Åh, jag kommer sakna min babe, massor!! Det var längesen vi var ifrån varandra sist..
Puss på dig!

Kim Alexandra

grytlock

Efter en lång (?) arbetsdag så är jag äntligen hemma och har störtlandat i soffan framför hockey, snacka om man.
Men så går det när man har ett sportfreak till pojke. Jag börjar faktiskt vänja mig, tur att jag inte kollar speciellt mycket på tv, då hade det kunnat bli slagsmål om kontrollen. Bara jag får se mitt Desperate på tisdagar kl 21 så är det lugnt!


Har lekt lite svarttaxi AB utan betalning idag igen.
 Iina stog som varje torsdag eller fredag med sin packning i sina cowboyboots och liftade, trevligt med lite sällskap i bilen för en gångs skull. Fast bäst är ändå när dom ska hem till ghettot på söndagar eller måndagar, på morgonen behöver jag verkligen sällksap. Jag har en liten känsla av att om jag kommer dö i förtid så kommer det vara för att jag somnat bakom ratten, hemskt men sant. Det är inte ovanligt att jag halvsomnar och vaknar av att åka på strecken (ni vet dom där som det låter brrrr om man kör på dom), ajaj. Jag har försökt med det mesta, koffeinpiller, höja volymen och sjunga högt, hålla upp ögonen med ena handen, ja, you name it.
Någon annan som kanske har något annat bra tips?



Där vill jag verkligen inte hamna!



Annars är det lugnt med mig. Helgen närmar sig med stormsteg och jag är ledig tills måndag. Däremot är det ingen rolig helg att se fram emot. I morrn bär det av till Karlstad för mormors begravning som är på lördag. Just nu känns det okej men man vet ju att när man väl är där och inser att man aldrig kommer få träffa henne igen så ändras känslan ganska drastiskt... Men, det är livets gång och hon slipper lida.


Nu ska jag nog ge mig på min sötnöt som ligger på spikmattan med ena handen i brallan, ser mysigt ut!


Kim Alexandra

charlie and his brorsa



Ibland kan man behöva ett gott skratt!



Kim Alexandra

kära

Jag blir alltid så känslosam när jag är ensam, konstigt det där. Dessutom har det bara gått drygt 2 timmar sen han begav sig till stan, haha vilken torsk jag är!

Jag saknar i alla fall massa människor. Jag saknar framförallt mina brorsbarn, mina gamla klasskompisar från gymnasietiden och önskar också att vissa tillfällen kunde hända en gång till.

Mina brorsbarn träffar jag allt för sällan, blir bara någon gång i månaden då jag själv tycker att jag alltid har massa saker och göra och inte har "tid", hemskt!

 

Mina gamla klasskompisar saknar jag extremt mycket. Vi ses visserligen ibland och försöker ha hyffsad kontakt men det är så jobbigt att det alltid ska vara så svårt att alla ska kunna och vara lediga samtidigt. Sist vi sågs allihopa hade vi med oss kalendrar för att planera en dag i månaden men det sket sig ganska fort. Två av bruttorna bor i Uppsala, ändå ses vi inte särskilt ofta. En bor i Kungsängen och blev precis mor till en riktigt söting. En bor i Norrtälje och har fullt upp.
Hoppas sommaren blir lite bättre när åtminstonde någon av oss bör ha semester.

Jag har kollat igenom en massa bilder och herregudars vad jag saknar er, bara så ni vet!



Thoose dancing days!

Den här är till er!



Remember?!

Kim Alexandra

grönt är skönt

Mannen i huset har precis lämnat byggnaden och gett sig av ner på staden för att checka fotboll.
Vad passar då mer bra än att ha lite kvalitetstid för sig själv med ett glas vitt? På tal om vitt vin så upptäckte jag precis vad gott det blev om man blandade med ramlösa mango, super!
Tänkte pyssla om mig själv lite ikväll och bara slappa.

Gud så glad jag är att det börjar bli riktigt grönt ute, lite sol på allt regn som varit så kommer det blir kalasgrönt, det gillar vi!

Tog en bild från balkongen, det visar inte sådär värst mycket men det är en väldigt skillnad på nu och förra veckan, det gröna alltså.. Med tanke på det gula så skulle man kunna tro att klimatet fått fnatt och träden bestämt sig för höst men icke, det är bara solen.


Undrar om jag kanske ska ge mig på lite the sims2 lite senare? Det var ett tag sen.


Simma lugnt!

Kim Alexandra

summer och söööiil

Hyffsat nyvaken och läget är under kontroll.
Min man springer runt och vickar på stjärten och nynnar på nån konstig låt och jag själv sitter och fantiserar mig bort till sommarn och framförallt semestern..
Nu är det vecka 19, det betyder att det bara är (?!) 6 veckor kvar till semestern, helt sjukt vad tiden går fort!



Sommar 2006.


Haha, älskar att alla är så oförberedda!


Sommar 2006.


Sol och bad på Arlandabadet, det klassiska haket i våra yngre dar!


Swoooosh, jobbet kallar!

Kim Alexandra

utvik!

Full fart som vanligt har det varit idag.
Efter träning med systrarna så blev det ett besök i kärringgrillen och sen ett par koppar kaffe och lite kortspel i sin vanliga ordning. Det är mysigt det där, att sitta inne en regning dag och spela kort med sina käraste. En förträfflig sysselsättning en dålig dag!

Insåg att det var längesen jag var på besök i Gränby centrum och att jag inte hunnit spana in det nya, mycket bättre H&M. Det var verkligen värt besöket då jag äntligen hittade min efterlängtade bikini!!
Jag har letat och letat, frågat om det kommer in fler osv men just när jag trodde hoppet var över så hängde den där och väntade på mig! Att jag hittade rätt size på både över och underdel är ett mirakel, fortfarande i chock.
Precis innan avgång så var jag bara ett knapptryck bort från att beställa en likadan fast svart, tur att jag inte gjorde det då jag inte riktigt känner mig bekväm i en svart bikini utan förmodligen tänkte beställa i ren protest, eller nått...

Jaja, ni kanske vill se den omtalade?



Vit bikini med paljetter från H&M
Överdel 149:-
Underdel 98:-


Dessutom blev jag smygfotad i provhytten, läskigt! Nån anonym skickade den här på msn till mig nyss..



Kallas detta för utvik btw? Haha...


Morötter och dip kallar!


Kim Alexandra

ungefär som en fågel i havet..

Gårdagen slutade med lite vardagslyx för min karl, massage alltså.



Visst är jag väl en snäll flickvän :)!

Jag själv skulle verkligen behöva en rejäl rump och benmassage just nu. Träningsvärken är inte nådig idag. Det märks att det har varit dåligt med träning över Valborg. Morgonens promenad lär ju kanske inte göra det hela bättre men det känns som att musklerna på något sett värms upp och inte blir så "fasta/klumpiga" som det kan kännas när man har träningsvärk. Dessutom ska jag möta upp Kiira och Kaisa på friskis om 30 min, det blir satsning på överkropp idag!


Dags att slänga på ett kol och fixa lite innan det är time to leave.

Kim Alexandra

Det går bra nu!!

Bra där kära läsare!
Läsarna ökar och det tittar in en och annan kommentar, tackar och bockar för det!
Svarar på kommentarerna i inlägget det rör sig om :).


Kom precis hem från en flottig Kina nere på stan. Tanken var att vi skulle ner, handla och laga egen mat men väl inne på ICA tog latheten över och fötterna bestämde sig för att röra sig mot Kinan i stället.
Det var i alla fall mycket gott, vi var visserligen ensamma där vilket aldrig känns bra men det visar sig väl om man ligger och sprutar nedbruten mat i toan inatt..


På vägen hem träffade vi på en röksugen ko..




Nu ryktas det om film, Monster VS. Alien. Den passar nog våran filmsmak skulle jag tro!


Kim Alexandra

metkrok


Idag har det jobbats och stånkats, dock bara mellan 9-14. Skönt att man får lite fritid efter jobbet för en gångs skull, oftast stänger jag, slutar då alltså 19.15.

Nu sitter jag här och tittar ut på det totalt värdelösa vädret med en smusch i handen, ganska mysigt faktiskt. Har dessutom hunnit med lite träning på friskis efter jobbet. Är lite sugen på en kvällspromenad också men vi får väl se om det slutar regna eller inte, känns inte så lockande att plaska omkring..

En annan spännande sak (om nu det tidigare nämna hamnar i kategorin spännande) är att jag och min söta, goa, rara, snygga, snälla och underbara firar 3 månader tillsammans idag! Ah, jag tycker fortfarande det låter så sött när det handlar om månader. Man känner sig verkligen som 14 år och nykär när man berättar om veckor och månader man varit tillsammans. mycket sött!!




Love, love och lite mer love!

Kim Alexandra

washiii

Känner mig duktigt just nu!

Direkt när jag kom hem från jobbet for jag iväg till Statoil för att pyssla om min lilla pärla lite grann. Det var verkligen på tiden att tvätta, dammsuga och putsa lite kan jag lova!

Ketchupen som Rikard lackerat bilen med är alltså nu borta, blev lite orolig där, det tog ett tag..
För er som inte känner till historien så kastade Rikard ut en mosmeny på fyllan i 130 km/h när man snällt hämtade honom. Jag varnade honom och bad honom att inte göra det men han envisades med att "Nej, det kommer inte alls bli mosmeny över hela sidan". När det väl blev ljust dagen efter så var han inte lika kaxig och jag lika glad.
Men, det viktigaste är ju att den är clean nu!


Slutresultatet har ni här





Dessutom har jag tagit fram mina kocktalanger och gjort en kanongod wok. Nudlar med grönsaker och kyckling, mumma!


Kort och gott, idag är jag stolt över mig själv!

Kim Alexandra

NLDJF

Hej hopp!

Förskräcklig uppdatering, jag vet! Det har verkligen varit full fart här i dagarna.

I fredags blev det grillmys hos Rikards kompisar Matilda och Gamen, mycket gott och trevligt!

Igår var det fullt ståhej. Jobbade till två, hemma tre och iväg på 50-års kalas klockan fyra. Det var Rikards moster som fyllde halvvägs till 100 år.



Det hela firades i en bygdegård, lååångt ut på landet, Ramhäll tror jag närmare bestämt.
Återigen blev det mycket god mat och trevligt sällskap. Det bästa var nog att skåda dansen, som mer liknade ett friskispass. Men, det var mycket mycket roande och det är kul att se "de äldre" gå upp och skaka bak!



Jag var i alla fall nöjd med bordsplaceringen.



Nu är det dags att peta i mig lite frukost sen blir det jobb igen.

Kim Alexandra

Valborg i bilder

Summeringen av gårdagen blir, kalaskul dag och mindre rolig kväll..

Drog en pizza vid 5-tiden och tog en tupplur på badrumsgolvet, skönt men sömnen är livsfarlig när alkoholen tagit över. Den där lilla siestan är svår att komma igång på sen, i alla fall för min del. Så det blev inte så mycket mer partaj för min del igår. Hade ju kalaspartaj här så var tvungen att hålla mig vaken i alla fall och titta på alla andra som sakta men säkert gick djupare och djupare in i dimman..
 Till er som var med och skådade min dåliga insats så ber jag så hemst mycket om ursäkt för mitt torra beteende!

Men det var i alla fall grymt på dagen, mycket lyckat!!
Hamnade på Salt en sväng också, riktigt grym utesevering. Kändes verkligen som att man var utomlands när man satt där längst ån och folket stog och dansade överallt, det var grymt helt enkelt!


Iina och Kaisa skakar bakdel på Salt


Nu ska ni får skåda ett glatt gäng!


Två av systrarna sisters!


Kärlek och jag!


Massa Random och iina på ett hörn!


Kaisa känner sig givmild och erbjuder ett smakprov!

Tack, tack o tack för en 5 av 5 toastersdag!

Fler bilder kommer strax upp på facebook!


Nu väntas lite grill och lite chill.. Börjar jobba 10 i morrn så det blir en lugn kväll!

Ska bara städa undan efter alla fyllkajor här hemma först..


Simma lugnt!

Kim Alexandra