ERIK!

Eftersom jag inte har mycket till liv ikväll har den blivit en del facebook häng. Alla snackar om den där Idol-Erik, är han så bra? Tydligen så är han uppvuxen i Knivsta, hålan Gud glömde där jag spenderade 4 år av mitt liv..
Konstigt, även Andreas Lundstedt (Alcazar), Soran Ismail (Parlamentet) och säkert ett flertal till kändisar har växt upp där, vad gör man där? Jag har som sagt bott där så jag kanske inte ska säga så mycket men det hade aldrig hänt om det inte vore för kärleken..





Jag är inget Idolfan, kanske för att jag inte riktigt är en TV-människa men visst, han är verkligen bra men.. Det känns lite som att varenda jävel gått och blivit kär IdolErik, för hans röst då hoppas jag för han är fan inte snygg, haha! Lugna er flickor..

På tal om Erik så pratas det väldigt mycket om olika karlar vid namn Erik i min omgivning, helt plötsligt heter alla Erik!
Oj, nu blev det på tok för mycket Erik i mitt huvud. Hur kommer det sig att alla ord och namn efter ett tag låter så roliga när man sagt dom flera gånger? Jag kanske borde sova nu, jag kommer nog drömma om Erik.. Haha!


Godnatt!


Kim Alexandra

E

Hepp.. Alla potentiella festprissar jobbar i morrn! Typsikt att det alltid är så..




Jag får väl sitta här då och peta mig i näsan hela kvällen..



Kim Alexandra

Entertain me!

Slänger in en liten förfrågan

Någon som har lust att bjuda ut en stackars uttråkad själ på nått kul?!





Ledig tors, fre. Det är inte meningen att jag ska sitta här alldeles ensam och glo in i en fyrkant!


Kim Alexandra

rumpor

Godmorgon!
Imorse höll jag på att inte komma upp ur sängen, haha. Två dagars träning har satt sitt spår och det finns inte många kroppsdelar i min kropp som inte ömmar. Bäst av allt är att rumpan känns, grymt! Som jag sagt förut så försvann min rumpa i somras så den ska tränas upp. Jag är lite skeptiskt till det där, det känns som att om man tränar så bränner man fett och rumpan blir mindre? Muskler byggs ju men rumpmusklerna är väl inte enorma eller?

Jaja, jag ska åtminstonde inte sträva efter den här stjärten för så kunde det blivit om jag fortsatt mått piss och skitit i allt.. Haha, stackars..




Ha en fin dag i höstkylan (7 grader?!!)



Kim Alexandra

Kayakan

Haha, har kommit över lite spännande bilder!
Min vän Jennika träffade på en villig karl i fredags när hon var ute och skakade sina lurviga..

Bra jobbat Kayan!


create animated gif

 



Kim Alexandra

DH

Åh. Helt underbart att jag av en slump slog på femman vid 21-tiden. Reprisen av förra säsongens Desperate housewifes rullar på för fullt och det är dessutom dubbelavsnitt. Perfekt!
Jag lyckdes missa säsongsavslutningen i våras och nya avsnitt börjar nästa vecka.




Nu är åtminstonde en höstkväll i veckan räddad!


Kim Alexandra

letters

Nu är jag hemma igen. Skönt att jobba korta pass ibland men det känns på något sätt som att dagarna går fortare när man jobbar längre, konstigt det där..

Väl hemma iaf så låg det ett brev i lådan. Privata brev påminner mig om en jobbig tid i vintras men det är klart, glad blir man ju! Jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska säga men det var fint..





Kvällen ser ut att bli tvärlugn och väldigt innehållslös. Det har blivit en hel del sånna tyvärr, känner mig sådär läskigt vuxen igen, vakna, jobba, äta och sova. Förhoppningsvis har hösten lite mer än såhär att erbjuda men det visar sig!


Nu blir käk!


Kim Alexandra

work

Sådärja, nu har jag varit duktig även idag med träningen :)!
Nu ska jag och mina úbersnygga gula converse röra oss mot 4 timmars jobb.





Hörs!


Kim Alexandra

diskmaskin tack



Nu är jag vaken och har klämt i mig lite frukost.
Ska till gymet och köra lite kondition, träningsvärken är inte att leka med efter helgens aktiviteter, haha.

Först och främst måste jag ta tag i en del av disken, varför utsätter man sig för det här gång efter gång?!





Jag som dessutom bor själv, hur svårt kan det egentligen vara att diska efter sig varje gång?..
En fråga man förmodligen aldrig kommer sluta fråga sig..


Kim Alexandra

Godis

Åh! Humöret är på topp, underbar housemusik och bara slapp hela kvällen lång. Shoppingsuget är enormt och jag bara längtar tills på fredag då jag är ledig och vet hur det ser ut med pengar framöver, ska ju som bekant lämna in bilen på torsdag, får hoppas det inte blir allt för dyrt!
Jag har länge tyckt att kandee gör grymt snygga linnen och nu har hon äntligen öppnat en webbshop (kandeeshop.se), vill ha, ska köpa?






Sov gott, det ska jag!



Kim Alexandra

krämigt

Just nu är jag galet mätt. Har proppat i mig en herrans massa mat och blev sen sugen på jordgubbskräm utan en tanke på att jag åt middag för en timme sen så jag får väl skylla mig själv.. Jordgubbskräm är sjukt underskattat och något jag innan idag inte ätit på ett par år, gott! Nu blir det uppknäppta brallor och soffslapp framför tv:n resten av kvällen. Egentligen skulle jag behöva diska men det finns en morgondag också och jag börjar inte jobba förens 15.00..


Inatt låg jag och kollade på Talang 2008. Kolla in denna sjukt söta lilla tjej, jag vill ha!





Kim Alexandra

Autumn

Gokväll där ute i höstmörkret!
Det är verkligen höst nu, mörkt när man kommer ut ifrån jobbet och värre blir det..
Jag fick också en påminelse om hur jävligt det är att köra bil i skitväder och mörker, att jag dessutom har ett trasigt framlyse gör inte saken bättre men det ska grejas på torsdag när bilen ska servas.
Snart faller alla färglada löv och träden blir kala, visserligen rätt fint men jag vet inte jag..





Kom och tänka på en morgon i vintras när jag hade varit ledig i 2 dagar och skulle åka till jobbet. Bilen var begravd i snö. Jag minns att jag hade knähöga stövlar och snön rasa in, då kan ni tänka er att det tog ett tag innan jag kom iväg och då blöt och jävlig. Snart är jag där igen och det är jag verkligen inte redo för. Sommar året om tack!



Kim Alexandra

Workout

Godmorgon!
Känner mig riktigt duktig idag. Börjar inte förens klockan 13.00 men bestämde mig för att gå upp i tid idag så att jag hinner med lite träning innan jobbet, bra för att vara mig!





Två träningsformer jag verkligen skulle vilja prova är Strip Chair och Strip aerobics. Jag älskar att dansa och skulle inte ha så mycket emot att bli lite vigare och smidigare, vad kan möjligtvis passa bättre?! Jag är helt hundra på att varenda proffesionel strippa är sjukt stark och ja, en kropp som heter duga är ju inte heller ovanligt.. Sen att man förmodligen skulle krydda självförtroendet lite, det är ju bara en bonus!
Kul träningsform, nu ska den bara hitta till Uppsala också!
Tills dess får jag fortsätta på gymmet och de andra passen..


Hörs!


Kim Alexandra

VR

Gokväll!
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en massa tända ljus, en kopp te och Veckorevyn. Det var väldigt längesen jag köpte den tidningen, iförsig en tidning överhuvudtaget men nu när jag fått upp min spot över sängen så kan jag ju faktiskt ligga där och läsa. Mysig kväll helt enkelt!





Godnatt!


Kim Alexandra

Söndag

Nu har jag precis varit och handlat, en välbehövlig inhandling!
I vanliga fall ekar det i kylskåpet och det innehåller ungefär en mjölk, ett paket smör och några öl, haha. Nu däremot ser det ut som jag vill ha det, "välfyllt"!





Riktigt skönt, nu ska jag försöka bli bättre på matlagning också, jag ska börja på en gång. Skapligt hungrig för tillfället, dagens intag på 1 macka och 3 bullar är inte direkt nått att hänga i granen, fy på mig!


Mat, mat, mat!


Kim Alexandra

Nya jag

Nu är jag hemma igen och vistelsen hos systrarna resulterade också i en klippning faktiskt.
Iina hade nämligen en tid inbokad hos våran frisör Linda och eftersom Kaisa var sjuk och hade en inbokad tid så snodde jag den. Sjukt skönt att klippa sig, var i juni senast så det behövdes efter sommaren bad, sol och allt plattande!



Ni får ursäkta mitt slitna face men det är faktiskt söndag och gårdagens utgång gjorde sitt.. Tyvärr så är min webcam inte riktigt rättvis men det känns som att jag fått ett nytt hår, precis som vanligt efter ett besök hos Linda, grym frisör!

Nu blir det städ efter gårdagens förfest och dubbla "ta med" besök från Max, sen blir det en lugn kväll i min ensamhet, tyvärr..


Kim Alexandra

JNK

Godmorgon!
Ligger faktiskt fortfarande i sängen, kan snatta trådlöst om jag ligger i hörnet haha..
Gårdagen vart precis lika bra som jag hoppades på. Vi vart ett bra gäng väl på Platina och inga värre katastrofer inträffade. Jennika lyckades hålla sig i skinnet till skillnad från förra helgen då hon lyckades bli utkastad 3 ggr, skönt, haha!





Nu ska jag duscha mig mänsklig igen och sen ska jag och hemsläpet ta oss till Kaisa för födelsedagsfika, hoppas hon mår bättre!

Hörs!


Kim Alexandra

JKI

Nu sitter jag här hemma med mina fina tjejer och har det riktigt jävla bra!
Inte nog med det så har jag kört en rejäl "payback" på min grannar, dunkadunka så det räcker och blir över, haha, skönt att ge igen ibland för alla mer eller mindre sömlösa nätter!

Lyssna och njut





Nu blir det taxi och väl nere på stan väntar förhoppningsvis en herrans massa partyglada männiksor på Platina!

Hoppas ni får en lika skön kväll som jag ska ha!


Kim Alexandra

Grattis!

Herregud, det har visst blivit en bloggpaus på hela 34 timmar..
Jag har haft annat för mig helt enkelt och internet har inte varit på min sida.

Nu är det nya tag däremot!
Jag vill gratulera min älskade vapendragare Kaisa som igår blev 27 år ung, grattis!!





I kväll var tanken att vi skulle fira henne med dunder och brak men hon har tyvärr blivit sjuk så jag, Jennika och iina ska istället fira ÅT henne med dunder och brak! Det blir en utgång som heter duga med andra ord, kul som fan. Känns som att det var längesen jag gick ut utan att behöva gå upp och jobba dagen efter så ikväll kan jag verkligen förverkliga uttrycket "Party like there is no tomorrow".


Nu är det förferre här hos mig, sen bär det av ner på stan och utgång på det. Tror det blir Platina för våra stjärtar, jag missade ju premiären förra helgen så ska bli kul att komma tillbaka och se om allt är sig likt.


Sup och svälj, trevlig helg!



Kim Alexandra

plus

Har en aning brådis så kikar in och ropar *hoho* bara.

Dagen börjar bra, goda nyheter och lön. Det rullar i rätt riktning?






Swoosh..

Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Open it up

Shit, jag blev riktigt arg där vid den tidpunkten då jag skrev det förra inlägget.. Jag har bjudit mig sälv på rejäla humörsvängningar den senaste tiden och det är inget jag gillar. Jag vet att man behöver få ut skiten ibland men ändå, jag gillar det inte!

Som tur är vet jag hur jag piggar upp mig själv, genom bra musik!
En ständigt återkommande låt som inte har något men skiten att göra utan bara gör mig jävligt glad är denna:





Jag lyser upp som en sol och allt de onda försvinner för en stund.
En till låt av denna slag, också den axwells mästerverk är:





Jag har lyssnat på dom här låtarna hela våren och sommaren, både hemma och i bilen och har ännu inte tröttnat, då har man lyckats?!


Leave the world behind you kan var jäkligt skönt ibland, att skita i tankar..


I morrn väntar en lång dag som startar redan timmar innan jobb kl 12.
Godnatt!


Kim Alexandra

idiotjävel!

Fy fan vad irriterad jag är just nu!!!!!!!
Nån helvetes jävla idiot har ryckt bort min tvättidslapp och bokat in sig själv, jävla as!





Kanske överdriver lite men en sån här sak just i detta tillfället utlöser fan en grym irritation. Jag har fullt upp hela, hela helgen och behöver ha rena kläder inför allt som komma skall. Jag som hade planerat klädseln i minsta detalj men jag antar att jag får tänka om totalt.. Fy fan, jaja. Jag får väl gå runt i mina skitiga och äckliga kläder annars då..


Jävla skit va irriterad jag är!



Kim Alexandra

ska jag vara med och bestämma?

Idag har jag samlat en herrans massa vuxenpoäng.
I brevlådan låg detta:





Rätt ointressant kanske? Men men..
Jag och min bror äger alltså en sommarstuga och ombeds nu alltså att godkänna bygge i närheten, vuxet eller vad?! Riktigt så vuxen vette fan om jag har lust att bli? Jag vill nog stanna här!

Förövrigt så ska jag straxt brottas med tvättstugan och hoppas verkligen att dom fixat den ena tvättmaskinen nu, annars blir det en lång natt, vilket jag verkligen inte har lust med..


Hej hopp!


Kim Alexandra

.

Sådär. Nu har jag fått lite gjort iaf, det blev inte så mycket av allt jag tänkt att göra igår, gårdagen var ännu en av de dagar som lika gärna kunde hoppats över..

Nu ska jag iaf åka och jobba i några timmar.





Im so sorry!


Kim Alexandra

stackare

"God"morgon!

Jag känner att jag har lite dålig koll på omvärlden så har därför börjat läsa aftonbladet på nätet. Hittade den här artikeln, jättebebis på 8,7 kg (?!?!) föddes igår i Indonesien, galet. Tänk om man inte "uppfunnit" kejsarsnitt och var tvungen att trycka ut den där? Tror iförsig att man hade dött på riktigt genom förblödning eller nått men fyfan, tänk smärtan, stackars mutta!





Idag börjar jag inte förens 14.00 så nu ska jag springa ett par ärenden-
Hörs snart!


Kim Alexandra

Säljaren

Hej igen!
Nu har jag genomfört 2 samtal på nittio minuter och tårarna har flödat vill jag lova, tack Kiira och mamma för att ni hjälpte mig att hejda dom..
Nej, jag vill inte prata om det här mer..

Bort med det onda för en stund och fram med det goda. Mina tradera aukitoner är precis avslutade och har verkligen gått över förväntan!!







Jag som hade tänkt att skriva "Ge mig en femhundring så får du båda", haha vilken flopp det hade blivit. Galet nöjd över att ha haft de högsta buden bland liknande artiklar!
 Kolla till exempel detta, varför gick mina så högt och inte de andra?





Tänk om man hade ett lager som man kunde sälja av sådär när man behöver lite extra deg, det vore nått de!


Nu kanske jag borde laga mig lite mat?


Kim Alexandra

..

Gokväll!
Idag finns inte mycket positivt att berätta, jag har sån sjuklig ångest för att jag sårar någon jag bryr mig om men jag har inget val. Jag måste vara ärlig med mina känslor och tankar och genom allt som har varit stå för det jag tycker, känner och tänker, även om det sårar. Åh, jag bara önskar att ni visste allt så att ni kan förstå men det är så sjukt djupgående och så sjukt mycket händelser bakom som jag inte kan dela med mig av.





Det är så mycket jag egentligen måste göra ikväll men kraften finns inte.. Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen?

Jag önskar ingen det som jag/vi gått igenom! Inte ens om jag skulle haft en värsta fiende..

Jag behöver en axel att luta mina genomblöta kinder mot..



Kim Alexandra

Skruv

Vilken jävla natt jag haft, fyfan! Jag hatar hela situationen..
Mer än så delar jag tyvärr inte med mig..


Läste en minst sagt skruvad grej på aftonbladet.se nyss..




En man misshandlade sin fyraåring styvdotter till döds och mamman väljer att stanna hos honom och gifta sig i fängelset. Hur kan man tänka så skevt? Hur kan man vilja vara med någon som dödat ens egna barn och dessutom med flit?! Jag kan verkligen inte förstå mig på nått sådant men det måste handla om att hon inte älskade sin dotter av hela sitt hjärta? Att hon på något sätt är psykiskt skadad. Jag blir lite rädd för sånt, tänk om jag blir knäpp nångång i livet, man vet ju inte?! Tänk om jag skulle göra nått sånt?


Vi får hoppas att resten av dagen bjuder på lite fler trevligheter än vad den började med!
Nu blir det jobb, 10-19.15.

Ha en fin dag i solen :)!


Kim Alexandra

Sweet words

Shit, antal läsare har ökat en aning idag! Det är nog för det här söta inlägget som var tillägnat mig, (tryck här), tack! Det är klart att jag blir jätteglad av de fina orden men resten av alla tankar och funderingar, de stannar mellan oss, privat är privat. Det räcker med att läsa texten egentligen för att få en förklaring i stort.






Mitt normala läsarantal är ju inte direkt i jämförelse med Kissie men, jag är glad för att de stammisar jag har på bloggen väljer att återkomma dag efter dag, varenda en!

Godnatt och sov sött!


Kim Alexandra

I want candy!

Sjukt godissugen, IGEN! Mitt godisbegär har varit enormt den senaste tiden och jag inte gjort speciellt mycket för att hejda det, jag köper och trycker i mig helt enkelt!

Det rycker till lite i kinderna när jag ser den här bilden, ni vet när det vattnas sådär. Haha, usch det lät inte så mysigt, låter som en riktig amerikansk "sugarlover".




Jag måste, vill och ska gå och köpa godis nu! Frågan är bara om jag ska dela med mig till någon eller om jag ska sitta här hemma alldeles ensam och trycka i mig till idol ikväll?



Kim Alexandra

swooosch så var de borta innan de ens kommit

Gud vad jag gillar min bensinräkning den här månaden. Skit kul att lägga pengar på!!





Precis som tandläkaren och bilservicen som också ska betalas den här månaden..
Jag är inte bitter!


Kim Alexandra

svampigt

Åh, jag har så tråkigt!
Haha, att man alltid ska klaga.. 
Jag har ringt till skatteverket och begärt en uträkning på mina pengar jag fick tillbaka som enligt mig inte alls stämmer och så har jag bokat in en service på min bil och ringt tandläkaren för att ändra tid, shit vad tråkigt, det är typ allt som hänt idag..

Jag skulle vilja gå ut i skogen och plocka svamp, på riktigt! Det är så mysigt att bara traska omkring i gummistövlarna och leta en höstdag som denna. Det kanske märks att jag ursprungligen är från landet?





Nu ska jag snart träffa Jill iaf på friskis och köra ett rejält pass, förmodligen kommer jag komma därifrån mer död än levande eftersom jag inte kört pass på nästan hela sommaren men det ska bli kul som fan!

Nu kör vi!


Kim Alexandra

3is

Jag har faktiskt precis vaknat. För första gången på många veckor ställde jag inte klockan och sov precis så länge jag ville, riktigt skönt!

Jag drömde dessutom att jag var miljonär minns jag, att jag vann på trav eller nått. Betyder det att jag ska spela på nått sånt idag?

Tänk om man faktiskt skulle vinna 100.000/mån i 25 år på triss, shit, det är verkligen sjukt mycket pengar. Jag vet inte vad jag skulle göra men förmodligen sitta och räkna mig galen på alla siffror. Jag älskar att sitta och räkna och planera. Jag skulle säkert vara tråkigt (men smart?) och öppna ett sparkonto som jag skulle plocka in en massa ränta på och sedan splitta upp på mina brorsbarn och förhoppningsvis mina egna när dom är mogna och i behov en en rejäl slant!





Sen skulle jag förståss leva loppan lite grann också och ge mig ut och resa en massa, köpa en nice lägenhet och shoppa loss! Fortfarande skulle jag ha pengar över förmodligen, haha..


Man kan väl alltid leka med tanken och önska?
Jag kanske borde gå och köpa mig en triss..



Kim Alexandra

burrr

Åh, nu är jag hemma och sitter och ugglar. Är galet shoppingsugen vill jag lova och det är inte alls bra när det finns ett enormt utbud på nätet. Än så länge har jag inte klickat hem nått men jag har fyllt ett par varukorgar, haha.. Vi får väl se!

Ett köp jag garanterat kommer att genomföra är denna underbara parfym, Burberry London.






Finns på parfym.se för 339:- istället för 645:- (?!), sjukt bra pris och en parfym jag suktat efter länge nu, hoppas den kommer in igen eftersom den var slut på lagret!


Sov sött!


Kim Alexandra

jag vill också..

Nu är jag hos Kaisa (den äldsta av systrarna) och jag måste ju erkänna att jag är lite avis..
Tapeten blev grym väl på plats!





Kuddarna är också precis i min smak!





Dom nya transparanta stolarna är på plats dom med. Känns lite farligt på fyllan kanske, kommer jag lyckas  pricka stolen när jag sätter mig? Det får vi se i helgen då Kaisas födelsedag ska firas med dunder och brak!





Nu bjussas det på käk.
Hörs!



Kim Alexandra

Samlare

Skönt, klockan är bara 16.40 och jag är redan hemma! Dessutom har jag hunnit med att leka chaffis åt Kaisa som äntligen köpte sina efterlängtade stolar. Bra där!

Jag ska nog ta tag i disken och sen ta min racercykel till Kaisa och se hur det blev med hennes nya tapet, säkert skit ballt! Ni ska få se..
Jag har också donat lite hemma och fixat ihop lådorna som nu står i "tv-bänken".





och en del av skosamlingen flyttades hit..




Som ni ser är inte min Conversesamling riktigt komplett utan ersätts än så länge av en kartong men jag tror och hoppas på en fin lön, då kanske jag blir ägare av ett par bruna med, och gråa kanske? Någon frågade igår varför jag egentligen ska ha så många likadana i olika färger, svaret blev "för att jag vill".. Haha, jag är galen!

På tal om converse, det budas för fulla muggar på mina traderaauktioner, det svarta är uppe i 310:- och 2 dagar återstår :)!



Kim Alexandra

ZzZ

Godnatt, eller nej, jag menar godmorgon!
Shit, nu är det morgon på riktigt! På tok för tidigt för mig och min kropp..

The voice är på Tv:n och kaffekoppen i handen, ungefär så skrivglad är jag just nu haha, komiskt trött!




Ungefär lika komiskt som att grannen hade kräftskiva i parken igår och gud valde att straffa min sömn genom att förpesta Uppsala med regn så hela ligan på ca 20 pers kom in och härjade på andra sidan väggen istället..

Jag kommer att ge igen någon dag, stackars dom som faktiskt är tysta om nätterna.
 Brakfest nästa?
Om inte annat blir det party i bilen för min del nu om jag ska hålla mig vaken hela vägen.


Hörs!



Kim Alexandra

shuu



Jag tror visst inte att jag presenterat mina nya skor för er?





Crazy!
Hur fan jag ska kunna gå i dom, det är nästa problem. Jag försöker inbilla mig att jag någon gång ska sitta ner och se fin ut på krogen istället för att dansa i timmar.. Förmodligen kommer det inte ske de närmaste åren men som sagt, jag intalar mig!

Det blir inge "walk of shame" i dessa får vi verkligen hoppas, haha vilken syn!


Kim Alexandra

morning

Godmorgon!
Otroligt skönt att vakna upp utvilad! Nu sitter jag här i solskenet med mitt kaffe och ska straxt bege mig till jobbet.


Såhär går det när jag gör som jag inte borde, dvs somnar med blött hår.. Jag skulle kanske inte kalla det fult men jag drar mer än hellre fram plattången och går loss på håret men det sliter ju som satan så det får vara "all natural" idag..





Ha en fin dag i solen :)!


Kim Alexandra

Hus

Grymt partysugen, oh YES!
Sitter och lyssnar på radio 107.5´s house party, det är i mina ögon (öron?) bra musik!






Eftersom det är jag som har öppningen på jobbet i morrn så får jag nöja mig med att dansa omkring ensam i min lilla lägenhet!

Flickor, röjj på Platina´s höstpremiär åt mig med!


Kim Alexandra

Simpor och frogfeets

Men åh!
Nu när jag äntligen köpt en ny lampa till badrummet (ja, jag har duschat i mörker i en vecka!) så köpte jag fel och Willys stängde för 30 minuter sen!!!

Jag skulle behöva en sånhär!




Men men, lite levande ljus och en varm dusch kanske funkar lika bra som det gör med badkar? Jag vill ha badkar! I min nästa lägenhet ska jag ha badkar och balkong, så är det bara!!


Kim Alexandra

I.G.A.F

Hej!
Med en uppbrunnen datorsladd hos min vän Jennika och jobb på det så var det inte så lätt och uppdatera som ni kanske har märkt idag? Men, nu är jag back on track och jag känner mig faktiskt på topp trots bakfylla och ensamhet, i kväll blir en bra kväll tror jag!
Jag ska bara vara hemma och mitt enda sällskap blir ett fet godispåse, jag ska bara mysa helt enkelt..

Det var ett nöje att komma in på internet idag, för det första fick jag en kommentar här på bloggen, "Du verkar vara en sån underbar tjej, blir glad av att läsa din blogg, den är ett måste varje dag! Varma kramar". En sånn kommentar värmer så sjukt mycket, tack Saga!!
För det andra så verkar det gå riktigt bra för mina skor som jag ska sälja på tradera. Dom svarta har redan 9 bud och ligger på 205:- och inte ens hälften av annonseringtiden har gått, bra där!! För det tredje så har jag bara en skön känsla i min kropp, en känsla av lycka!








Kim Alexandra

gone

Nej vet ni vad?
Nu lämnar jag mitt hem och drar till orten där jag spenderat måånga, låånga nätter i mina yngre dagar, Märsta here i come!





Jennika, see you in 20 minutes!
Ni andra, festa hårt, glöm morgondagen!



Kim Alexandra

Watch out!

Det ser ut att bli en händelserik fredag, eller inte..
Reprisen av färjan är på i bakgrunden och jag ligger halvt döende och snokar runt på en massa bloggar. Vad hände med alla galna helger?! Nej, snart går jag och knackar dörr här, all alone en fredagkväll är inte riktigt min stil!

Se upp Uppsala, lås alla dörrar!




Hörs!


Kim Alexandra

DjKim?


Jag som länge sagt att jag skulle vilja bli DJ, eller åtminstonde ha lite kunskaper inom ämnet fick ett jäkligt kul meddelande på facebook idag!



"Hej alla glada,sura, långa, korta,smala, tjocka TJEJER !
Nu kickar sister Uppsala igång med höstens workshops och andra trevligheter, så är du intresserad av musik och avancerad dj lära är det bara att anmäla sig!
Vi håller hus i uppsala, mitt emot orange och det startar igång den 11 oktober.
Läs mer på sisteruppsala.se , där du även anmäler dig !
TA chansen nu."


Ska försöka gå dit iaf och kolla läget, vore grymt kul!


Swoosch..


Kim Alexandra

pinkmob

Allt jag begärde var 8 timmars sömn i lugn och ro men det var tydligen för mycket att begära..
Sjukt kaotisk natt, ännu en jag önskar inte har hänt och som gärna får raderas ur mitt minne.



Bara för att klaga lite till så är min mobilladdare borta och jag får ladda telefonen i datorn, tur att jag iaf har den möjligheten!






Vad är människan utan mobiltelefonen?!


Nu blir det jobb och jag hoppas verkligen att jag håller mig vaken bakom ratten (Även om du tycker, "Du är värdelös Kim och jag önskar att du dör"). Hur kan man säga en sån sak och dessutom vid 2 tillfällen?!

Hej..


Kim Alexandra

ostigt

Äntligen hemma!
Den här dagen har kännts lååång!

Nu sitter jag och väntar på att mina tortellinis ska koka färdigt, onyttigt blir det här, tortellini med ostsås men det var grymt längesen jag åt det och gott ska det bli!





Jag har dessutom fått mitt första bud på skorna på tradera, woho! Fick en kommentar här på bloggen om storlek, båda är 39, sugen?

Mat, solning och sängen, inte allt för intressant men jag är så trött så jag kommer garanterat somna redan i solariumet..

Hej!

Kim Alexandra

Säljare

Godmorgon!

Den här morgonen har jag provat på något alldeles nytt, nämligen att sälja på Tradera.com! Det är dags för 2 av mina fina Converse att lämna mitt hem eftersom dom faktiskt är för stora och jag aldrig använt dom.






Vi får väl hoppas att någon vill köpa dom?! Jag hade iaf lätt köpt dom bruna för ett rimligt pris, riktigt snygga!


Nu blir det jobb hela dagen lång.
Ha en fin dag i solen!


Kim Alexandra

6

Sitter fortfarande hos Kiira och Kaisa och häckar, trevligt!
Alla tre (21,22 och 27 år gamla) sitter som små flickor, spända, fnittrandes och väntar på Fråga Olle dokumentären. Kul det där med sex, hur sjukt mycket som faktiskt handlar om sex här i livet. Är man med sina vänner kommer man in på ämnet ett antal ggr under tiden man umgås, har man partner dyker tankarna upp mer än ofta och är man själv dyker också tankarna upp. Är människan ett sexfreak eller är det bara jag? Haha!





Mer sex åt folket!


Kim Alexandra

X

Hej och hå!
Idag har det varit häng på stan med Kiira och tro det eller ej, jag lyckades komma undan med att shoppa för endast 49:-! Det blev väggklistermärken som jag ska pyssla lite med när jag kommer hem i kväll, ännu mer pyssel alltså..

Just nu sitter jag och lyssnar på radio 107.5 och latar mig medans systrarna lagar min mat, somliga har det bra.
Har ni lyssnat in den radiokanalen förresten?! Riktigt värt om man som mig bor på ort där det enda dugliga på radion är Rix Fm. Jag är grymt sugen på att hänga med på kryssningen som radio 107.5 anordnar men, jag jobbar.. Jag är iförsig sugen på kryssning överhuvudtaget men jag får nog lunga mig tills i november när det är iinas tur att fylla år.





Då blir det party like a rockstar och en tallin 07-repeat!


Kim Alexandra

i farten

Nu ska jag ner och göra stan med Kiira som har fått vänta alldeles för länge på mig, sorry!!





Hörs
Puss o kram!






Kim Alexandra

The answer is?

Jag tror att jag löst en gåta såhär på morgonkvisten!
iina och jag har länge funderat på en låt som spelades mycket en sommar under våra gyllene fjortisdagar och som vi båda associerar med Barkarby där jag hade nått ragg.
 



(Slå mig inte nästa gång vi ses tjejer för den här bilden, past is past!!)


Vi har verkligen klurat på det i några år nu och jag tror att jag löst det?




iina, har jag rätt eller fel?!


Kim Alexandra

Kim "Rynkan"

Damer, herrar, flickor och pojkar, jag har ett mål!
Åtminstonde ett big no no, att vara likblek..




Förmodligen kommer jag att se ut som en rynkig hund efter ett par år men här ska solas, fick mersmak efter dagens första solariebesök på nån månad! Det finns väl en anledning till att man kan skönhetsoperera sig? Sen var det ju det där med hudcancer, det låtsas jag inte om att jag vet..

Dusch i mörker (lampan har gått igen) och sängen, så intressant blir min natt..

Sov sött!


Kim Alexandra

Cykelparty

Är precis hemkommen från 3-timmars arbete och lämnar ett spår innan jag ger mig ut på nästa äventyr. Eller, jag vet inte om jag skulle kalla det äventyr men det kunde ha varit? Jag ska ner på stan och hämta min cykel som jag lämnade där i lördags, vi får väl se om den står där jag lämnade den.. Shit, jobbigt om man någon gång skulle parka på stationen och glömma vart, det står nämligen ett ex antal tusen cyklar där!





På vägen hem blir det också ett efterlängtad besök i solariumet. När man ser sig själv i spegeln och nästan blir bländad är det nog dags? Min hy och mitt självförtoende behöver lite färg och den här gången ska jag fan försöka hålla brännan också!

Hörs!


Kim Alexandra

full

Nu är jag precis färdig med att rensa garderoben. Jag är sämst på att slänga saker, jag börjar alltid prova allt och tänker "Den där gången kanske jag kan änvända den" men när det gången kommer har jag glömt plagget och köper nytt,  men idag var det åtminstonde några plagg som åkte ner i säcken!
Det syns däremot inte..



Fullt vare här..

Som ni kanske vet så har jag familjefoton i mitt glasbord och nu har även mamma joinat pappa.




Nu känns det bra här hemma och jag själv mår också bra tror jag, äntligen!


Work, work, hörs!


Kim Alexandra

förändringar

Hej!
Jag har faktiskt nyss vaknat..
Av någon anledning så somnade jag inte förens närmare 5 i natt, galet! Tvätten var klar vid 2 och så fick jag för mig att börja mecka ihop IKEA hyllan som jag köpte för någon vecka sen, stackars grannar men jag lyckades fixa den tyst. Man behövde ju faktiskt inte ens en skruvmejsel, det fanns ju med en grej att fixa med! Tur att jag inte börjar jobba förens 16.00 idag men jag hade väl kanske planerat att göra en massa saker innan som jag nu inte kommer hinna med, men men..

Såhär såg det ut innan med TV-bänken.



och nu såhär..




Den nya är inte lika djup som den gamla så det har blivit lite mer space, det tackar jag ju verkligen inte nej till. Däremot ska jag nog inte ha skor där utan har köpt lådor som också ska meckas ihop och ställas där. Jag har några småprojekt kvar..
Är det någon som bor i närheten som vill ha den gamla TV-bänken föresten? Annars åker den ner i sophuset, jag har ju inget förråd..


Vilket underbart väder vi har, nu ska jag öppna upp mitt stora fönster och slå på lite skön musik, 18 grader och strålande sol, grymt!!


Puss o kram


Kim Alexandra

skam

Okej, jag tror att jag gjorde bort mig lite nyss..?!
Planerna för kvällen är tvättning och när jag kom in i tvättstugan möts jag av en grabb som står och hänger upp sina nytvättade kallingar i torkskåpet. Jag hejjade lite fort och började sedan svära lite för högt;

- Men vafan, kul att nån tvättar i ens maskin, att folk inte har respekt för att man faktiskt planerat kvällen för att tvätta, vilken idiot.. För visst är det väl den 14:e? Frågade jag honom
-Ehm jo och det är jag som tvättar där också (han hade de andra maskinerna också)... Förlåt jag såg inte att någon bokat där, jag måste kollat fel.





Haha, usch vad jag skämdes. Så skulle jag försöka skratta bort det och förklara mig att "Nej, men det är lätt hänt att man kollar för fort och kanske förväxlar datum"..
Ibland kan det kanske vara bra att tänka sig för innan man börjar snacka!


Kim Alexandra

mimmi

Hej och hå!
Nu är jag äntligen hemma hos Nenne efter att ha suttit i 1 1/2 timme och fikat med mig själv och en aftonbladet i bilen. Haha, så kan man också fördriva väntetid, Nenne slutade nämligen inte förens halv 4 och jag slutade 2, så kan det gå!

Btw, Nenne har gått och skaffat brillor, hur cool blev inte ms. cool nurå?! (Maskerad på bilden)




Det är så skönt med mina vänner. Vissa "behöver" jag inte träffa så ofta för att hålla kontakten, ses vi så är det som att vi hängt i en vecka, inga konstigheter helt enkelt!


Oj, det knackade på dörren!
Hörs!



Kim Alexandra

Fr

Godmorgon!
Här sitter jag med min ostmacka, tropicanajuice och kaffekopp, precis i vanlig ordning. Är det bara jag som tröttnar på att käka samma sak varenda dag? Jag försöker variera typ juicer och pålägg men fantasin börjar ta slut. Vad käkar ni till frulle?





Nu blir det jobb til 14.00, kort och bra. Vad händer sen då tro?
 Dagen börjar med många ?.

Ha en bra dag!


Kim Alexandra

Håller ögonen öppna för framtiden!

När jag var hemma idag på landet kollade jag och mamma runt på lite bostadsrätter.
Som jag nämnde för ett tag sen så är jag sugen på att köpa nått alldeles eget och inte bara kasta nästan 4000:- i sjön på en hyresrätt på 21 kvm varje månad. Även om jag har satt min egen prägel på min lägenhet så är det fortfarande för litet för att göra personligt. Att ha besticklådan i ett skåp (har inga lådor), förvara allt och inget under sängen (har inget förråd) och inte riktigt få ordning på saker och ting på sitt rätta ställe (har bara ett skåp att lägga allt i, köksgrejer, hårfön, blabla) är rätt jobbigt faktiskt. Jag ska verkligen inte klaga egentligen men man vill kanske också trivas fullt ut?





Vi hittade en del intressant idag men ändå, jag måste ha bestämt mig först till 100% men hittar jag ett renoveringsobjekt i stan/nära på ca 50 kvm och balkong för ett bra pris så slår jag nog fan till, hojta gärna om ni råkar se nått intressant!


Nu är det dags att sova så att jag pallar jobba ihop lite framtida bostadspengar i morrn!


Sov sött!



Kim Alexandra

i min mors garderob(er)

Ursäkta mig, jag har verkligen blivit helt sämst på att uppdatera men nu efter sommarn när jobb är igång och det "vanliga" livet flyter på så finns inte lika mycket tid, MEN, jag gör så gott jag kan!

Efter jobbet idag blev det en sväng hem för att hälsa på mamma och pappa. Konstig nog kommer jag aldrig hem tomhänt därifrån. Den här gången fick jag med mig en ny kaffebryggare och en en massa snygga skärp som mor hade på de glada 70/80-talen. Det är så kul att modet kommer tillbaka och är det någon morsas garderob man ska titta igenom är det min mammas, en föredetta flygvärdinna som shoppat loss rejält i de lite mer exlusivare butikerna världen runt, kan inte bli så mycket bättre faktiskt!






I övrig ser kvällen ut att bli väldigt lugn, tänkte rensa lite kylskåp och sånt ointressant som man måste ta sig an ibland eftersom ingen annan gör det..


Hej!


Kim Alexandra

packat

Godmorgon alla partypinglor!

Gårdagen blev lugn och sansad och jag upptäckte återigen att alkoholfria drinkar är underskattade! Kvällen började på framfickan/salt och det var galet med folk, värre än valborg skulle jag fatiskt säga, att få en sittplats var bara att glömma och att beställa i baren tog åtminstonde 20 minuter, inte allt för kul trots att musiken var grym.. När vi ledsnat på att bli trampade på tårna så begav vi oss till BJ istället, sjukt skönt att vi gick dit så tidigt när kön var 0 för sen blev det även smockat där och jag bestämde mig för att ta en taxi hem vid 1-tiden, jäkligt glad för det idag!

Ungefär såhär såg Uppsala ut igår fast ålderstaket låg väl runt 25 år. GALET mycket folk överallt!





Nu ska jag åka och jobba i ett par timmar, på min egentligen lediga söndag men men så är det.


I´m so sorry!


Kim Alexandra

FF

Dopet var jätte fint, vilken fin familj hon har skaffat sig min vän Marie!
Lilla Aaron är bara straxt fem månader men det kommer bli en underbar man av det där charmtrollet, det tror jag, bra jobbat!




Jag själv då? Jorå, jag mår ju som jag förtjänar faktiskt, totalt förstörd och somnade så fort jag kom hem från dopet.. Men, inte ska jag sitta hemma i kväll för det! Det blir Framfickan och housemaraton, det kan jag faktiskt bara inte missa. Däremot har jag fått lite förhinder för min "sovsöndag", jag måste hoppa in och jobba i morgon, så det blir alltså en hyffsat lugn festkväll för min del, tråkigt!


Puss och kram, vi ses på stan?


Kim Alexandra

doping

Goddag!

Ramlade in här vid 5-6 tiden i morse så jäklar vad trött jag var när jag vaknade men efter en dusch och lite käk är allt i sin ordning igen!

Gårdagen var kul och Kalas var riktigt fräscht, det behövdes verkligen en ombyggnad i den där lokalen och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för Kalas!
Annars var kvällen bra, synd att mina tjejer bestämde sig för att gå hem så tidigt men, jag klagar inte, som tur är var det många man kände där så det var snabbt ordnat..

Jag fick faktiskt en present igår också, hur kul är inte det att man går på inflyttningsfest och själv får en present?! Haha, tack Nina, Jill och Emely! Jäkligt gulligt att ge mig nått trots att vi inte sågs på självaste födelsedagen tycker jag, inte för att det handlar om att materielt få nått utan bara tanken är ju go!




Present på en skönhetssalong :)! Vad jag ska unna mig har jag inte bestämt mig för men det finns en massa alternativ som jag velar mellan.


Nu är det doptime!

Hörs!


Kim Alexandra

P som i parteeey!

Delar med mig av lite musik som pumpas här hemma!





Hur mysigt vore det inte att vara "On the beach" precis sådär?!

Jaja, bort med det sentimentala och fram med partyhumöret, nu kör vi!!


Kim Alexandra

Godmörra

Det tog ca 2 minuter tills jag somnade igår kväll, tröttast!

Vaknade dock vid 2-tiden av att nån jävel rycker i dörrhandtaget, tur att jag hade låste annars hade jag nog fått några oväntade gäster. Jag tror nog att det var en av grannen ovanförs gäst efter som "Sexy bitch" drog igång 1 minut senare på max (inkl bas), åh vad jag var nöjd då, jag har inte alls tröttnat på den låten och framförallt inte grannjäveln..

Jo juste, jag nämnde väl att jag höll på att ramla baklänges igår morse när jag borstade tänderna och hör ifrån TV:n " Brand i Upplands Väsby totalförstörde centrum"? Det var ju inte "mitt" centrum som tur var, det hade ju varit katastrof, det var ett mindre centrum på andra sidan motorvägen insåg jag när jag närmade mig Väsby och en massa rök.





Åh, jag mår bajs!! Jag vill egentligen bara ligga hemma och kurera mig faktiskt (inte likt mig) men, det går tyvärr inte riktigt eftersom vi redan saknar personal och lojal som jag är så skiter jag inte bara i det..


Kan inte alla dricka/äta en massa vitaminer och medicin åt mig hela dagen?! Jag vägrar att vara sjuk i helgen!! Hoppas att min förnekelse funkar även idag och i morrn.
 Snälla kropp, jag lovar, vi kan sova hela söndagen?!
Snälla..


Kim Alexandra

Full fart

Hej snygging!
Nu är jag ääääntligen hemma, den här dagen känns som att den pågått i en vecka, minst..

Som bekant så jobbade jag först och sen bar det av till en konferenslokal på Arlanda för att lyssna på en stylist vid namn Katarina från Göteborg. Vi blev ca 10 stycken bara så det var riktigt kul, det blev lite mer personligt och vi fick tips både på personlig styling och även hur vi ska gå till väga när en kund frågar om råd, bra!


Nu är jag som sagt hemma och det är grymt skönt, jag är helt slut som artist!
Jag har bäddat ner mig med laptopen under en filt med en kopp te, idol i bakgrunden och massa mysiga doftljus. Förkylningen verkar inte ge sig tyvärr och det oroar mig inför helgen. Allra helst skulle jag vilja få en grym massage eller kanske ett par minuter på en spikmatta, jag har så grymt ont i kroppen, men, jag tror inte heller att det är så bra. Jag får för mig att håller jag igång så märks det inte lika mycket att jag är sjuk (förutom den dagen jag kollapsar) och det hinner aldrig riktigt bryta ut.
Jag minns en gång när jag var i Kina och fick massage, det var helt fantastiskt men efteråt började jag blöda näsblod och kände mig totalkrasslig, som att kroppen slappnar av och släpper ut allt som legat och lurat.
Nu skulle jag allra helst vilja sova faktiskt men eftersom jag inte har en enda oplanerat timme från att jag vaknar i morgon tills på söndag så måste jag fixa i ordning helgens kläder och allt sånt, suck..


 Så, vad händer i helgen då?
Jo, jobb 10-19.15 i morrn, hämta iina i Märsta, hem fort som attan, ta en snabbdusch, byta om och sen vidare mot inflyttningsfest hos Jillan. Sen blir det utgång, på Kalas hoppas jag?! Jag har iaf kirrat där så om brudarna vill så blir det premiärbesök där :).
Lördag, Maries son Aaron ska döpas kl 15.00 i Knivsta och sen blir det fika och sånt mysigt skulle jag tro.


 


Efter det blir det stress igen, hem och raka vägen ner till Framfickan som har säsongsavslutning med housemaraton 15.00-03.00 (?) och halva priset i baren. Hur jäkla bra låter det inte med housemaraton, musiken som gör mig lycklig spelas non-stop, tackar!

Full fart helt enkelt så nu får dom här förbannade bacillerna gärna försvinna, jag har inte tid att vara sjuk!


Nej, som sagt. Nu måste jag ta tag i livet och greja inför helgen, sen lär jag slockna (om jag inte gör det med ena armen och huvudet i garderoben dvs..).

Sov sött!


Kim Alexandra

FB

I natt när jag kom hem så såg jag små trevliga lappar vid porten och i hissen..
Kul!





Nog för att jag redan är medlem men det ska bli intressant att få ansikten på sina grannar och inte bara alla namn på brevlådorna :), hoppas folk joinar!


Nu är det dags för jobb, ska börja tidigare idag och även i morgon, extra timmar det gillar jag!
Efter jobbet så blir det en "stylingkväll" på Arlanda med min kollega, våran butik var en av vinnarna i en byxsäljartävling vi hade för ca ett halvår sen så det blev vårat pris. Det ska bli kul och se om personen som håller i det har något vettigt att säga och framförallt att träffa "kollegor" från andra butiker!

Vi får väl hoppas att jag har ett jobb att komma till förresten men annars borde väl chefen ringt?! Jag hörde nämligen på nyheterna att ett köpcentrum i Upplands Väsby brann inatt och totalförstördes men, jag kände inte igen byggnaden på bilderna så jag kan nog andas ut, tror jag..?



Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Nina.E

Juste, vet ni vad jag glömt att berätta för er?!

Idag fyller Norrtäljes snyggaste, sötaste, snällaste, goaste, sexigaste, roligaste, knäppaste Nina år!
Hurra, hurra, hurra!!!!!






Grattis!!



Kim Alexandra

swooosch

Shit, idag har jag fan varit aktiv på riktigt, far och fläng hit och dit!

Jag började på stan för att leta efter ett par höststövlar men hittade inga som jag direkt föll för så det får bli ett senare projekt. Däremot bytte jag min färgpatron till min fotoskrivare som jag hade köpt fel så nu jäklar ska det skrivas ut foton! Jag köpte också en massa underbara hårprodukter och en tvålpump.



Bead Head glansspray 249:-, Bead Head Smoothing stuff 219:- och Revlon Colorcream 198:-, allt från Hair&Face.
Helt underbara produkter som gör allt för håret och dessutom luktar galet gott!
Tvålpumpen kommer ifrån Cleas Ohlson´s, 59:-.


Sen bar det av till Chili Store, därifrån fick jag med mig en förvaringspall hem, 399:-. Jag har insett att det där med förvaring är viktigt när man bor som jag bor och sen har jag ingen stol heller, ett problem när man behöver komma upp i höjd lite så den här var precis vad jah behövde, nöjd som fan!




Sen blev det IKEA och lite småshopping och även en hylla som jag tänker använda som TV-bänk då min nuvarande inte alls passar in och är förskräckligt ful.



Ljus 29:- (Jag vet, ful färg men dom luktar jäääkligt gott), durkslag 89:- och potatisskalare 9:-.




"Tv-bänk" 249:-


Nu är bara problemet men tv-bänken, hur hade jag tänkt att mecka ihop en IKEA-pryl utan att ens äga en skruvmejsel?! Jaja, problem är till för att lösas så vi får väl hoppas att jag grejer det där..


Full fart frammåt!


Kim Alexandra

090909


Det här bara måste bli en bra dag, nummer 9 är mitt turnummer och idag är det 090909, vilken dag är min dag om inte idag?!





Skatteverkets insats när de gäller mitt problem kan vi ju sluta disskutera redan här, jag måste prata med min handläggare som jag blivit tilldelad och hon hade gått för dagen redan kl 12, bra där..

Nu blir det i alla fall en sväng ner på stan för att utträtta alla miljarder ärenden och sen blir det IKEA och Chili idag igen, shoppi!!


I´ll be back!


Kim Alexandra

vart tog dom vägen då?!

God"morgon"!
Tanken var att jag skulle gå upp vid 10 eftersom jag har planerat in en massa grejer idag på min lediga dag men, när jag skulle gå upp insåg jag hur förbannat skönt jag sov och eftersom jag inte är helt frisk och egentligen behöver vila så blev det 2 timmars sömn till, det var nog ett bra val!


Den här dagen började ju mindre bra, eller ja, egentligen bra, jag ska inte klaga men jag känner mig rätt dum i huvudet just nu.. Jag har fått tillbaka min efterlängtade skatt som jag väntat på sen midsommar! Däremot hade jag räknat på att jag skulle få rätt många fler tusenlappar än vad jag fick..?
Hur kan jag räkna så fel?


Jag vet att det kanske är fult att prata om pengar men när det gäller skatteåterbäringen och att jag blev så jäkla
förbryllad så anser jag att det är okej..

Enligt mina beräkningar (som både jag och pappa räknat på ett antal 10-tal gånger) blev mitt reseavdrag till jobbet 27 723:-, sen drar man av 8000:- "som man ska stå för själv" och sen räknade jag med att få skatta 30% på denna summa, det blev då 13 806:-, utöver det skulle jag få tillbaka lite drygt 3600:-, hur kommer  det då sig att det saknas typ 10.000:- ?! Någon som kan svara på detta, hur mycket skattar man egentligen på resorna?!





Jag behöver inga fler ? i mitt liv så nu väntar ett förmodligen långt samtal med skatteverket, hur kan jag räknat så fel eller är det mitt gamla jobb som har knasat till sig igen? Jag fick ju en bekräftelse på att det hade gått igenom och att dom hade fått alla papper dom behövde?..


Hörs senare!


Kim Alexandra

dagen

I´m alive!
Full fart, precis som det ska vara!

Dagen började med jobb i vanlig ordning till 19.15 sen blev jag upphämtad på jobbet av Kiira som lånat min bil över dagen. Andra gången under 3 dagar som jag får skjuts/blir hämtad på jobbet, lyxigt värre!

Efter jobbet tyckte Kaisa och Kiira att vi skulle käka på Dragon Palace (Kinamat) och eftersom jag inte har direkt mycket till liv efter jobbet så var valet självklart att följa med, trevligt värre!
Nu är vi hemma här på dragarbrunn och tänkte ta oss ett glas vin eller två, bara mysa helt enkelt :)!


Eftersom det bla var Kiira som stod för bilderna under Jennikas kalajs så har jag inte bjussat på några hittils men nu när jag är på plats kanske det är dags för det..?
Tyvärr blev det inte så många utan vi valde att prioritera partyt framför posandet, bra val för jag hade en grymt rolig kväll!

Haha, jag måste ju bevisa att jag var med, synd att jag inte direkt ser ut som en brud i lyxförpackning men som sagt, urvalet på bilder var inte enormt..




Jennika körde en snabbgenomgång med sina USAbrudar om hur man dansar ute i dimman på Manhattan




Födelsedagsbarnet var som vanligt på topp!




Förbannat kul hade jag/vi helt enkelt!



Kim Alexandra

DBI

Godmorgon!

Natten var bra men snorig, man kan ju verkligen börja undra vart allt kommer ifrån, hur kan så mycket snor tillverkas så fort?! Mmm, fräscht samtalsämne mitt i frullen..

Tänkte göra lite reklam för min underbara vän iina!
Där har ni en riktig talang vill jag lova. Hon har precis börjat sin utbildning på Tillskärarakademin i Stockholm och kan inte göra så mycket annat än att lyckas i framtiden. Till mig har hon sytt 2 underbara klänningar och också till andra, en riktigt talang som sagt!


 


Tänk om man vore så kreativ och också lyckas få tankarna och idéerna till en färdig produkt, att få för sig att göra om eller göra ett plagg och lyckas?


Cred till dig iina!


Kim Alexandra

vad fan händer?!

Sådärja, nu är även denna dag avklarad!
Den här dagen har bjudit på lite fler otrevligheter än vanligt, tråkigt som fan!

För det första så kommer en chokad kund fram och berättar att hon blivit av med sin plånbok i våran butik, två brudar som lyckats öppna blixtlåset på väskan och plockat på sig plånkan. Hon hade tyckt att dom var lite närgångna men att dom till och med skulle lyckas öppna väskan, det trodde hon inte. 
Några timmar senare så blev en vän till mig misshandlad mitt på ljusa dagen av ett gäng brudar (en "säkerhets"vakt stod en bit bort och gjorde inte ett skit) utan dom gav sig inte förens en äldre dam skrek åt dom att sluta. Jag menar vafan?! Vart är världen på väg när till och med tjejer ger sig på varandra sådär och hur i helvete ska man känna sig säker när inte ens vakter gör nått?!

Hoppas att du mår okej!




Halsen är för tillfället okej, men inte så mycket mer än så. Nu får vi bara hoppas på att jag inte får feber för det har jag varken tid, råd eller lust med så den får mer än gärna hålla sig borta. Vi får hoppas att enchinagard, kan jang och c-vitamin hjälper!


Ha en fin kväll!


Kim Alexandra

L.I.P

Shit, idag var det inte kul att vakna vill jag lova!
Jag tror nog att jag börjar bli förkyld på riktigt, halsen är galet svullen och usch vad ont den gör!
Undrar vad chefen säger när jag kommer till jobbet? Vi som måste vara hemma när vi är dåliga, men jag har ju ingen feber? Det ska hursom helst bli intressant hur min hals ska klara en 9-19 dag..





Jag vill inte bli sjuk!


Ha en fin dag!



Kim Alexandra

sleepiii

Dålig update, jo tack! Bättre lär det inte bli idag och i morgon för nu ska jag nämligen klämma i mig några vårrullar och sen blir det godnatt för mig.
Att sova 1 1/2 timme på 37 timmar är inget jag rekommenderar, behöver jag säga att jag är GALET TRÖTT?!

Kan någon mata mig?






Kim Alexandra

p.a.r.t.e.e.e.ey!

Här pumpas musik för fulla muggar och det börjar likna en riktigt bra förfest!
Snart kommer lite mer partypeople och bäst av allt är att min älskade vän/bror Joakim dök upp som en liten suprise, long time no see, kul som fan!



Sikken stekare!


Party like a rockstar!



Kim Alexandra

JNK

Godmorgon!


Idag finns det inte plats för speciellt mycket oplanerade saker för efter jobbet blir det hem till Jennika som ska ha sitt födelsedagskalas idag, great! Skulle tro att det blir utgång här i Uppsala sen, känner jag oss rätt nöjer vi oss inte med KC (Märstas krog), eller blir det kanske Stockholm?! Äsch, vi får se..



Nu ska jag poppa i mig en massa koffein så att jag kommer hela vägen fram och inte somnar, jag är som bekant livsfarlig bakom ratten vid den här tiden på dygnet..


Ha en fin dag så hörs vi förhoppningsvis i kväll!



Kim Alexandra

biatch

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och drömma söta drömmar..
Förmodligen blir det om en sexy bitch eftersom mina partygrannar som vanligt satt låten på repeat i 1 timme hittills, hur lätt är det då att sluta nynna på den?.. Börjar bli riktigt less på den låten nu!




Mysigt..


Godnatt med er!



Kim Alexandra

Makeover

Nu har jag fixat klart här hemma, nöjd som fan!
Gud så mysigt jag ska ha det här i kväll i min ensamhet, jo, det blev tyvärr solo idag..

Det är så himla tråkigt att min mobilkamera är totalt kass på att ta bilder med så fort det mörknar för bilderna blir sjukt orättvisa, så himla mycket finare/mysigare på riktigt!

Hyllan innan




Hyllan efter



Sladden ska självklart meckas bort på nått vis men det blir ett kommande projekt. Nu får vi bara hoppas att jag inte vaknar av att jag får en lampa i huvet! Det gick nämligen inte att skruva fast den i IKEA´s lackhylla eftersom det bara är luft i den och aldrig skulle hålla (?) så vi fick fråga oss fram på COOP efter den absolut starkaste dubbelhäftande tejpen så på det viset är det. Jag vägrade att lämna ifrån mig spotten och inse, problem är helt enkelt till för att lösas!


Dessutom har jag ju donat med mina gardiner.

Innan, glest och jävligt.




Efter (värdelös bild, jag vet..)




Så, det är vad jag har donat med i kväll. Nu blir det lite matlagning och sen blir det mys i sängen med TheSims 3 och min otroligt sköna Sim som playar brallan av varenda snubbe, kul spel!

Shit, när jag läser meningen ovan inser jag, fan antingen börjar jag bli gammal eller så är det för att hösten dragit igång som jag är så "lugn".. Utgång ons,tors,fre och lörd känns som ett förflutet men nästa sommar, då kör vi på i samma takt!




Kim Alexandra

W.S.T.T.Y.D.M?

Nu är jag hemma igen efter lite farande och flängande!

Det första stoppet blev hos Kaisa för att som sagt styra upp mitt katastrofala stopp i handfatet.
Det här pulvret sägs lösa upp varenda litet hårstrå i avloppet så vi får hoppas att det håller vad det lovar för inte fan har jag lust att gräva där!





Sen blev det IKEA och jag fick med mig både Kiira och Kaisa, bra där. Tanken var att jag skulle inhandla en massa saker men det var tydligen Kaisas tur den här gången. Hyllorna jag tänkt att köpa var slut och kommer inte in förens om 3 veckor, en aning drygt eftersom att jag är en sån person som vill att allt ska hända nu,nu, NU när jag får för mig nått!




Jag fick i allafall med mig en spot hem som jag ska sätta under sänghyllan, en gardingrejs och dessutom fick jag käka köttbullar för 16 kr:-. Fan vad jag fyndar!

 


Sen bar det iväg till Chili och jag införskaffade ännu en kudde (den svarta), självklart även denna en stjärna på!





Så, vad ska jag göra en fredagskväll som denna? Eftersom jag inte fått det utlovade samtalet jag väntat på hela dagen så ska jag sitta och leka med mina nya saker och få lite ordning här hemma!


Senare i kväll får ni se hur det blev med spotten och gardinerna, tror det blir nice!


Hörs!



Kim Alexandra

handi

Faan!
Tanken var att jag skulle gå upp 10, SENAST! Jag vaknade för 10 minuter sen, så går det när man inte ställer klockan..
Jag somnade visserligen inte ordentligt förens vid 5-tiden så det var väl kanske lika bra men endå, irriterande när man gjort upp dagen efter tider och det inte alls blir så..

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen cykla ner på stan för att köpa bläckpatroner till min fotoskrivare, dom har 30% på någon affär där, minns inte riktigt namnet..
Sen blir det en sväng till Flugger färg (Kaisas jobb) för att hämta lite avsloppsrensning, tydligen nått mirakelpulver eller nått ska hon lura i mig, så att min handfat kan sluta se ut såhär:






Resten av dagen tar vi sen för nu måste jag dra på ett kol!


Puss o kram!



Kim Alexandra

Sleep sött

Sådär, nu är kvällen avslutad och det är snart dags att snutta kudde!

Jag fick värsta rycket efter att Kaisa möblerat om och donat i sin lägenhet så nu är det nästan helt rent och fint hos mig, jag blev avbruten mitt i mitt esse av Rikard och hans vän som tittade förbi på ett glas vin, eller ja, en flaska eftersom dom tog med sig den..
 Dammsugning och disk är kvar men eftersom morgondagen också är ledig så ska det styras upp så fort ögonen öppnats!

Städa, städa på en fredag, tralalala (ni minns väl pippis visa?)


Såhär såg det ut hos mig precis när jag flyttat in i november förra året förresten, nu har jag svarta fransgardiner, andra prylar på fönsterbläcket och en välfylld hylla över sängen.





Mitt kök/hall




Nya bilder kommer nog i morgon!


Jag har storslagna planer för morgondagen, ingen slapp-och-släng dag här inte, här ska göras om (det lilla som jag kan fixa)!


Godnatt!


Kim Alexandra

ren o fin

Hej och hå!
Dålig fart idag känner jag. För det första sov jag till 1, rätt mycket för länge men hade det inte varit för smsande och ett gäng skrikande dagisbarn utanför hade jag kunnat sova bort hela dagen, tur att det inte blev så kanske..

När jag vaknat till liv begav jag mig mot stan och mötte upp 2 av systrarna för en fika på Waynes.





 

Efter det var mitt mission att hitta ett par höststövlar men det sket sig då dom enda jag hittade var slut i rätt size, attans!

Mission 2 var nya hudvårdsprodukter och efter mycket om och men blev det Apotekets Vichy-serie som följde med mig hem. Jag har hört mycket gott om dessa produkter så nu hoppas vi på att dom funkar även på mig!




Cleansing gel 165:- (fick jag iförsig på köpet)
Night cream 189:-
Day cream 169:-


Eftersom jag är galen i ljus och sånt mys när hösten och vintern närmar sig så kunde jag inte heller låta bli att köpa ljuskopparna ovan, 10:-/st på Åhlens.


Nu sitter jag hos systrarna och Kiira meckar förtillfället ihop en rejäl present som vi också jagat efter på stan idag, för visst är det väl någon som har födelsedagskalas på lördag Jennika?


Puss o kram



Kim Alexandra

The answer is..


Nu mina damer (och herrar?) ska ni få svar på frågorna!





Saga
Hej tjejen.
Tänkte fråga en personlig fråga...
När gick den värsta smärtan över från du vet vem...
Är i samma sits nu och det känns som jag ska dö.
Du verkar vara så himla driftig o göra massa saker, själv är jag apatisk...Har du nåt råd.
Läser din blogg varje dag, love it!
Varma kramar


Svar:
Hej Saga! Tråkigt att du befinner dig i samma sits :(, det önskar jag ingen här i världen! Ska jag vara helt ärlig så har smärtan inte gått över än men jag ser en morgondag åtminstonde.. Tyvärr tror jag att det tar sin tid. Den första tiden var rent ut sagt ett helvete och även fast jag gjorde saker så fanns tankarna där hela tiden, hur mycket jag än ville bli av med dom så gick det inte men jag tror ändå att det hade varit ännu värre (hur det nu skulle kunnat bli det?) om jag hade gjort som jag ville, legat hemma och gråtigt floder över att livets mening var borta. Det är omöjligt att säga när det kommer att gå över och bli bättre men jag lovar dig, det blir bättre!! Det är sjukt svårt att tro på när alla säger det men jag är övertygad om att både du och jag ska bli hela någon dag, förhoppningsvis snart!  Försök att göra saker även om det känns meningslöst, allt annat än att vara ensam är bra! Du fixar det, det finns en mening med att det som hände hände!



Anonym x2
vad hände mellan dig och rickard? nu vill vi höra allt inte bara typ att ni inte var gjorda för varanadra eller att nån gjorde ett misstag..


Svar:
Jag hade på känn att det här skulle komma upp.. Vad ska jag säga? Jag vart grymt förvånad själv och har än idag inget vettigt svar på vad som hände. Det jag har fått förklarat för mig är att känslor finns men det är ”något som saknas”. Ingen av oss gjorde något snedsteg eller liknande, allt var bra enligt mig i allafall. Jag trodde att jag visste vad som var bra och inte bra i ett förhållande efter 4 ½ år med en annan kille men tydligen inte.. Vi var i Marbella i 1 vecka tillsammans med mina tjejkompisar och 2 dagar efter att vi kom hem så hade vi nått litet smågräl och jag slängde ur mig lite hastigt ” Kan du ärligt säga att du vill vara tillsammans med mig”, mest för att bara få bekräftelse som vi brudar ska ha jämt. Jäkligt oväntat fick jag svaret ”Nej” och sen sket sig vardagen totalt.. Jag har än idag inget svar som jag tror 100% på så ett helt ärligt svar får ni ifrån honom och inte mig.



Sossi
Vad jobbar du med?
Hur ofta tränar du? Du har jätte fin kropp :)


Svar:
Jag jobbar lite mer än deltid på KappAhl och är fast anställd sen ca ett år tillbaka!Det där med träningen varierar faktiskt men jag försöker att åtminstonde gymma det 2 gånger i veckan. Angående min kropp så skulle jag absolut vilja påstå att träningen gör sitt men jag har alltid varit rätt smal och har alltid rört på mig genom dans osv. Hela min familj är inte speciellt storväxta heller så det är nog mycket genetiskt också. Värt att tillägga är att jag hela tiden springer omkring på jobbet också och inte sitter i en kontorsstol hela dagarna. Tack för den fina komplimangen :)!



Anonym
Jag har länge undrat vart du jobbar, jag har följt din blogg nu några månader men ingenstans framkommer det var någonstans du jobbar, har förstått att det är någon typ av butik men vilken? :)
/ nyfiken läsare!


Svar: 
Se ovan :)!



Sandra
Hur lång är du?


Svar: Oj, hmm, bra fråga! Jag skulle tro att sista lagret med hud/hår på huvudet befinner sig omkring en höjd på ca 168 cm över marken.

 

 
Hoppas att svaren duger och tack för frågorna!



Kim Alexandra

Glassigt!

Shit, timmarna går fort!
De senaste 3 timmarna har jag suttit och donat med lite bilder, jag är nämligen inte nöjd med min header och skulle gärna vilja fixa till den en aning.. Det tråkiga är bara att jag inte har något bra redigeringsprogram, ge mig photoshop nu! Jag har inte fått fram ett enda vettigt av att sitta här i alla dessa timmar, så trött jag blir på mig själv ibland! Ingen som har lust att fixa en schysst header till mig? Haha, om det ändå vore så väl!


Annars känner jag mig fortfarande lite halvkrasslig, inte bra!
Det är nog bäst att jag äter lite glass!







Det råder kaos i min hjärna för tillfället så svar på frågor kommer i morrn, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur?!


When everything is made to be broken..



Kim Alexandra

I.L.Y.T.M!

Nu är jag hemma och har redan hunnit med att vara duktig att diska, jag hade iförsig inte så mycket val. Att lämna fisk i diskvatten i 2 dagar är inget jag rekommenderar!

Tyvärr känner jag mig lite sjuk, ajaj! Jag vägrar dock att tro på det och då blir jag nog bättre snart, det brukar funka. Om inte så köpte jag på mig en herrans massa Enchinagard och c-vitamin på Willys så nu ska jag vitaminbombas framöver, handspriten ska också missbrukas rejält (fast Sara säger att man får fula händer)!





Hoppas, hoppas, hoppas att jag känner mig bättre i morgon! Jag är ledig i 2 dagar nu och tänkte att jag hade den perfekta träningsveckan framför mig men det kan jag nog bara glömma. Däremot vill jag gärna dra en sväng på stan i dagarna!



Jag måste tillägga att jag blev jätte glad för att jag åtminstonde fått lite frågor att svara på.
Svar på frågorna kommer senare, fråga vidare tills dess!



Kim Alexandra

?


Känner ni er precis lika frågvisa ibland som jag ser puckad ut på bilden?
I så fall kanske jag kan svara på några frågor gällande mig?

Kom igen nu, fråga allt ni vill och vågar!








Kim Alexandra

svin!

Shit, jag tror jag läser tidningen och ser på nyheterna för sällan (fast jag kanske borde låtit bli den här gången?)..


"Mannen, som kom från Tierp, en plats utanför Uppsala, fick förra söndagen typiska influensasymptom.
Enligt Ulf Hansson började sjukdomen som en vanlig influensa, med halsont.
Efter några dagar fick mannen ont i kroppen och feber. I fredags satt han och tittade på tv. Men under kvällen blev han snabbt mycket sjuk. Familjen kallade på ambulans men hans liv gick inte att räddas."

Akademiska sjukhuset (max 1 km från mitt hem) har nu fastställt att han dog av svininfluensan.


"Stockholm.
Ännu en patient, en kvinna under 30 år, vårdas med konstgjord lunga (Ecmo) på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Kvinnan är smittad av svininfluensan, enligt det provsvar som kom strax före lunch. Hon är hemmahörande i Uppsala län. Kvinnan är gravid och hennes tillstånd är livshotande."

Det känns inte alls bra att man har lättast att drabbas om man är ung och frisk, för första gången vill jag vara 75+!

Jag vet inte om jag är så nöjd med att bo i Uppsala just nu...





Hur känner ni? Överdriver media allt? Det är klart att rubriker ger pengar för dom men jag menar, det som har hänt har ju ändå hänt?


Kim Alexandra

scared


Fick ett sms av min tokiga vän Jennika precis innan jag gick hem från jobbet, "Jag har sett lite avslöjande bilder på dig på nätet... Googla ditt namn och kolla, du bör kanske anmäla det"!
Hade det inte varit från just Jennika hade jag blivit lite skraj men jag insåg rätt fort att det bara var bullshit. Trots det fanns en gnutta oro kvar inom mig och jag var tvungen att göra som hon sa, den första bilden som kom upp var den här.. Inte jag och inte allt för utmanande, haha, skönt att kunna pusta ut!





Är vi lika, vi kanske är släkt?



Kim Alexandra

Du me!


För det mesta pumpas house/electromusik av olika slag ur mina högtalare men ibland kan skenet bedra och min musiksmak förvåna mig.

Hur skön är inte den här låten?





Only love can leave such a mark!



Kim Alexandra

rövare

Godmorgon!
Som tur var så slutade den som tvättade i de andra maskinerna vid 12 så jag kunde ta över dom, var klar "redan" halv 2 så jag fick lite sömn inatt..

Nu ska jag gå och träna, börjar jobba kl 15.00 så det gäller att passa på att göra saker man inte annars hinner.

Jag har kommit fram till att jag inte bara fick hjärtat berövat för ett tag sen utan även också min rumpa, hurdå? Jo, i samband med allt tappade jag ett par kilo och rumpan försvann, hur kul är det att inte ha en röv när man är brud?! Skulle jag få bestämma skulle jag ge alla kvinnor lite mer former, mer tuttar och rumpor åt folket! Tuttarna kan däremot bli lite svårt att träna till sig men visst kan man väl träna upp en rumpa i allafall?





Jag tänker i alla fall börja jakten på min försvunna rumpa idag!


Hörs snart!




Kim Alexandra