ny

Jag har lite svårt att släppa det där med nyår.. Vad händer?!
Jobbar jag kvar där jag gör idag de kommande åren så dröjer det många år innan jag har det här tillfället igen att resa bort ett par dagar över nyår. Jag är ledig hela 5 dagar omkring nyår, ons-sön!
Jag googlar och googlar men folk verkar inte riktigt vilja dela med sig av sina nyårsresor?!..
Börjar få lite smått panik, finns det ingen människa som har något vettigt förslag?!
Kryssning, utomlands, storstad, landet eller Uppsala? Haha, hetsig..







Nu ska jag försöka vila min stackars kropp och mitt stackars sinne, det behövs tydligen.
När fan ska detta jävla helvete vända?!



Kim Alexandra

Låång dag


Inläggen har verkligen lyst med sin frånvaro idag men som vanligt så har jag mina anledningar.
Idag har jag jobbat, en massa, till och med på ytterligare ett ställe än min vanliga arbetsplats.
Dagen började ju mindre bra men en grov försovning, andra dagen inom en vecka. Efter att ha arbetat på samma arbetsplats i 1 år och 8 månader utan att någonsin komma sent så känns det katastrof. Jag skäms så att jag dör, att komma sent till jobbet är aldrig okej enligt mig! Jag gick och la mig vid tio igår och ändå kunde jag inte vakna vid sju i morse, katastrof.. Men, jag slog däremot rekord i att vara snabb till jobbet, fyra minuter efter att jag vaknat i total panik satt jag i bilen, den ni! Inte konstigt att trosorna satt ut och in och strumporna var totalt olika..

Dessutom höll jag på att köra av vägen idag, på riktigt. Åkte en väg jag kört kanske tre gånger och dimman var helt sjuk. Jag körde rätt sakta, typ 60 kanske och helt plötsligt tittade en STOP-skylt fram och några få meter fram var en t-korsning. Fick en aning panik när jag insåg att jag snart skulle hamna på åkern som låg rätt fram. Jag stod på bromsen och körde en riktigt härlig U-sväng, tack Gud eller vem fan som var med mig att det inte var andra bilar i närheten!!



Det har ju faktiskt hänt liiite roliga grejer idag i alla fall!
Bouncebiljetterna är nu mina/våra, kan det inte bara bli 24 april nu?!






Dessutom har jag fyndat billiga och tuffa muffinsformar, jag som aldrig bakat hemma under det året jag bott själv.






Nu ska jag försöka mig på att laga nån slags egen Thaiwok med cocosmjölk och röd curry, blir nog kalas!



Kim Alexandra

Candyfreak


Nu ska jag gosa ner mig under en filt i soffan för kväll blir det jag, min godispåse och en riktigt tjejfilm, Heartbreak Hotel (går på 4:an).






Nu börjar den.
Ha en mysig kväll!




Kim Alexandra

Happ

Äntligen hemma!
Natten blev senare än vad jag tänkt mig och det innebar ju också alldeles för lite sömn men det var bara att klistra på ett falskt leende och försöka lura sig själv att allt var kanon när klockan ringde vid 08.00 i morse.
Jag hade en riktigt trevlig kväll igår med mina nära och kära, tack för det!


Jag (okej då, Kiira) gjorde en spännande upptäckt här för ett par dagar sen.
Ni som är lika värdelösa som mig och röker, har ni upptäck att antalet cigaretter har minskat i paketen?
What´s the deal med att sänka priset 1 kr och ta bort 1 cigarett?






Lugn och fin, hälsofil!



Kim Alexandra

The answer


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för tillfället?!
Tydligen har min hjärna valt att ägna sig åt alternativ nummer två men nu är det slut på det. Jag fick mitt svar som jag väntat på i 3 veckor, jag vet att personen i fråga lever, det är ju faktiskt det viktigaste. Även om tystnaden har sagt sitt så har ju hoppet funnits någonstanns men TACK för att jag äntligen kan sluta att undra!

Mörkret bara omringar mig, precis hela tiden och just därför tänker jag faktiskt inte sitta här alldeles ensam längre. Jag beger mig nu mot mina riktiga vänner, vänner som säger sitt i tid och otid!


Det ryktas om att det blir hemmafest i kväll, grabbarna som vi hängde med till Stockholm för ett par veckor sen bjuder upp på dans! Bara för att jag jag jobbar tidigt i morgon tänker jag inte sitta här och ruttna, absolut inte!


Ha en riktigt bra kväll!




Kim Alexandra

Hmm


Herregud.
 Ord kan nog inte riktigt beskriva min känsla i kroppen just nu. Jag är fruktansvärt trött, trött på ALLT.
Jag ska försöka laga lite mat att peta i mig och sen försvinner jag nog från min lägenhet. Sjukt deppigt att sitta och trycka alldeles själv i min lilla etta (21 kvm) en lördagkväll när humöret redan har svikit!

Hade en lapp på dörren när jag kom hem förresten.
Mitt kök ska renoveras på torsdag, jag ser INTE fram emot att plocka ur min garderob, vart fan ska jag lägga allt?! Jag måste ju möblera om i min lägenhet också för att få plats med de kylskåp grabbarna ska sätta in, tänk om min plan inte funkar, vad gör jag då?! Jaja, den får lov att funka men jag ser inte fram emot det, kommer förmodligen se rätt konstigt ut.
 De som ska utföra arbetet kommer att befinna sig i min lägenhet kl 07.30-16.00, alltså precis hela dagen och jag börjar inte jobba förens 14.00, inte allt för kul!





Haha, ni ser. Jag är på tog för depp för att ens dela med mig av mina tankar idag.
Over and out, Hörs!



Kim Alexandra

B.J


Precis som vanligt så blev det utgång igår, det blev dessutom Gillet OCH Bj.






Är en aning seg idag men som sagt, väl ute på krogen blev det alkoholfritt och det var väääldigt tur det annars hade jag nog varit totalt död.


Dags att tjäna lite pengar.
Ha en fin dag!



Kim Alexandra

Music is the answer

Partey, parteeeey!





Det blir Gillet i kväll, 3 av 4 jobbar i morrn så det blir heeel-lugnt men förhoppningsvis gör musiken sitt, Tom Falk brukar leverera schysst house/electro, minst sagt!


Ha en riktigt skön kväll!
(Glöm inte kondomen)



Kim Alexandra

WooOwooOwooOwooOOAAA



Nu känner jag mig duktig vill jag lova, att träna en fredag eftermiddag händer inte ofta!
Förövrig så var det smockat med folk, jäkligt trist att köa för grejerna MEN däremot så innebär det ju också mer ögongodis än vanligt ;p, hehe..

Ska straxt in i duschen och sen blir det till Kiira och Kaisa och härja. Kaisa uteblir i kväll men det blir i allafall jag, iina, Kiira och Jenny, mysigt värre. Vi får väl se vad som hittas på men känner jag oss rätt så blir det ut en sväng, åtminstonde till Gillet. Jag jobbar i morrn men som sagt, håller man bara koll på alkoholintaget så löser sig det mesta!

Kom och tänka på en mysig kväll i somras, vi satt vid ån här i Uppsala med en kortlek, musik och lite vin på det. Helt underbart, ge mig sommar!






Sup och svälj, trevligt helg!!



Kim Alexandra

Fredagen Den 13:onde November


Jahapp, hade helt missat att det är fredag den 13:onde idag. Inte för att jag är sådär jätte skrockfull men, man tänker ju till lite extra kanske?
Förutom att jag glömde mobilen hemma, har hälften så många läsare än vad jag brukar ha och att en förjävligt stor finne bosatt sig precis över mitt öra så har de inte hänt nått..


 



Haha, sökte på finne och det första som kom upp var denna bild, läckert!!
Fy fan..


Jag är bara hemma och vänder, nu blir det träning.
Undrar vad som händer i kväll?


Kim Alexandra

Pål gångare



Godmorgon!
Sitter och tittar på nyhetsmorgon, som alltid när jag är uppe i tid, vuxenpoängen börjar bli ett par för många nu känner jag..
I alla fall, det jag kom att tänka på var den otroliga nyhetstorkan som härjade här för någon dag sen. Tydligen så var det en man vid namn Mats som ville byta namn till Slisk Mats, med Slisk som tilltalningsnamn, men han fick avslag då det ansågs stötande. Haha, hur fan kan man vilja heta slisk? Tänk er när ni hälsar på snyggot i baren och han vänligt räcker fram sin hand, lutar sig mot ditt öra och säger "Hej, jag heter Slisk"!
 Av mig skulle han fan få nedslag direkt, oavsett hur snygg han var, haha!

Okej, jag ljög lite där.
 Om han såg ut ungefär som Paul Walker så skulle han kanske få napp i alla fall!





Mums!
 
But still, vem fan vill heta Slisk?!


Nu blir det jobb i ett par timmar,
Hörs!





Kim Alexandra

Syndat..


Kikade in på Nelly´s rea, det blev visst lite shopping :)!
Erkänner att jag shoppade bara för att det var billigt, haha, värdelöst. Men, jag har ju lite nya partykläder i alla fall, bäst att de passar också.





Guldklänning 169:- (ord 349:-)
Svart metallicklänning 199:- (ord 499:-)
Kjol 149:- (ord 319:- )


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kramkalas med kudden.
Hoppas jag sover bättre än i natt!


Godnatt, sov sött!



Kim Alexandra

Mr. Blue

Nu är jag hemma igen efter en spännande dag på jobbet!
Inte nog med det så blev även hemturen lite annorlunda. Det blev till att stanna till hos farbror blå och blåsa, fjärde gången nu faktiskt! Självklart så gick det alldeles utmärkt och jag måste verkligen ge en eloge till de 4 polispojkar som jag pratade med, väldigt trevliga!


 


Jag har nog aldrig sett så många poliser på en och samma plats dock. De hade stängt av en del av motorvägen så att man fick svänga av. Säkerligen letade dom efter någon eller något?
Dessutom snöade det som fan där, det var till och med vitt. Ca 5 kilometer senare var jag i Uppsala där det inte snöde ett dugg? Snacka om lokalt..

Nu sitter jag och reashoppar på Nelly.com.
Vi får väl se om det blir nått?




Kim Alexandra

Undergång?!

Godmorgon!
Snacka om att jag har haft en värdelös natt, mardrömmarna avlöste varandra.

-Ena stunden låg jag med respirator på sjukhuset, hade visst fått Svinan.
-Andra studen var året 2012 och världens undergång var kommen. Det var mitt i vintern och helt plötsligt en morgon så var det jätte konstigt ljus och jäkligt varmt ute. Jag träffade på många av mina vänner, alla var på väg till sina föräldrar, ingen sa något om jordens undergång, alla bara visste. Alla vänner man stötte på sa "Jag älskar dig, kom ihåg det". Ingen rolig dröm alls, den kändes så himla verklig.
Jag undrar om jag verkligen vill se filmen "2012", tänk om den är precis som i min dröm?!






Nu blir det jobb för hela slanten, är väldigt förväntansfull inför vad som händer idag, har lite annorlunda arbetsuppgifter än vad jag brukar ha. Spännande!

Hörs!


Kim Alexandra

Pipparkakor


Har varit en sväng hos syrrorna och fikat (ja, idag igen..), lika mysigt som vanligt.
Jag hade en tanke på att det skulle bli lite hälsosammare såhär inför jul eftersom vi ABSOLUT INTE får äta någon fika/läsk som har med julen att göra innan den första advent men, det verkar inte som att det blev så.
Jag var läskigt nära att äta en pepparkaka på fyllan i fredags, en av efterfestgrabbarna sträckte vänligt fram sin hand fylld med pepparkakor och jag tog emot, halvvägs mot munnen hör jag ett "NEEEEJ, Kim vad fan gör du?" från iina. Han skakade mest på huvudet åt mig när jag var tvungen att ge tillbaka den, haha. Riktigt tur att jag hade en av mina vapendragare med mig, annars hade jag blivit utesluten från den efterlängtade första adventsfikan!! Det hade inte varit okej!!






Godnatt gott folk, sov sött!



Kim Alexandra

B.O.U.N.C.E 2010


Sådärja! Nu har jag varit och brännt ytterligare ett par hundringar på bilen, bytte nån rem så att den slutar gnissla när jag svänger, men tro det eller ej, jag är inte bitter!
Jag är snarare tokglad, jag vet inte om det är allt koffein som bidrar till de lyckliga känslorna?!
Varför så glad? Jo, jag och 4 av mina fördetta dansbrudar ska på Bounce i April!!!

Jag har suttit i stort sett hela eftermiddagen och pysslat med det där fram och tillbaka och de verkar inte alls finnas många biljetter kvar. Det förstår jag verkligen eftersom det är deras sista show innan de lägger ner. Detta är alltså utan några som helst tvivel Sveriges bästa dansgrupp!





Det blir sjukt kul brudar!



Kim Alexandra

Off


Känner mig helst slut som artist, jag har ju faktiskt varit vaken i 8 timmar redan, haha katastrof!
Jag ska hälla i mig lite kaffe och sen blir det gymmet i alla fall, då kanske jag vaknar till liv..






Hörs!



Kim Alexandra

skit

Nu är jag hemma igen och sitter med vantar, en herrans massa kläder, en filt runt mig och duntofflor på.
Jag stod UTE och köade för den där jävla vaccinsprutan i 1 1/2 timme, rörde mig typ 300 m under den tiden och vet vi vad?! Jag fick ingen jävla kölapp!!
Folk hade köat sen kl 06.00 och jag skulle uppskatta att det stod ca 500 pers i kön. Jag gick alltså upp och halvt förfrös heeelt totalt i onödan. Jag hörde någon säga att den var hennes femte dag hon stod i den där kön men ingen lycka för henne idag heller. Hur fan ska man bära sig åt då? Jag har faktiskt inte tid någon annan gång den här veckan eftersom jag jobbar..








Argare än ett bi!



Kim Alexandra

06.52 = Svintidigt



Allvarligt, jag är alltså ledig men är uppe nu?!
Jag ska alltså ta mig ner på stan för att få den där förbannade svinsprutan, de delar bara ut 300 kölappar per dag och det brukar tydligen flockas folk runt 7-tiden.
 Tänk om jag kommer dit nu och alla lappar är slut?!





Vaccinet verkar ta slut hela tiden och varenda mottagning jag varit och kollat har det varit slut på.
För mig som jobbar inom handeln är det lika bra att göra skiten nu innan julhetsen börjar och folk kommer att röra sig runt i landet mer. Jag är fortfarande lite halvt emot det men å andra sidan så kommer jag garanterat ångra att jag inte tog sprutan om jag insjuknar och ligger där och får för mig att jag ska dö, dessutom vill jag absolut inte utsätta mina nära för att bli smittade av mig!
En väns bekant är läkare och rekommenderar ingenting annat än att ta den, influensan har bara börjat och betydligt fler kommer att dö. Förlåt om jag skrämms, men jag tror faktiskt att det är viktigt att ta svinvaxet.
"Det händer aldrig mig" kanske man ska ta sig en funderare över ibland..



And off I go..



Kim Alexandra

Åkersbergavisit


Idag blev en bra dag, det hade jag aldrig trott i morse, vaknade på fel sida och försov mig rätt rejält med!

Dagen började som sagt med personalmöte i ottan, sen bar det av hem till Jennika eftersom jag inte började jobba förens 16.00.
 Vi tog oss en sväng till Åkersberga för Jennika skulle lämna in bilen hos sin pappa, där har jag varit en gång tror jag, mitt i natten i jakt på en vinöppnare för att göra en lång historia kort. Mysig liten ort men nja, jag skulle nog inte kunna bosätta mig där. Det blev en tripp i deras centrum, helt värdelöst men vi fick oss en god lunch och jag hittade en godisaffär som hade hockeypulver, minns ni?!







Dessutom stötte vi på typ Sveriges minsta thairestaurang?






Nu ska jag sniffa hockeypulver en stund till sen blir det nog sängen.
Jag är ledig i morrn men har en hel del inbokat. Jag tror att jag dessutom ska vara duktigt och vaccinera mig?



Sov sött!



Kim Alexandra

Svin

Sitter förtillfället hos Jennika och snackar lite skit, bla om svinvaxet..
Känns konstigt att man är klarvaken och dessutom redan har hunnit med ett personalmöte. Lite drygt dock att jag inte börjar jobba förens kl 16.00, men men, det blir vad man gör det till har jag hört!

Ska ni vaccinera er?






Kim Alexandra

E.G.O

Nu är jag hemma igen. Tanken var hem, duscha och sova men det blev inte riktigt så. Jag är helt värdelös på att sitta framför datorn, alltid är det något man fastnar vid och oftast är den inte ens nått kul!

Jag har i alla fall varit lite duktig och rensat min mobil på bilder, det blir ju en hel del och på 4 månader blev det lite drygt 800 st. Helt sjukt, varenda gång jag tagit en bild på mig så har jag tagit ca 20 st, typiskt tjejer att aldrig bli nöjda med sig själva? Men, jag måste verkligen säga från botten av mitt hjärta att jag är verkligen inte fotogenisk. Det är ca 1 av 30 som jag kan leva med, jag tycker helt enkelt inte att jag ser ut som på bild..

Samlade ihop ett par stycken bilder som tagits på mig under sommarn. Ni kan ju gissa vilka jag är mindre nöjd med? Haha!







Nu däremot MÅSTE jag ge fan i datorn och hoppa in i duschen. Hurra för personalmöte 5 mil bort (enkel väg) 08.15 när man sedan börjar jobba kl 16.00...



Kim Alexandra

MmmM


Är det måndag så är det..




Mums :)!

Som ni ser så sitter jag och Kaisa och syndar, samtidigt som vi tittar på Ullared,
pantertanter javisst!



Kim Alexandra

Skor


Nu har jag äntligen hämtat ut skorna. Tror ni jag fick en chock när kiosksnubben kom med den här jättekartongen?! På bilden ser kartongen till och med liten ut..






De passade faktiskt till och med, haha, tur det!! Lite halvjobbiga att få av och på men eftersom det är skinn så kommer de garanterat att bli större.






Nu hojtar Kaisa om att det är middagsdags.
Hörs!



Kim Alexandra

Sooon


YES! En trevligt överraskning väntade i brevlådan när jag kom hem. Ni kanske minns skorna jag beställde från USA för 3 veckor sen? De har iaf nått Uppsala nu och snart är de i mitt hem!
Jag hoppas verkligen att de uppnår mina förväntningar och att de överhuvudtaget passar.





Innan hämtningen av dom ska jag slänga i mig lite föda och sen blir det full fart mot friskis, jag har sagt det förut men denna vecka har stor potential när det gäller träningen, korta pass på jobbet hela veckan lång. Så, nu jäklar ska jag hurta!


Kim Alexandra

le

Godmorgon!
Precis som alla andra helger så gick även denna alldeles för fort. Men, det tänker jag skita i och istället börja dagen med hjälp av RMI, alltså Rätt Mental Inställning.

Jag har hört att man ska skratta en stund på morgonen, allra helst framför spegeln, det ska man tydligen må bättre av på lång sikt. Jag vet inte jag? Är det bara jag som skulle känna mig jävligt dum i huvudet om jag stod här i min ensamhet och skrattade åt mig själv i spegeln?

Jaja, jag kan ju åtminstonde bjuda er på ett nyvaket flin!





Ha en fin dag!



Kim Alexandra

?


Sitter hos syrrorna och försöker planera nyår, det går åt flanders..
Finns det möjligtvis nån tät snygging som har lust att bjuda över ett par pumor till en bal på slottet, eller kanske någon som har en stuga i fjällen inbokad med ett par platser över, eller kanske någon som har världens brakhemmafest på g?
Eller ska vi kanske dra en weekend utomlands?






Förslag mottages tack!!




Kim Alexandra

..


Känner mig sjukt bakis och lider av nån slags söndagsångest? Jag drack inte ens igår..





Jag har verkligen haft en kanonhelg och har farit och flugit precis hela tiden, har spenderat 8 timmar hemma och då sov jag.  Jag blev kvar hos Joakim igår och körde filmkväll med 3 sköna grabs, lugnt och fint helt enkelt. Idag har jag som sagt varit hemma hos bror och firat Leo och sen gått på musikal efter det (brorsdottern var med).
Så, frågan är då varför jag mår som en påse hundbajs med en hel del ångest i? I don´t know..



Kim Alexandra

Kalajs


Idag är ingen vanlig dag för det är Leo´s födelsedag, hurra, hurra, hurra!!






Detta underbara charmtroll som också är mitt gud- och brorsbarn fyller idag 2 år så nu är det barnkalas som står på schemat!
Grattis!!!!



Kim Alexandra

In Sigtuna

Hej hopp!
Jag lever, som fan faktiskt! Blev utgång igår som väntat och självklart efterfest på det, riktigt kul hade vi!
Mindre kul var väl att mitt på ljusa dagen idag gå Sigtuna runt i gårdagens partyoutfit, men men, så kan det bli..


Väl "hemma" i Märsta igen så hade Jennika fixat den perfekta brakfrukosten till mig och iina när vi kom hem, precis som det ska vara dagen efter!
Nu däremot är jag tillbaka i Sigtuna, tänkte att det passade väldigt bra att hälsa på min gamla barndoms kompis Joakim. Så här pratas det känslor, relationer och fikas för fulla muggar, skönt att få höra en snubbes syn på saker och ting, för vi tänker ju faktiskt olika vi flickor och pojkar. Jävligt skumt med tanke på att vi faktiskt är människor allihopa men men, ett mysterium vi aldrig kommer att förstå oss på..





Tur att man har lite manliga vänner att prata ut med!


Back to snacket..


Kim Alexandra

Med iina


Jag är galet seg på att komma iväg,
nejdå, inte idag. Nu är det faktiskt Jennika som får segstämpeln men det är okej idag, hon slutade faktiskt att jobba för 25 minuter sen.
Tänkte att jag ska lägga upp en riktigt sköning innan jag dra bara.
Orginalet är också bra, men vi vet väl vid det här laget att house/ lite mer tjoho är min grej så, not so suprised I guess?



 


Party, party all night long!

Swooosh!


Kim Alexandra

majstand


Hahahaha
, typ så har jag tänkt hela dagen..
Jag har varit med om någonting unikt idag, sjukt kul och smickrande men för att inte hänga ut någon så är det bäst att jag avslutar det roliga där, jag vet ju faktiskt inte vem som läser, osis för er!

Kom precis hem och ska slänga på mig lite trasor inför kvällen. Jag ska straxt styra mot förorten igen där det blir lite lugnt (?!) förkrök med iina och Jennika, sen skulle jag tro att vi får för oss att gå ut, det brukar bli så!






Haha, vilken bild, typ 2003?
Känner att den här kvällen kommer bli fylld av en massa skratt, en flummigare brud än mig just nu får man fan leta efter!
 
På tal om någonting heelt annat så är jag galet sugen på cheeseburgare, tror minsann det blir drive in på vägen mot Märsta. Lusten att laga mat finns ändå inte så, det får bli ett gäng cheeseburgare till middag, hej hej kalasfylla..


Simma lugnt!



Kim Alexandra

Happy Newyear!


Äntligen fredag och jag kan inte låta bli att undra vad som händer och sker i helgen?! Bara för att jag är ledig så verkar det som att alla andra jobbar, typiskt det där. Förslag?

Förresten, jag har fått sjukt bra nyheter från jobbet, jag är ledig i 5 dagar kring nyår, ons-sön (nyår tors)!!
Så, vad händer på nyår? Någon som har en stuga över i fjällen med plats för 5 partysugna pumor, eller ska man kanske dra utomlands en sväng?
Jag är minst sagt öppen för förslag!





Är dessutom ledig julafton, great!

Nu däremot blir det jobb ett par timmar sen freedom i 2 dagar, tjoho!



Kim Alexandra

Miss blue..



Men oj?! Jag fick oväntat besök i typ en kvart, haha! Sen att jag satt och tänkte "Jag är totalt ointresserad av vad som kommer ur hans käft, kan han snälla dra", det var väl mindre roligt kanske..

Jag måste sluta vara så snäll när jag inte ens vill. Dessutom måste jag sluta vara godtrogen, "okända" människor ska man inte fästa sig vid och tro att de är bra/snälla människor, det går tydligen att bluffa sig till det mesta har jag upptäckt den senaste tiden.. För 3 veckor sedan sa jag " Han är så sjukt ödmjuk, man riktigt känner hur han bryr sig om en". Jag använder aldrig ens ordet ödmjuk, det var nog första gången då jag riktigt kände det men ojoj, ni ska bara veta hur fel man kan ta. Hur mycket jag än hatar att säga det här så kan jag inte låta bli, var inte så förbannat blåögda, tro inte det bästa, för er egen skull!






Det värsta är ju också att man känner sig så förbannat korkad och allmänt blåst, man tappar lixom tron på sig själv på nått vis, tänker vad är det för fel på mig?!. Tänk inte så för Guds skull, det knäcker dig helt i onödan, jag kämpar vill jag lova för att inte göra det. Jag har tur som fan att jag har vänner som mer än gärna stöttar mig och ger mig komplimanger för den jag är, just för att jag är jag!


Starka ord såhär på kvällskvisten..
Godnatt!


Kim Alexandra

Kock?


Nu har jag äntligen slagit mig ner framför TV:n, har dock lite svårt att bestämma mig för om det blir lyxfällan eller MTV music awards? Tro det eller ej men det blir nog lyxfällan, sparar galan till en regning bakisdag eftersom det alltid går i repris typ 100 ggr..


Kastade mig framför spisen när jag kom hem för ovanlighetens skull, lyckades rejält idag vill jag lova (Fick lite inspirationshjälp av min kollega Sara)! Om fantasin sviker så rekommenderar jag verkligen er att laga det jag lyckades med idag !





Kyckling
Ris
Champinjoner (färska)
Morötter
Creme fraiche med smak av paprika och chili.
Grönsaksbuljong

Stek kycklingen, koka morötterna för sig i ca 5 min. Blanda i morötterna och champinjonerna med kycklingen och låt fräsa i ett par minuter, häll i creme fraiche och smula i buljongen och låt småkoka ett par minuter till.

Lätt som en plätt!



Kim Alexandra

.


Idag, närmare bestämt kl 13.00 tackar min föredetta vän och klasskompis Conny för sig och får ett ordentligt avslut på sitt liv här på jorden :´(!

Vila i frid Conny.




Tyvärr har jag inte möjlighet att medverka men jag hoppas att du känner av mina tankar jag sänder dig!



Kim Alexandra

snowi

Godmorgon!
Det snöar ute idag igen. Jag tycker allt att det kan bestämma sig, antingen så lägger det sig eller så snöar de inte alls, det här mellanblasket vill jag inte ha!


Bilden är snodd frå google men såhär och till och med värre var det i vintras när jag hade varit ledig i 2 dagar efter årets galnaste snöoväder, det tog säkert 30 min innan jag ens kom iväg..





Nu ska jag ge mig ut i kylan (ja, det är faktiskt -1 grad idag) och bege mig mot gymmet.
Hörs!



Kim Alexandra

0

Ibland kan jag inte låta bli att undra vart mina hjärnceller har tagit vägen, men jag kommer ingen vart
(ha ha, skitkul)...
Hur tänkte jag när jag lämnade balkongdörren öppen i 6 timmar när det är 1 grad ute? Inte alls.







Nu är jag alltså hemma från mitt lilla äventyr, ett äventyr som innehöll en jävlarns massa shopping av den tråkigare varianten, dvs mat och annat bra att ha skit. Vilket äventyr va?!

Ser inte fram emot att lägga mig i en förfrusen säng (den står precis vid balkongdörren). Har tänt en herrans massa värmeljus och det brukar ju faktiskt värma upp rätt fint så, snart kanske jag vågar hoppa in under täcket.


Godnatt, sov sött!



Kim Alexandra

+


Humöret är på topp och nu ska jag ge mig ut på äventyr!







Kim Alexandra

Min igen?


Nu har jag både hunnit träna och att smälla i mig mat, synd bara att jag aldrig lär mig att sluta äta när jag är mätt utan fortsätter för att det är gott. Fyfan, man mår ju inte prima efter att ha slängt i sig alldeles för mkt..


Jag möttes av en riktigt trevlig syn när jag kom ut från porten!
Min parkeringsplats är tom, ingen röd jävla bil, han/hon tog förhoppningsvis åt sig av lappen.





Dags för dusch.
Hörs!



Kim Alexandra

I´m great


Sitter och slappar med en kopp kaffe och snöfall utanför fönstret efter 4 timmars effektivitet. Snacka om att jag verkligen förtjänar en guldstjärna nu!
Jag har tvättat, städat varenda vrå och rensat garderoben. Nu väntar jag bara oväntat besök? (Så kan man väl inte ens säga?). Nej ni, det ser dåligt ut med besök framöver..

Sjukt skönt är det i alla fall att rensa ut alla kläder man samlar på sig, det var inte längesen jag gjorde det sist men denna gång fick jag ihop hela 2 ICA-kassar som jag ska dumpa av på röda korset senare idag.

Nu däremot ska jag bege mig mot friskis och svettis för lite välbehövlig träning!


Jag undrar när det blir såhär vitt ute, kan en svensk vinter ens se ut såhär under 2000-talet?
Jag vill åka skidor, helst nu!





Hörs snart!



Kim Alexandra

Vad gör man?

Godmorgon!
Ledig idag och är uppe och tvättar, måste nog ge mig själv en guldstjärna..

Skönt är det i alla fall att vara ledig, nu är bara frågan hur jag ska spendera min dag? Varenda kotte jobbar.
Tvätt, träning, solning och en sväng till ÖB är i alla fall inbokat. Fler förslag?







Kim Alexandra

Igen!


Nu är det krig!





Idiotjäveln har alltså tagit min plats idag igen! Fyfan, mitt humör behöver inte triggas upp av sånnahär smågrejer. Ni ser ju bara på handstilen, det var raka vägen upp i lägenheten, skriva ner ett par arga ord och sen ner och sätta på vindrutan, hoppas idioten fattar!!



Kim Alexandra

Att ha och att inte ha

Åkte direkt till Malin efter jobbet, Kaisa är här också.
Än så länge har vi en riktigt tjejkväll med det dagliga sexsnacket, lite hårfärgning (inte på mig dock) och snart desperate housewifes. På tal om sexsnack, hur kommer det sig att det aldrig finns ett slut på disskutionerna, att man alltid har nått nytt att prata om? Vi kanske ligger för mkt, eller inte, önsketänkande.
Sådärja, nu har jag erkännt att det råder torka i mitt liv också, haha





Får alla ligga?



Kim Alexandra

Höst

Åh nej!
Jag hade planerat att gå ut på en långpromenad innan frukost och jobb men tydligen var det skönare att ligga kvar i sängen och sussa. Min träning går inte som planerat direkt, det bara dyker upp en massa jobb och andra grejer ivägen. Jag kan ju iförsig träna tidigt på morgonen men, jag är inte den som är den när det gäller tidiga mornar.. Jag får väl försöka se det som att jag får en massa motion när jag springer runt på jobbet dag in och dag ut, positivt tänk haha.






Ha en fin dag!




Kim Alexandra

Music


Oh, spanade på lite skivor på nätet och upptäckte att Ministry of sound, the annual 2010 har släppts, idag faktiskt.

Just nu har jag bara en massa gammal musik i bilen men snart kommer ni höra mig på vägarna när jag susar förbi ;p! Riktigt värt eftersom jag spenderar över 1 timme i bilen varje dag!





Måste verkligen rekommendera sidan jag köpte ifrån, cdwow.
 Sjukt billiga priser och gratis frakt!
Cdon 199:- plus 19:- frakt (släpper dessutom skivan 9 nov).
Cdwow 129:- inkl frakt.



Kim Alexandra

Fan ta dig din jävel!


Men alltså va? Vilken dag..
Börjar med att jag försover mig lite smått, men, jag hann i tid till jobbet. Skulle ha slutat 14.00 men det blev en heldag och jag kom precis hem. Väl hemma så har nån snott min parkeringsplats, gissa om jag var sugen på att sätta en lapp på rutan! Hade tänkt mig något i stil med,
"Hej och tack så jävla mycket för att du snott min parkeringsplats som jag betalar dyra pengar för varje månad, jag vill också tacka för att jag fick åka gata in och gata ut i en kvart för att hitta en annan plats och dessutom betala för skiten, ge fan i min plats!" Jag kanske borde gjort det? Hoppas han/hon får en bot eftersom den bilen inte har något tillstånd för att stå där..





Dessutom kommer jag nog att bli besviken i kväll (igen..)..

Haha, nu har jag klagat färdigt för idag.
Nu blir det till att titta på det nya programet "Ullared"!

Hörs


Kim Alexandra

Bakåt


Nu är jag hemma igen, bakisKaisa totaldeckade i soffan och Kiira var inte så mycket piggare hon heller. Det blir tidigt jobb för mig i morrn också så det var väl lika bra.
Har suttit och kollat igenom en massa bilder, hittade denna som är tagen för ca 2 månader sen, jag vill vara sådär brun igen, ! Jag ska jobba på det..





Sommar och sol, nån som hänger på utomlands 1 vecka?!


Tillbaka till verkligheten, nu blir det sängen för mig.
Sov sött :)!



Kim Alexandra

Wishes


Just nu önskar jag mig en lång, varm och mysig kram!





Varför kramas man inte oftare och framförallt tar vara på de man får?



Kim Alexandra

Gjodis

Söndagsmys deluxe med munkar och godis till middag, finfint!
Befinner mig hos Kaisa och det blir vääldigt lugnt framför TV:n.





Ha en fin kväll!


Kim Alexandra

Rb

Hej hopp!
Pigg och kry idag, skönt! Hade lite svårt att somna dock så det blev sent, närmare halv fem tror jag?
Drack redbull som om det vore vatten igår så jag får väl skylla mig själv. Helt galet, jag gick hem i mina skyhöga skor, i vanliga fall brukar det bli taxi. Redbull gav mig vingar?





Visste ni föresten av dagligvaruhandeln har börjat ta legg när man köper energidryck, åldersgränsen ligger på 16 bast. Känns lite skummt att bli ombedd att visa legg för att köpa alkoholfritt. Men men, det finns väl någon mening med det också!

Nu blir det jobb.
Hörs!



Kim Alexandra