The Saluhall

Haha, jag dör av garv!
Har målat nagellack som vägrar att torka, dessutom lyckades jag dra av mig brallorna mitt i allt och får inte på mig dom nu utan att pajja nagellacket.
Så, just nu roar sig iina med att ligga på golvet och fota min rumpa genom en av Kaisas genomskinliga stol som jag för tillfället sitter på. Bildresultatet behåller vi för oss själva, haha!

Känns som att det här kommer bli en bra kväll. Planen är Platina, bästa krogen i Uppsala på lördagar!





Grymt att gå i 3 minuter och sen vara där, som sagt, jag skulle gärna vilja byta lägenhet med dig Kaisa?


Jobb i morrn men jag gör så gott jag kan halvnykter.
Party, party!



Kim Alexandra

kiinam

Nu är jag äntligen hemma efter en "lång" dag på jobbet. Mår mycket bättre idag, allt känns bättre!

Nu är jag bara hemma en snabbis för att slänga ihop lite kläder inför kvällen, vet inte vad som sker men allt kan hända när man befinner sig på dragarbrunn. I kväll blir det dock bara jag och iina, resten av systerpacket har annat för sig! Känner jag iina rätt så blir det utgång, både jag och hon är alldeles för rastlösa för att bara sitta hemma och glo en lördagskväll men, vi får se!

Haha, jag kommer få smisk av iina för att jag lägger upp den här bilden även om jag tycker den är fin så, vi brukar ha delade åsikter när det gäller sånt. Ni får helt enkelt ha i åtanke att denna bild är tagen för ca 6 år sen!






Kör ba kör!




Kim Alexandra

Bob

Jag säger som jag säger varje lördag när det är dags för öppning på jobbet, mer svampbob fyrkant åt folket!
Sitter lika bänkad som vilken fyraåring som helst, jag hade gärna sett mig själv dessa unika minuter nångång i månaden, vilken syn!
Åh, jag vill ha hans "katt" Gary, sötare än sötast!! Ni måste titta!


 



Glömde totalt bort att det är röd dag idag och att vi då öppnar 11 så ja gick upp en timme för tidigt, kunde alltså ha gått upp nu istället för en timme sen, drygt!

Ha en fin dag!



Kim Alexandra

Longest road



Nästan så att jag skulle skämmas om jag inte presenterar denna grymt sköna låt innan läggdags!






Jag har bestämt mig. Jag tror att ni har förstått att jag inte är på topp för tillfället men det räcker så. En del av mitt privatliv ska i fortsättningen fortsätta att vara just det, privatliv. De som vet vad som pågar vet. Jag har fått sånna otroligt värmande ord i kväll så att det räcker och blir över. Jag ska verkligen försöka att ta åt mig av det och försöka att förstå att det kanske är så.
 "Du har en otroligt vacker personlighet och hela du är underbar, kan inte en person förstå det så är det hans problem. Du förtjänar enbart det bästa och jag är övertygad om att någon i framtiden är villig att ge dig just det, det bästa"
Inte blir det sämre heller av att det kom från en mycket nära vän till mig som känner just mig innan och utantill. Tack, tack!

Ni som läser min blogg gör det förhoppningsvis för att just läsa vad jag har för mig, vad jag tänker och vad jag känner men jag vet, negativa människor är inte kul att handskas med. Därför tänker jag nu försöka lindra ner det hela. Det djupaste förblir fortfarande min och mina näras börda, ni andra ska inte behöva ta det också.

Tack och bock, ser fram emot en ny unik dag!
Sov sött!



Kim Alexandra

.


Sitter hos Kaisa och Kiira nu. Vi har fått lite trevligt sällskap men, jag är off, totalt off!
Hur kul är det då?
Idag är inte min dag, en annan dag..

Men, jag ska försöka rycka upp mig och bjussa på en skål!
SKÅL!




Kim Alexandra

Today

Det har varit full fart idag, något jag verkligen behöver..
Efter gymmet gav jag mig ut på en långpromenad i hopp om att bli lite piggare och gladare med hjälp av solen. För ja, solen har varit framme precis hela dagen!
Det blev ett stopp på Kaisas jobb där det bjöds på lunch och snackades en hel del. Sen dess har det varit full rulle och nu befinner jag mig hos Kaisa.

Kvällen ser ut att bli rätt lugn, i alla fall för min del. Följer nog med brudarna på förfest men sen blir det hemgång för att jag och min kropp ska klara av öppning på jobbet i morrn.

Till något helt annat, här har ni gårdagens inköp!







Det blev en hel del second hand shopping och jag kom undan med lite drygt 900:-, rätt bra med tanke på att det är inräknat en Gucci-skärp och ett par Ed hardy jeans?


Hörs! (?)



Kim Alexandra

Tack för den..


Godmorgon!
Den här morgonen har för mig varat i 40 minuter, 40 förjävliga minuter..
Nu ska jag åka och lämna bilen hos Kiira som ska låna över dagen, sen blir det träning för första gången denna vecka, ångest ja.
Ångest, ett återkommande ord, eller vad innebär klumpen i magen? En av alla känslor jag vet att jag känner är i alla fall besvikelse, på hög nivå.





Jag är inte den som begär speciellt mycket av folk men är det någonting jag vill ha så är det ärliga och raka kommunikationer. Hur svårt kan det vara? Tystnaden säger mer än nog men, jag bara önskar att  personen i fråga tycker att jag förtjänar mer än ingenting. Säg inte saker du inte ens menar, what´s the point?


Well, livet går vidare och jag överlever. Synd bara att det känns som att man får smäll efter smäll, i dessa mörka och ensamma tider känns det dessutom mycket värre.

Tänkt om man hade två hjärnor? Att man bara kunde lägga alla dåliga tankar på hyllan ett tag och ladda in nya, positiva tankar. Ha en reservhjärna att utnyttja under tiden. Haha, år 2045 kanske?


Jag skulle kunna skriva en bok om alla tankar som snurrar i mitt huvud.
Jag hatar att jag är en riktig funderare!


Nej, usch. Bäst jag ger mig av och gymmar bort lite frustration!



Kim Alexandra

-






Människan slutar aldrig förvåna mig, jag slutar aldrig förvåna mig själv...



Kim Alexandra

JF

Hejsan Hoppsan!
Det blev inte nått soffslappande tidigare, jag har gjort stan i hela 5 timmar med bruttorna. Så ja, det blev en hel del shopping, vad det blev det får ni se i morrn för nu är det full fart igen!

Senare i kväll blir det filmtittande x2. Systrarna har tydligen fastnat för Johan Falk filmerna så vi ska ge oss på film 3 och 4, vi får väl se om jag blir lika impad?







Kim Alexandra

why?

Kvällen igår var grym!
Idag däremot mår jag förjävligt, sitter och klämmer in ett litet gnäll emellan meningarna hos Kiira och Kaisa. Hur hamnade jag här såhär dags?

Tänk om man kunde lära sig de små enkla knepen för att slippa/lindra bakfyllan. Det är faktiskt inte så svårt!
-Äta ordentligt under hela dagen.
-Dricka åtminstonde var tredje vatten.
-Hälla i sig vatten/resorb innan läggdags.





Nu ska jag kasta mig på soffan och ta igen lite förlorad sömn.
Hörs!



Kim Alexandra

Sheandme


Åh, i kväll har jag äran att hänga med ett monster!!







Nej, men ärligt talat, idag blir det gammalt hederligt Kim/Nenne häng, underbart! Vi sitter just nu och pimplar vin i hastig takt för att sedan dra ner på stan och skaka lite bak.





Underbart!



Kim Alexandra

Höstpromenix

Goddag!
Började dagen med en mysig och välbehövlig promenad i höstkylan.







Det var verkligen på tiden att se hur hösten ser ut på andra sidan häcken. Alla dessa parker i detta område, dvs Kvarngärdet är riktigt mysiga på sommaren och jo, även på hösten. Fast ni vet ju vad jag anser, sommar året om tack!


Nu är det nya tag mot jobbet.
Hörs!


Kim Alexandra

And how did it go?


Jag antar att ni ägnat de senaste 2 timmarna åt att undra hur det gick med pannkakorna?!

HAHA, kan jag ju börja med!
Av ca 10 st så fick jag till 3 st som faktiskt såg ut som just pannkakor, resten vart mest klumpar blandade deg och en bränd yta. Jag försökte allt, alla tänkbara tekniker, pippi´s "kasta upp i luften" funkade på 2 men gav upp även den när pannkakan delade sig i 3 delar och en hamnade på hatthyllan, en på golvet och den sista på dörrmattan, bra jobbat! Hur i herrejävlarns kan det vara så svårt att steka pannkakor? Kul att man kan skratta åt sig själv ibland, det lär även mina grannar gjort mittemot eftersom man ser rätt in. Kan tänka mig synen av mig med tungan rätt i mun stå med stekpannan i högsta hugg och kasta pannkakor omkring mig, haha!




Jag kanske borde testa Pettsson och Findus teknik och blanda i Karlsons kalasklister?


Jaja, som sagt. Jag fick i alla fall till 3 st som jag kan visa upp i matlådan för mina kollegor i morgon, att jag "lyckades" med dagens mission.


Nu däremot måste jag städa upp efter mig, det var kul så länge det varade..


Kim Alexandra

Wish

Nudå? Nehe..
Som väntat så blev inte kvällen som jag hoppats men det tänker jag låta bli att tänka på och ägna mig åt pannkakslagning deluxe! Tanken slog mig idag när jag stod inne på Coop "Vem fan har inte basvaror som mjöl och socker efter att ha bott i bostaden i 1 år", jag tydligen.

Har en personlig assistent som vispar ihop smeten nu..




Så, nu borde jag kanske hjälpa honom och sen blir det desperate. Haha, när jag skulle söka på google efter bilden sökte jag på "Naked cock", resultatet blev lite annorlunda än jag hade tänkt, haha, min hjärna är slutkörd. 
Har tänkt att slänga in ett par situps efter matlagningen också. Min perfekt träningsvecka blev inte alls som jag tänkt då mer jobb har dykt upp men tors, fre är jag ledig så då jeeeklar!


Over and out.


Kim Alexandra

..

Fan, vaknde på totalt fel sida idag. Vi får väl se hur fortsättningen på denna dag ser ut men min magkänsla säger mig att det inte blir som jag vill, överhuvudtaget faktiskt..

Det var längesen vi såg solen va? Jag minns inte ens. Det dagsljus jag sett har varit grått, inga fönster på jobbet och kolsvart när jag går hem. Tror det är därför jag känner allt jag känner lite extra, det tar emot mer än vad det behöver göra.  Jag vet ju att jag är stark genom allt som varit men jag hittar inte styrkan just nu, vart tog den vägen?




Nog om mitt depp faktiskt, jag är övertygad om att ni har bättre saker för er än att läsa om tråkigheter!

Ge mig solsken, ge mig kärlek..


Kim Alexandra

Solomys

Finns det något mysigare än ett nystädat hem, nybäddad säng och en massa tända ljus i höstmörkret? Lite sällskap på det hade varit pricken över i:et men, man kan ju inte få allt?

Önskar jag hade en systemkamera så jag kunde visa hur gosigt jag har det men vi får väl se hur det blir framöver, om jag kanske införskaffar en? Grymt sugen är jag i alla fall. Jag myser i alla fall i min ensamhet och laddar upp inför morgondagen då det händer lite mer än vanligt på jobbet, spännande men nervöst. Jag har ju (o)turen att jobba precis hela dagen också, öppning-stängning. När morgondagen är avklarad däremot, då väntar 4 timmars arbete på 3 dagar, skönt ska det bli med lite ledighet igen!



Hoppas på alla sätt att morgondagen blir som jag vill att den ska bli, hoppas!






Jag vill kunna vilja....



Kim Alexandra

feels like yesterday

Har precis slängt i mig en massa torra resten, mm.. Möttes av ett kylskåp som i stort sätt bara innehåller alkohol när jag kom hem och inte hade jag lust att gå och handla, så? What to do..
I morrn däremot tänke jag slå på stort och fixa pannkakor, faktiskt aldrig gjort i detta hem förut.


På tal om mitt hem så har jag faktiskt bott här i ganska exakt 1 år. Ett första år i mitt egna hem, shit, det har verkligen hänt otroligt mycket på ett år och jag kan inte förstå att jag för 1 1/2 år sen satt i villa med pojkvän, katt och båt, sjukt..


Nu står städning i alla dess former på schemat. Jag bara älskar att städa!



Kim Alexandra

Ge fan!

I går när vi handlade möttes vi av en massa julsaker, både på IKEA och Coop. Jag kom då på den brilijanta idén att vi ska ge fan i julmust innan den första advent. Man har alltid druckit sig trött på julmust innan det ens är dags annars. Så, den första advent ska vi baka en massa julmys och köra premiär för julmusten. Den som missköter avtalet får smisk och blir utesluten från premiären, tufft!








Kim Alexandra

It´s your life

Sitter och tänker, tänker, tänker och funderar så det räcker och blir över. Skrev ett rätt långt inlägg om mina tankar men, jag skippar att publicera det inlägget faktiskt.. "Förbjudna" tankar och känslor i detta läge hör inte hemma här.

Så, jag fattar mig kort istället och tipsar om David Guettas album One Love, lyssna och njut!






Sov gott!


Kim Alexandra

Wo

Ojoj, tur att jag tog bilen hit idag. Helt slut som artist och har smällt i mig så sjukt mycket föda så att jag lär rulla ner till bilen.

2010?




Nej, i morrn ska jag förverkliga uttrycket "Ny vecka, nya tag". Möjligheten till en schysst träningsvecka finns och så ska det också bli!



Kim Alexandra

Kon

Sedär, dagen blev inte helt meningslös i alla fall!
Jag, iina och Kaisa kom hem från IKEA för ett tag sen. För min del blev det inte så mycket mer än ett doftljus men Kaisa däremot slog till på hennes efterlängtade "komatta", en lampa och lite annat tjafs.






Vi åkte också och handlade en massa god mat som just nu håller på att tillagas, gott ska det bli!
I kväll blir det TV-mys med brudarna, kex och ostar. Lugnt och fint helt enkelt..

Ha en fin kväll!



Kim Alexandra

YESTERDAY

Är faktiskt alldeles nyvaken..
Jag antar att ni vill ha en rapport om gårdagen? GRYMT!

Det blev ingen limo fram och tillbaka denna gång men 2 bilar med riktigt trevliga chaufförer. Första stoppet var på Café Opera där vi lite snyggt gled förbi varenda kotte och bara knallade in, haha. Lite annat än att köa på BJ här i Uppsala i 30 min och sen dessutom betala.. Dansa, dansa och dansa, ungefär så såg hela kvällen ut, precis som det ska vara!

Det blev tyvärr inte ett foto taget på hela kvällen så ni får nöja er med goodiebagen vi fick på Cafét.




Då var det bara en karl som saknas då..


Vid stängningsdags, dvs kl 03.00, var det dags för nästa. Denna gång ett totalt fullproppad White room, där var det inte lika lätt att bara glida förbi då kön var helt totalt sjuk så vi trycktes/lyftes fram istället och gled före, haha. Fan, skönt att en annan också får sin moment av specialbehandling! Man kände sig lite halvt uttittad när man stod innan för stängslet och folk hängde som packade sillar för att komma in..
Även White room bjöd på bra musik och skön stämning.

Så, vid 6-tiden i morse blev jag avsläppt utanför dörren, trött, med ont i fötterna men otroligt nöjd över en sjukt rolig/trevlig kväll!


Idag mår jag faktiskt bra, har en liten klump av oro? i magen, känns inte alls bra men om jag är bakfull? Nja, inte så värst. Det var nog ingen av oss som körde all in igår när det gällde alkoholen, skönt..


Nu blir det frukost!



Kim Alexandra

The black is on tonight

 




Kim Alexandra

Kör ba kör!

Yes!
Ni kanske minns att jag berättade om brudarnas Stockholms-utgång förra helgen? Den där repeaten jag snackade om blir av redan i kväll! Så nu sitter vi här och gör oss redo för kvällen, fan va kul vi ska ha vill jag lova! Skjuts fram och tillbaka är fixad med de boysen vi ska ut med och resten av kvällen blir vad den blir men det kan faktiskt inte bli så mycket annat än sjukt kul!

Det blir mina favoritsystrar...



... Och jag och Jenny!




Party, party, party!!



Kim Alexandra

Måli

Godmorgon, haft en helmysig morgon och bara sovit ut, great!
Nu bär det av mot Kaisas jobb för att kolla lite färg, här ska målas?




Jag vill vinna ett par miljoner och flytta, helst igår!
Det snackas om rätt stora förändringar här i huset till våren så? Inte vet jag, man kanske ska stilla flyttbegäret och vänta?

Time for movement. Hörs!


Kim Alexandra

Berries

Lika som bär!

 


Både en, två, tre och fyra har sagt att jag ser baltisk ut. Vad säger ni?
Lika som bär?




Den som säger ja får en smäll... (Man kan faktiskt söka upp Ip-adresser, bara så ni vet..)

Ha en grym kväll för det ska jag!!




Kim Alexandra

Y


Är så himla glad!
 Äntligen fredag, löning, ledig helg och en efterlängtad träff!
Yes!






Work, work!

Ha en fin dag!



Kim Alexandra

nytt

Juste, jag hade en snickare inne hos mig idag som hjälpte mig att stänga mitt fönster som ingen lyckats stänga sen i somras. Han lyfte lite grann sen så var det fixat, haha, man känner sig ju lite pantad!

Jag har hört att alla ettor i huset ska renoveras och passade på att fråga om detta. Mycket riktigt, mitt kök ska renoveras om ca 2-3 veckor?! Shit, kul att man får veta saker, svårt att lägga en lapp i lådan?

Har lite smått panik över hur det ska bli. De ska alltså byta diskbänk och jag ska få en stor kyl/frys (ÄNTLIGEN), problemet är bara att kyl/frysen ska stå där garderoben (lilla) står idag och garderoben ska placeras brevid. Nu är kruxet att det inte riktigt går i min lägenhet. Kolla bilden så förstår ni vad jag menar. Så länge kylen inte är smalare än 2 dm så funkar inte dagens läge..





Jag måste på något sätt möblera om, blir nog så att jag får flytta garderoben (den stora) till andra sidan, så den kommer att stå vid fotändan på sängen, kommer nog se lite konstigt ut men, jag har faktiskt inget val, så måste det bli..


Nu ska jag renovera min kropp genom en lååång dusch och en rejäl uppfräschning!
Sov sött!


Kim Alexandra

godis

Åh, nej!
Ännu ett par stövlar som jag måste ha!
 Ska jag, ska jag inte? Svarta eller bruna?






699:-  modekungen.se




Kim Alexandra

Can I?

Jag är typ bäst, får man säga så?
Jag har skrubbat varenda vrå i mitt hem, tvättat varenda plagg jag äger och dessutom inhandlat en massa gott till helgen, skit bra, känns grymt!
Man behöver verkligen sånna här "Jag är fan bäst" kickar ibland, speciellt när immunförsvaret verkar svika, känner mig genast bättre (eller är det för att bakfyllan börjar släppa?)!

Väl på Willys plockade jag på mig ett rejält gäng med satsumas. Tända ljus och satsumas, det börjar verkligen närma sig vintern nu, på gott och ont!






Kim Alexandra

sjukt bra!

Fyfan, mår riktigt förjävligt! Jag hoppas verkligen att det beror på mitt enorma alkoholintag igår och inte den förkylning/influensa jag befarar..

Kvällen igår var verkligen kanon!! Det var längesen jag hörde så dåliga raggningsrepliker, sjukt roliga kommentarer och hade sådär kul. Att vi skrattade oss till tårar fler än en gång säger ganska mycket!

Det började rätt stilat.





Sen blev det bara värre och värre och hela kvällen såg ungefär ut såhär..







Tänk att man kan göra en helt värdelös onsdag så bra?! Ett enda ställe med dansgolv var öppet och det var på en rockbar, varenda snabbmatskedja i stan var stängt men ändå fixade vi till det så bra!
 Haha, tack för en dunderkväll!


Nu ska jag kurrera mig och skrämma bort alla eventuella baciller med en massa vitaminer och skit.
Hörs!


Kim Alexandra

Hell Yeah!

Åh, jag älskar spontana grejer! Ett samtal på max 1 minut och kvällen är fixad. Helt plötsligt efter att ha smällt i mig en herrans massa glass så kom energin tillbaka och lusten att träffa en kär vän till mig ploppade fram!
Jennika befinner sig just nu i Stockholm men hos mig i Uppsala inom en snar framtid, yes!!

Vet inte alls vad vi styr upp men, allt kan hända. Kanske utgång till och med?







Sjukt nostalgiska bilder, åh, har säkert ett 100-tal jag både vill och inte vill dela med mig av!


!




Som sagt, fan vad jag är lyckligt lottad som har så fina vänner! Då menar jag verkligen varenda en!
Jag är övertygad om att fler än 10 st av mina fina kommer följa mig hela livet, den ni, det värdesätts sjukt högt!



Kim Alexandra

semestra tack

Trött, tröttare, tröttast. Det är jag det!
Känns som att allt bara är same same och dagarna försvinner innan man ens hinner uppfatta vilket datum det är. Kan ni förstå att det snart är november?!

Känns som att jag behöver semester, helst till solen! Jag har 6 dagar kvar att ta ut innan nästa 25 tittar in i april, undrar vad man ska göra med dom och när?





Blir en lugn och mysig kväll i min ensamhet framför Tv:n ikväll.

Hörs!


Kim Alexandra

Again


Då var det dags för jobb igen. Jag vet att det har blivit mycket jobbsnack den senaste tiden och jag ber om ursäkt för det men idag går jag in på min sjunde arbetsdag i rad så, ja, jag har ju inte gjort så mycket annat?!

Haha, skulle ta en "Dagens" på mig idag, haha. Kan inte sluta skratta, kolla min ena arm, ser ut som en gummiarm!





Nu blir det jobb fram till i kväll, i morrn är jag ledig och även i helgen, ska bli riktigt skönt!!

Ha en fin dag!!



Kim Alexandra

De invaderar

Min hjärna har gått ner i lågt tempo, mycket lågt.. Jag varken orkar eller har lust att tänka, risken för kortslutning är förtillfället stor! Tur att jag gillar mitt jobb och kan ta kvällens totala trötthet med en nypa salt, det blir mysig nedbädning i sängen framför Desperate sen så är nog tisdagen den 20 oktober over and out för min del.




I morrn blir det iaf sovmorgon, börjar inte förens 12. Kvällens aktivitet i morgon blev tyvärr inställd men det siktas på helgen istället och jag hoppas att de elaka baciellerna försvinner dit dom hör hemma!
Känns som att alla helt plötsligt har feber osv, let´s hope att det inte är min tur till helgen för jag vägrar att bli sjuk och ställa in en gång till!


Godnatt!


Kim Alexandra

Vintage

Godmorgon!
En extremt lång jobbdag väntar idag, närmare bestämt 08.00-19.15.

Som sagt, igår lanserades våran Vintage kollektion. Tyvärr finns inte så mycket bilder ute på nätet och denna påminner mer om ett halloweenfönster men jag bjuder på det jag hittade.





Skynda er iväg till KappAhl och checka istället, kollektionen kommer som sagt inte att fyllas på så hittar ni nått ni gillar så slå till!


Hörs i kväll, ha en fin dag!



Kim Alexandra

Catfight

För den som önskar sig ett gott skratt, titta!
Haha, jag hoppas verkligen att ett gott skratt förlänger livet, jag kommer leva i en oändlighet!







Nu däremot ska jag lägga mig i sängen och plugga lite inför i morrn då det blir ännu en tidig morgon och ombyggnad på min avdelning.

Sov gott!






Kim Alexandra

häng


Jag lovar, jag är minst lika trött och flummig som bilden talar för..



(Schyssta hängpattar btw..)


Önskar klockan vore läggdags men så är inte fallet så nu beger jag mig till Kaisa för en massa kaffe och skitsnack, sånt brukar pigga upp en trött tös som mig.. Mysigt ska vi ha i höstmörkret!



Kim Alexandra

JAAA!

YES! Förutom att jag är halvt förlamad efter att gått upp i ottan så början veckan kanon!
Jag har äntligen hittat en amerikansk sida som har de skorna som uppfyller precis de krav jag har, de som jag letat efter i 2 över månader, de fraktar till Sverige!! Vad frakten ligger på det vågar jag knappt säga men, det är det lätt värt!

De med snörning har jag beställt i mörkbruna och de svarta precis som på bilden.



 



Det är fakepäls innuti båda paren och utsidan är i äkta läder.
Att de båda dessutom är sänkta och nu kostar ca 650:-/st i stället för 1400:-/st är inte heller fel!
Yes, yes, yes, tänk att man kan bli så glad av två par skor..



Kim Alexandra

frusset

Alltså fy farao (som Lotta på bråkmakargatan säger) för att vara uppe vid den här tiden..
Det är bäcksvart ute och bilen lär se ut att frysa en del, motorvärmare, ja tack!





Idag är det premiär för kollektionen Vintage på KappAhl, eftersom jag har ansvar på för damavdelningen så ska jag och dekoratören bygga upp allt nu såhär på morgonkvisten innan öppning, kul!
Vintage är en kollektion som är inspirerad av gamla foton och filmer, alla plagg är väldigt genomarbetade, ger en lyxig känsla och är unika, upplagan är begränsad. Så, skynda iväg till KappAhl idag!


Ha en fin dag så hörs vi snart!



Kim Alexandra

Godnatt

Då var det dags att försöka sova. Bara för att jag måste sova så är jag ovanligt pigg? Hmm..
Jobb tidigt i morrn och bilen ska rulla SENAST 07.00, på tok för tidigt..


Tänk så mysigt det vore att ge någon en godnattpuss och kramas hela natten!





Sov gott mina vänner!


Kim Alexandra

I wasn´t there..

Fy fan säger jag bara!
Endast för att jag höll mig hemma igår och jobbade just denna helg så hade brudarna en riktig kalaskväll i Stockholm i går, avis? JA! Det vart tydligen privatchaffis i limo från ställe till ställe och till och med hela vägen hem till Uppsala vid 6-tiden i morse. Låter bra tycker jag! Men, det ryktas om en repeat redan nästa helg? Det gillas grovt av mig vill jag lova, ledig och dessutom löning! Hoppas innerligt att det blir av!!





Det ser ut att bli en härlig vecka, en jävlarns massa jobb men vad gör det? Jag ser framförallt fram emot ett besök i veckan, löning och helgen! Sjukt nöjd helt enkelt så nu hoppas jag också att det faktiskt blir som jag vill/hoppas..


Dags att sluta drömma och ställa sig framför spisen, mat!



Kim Alexandra

Blodigt allvar

Precis hemkommen, hungrig som en varg! Man skulle nästan kunna tro att jag är gravid men så är inte fallet, blir jag en tjockis inom snart framtid så är det för att jag är otroligt hungrig hela tiden och kan äta hur mycket godis som helst.. Måste lära mig behärska mina behov, haha, det här kan sluta illa!

När jag kom in i porten möttes jag av blodpuddingstank, ja, enligt mig stinker det! Kalla mig fjantig men enda sen jag insåg vad det innehåller kan jag inte äta det, samma sak med leverpastej, det går inte.. Att jag äter ofödda höns- och fiskbarn, det är en annan grej.. Så, mina framtida friare, för att lyckas tycker jag att ni till en början ger fan i att bjuda mig på blodpudding på första dejten, deal?





Nu ska jag stilla min hunger med hjälp av en macka eller två sen blir det full fart mot gymmet!

Hej och hå!


Kim Alexandra

awake


Godmorgon!
Vaknade till och med utvilad idag, inte varje dag det händer!
Nu är det i allafall full fart mot en ny dag med jobb och nya utmaningar.




Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Tears

Hm, det blev en lördagskväll med innehåll av tårar..
Vem kan hålla tårarna borta från denna video och att jag dessutom kände Conny, usch, känns konstigt..
En överdos tog hans liv, kunde han inte bara ha låtit bli? Tänk så annorlunda allt hade varit..






Vila i frid Conny!


Kim Alexandra

Semeninteröra

Nu är jag hemma igen efter jobb och sen mys hos mina päron.
Vinterdäcken är på, känns skumt.. Lika bra var det i alla fall, vid det här laget har man lärt sig att Sveriges väder inte går att lita på..

På tal om nått helt annat. Jag har läänge letat efter ett par höststövlar med kilklack och har nu hittat de perfekta.







Det finns bara ett liiitet problem, de verkar inte säljas i Sverige och på de amerikanska sidor jag hittat dom så är de antingen slut i min size eller så fraktar de inte till Sverige! Ett jobbigt problem och fan så irriterad jag blir.
Nu när jag finally hittat vad jag jagat i flera månader så får jag bara se men inte röra? Suck..


Annars blir kvällen lugn. Måste erkänna att gårdagen gjorde mig en aning sliten och dessutom är det jag som håller i öppningen i morrn på jobbet.
Duktig flicka, ja!


Kim Alexandra

Trög

Hejsan hoppsan!

Hade grymt trevligt igår med tjejerna. Precis som vanligt så gick vi ut efter Gillet, suck och stön..
Men men, tar man det lugnt med alkoholen så funkar det faktiskt alldeles utmärkt att gå upp och jobba, lite trög i kolan bara men det kan styras med hjälp av lite kaffe!

Haha, hittade en rätt kul bild. Fy fan, herr Ågren skulle nog vara rätt hetsig efter detta uppvaknande!





I kväll ska jag nog hem till mamma och pappa tror jag. Vinterdäcken måste på och ett besök på landet är ju aldrig fel!


Hörs sen, ha en bra dag!



Kim Alexandra

Att dejta är en konst

Sitter och hetsar med fyra till höns, en ska på date och vi andra som kör solo ska snart dra våra stjärtar härifrån och lämna turturduvorna i fred. Jag vill också vara på dejt!
Men men, vad gör man? Jo man går ut i stället och roar sig med de andra bruttsen!

I kväll blir det som sagt Gillet så det blir en chill outfit för en chill kväll.
(Att jag ser vindögd och turknäsad ut, det låtsas jag inte om..)




Sup och svälj, trevlig helg!!


Kim Alexandra

AFL

Åh, shit, trött..
Har bara slöat sen jag kom hem, sjukt slut..
Har förtillfället lust att bara ligga, hela kvällen lång. Inte ligga med någon utan ligga i soffan/sängen whatever, bara jag slipper stå/gå/röra en fena.





MEN (där kom det), jag tänker sluta ligga nu och bädda sängen åt minA sänggästER som lånar soffan inatt. Alla får ligga?
 Åh, ni ser. Sjukt flumm. Ett par öl på det här vettni så kommer jag ligga skönt inatt!
Nej, back to reality. Jag ska straxt gå till systrarna för att sänka ett par kalla och sen gå till Gillet för skön musik och förhoppningsvis lite trevliga ansikten.

Vi ses!



Kim Alexandra

Go o glá

Nu är jag hemma igen efter en kort dag på jobbet. Har köat lite grann för omväxlings skull, jag är riktigt glad att jag inte åker vid 4-5 tiden i vanliga fall!

Känner mig lite trött och nere, why?!
Något som hjälper i sånna situationer är bra sällskap, bra musik och saker som får en att skratta.
Jag kan garva i en kvart åt detta klipp, haha, sjuk humor ja! Kör man från sek 5-15 på repeat ett par ggr blir det ännu roligare.





Bra sällskap och bra musik blir det också i kväll. Jag, iina och Kiira ska checka in Gillet en sväng. Tyvärr kör dom inte We Love House som dom gjorde i höstas/vintras men Tom Falk (grannen) som är en av dom som körde WLH kör i kväll och han brukar inte göra oss besvikna..

Hej hopp!


Kim Alexandra

.


W.O.R.K





Kim Alexandra

- för -

Jag har precis varit ute och smakat på (för min del) höstens första minusgrad, lika bitter som väntat..




Nu ska jag mysa med mina tända ljus, en go filt och TV:n.
Blir nog godnatt rätt tidigt ikväll, som sagt, rätt trött!

Sov sött!



Kim Alexandra

Pappa T

Pust och stön för att åka tåg efter en lång arbetsdag.
Nu har jag iaf kraschlandat i soffan efter hämtmat med pappa. Min snälla pappa hjälpte mig med bilen idag, lyx! Bilen är "lagad", maten stod på bordet och han hade även med sig lite smått och gott, exempelvis en fet påse bilar från taxfreen. Puh, den är snart slut.. Usch, jag vill inte tänka på mitt intag av skit den senaste månaden, förjävligt!

Men, tack pappa!



Snart är det helg igen, o snart är man 40 år.Tiden går på tok, galet mycket för fort! Tycker att man säger "skönt med helg" varje dag..
I morrn får jag besök av iina och Kiira men resten av helgen ser lugn ut, jobbar och står i.


Ciao!


Kim Alexandra

I found u!

Haha, sjukt!
Hade lite svårt att gå och lägga mig inatt, roade mig åt diverse saker för att försöka bli trött, typ i stil med att googla mig själv och jag har också kommit fram till att jag inte finns med på hitta.se..
Däremot tycker jag att det är helt sjukt på hitta.se!





Sökte på en vän till mig och man får ju verkligen upp allt. Namn, adress, telefonnr, födelsedag, namnsdag, karta och man kan faktiskt till och med "promenera på gatan" genom att klicka där jag markerat (om man gör en egen sökning såklart) och sedan dra sig runt, då kan man se precis hur det ser ut där personen i fråga bor.
Jag är rätt nöjd med att av någon anledning inte existera i deras bas..

Bara jag som tycker detta är lite läskigt?!


Jag vågar iaf sova om nätterna..
Det lugnade mina nerver en aning och jag somnade tillslut.

Nu blir det jobb, öppning-stängning och lite tågfarande på det. Inte hemma förens typ 20.30, that´s why I don´t take the train normaly!



Kim Alexandra

Some löv

Klev precis innanför dörren, greps lite halvt av panik.. Mamma och pappa gör ett besök här när inte jag är hemma i morrn och det MÅSTE städas!

Inte såhär äckligt men..



Fy fan, jag är inte avis på personen som vistas i detta kök..


Jag blir alltid lite extra sentimental på kvällarna och kan förtillfället inte sluta tänka på Conny (min gamla klasskompis jag tidigare berättade om), alla minnen far och flyger i mitt huvud och jag undrar verkligen hur han dog.. Knas-Conny.. Sjukt! Ännu värre är det att man ägnar tankarna så mycket åt en person när det är försent. Tänk om någon av mina nära skulle dö, usch, den tanken vill jag helst låta bli!


Ta hand om dom ni håller kära, man vet aldrig hur morgondagen ser ut!
Kärlek till er som gör mitt liv betydelsefullt!!



Kim Alexandra

matti

"Hemma" igen efter en tur till IKEA, det blev både köttbullar och lite shopping. För min del blev det bara en badrumsmatta, kom på att jag faktiskt inte har nån och inte längre har lust att slänga handduken på golvet efter dusch..




En simpel rund sak för 29:-.

Kaisa shoppade loss på lite lådor och sånt småskit. Jag vill ha hennes lägenhet! Allt är perfekt, läget mitt i stan, högst upp (femte våningen), planlösningen, rätt antal kvm, bra planlösning och riktigt snyggt inredd. Kan jag få den Kaisa?

Nu blir det kaffedrickande som vanligt och lite skitsnack innan det är dags för mig och min matta att gå hem. Ska upp tidigt i morrn och måste ta tåget till jobbet eftersom bilen ska få ny kam- och drivrem, tack mamma och pappa som fixar iväg den till verkstaden!


Kim Alexandra

Shoppi

Det blev en sväng på stan och jag hittade ett par helt okej skinnvantar till ett bra pris.




 Passar på att göra lite reklam åt "mitt" företag, 129:- på KappAhl.


Blev en sväng in hos konkurenterna också.





Stickad tröja, 199:- H&M.


Kaisa behöver ride till IKEA så straxt ska jag och Kiira bege oss hem till mig och hämta bilen för att sedan hämta Kaisa på jobbet.

Höres!


Kim Alexandra

En mildare variant av herr Ågren

Usch, jag borde varit hos Kiira för längesen men min vinterjacksångest spökar.





Jag må se nöjd ut men bilden ljuger, trots att jag fryser ihjäl och förmodligen blir förkyld på kuppen så tänker jag vägra vinterjacka. Däremot vet jag att cykelturen hem i kväll kommer bli katastrof utan den så vet ni vad?! Jo, jag packar ner vinterjackan i en väska och tar med mig så att jag åtminstonde slipper skämmas nu om det blir en sväng på stan, great!





C-ya!


Kim Alexandra

RIP

Men nej!
Ett dödsfall har inträffat. Min gamla galna klasskompis Conny har gått bort :(! Det var bara någon månad sen jag pratade med honom och även fast vi inte setts på ett par år känns det konstigt. Den där reunionen han tjatade om kommer han tyvärr aldrig få uppleva, känns hemskt att den som ville det som mest inte kommer kunna medverka!





Jag minns alla galna upptåg du hade för dig 7-9 när vi gick i samma klass, du var inte bara klassen clown utan också skolans. Du behövdes som en frisk fläkt!


Hittade också en bild som Conny gjorde till mig nångång 2002-2003.
"Till dig Kim"




Vila i frid Conny, hoppas du har det bra där uppe!!


Kim Alexandra

frisk

Nu ska jag ge mig ut i snöstormen, okej jag överdriver men det snöande faktiskt nyss igen :S!
Destionationen är gymet och sen också ett besök i kärringgrillen, behövs!



 Vad händer sen då? Jag är faktiskt ledig idag..


Kim Alexandra

Tou

Jag saknar en tös vid namn Jennika och som en liten hyllning till henne bjuder jag på denna, hon är besatt av Hollywoodfruarna och det har gått så långt att hon snart tappar sin upplänska/08-dialekt..
 Please, rädda henne somebody innan hon börjar äta brosk och känner sig exposed utan läppstift!






Finns det hopp kvar?



Kim Alexandra

shättasmätt

Jag har återigen överraskat mig själv, köttfärssåsen blev grym!!

Nu sitter jag här och lyssnar på gamla godingar i min ensamhet. På tal om ensamhet så kom jag och tänka på en sak, det här var min första sommar som singel sen, 2003?! Galet.. Det har varit en rätt skön sommar om man bortser från vissa incidenter men, om det har varit bättre för att jag kört solo? Nja.. Folk säger att man "ska vara singel på sommarn" visst, det blir mer naket, mer alkohol och mer umgänge men. Säger man nått i den stilen har man garanterat inte hittad den rätte och jag tvivlar inte en sekund på att man kan ha minst lika kul fast man har partner! Enda skillanden är att man inte "kan" ligga med fler än den man älskar?

Jaja, blablabla..Kör en skön övergång från relationer till nyponsoppa!
Nyponsoppa är underskattat och jag sitter nu och vräker i mig nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier. Har ni provat kombin nyponsoppa och grädde? Om inte, gört!





5 minuter senare:
Jag mår lite illa..
Ett äpple, en halv chokladkaka, 200 gram köttfärs, 1 lök, 300 gram tomatsås, 2 dl grädde, lite senap, lite ketchup, buljong, massa pasta, typ en halvliter nyponsoppa och en herrans massa mandelbiskvier på 1 1/2 timme börjar kännas. Kräkas vore fint! Haha, man kan väl bli så mätt att man faktiskt kräks (utan sjukdom)?


Måste lägga mig ner och vila ett tag.. Får se om krafterna kommer tillbaka och vi hörs sen?



Kim Alexandra

Winta

Fy fan, vilket väder vi har!
Tackar den som kom på stjärtvärmen i bilen, tack! Jag insåg när jag kom halvt förfrusen till bilen efter jobbet att det kanske är dags för mig att anpassa kläder efter väder och inte månad, vinterjackan fram? Ajaj, känns inte bra!

Fyfan, hittade en bild från i vintras, fullt påpälsad, ser inte fram emot det som komma skall!





Nu ska jag ge mig på riktig matlagning, alltså göra spagetti och köttfärssås från skratch (stavning?), eller ja, jag ska ju inte mörda en ko och mala dess kött men ja, nästan från början då.. Spännande!


Desperate Housewifes står självklart också på schemat.


Ha en fin kväll!



Kim Alexandra

ski

Godmorgon!
Den här morgonen har det pratats om snö, snö och mer snö. Shit, snacka om i-lands"problem", nyhetskanalerna, alla vänner på facebook och resten av packet verkar inte kunna släppa detta..
Jag är iaf glad att jag sov när detta ska ha hänt, nu är det bara lite blött på marken och inte alls vitt.
Ska det vara snö så ska det vara ordentligt och stora, fina snöflingor ska falla och sedan också stanna kvar!

Blir grymt sugen på att åka skidor faktiskt!




Det var alldeles för längesen..


Ha en fin dag, hörs i kväll!


Kim Alexandra

Memo

Shit, cykelturen hem var inget jag önskar någon annan, det är en aning kyligt ute, 1 grad, burr..

Mina älskade skinnvantar har gått och gömt sig nånstanns? Var? Någon som känner sig träffad?
Nu får jag nöja mig med mina extremt fula emo-vantar men men, vad gör man? Förutom att tummarna är halvt förfrusna så hmm, ja, uppfyller dom sin funktion..
Jag köpte dom faktiskt förra året av den anledningen att jag har kass blodcirkulation i händerna och de ständigt är kalla, bra vantar att ha inne helt enkelt. Men snygga? Nja..





Här hemma ser det ut som att jag bott instängd utan att röra en fena på en vecka, kläder överallt, disk överallt och bara allmänt äckligt. Ska försöka ta mig upp i tid i morrn så att jag åtminstonde har något att äta frukost på innan jobbet, finns inte ett enda rent glas och nån liten fjuttig tallrik..


Sov gott mina vänner, det ska jag!



Kim Alexandra

happiness!

LYCKA, det perfekta ordet för hur jag känner nu!!
Den grova ångesten jag har haft sen i fredags försvann på ca 2 sekunder med ett litet samtal, sjuuuukt skönt!





Just nu befinner jag mig hos systrarna, här har det bjudits på middag och helgen har snackats igenom. Längesen jag hade en hel helg utan dom (dom 2 timmarna vi fikade i lördags räknas inte).. Nu kan jag se tillbaka på helgen med enbart ett leende på läpparna (eller...?) och slappna av igen, känner mig 10 kg lättare trots helgens förfärliga intag av godis, pizza och alkohol.


Här ska firas, undrar om vi ska inhandla en massa gott till kvällen?
 Återstår att se!


Puss!


Kim Alexandra

-

Shit, fullt pådrag.
Nu är jag hemma igen efter en kort arbetsdag, skönt att sluta så tidigt ibland så att man får lite dag!

Nu däremot, är de nya takter, jag och Kiira ska stampa fötter tillsammans med medelålders kvinnor på friskis om 15 min. All in! Skönt med pass eftersom man också ökar rörligheten..
Vad tror ni, 2012?




Swoosh..


Kim Alexandra

Å

Godmorgon!
Hade en mardröm inatt, alla mina tänder ramlade av... Ajaj, snygg var jag verkligen inte!




Drömmen kan bero på en grov ångest och sen var jag ju faktiskt hos tandläkaren i fredags och lyckades även få en flaska på framtanden i lördags så en flisa ramlade av..
Inga hål hade jag enligt tandläkarbesöket och jag fick undersökningen nästintill gratis, visste ni att man omkring juni varje år får 300:- av staten att förbruka hos tanläkaren? Grymt bra!

Nu blir det jobb!




Kim Alexandra

Mm

Tillbaka till verkligheten..
Trist men sant och jag ser inte fram emot vad som komma skall men det är väl smällar man får ta när man är mänsklig antar jag?

Såg en film i kväll, The Ugly Truth, sett den? Om inte är det skön söndagsunderhållning!





Hela dagen har spenderats sängliggandes och så ser också kvällen ut.
Sov sött!



Kim Alexandra

I wanna freak u!

Kände att det var dags för en livsrapport, jag lever men som sagt, jag har inte gått och dött utan prioriterar livet förtillfället :)!





Hey hoe, let´s go!


Kim Alexandra

Tänder

Mysig kväll igår, inte varje dag man har nattgäster sådär en vardag..

Nu ska jag bege mig mot mindre mysiga äventyr, nämligen tandläkaren.
Kan ni också hålla en tumme för att jag inte har några hål?





Efter det blir det som vanligt, jobb!

Hörs!



Kim Alexandra

Gästigt värre

Tjohej!
Dålig update idag och så blir det också dagarna fram över, sorry! Jag väljer helt enkelt att prioritera livet för en stund..
Just nu har jag Kiira här som nattgäst, mysigt värre!





Puss o kram!



Kim Alexandra

Cars


Ingen som har lust att ge mig 1.000 000:- till en ny bil?





200 000:- går också bra..




Denna Honda Civic blir troligen min nästa bil, när, det får vi se..


Kim Alexandra

Nu är jag hemma igen efter en mycket efterlängtad dejt med min älskade föredetta sambo Nenne.

Jag lyckades lura med henne till Cupido och sen blev det också en låång fika som grädde på moset. Jag är väl medveten om att jag sa "inga spontana fikor" men, tröttnade på att sitta här och trycka..




Vad tror ni, är det jag som är sämst på att fota eller hon som är sämst på att hålla ögonen öppna?!



Haha, lovley pics!
Nenne, Angelica, Ankan, whatever, all min kärlek till dig!

Nu blir det Fråga Olle för hela slanten..



Kim Alexandra

Mat tack!

Nu blir det ner på stan för att möta upp Nenne för fika. Jag hoppas att jag lyckas lura med henne till Cupido, käkade där nångång i somras men det var det, ett Cupidointag under 2009 är inte okej eftersom salladen där är grym! Magen kurrar för fullt..

Här har ni linnet jag fick hem från kandeeshop igår!







Swoosh..


Kim Alexandra

Stör

Godmorgon!
Jag har faktiskt varit vaken i nästan en timme, ofrivilligt då.. I mitt hus är det ständigt in och utflyttning, vilket resulterar i att det borras lite här och där lite då och då. Det står dessutom en fet kontainer utanför mitt fönster, det låter som att tredje världskriget ska dra igång när dom kastar i massa skit där!




Nu blir det iaf frukost och sen är det dags för pass på friskis!

Hej hopp


Kim Alexandra

samlar grodor

Dom tittade lite konstigt på mig i kiosken, jag kände mig lite konstig. Är det konstigt att bli sugen på Cornetto tio i tio en kall och jävlig höstkväll?





Well, well.. Den satt fint iaf och det gjorde också den lilla godispåsen jag inte heller kunde låta bli.
 Älskar den här mixen som påminner om Haribos stjärnmix, grodorna är guld! Jag har ganska lusitga minnen till stjärnmixen faktiskt. Mamma och Pappa har jobbat med att flyga och fara på SAS sen långt innan jag var född så höjdpunkten när dom kom hem var om/när de hade köpt med sig just en sån påse på taxfreen..
Jag är lite töntig och har alltid varit, jag plockar ut dom godaste och sparar dom till sist.. Jag hade tur den här gången, det var många grodor idag!



Mmmumm


Kim Alexandra

Kandee

Oj, shit! Galet slut är vad jag är.. Har bara jobbat 7 timmar men känns som minst 10.
 I morrn är jag i allafall ledig, smutt!

Hade en nice suprise i brevlådan när jag kom hem, mitt linne från Kandeeshop som jag vann förra veckan!
Bilder kommer i morrn men det blev i allafall inte samma linne som jag beställt utan ett annat som faktiskt inte ens finns till försäljning, me like!
 Blir det någon mer beställning i framtiden så blir det garanterat med detta tryck, riktigt ballt!





I kväll blir det lugnt och fint, Desperate kl. 21.00 och lite sömn på det är det jag planerat.



Kim Alexandra

A morning like this

Godmörra!

Skön sömn inatt igen! Dagen började kanske mindre roligt med ett enormt diskberg (ja, igen!) som jag har tagit mig an, men men, nu är det fint i alla fall :)!
Undrar vad den här dagen har att bjuda på? Det jag vet är jobb och lunch med mamma, sen är ju typ dagen slut..? Juste, värt att nämna är att det är 3 år sen (?!) jag tog körkort idag, grattis på mig!!


Nu blir det jobb för hela slanten!





Hörs i kväll!



Kim Alexandra

AM

Nu har jag klarat av ett riktigt svettpass, shit, jag trodde ett tag där att det faktiskt var möjligt att drunkna i sitt eget svett, freescht!
Nu däremot är jag nyduschad och alldeles babylen av min grapefrukt bodylotion, mmm!

Sitter och glor på Svenska Hollywoodfruar, bara för att veta vad Jennika pratar om. Ändå sen programet hade premiär har hon inte gjort så mycket annat än att tjöta om den där jävla serien. Inte nog med det har hon börjat prata som både Anka och Maria..




Min mamma har alltid sagt att jag ska gifta mig rik och att han inte ska vara för snygg. Toksnygga killar vet att dom är just det, vilket inte är allt för charmigt och kan vara jävligt dåligt om man vill ha honom i fred.. Ligger ju sanning i det hela men tänk om jag kanske kunde träffa den där "one in a million" som har både stålarna, utseendet och dessutom bara har ögon för mig? Haha, dream on..


Kim Alexandra

hets

Har laddat upp inför kvällens pulsmedel-pass med en massa fika och mängder med kaffe!
Shit, helt stissig. Jag kommer vara den mesta hetsiga av alla tanter har jag på känn..
Bra där Kimmi, bra!




Nu kör vi!


Kim Alexandra

market

Kom precis hem för att slänga i mitt liv föda, sen drar jag igen.. Åkte förbi Vaksalatorg (5 min gång från mig) och insåg att det är marknad där så det ska checkas in och sen blir det nog förbi systrarna en sväng!
Jill har också lurat med mig på ett pass i kväll 19.30 på friskis som tydligen ska vara asbra? Vi får väl se men det är också inplanerat.




Swooosch..


Kim Alexandra

frulle

Godmorgon!
Känner mig faktiskt ovanligt pigg, har sovit gott!
Nu sitter jag och petar i mig frukost, klurigt det där med frukost, jag tröttnar så lätt och vill variera mig. Just nu är jag inne i en äggperiod så idag ser det ut såhär:





Har ni smakat Tropicanas äppeljuice förresten, läskigt god!!


Ha en bra dag!



Kim Alexandra

Är det bara jag?



Usch, har nån slags obehaglig känsla i kroppen, känns inte alls bra.. Inte ens musiken hjälper den här gången, jag har ont i magen, som någon slags ångest och oro över nått?.. Jag känner mig jävligt ensam, det är en sak som är säker.





Konstigt det där, jag har vänner åt alla håll och kanter som jag vet absolut inte har nått emot mitt sällskap men, jag känner mig ändå tom? Jag har nog inte spenderat såhär många timmar ensam under hela året jag bott här hemma som jag gjort de senaste veckorna. Jag vill att de ska hända nått men ändå orkar jag inte ge mig iväg till någon? Kan det inte hända nått med mitt liv som gör att jag vaknar upp på strålande humör och alla problem bara försvinner för att lyckan tar över?
Snälla..?

Dagarna bara flyger förbi och jag hänger inte själv med. Upp, jobb, hem, mat, sova, känns som att livet är jäkligt enformigt just nu eller så är det bara jag som alldeles för rastlös?

Äsch, inte vet jag..


Kim Alexandra

godismonster



Idag är det kanelbullens dag, ni har väl inte glömt årets viktigaste dag?! Haha, kanske inte stämmer riktigt men erkänn, kanelbullar är riktigt gott, "De ba knullar i mun".. Jag har iaf gått på ursäkten att äta skit och smällt i mig en bulle som Sara insisterade på att bjuda på!





Jag vet inte riktigt vad det är med mig kropp men de senaste 2 veckorna har den begärt VÄLDIGT mycket godis, socker överhuvudtaget. Nej, jag är inte gravid, det är nästintill fysiskt omöjligt. Jag är bara så sugen jämt och ständigt. Jag har tydligen svårt för att gå upp i vikt men ändå, det finns ju en anledning till att jag tränar och det är inte för att samla på mig fett.. Jag önskar jag kunde hålla mig till lördagsgodiset men nej, här äts det skit varje dag, katastrofalt men jag kan inte låta bli.. Fortsätter jag träna lika duktigt som det blev förra veckan så spelar det egentligen inte så stor roll men det är ju faktiskt inte bara det att man blir fet av skiten, det är ju inte bra för nånting..

Tyvärr blir det ingen bio i kväll så jag blir nog hemma skulle jag tro, jobb tidigt i morrn..



Kim Alexandra

T

Inatt har jag sovit som en stock, skönt!
Sitter just nu med en kopp kaffe och kollar på Miami Inc. Jag är lite sugen på att tatuera mig igen, den stora på sidan jag pratat om men någonting säger mig att jag inte riktigt är redo än. Haha, jag kommer väl se ut som en prickikorv med en massa små här och var innan jag vågar ge mig på den..

Undrar vad det kostar att tatuera sig här?





Haha, tänk om man faktiskt skulle ge sig på det..

Idag väntar jobb mellan 13-17, skön tid och sköna pengar. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, Kaisa pratade om bio? Kanske, vi får se helt enkelt!


Swoosh..


Kim Alexandra

Wetman

Nu är jag hemma efter en minst sagt blöt cykeltur, fyfan, tur att det bara tar ca 5 min men man överraskas av hur blöt man hinner bli under den korta tiden. Att se sig i spegeln när man kom hem var intressant, krullet låg slickat och maskaran hade hamnat lite här och var, vackert..

Han satt på pakethållaren..




Systrarna bestämde sig för att natta och jag cyklade hem med planer på att göra detsamma. Väl hemma däremot känner jag inte alls för att sova. Känner mig bara sjukt rastlös och funderar på vad jag ska lugna min rastlösa själ med? Det återstår att se..


Kim Alexandra

En vinnare


Började undra lite varför det tittat in en massa nya läsare idag.
Svaret har ni här:





Yes!! Jag har alltså vunnit ett plagg från kandeeshop.se! Som sagt, den bruden har talang och jag kommer med glädje bära kläderna hon designar! Har också beställt ett linne så nu får vi hoppas att det inte blir samma..
Tackar!


Kim Alexandra

skrapi

Gokväll i rusket!
Vilket väder, vilken dag. Jobbet har gått mer än väl, man blir sjukt glad när det går vägen! Skönt att jobba bort en sån här skitdag, tänkte på vädret, ösregn och kallt..
I morse fick jag mig en trevlig överraskning, skrapa ruta, mm va kul.. Och värre blir det, usch!





Nu sitter jag fullt påpälsad inför en cykeltur till Kaisa. Fick ett sött inbjudningssms om middag och myskväll, låter bra det! Synd bara att jag inte tänker pussas med Kaisa för det hade varit mysigt en höstkväll som denna..

Hej hopp!


Kim Alexandra

hm

Godmorgon i kylan!
Sitter och myser framför Tv:n (som sagt, mer svampbob fyrkant åt folket) med en kopp kaffe såhär på morgonen, gos men jag har verkligen ingen lust att ta mig ut, 0 grader för tillfället..




Riktigt tråkigt att jag inte kunde följa med tjejerna igår, var skapligt taggad men men.. Det kommer garanterat flera helger som passar bättre!

Nu blir det work, work!



Kim Alexandra

Mmmm

Sitter nu här på dragarbrunn igen, väldigt mätt och väldigt belåten!
Brudarna gör sig redo för utgång på Birger Jarl och jag själv sitter och Dj:ar fram musiken som ska göra dom taggade, haha. Måste erkänna att lite vin och bailyscoffe verkligen fick igång mitt partyhumör men NEJ, ingen utgång för min del. Klockan ringer redan 07.15 i morrn och sen väntar en lång dag på jobbet, not so nice men men.. Jag hänger med på förfesten och försöker hålla humöret uppe men sen blir det mys med sängen istället.

Ni som ska ut och röjja, kör hårt!





Kim Alexandra

lär er klä er!

Efter träningen blev det stan med Kiira. Duktiga jag kom undan med 85:- spänn på bolaget och 2 cheeseburgare, bra jobbat!

Vi disskuterade en sak när vi knallade omkring där bland en herrrans massa folk. Det verkar inte som att folk har en aning om vad dom ska ha på sig nu när det helt plötslig slog till och blev skitkallt. Jag håller med men man måste ju kunna hitta ett mellaläge. Vi såg allt mellan canadagoose,mössa och vantar på samma människa till en snubbe i t-shirt. Vinterjacka nu, nej, det går inte för sig helt enkelt!

Själv kör jag såhär




Kass bild men tydligen så funkar inte kontrollen till datorn så jag måste trycka för att ta en bild, lite drygt. Men, en höstjacka och ett par vantar, det räcker faktiskt så..

Nu är det full fart igen, skönt att det händer nått. Är hemma för att duscha och byta kläder och sen blir det grekisk mat kl 18.00, mycket gott ska det bli!


Ha en fin kväll!


Kim Alexandra

.

God"morrn"!
Har klämt i mig lite frulle och ska straxt bege mig till gymmet för att köra pass. Det blev en riktigt bra träningsvecka den här veckan, bra där! Inget festande och 4 dagars träning.



I kväll kan det kanske slinka ner en öl eller två. Vi ska käka grekiskt och fira Kaisa eftersom hon blev sjuk förra helgen och det inte blev nån middag. Jag har däremot öppningen på jobbet i morrn bitti så för min del blir det inte mycket till festande, riktigt tråkigt men bra för min ekonomi..

Hej!


Kim Alexandra

Målare

Mina vänner är nattdjur.
Kiira har precis börjat måla i köket, Malin ska hem och tvätta?!.. Inte konstigt att man vände på dygnet i somras eftersom det blev en hel del häng här. Jag däremot ska bege mig hem till min nybäddade goa säng snart. Som tur är får jag skjuts av Malin, jag är INTE sugen på att cykla när det är 0 grader ute, inte alls!






Sov sött!


Kim Alexandra

hockeypuck

Haha, jag fick mig ett litet skratt nyss, yes!
Kaisa - Lukta, jag har köpt en duschtvål, luktar asgott
Jag - Åh, det luktar nån godis. Fan vad är det för godis?!
Kaisa - Bumlingar..?
Jag - Va fan är det? Tänkte i smyg att jag är för ung för att veta vad bumlingar är..
Jag sniffade och tänkte ett par minuter och kom sedan fram till att det luktade HOCKEYPUCKAR! Sånna där gula, gröna och röda!
Kaisa - Hockeypuckar, vadå?..

(Skulle söka på Kaisas tvål och hon orkade inte gå och kolla vad den heter så sökte på "ingen aning" och fick upp denna bild)


Vi fick oss ett gott skratt, den luktade precis som haribos hockeypuckar..
Kul? Haha, ja om man är lite småtrött och allmänt less så kan en sån liten konversation pigga upp!

Tur att vi löste gåtan iaf, jag hatar när det blir sådär och man somnar med ett stort frågetecken..

Hej hopp!


Kim Alexandra

MP

Nu har jag lugnat ner mig lite grann och befinner mig hos Kaisa.
Vad vore jag utan mina föräldrar? Hm, inte ens född men det var inte så jag menade. Älskade mamma och pappa hjälper mig med bilen. Eftersom summan är så "stor" så innebär det fortfarande en del förändringar i min vardag framöver. Alla de höstgrejer jag behöver och tänkt inhandla i Kista i morrn blir inte av, det blir inget Kista överhuvudtaget, alla de små spontangrejerna får inte heller inträffa typ fika, utgång osv. Säger jag att jag inte ska ut innan den 25:e så ljuger jag nog men det blir som sagt inget spontant.





Den här månaden får jag verkligen känna på hur det är att leva riktigt snålt, alldeles ensam. Sist det inträffade hade jag en generös man vid min sida, nu är det bara me, myself and I i mitt hushåll så nu får jag se till att allt går ihop och att jag har mat på bordet. Jag hatar att be mamma och pappa om pengar och att de hjälper mig nu gör otroligt mycket men skuldkänslorna är fan inte roliga.. Men, jag får väl lyssna på dom och ta åt mig av "Det är det vi är till för, vi är dina föräldrar, det är vårat ansvar att se till att du har det bra". Tack!

Jag inser att jag kanske låter rätt bortskämd när jag läser igenom detta men.. Ni vet väl alla hur det är? Man lever efter sina tillgångar och när det helt plötsligt dyker upp nått oförväntat så kraschar allt..


Kim Alexandra

argsurledsen

Swoosch så var det glada humöret ett minne blott..
Fan vad jag hatar att vara 21 år gammal, ha deltidsjobb och en bil på det i situationer som denna. Vad är jag så jävla sur för? Jo, biljäveln kommer att kosta mig lite drygt 8500:- den här månaden. Pengar jag inte ens har.. Servicen blev betydligt dyrare än vad jag räknat med och dessutom måste kam och drivrem bytas nästa vecka.. Som tur är så är bilen färdigbetald annars hade den gått på drygt 10500:-.. Men, inte fan är jag nöjd för det. 8500:- hur ska jag lyckas skrapa ihop det, det hjälper inte ens om jag slutar äta för jag har inte ens dom pengarna nu.. Alla planer bara sprack helt plötsligt, jag kommer få sitta här och ruttna eftersom jag knappt kommer ha råd att gå utanför dörren. Fan vad jag hatar pengar och min bil just nu!





Den eventuella Las Vegas trippen jag planerat lite smått i Mars kan jag ju bara glömma. Förstå att jag kunde ha befunnit mig där men istället sitter och slänger pengarna på en biljävel, jag är inte nöjd men jag måste ju ha skiten för att ta mig till jobbet..

Hej


Kim Alexandra

rensi

Haha, jag bara älskar att mina vänner väljer att kommentera lite då och då. Vad är det egentligen som är så svårt med att kommentera inlägget, alltid tycker man väl nått och om man inte gör det så kan man väl ägna 30 sekunder åt sitt liv att säga hej eller nått?

Nu är tvätten straxt klar och jag har rensat ur garderoben igen, eller rensa kanske var att överdriva men städad är den i alla fall! Nu är bara frågan som jag ställer mig varje gång jag tvättar, hur ska allt det tvättade få plats?





Nu är jag på riktigt bra humör, känns bra! Visserligen svinkallt men solen skiner och jag får äntligen lite saker gjort. Bara det att min bil äntligen ska servas gör att en stor sten lättas från hjärtat, jag borde nämligen ha gjort det för längesen!


Träning och solarium nästa!


Kim Alexandra

godmorgon

Gud vad jag är överambitiös. Jag är uppe såhär tidigt på min lediga dag för att tvätta (?!), första maskinen är redan på.. Sjukt trött..

Jag kanske ska vara tacksam för att jag slipper sitta såhär.




Nu blir det frukost!


Update: Sjukt, klockan är 09,20 och det är 1+ ute. Fan första oktober idag me..



Kim Alexandra