WHALEBÖRJ


Åh, valborg är äntligen här! Vaknade för nån timme sen av att det är fullt ös i huset.
Ska tjäna lite pengar först men faaan, sen blir det svarta backen utför! Sjukt taggad på grillkväll med mina underbara dunderbara vänner, sjukt taggad för vad kvällen har att ge, sjukt taggad på att ta kvällen precis som den kommer och göra exakt det som faller oss in!

Watch out!






Kim Alexandra

Ordpooop


Just ikväll känns det ovanligt ensamt att gå och lägga sig. Att läsa igenom en massa inlägg från början på sommaren 2009 var kanske inte det smartaste draget, men, jag får väl se det från den ljusare sidan. Jag mår ju faktiskt bättre nu. Även om hjärtat är långt ifrån helt och jag nästan skrämmer mig själv ibland så har ju livet åtminstonde en mening idag! Medvetna och framförallt omedvetna hjärnspöken ska väck, sen så!





Nu har magvärken kommit också, vilket gör mig lite skraj. Min chef påstår att jag får mer och mer symptom för magkatarr, jag vet egentligen inte vad det innebär men det låter ju läskigt? Det blir iaf raka vägen mot apoteket för att inhandla lite tabletter som rekommenderas i morrn för såhär kan jag inte ha det!


Fan va depp det här blev då?!
 Men, bara ett litet lågtryck, förträngt i morrn, för i morrn då jääävlarns är det VALBORG :)!

Sov sött!


Kim Alexandra

Hey hey!


Stressig afton har det varit, afton alltså.. Vilket seriöst ordval, haha.
Hämtade upp iina från ett försenat tåg i Märsta efter jobbet och sen dess har det gått i ett, nu har jag precis slängt i mig lite middag och har börjat planera inför morgondagen.

Det verkar som 90% av Uppsalas partyelit satsar full ut på kvalborg. Det där med kvalborg är nog inte riktigt min grej. Speciellt inte i år, jag jobbar ju faktiskt i morrn.
Men, vad är grejen med att vara bakfull på årets partydag?!
Själv planerar jag en hellugn kväll framför TV:n och kör all in i morrn istället, efter jobbet alltså..
Ja, det suger en aning att missa hela dagen men men, får väl se det som att jag förhoppningsvis pallar kvällen bättre och dessutom får maten serverad, mina underbara vänner väntar nämligen med middagen tills jag kommer!





Back to lyxfällan..



Kim Alexandra

Den dagen


Sitter och klämmer i mig en efterlängtad frukost efter 40 min powerwalk såhär på morgonkvisten!

Just nu fokuserar jag på att väcka liv  ett bakfullt födelsedagsbarn genom att pumpa musik och höja basen till max, hon bor nämligen vägg i vägg och jag hörde alldeles nyss att hon låg och kved i sängen av illamåendeattacker. Helt fel, bruden som faktiskt fyller 20 år borde befinna sig utanför glasbanken NU!
Men grattis på dig iaf!
'




Hej hej, här ska våldgästas!


Kim Alexandra

Soon!


Sådär, då har man avverkat ett par timmar på jobbet!
Ikväll väntar spagetti & köttfärsås, sovsällskap av Kaisa samt bänkning framför TV:n.
Lugnt och harmoniskt med andra ord, kan behövas ladda inför Valborg!




På fredag, på fredag, på fredag!


Kim Alexandra

The baseballs


Haha, som ni ser på inlägget från inatt, vi var lite övertaggade igår!
Men, jag berättar historien iallafall!

Jag och Jennika hamnade på Bullit, satte oss sedvanligt vid ett bord och ordbajsade.
En kille kommer fram (pratar engelska) och frågar om han får slå sig ner, han var väldigt noggrann med att poängtera att han inte ville vara ivägen. Vi sa okej, mest för att vara snälla, inte för att vi ville.. Ja, ni vet ju hur det där kan gå till när man inte direkt är på jakt.
Vi pratar lite, gäspar lite, säger att vi ska hem och sova snart. Jag känner mig lite elak så jag frågar lite om vad han gör i Sverige (han var tysk), han påstår sig vara på turne med sitt band. Han bjuder in oss till Stockholm i morgon där dom ska ha en spelning, vi tittar på varandra och hittar på ursäkt efter ursäkt för att vi inte kan komma.

Tiden går, vi pratar lite till. Jag känner att jag måste bara fråga vad det är för band efter att jag känner igen hans kompis som glider in och säger " This is a great guy". Vad får jag för svar?!
The baseballs!
Tror ni jag och Jennika led av lite ångest för att vi varit rätt otrevliga och tackat nej till deras uppträdande som jag såg på livenations hemsida ska vara ikväll på circus.
Lite skumt att jag faktiskt såg dom på nyhetsmorgon dagen innan..





Just han som la in en stött ser ni i sekund 15-17, the pianoplayer.
Hahaha, märker ni att jag känner mig lite ballare än vanligt?! Haha, loooser..
Men lite kul är det allt, erkänn?


Kim Alexandra

YEAH!



Nu blir det promenad, mer om gårkvällen senare!




Kim Alexandra

TABBE!


Hahaha, jag och Jennika är precis hemkomna och förstår ungefär 0?!
Låt oss säga att vi blev "uppraggade" av ett par kändisar som turnerar i Sverige just nu. Synd bara att vi insåg det när vi redan sagt att vi skulle hem och sova. TABBE!

Synd att hjärnan talar ibland, annars hade vi tackat ja till biljetterna och befunnit oss i Stockholm på Konsert i morrn. TABBE!

Ångesten kan bara sovas bort! TABBE!





Kim Alexandra

"Hångla, strippa, duscha"


Jennika anlände till min enkla boning för ett tag sen, det första hon säger är
-"Fan, har du solat?!". det andra hon säger är:
-"Jag köpte en tidning, det var för att man fick med ett spel. På första steget står det hångla, strippa, duscha!"
Jag vet inte jag, är det nu jag ska börja fundera över Jennikas läggning?!
Kanske borde jag aldrig gjort detta?!




Äsch vafan, Kärlek till min underbara vän!


Kim Alexandra

Rudolf?


Som jag tidigare nämnde blev det en tur till solarieöarna idag och ja, det syns ju, minst sagt!

Tänkte ni skulle få lite bildbevis, min blogg handlar ju faktiskt om mig och min lycka och även ibland mina svedor, just i dag sveda i utvärdes form. Bilden ljuger jag lovar, jag är 1000 ggr rödare..





Ska ner och möta Jennika om en sväng, osminkad och med en turistnäsa Uppsalas invånare aldrig förr skådat. Att man aldrig lär sig, jag som dessutom inte är speciellt förtjust i min näsa ska nu glänsa omkring lite extra i ett par dagar.. Just great!


Kim Alexandra

VÅR!

Vilken dag!
Började med en promenad i Nybytrakten, en riktigt vårmysig långpromenad med två av mina älskade!

Dessa kullar är tydligen viking och kungagravar..




Och ja, vi var lite busiga men kunde inte låta bli att springa upp på en kolla checka utsikten..




Sen blev det solarium, hem, laga mat och sen full fart vidare mot gymmet!
Gjorde också ett besök på IKEA där det inhandlades en efterlängtad tvättkorg och lite växter.




Jag blir alltid så städsugen när jag köpt nya grejer så, nu jäklar ska jag ge mig på en ordentlig storstädning!



Kim Alexandra

27 april

Godmorrn!
I vanliga fall sitter jag här i underkläder och strumpor, hatar att gå runt i kläder på morgonen! Men, idag känns det inte riktigt riktigt. Jag har nämligen denna ställning utanför fönstret märkte jag igår när jag kom hem. Hade dom byggt färdig den igår morse hade grabbarna säkert fått sig en titt. Jag är inte den som är den och är inte speciellt intresserad av att dra för persiennerna. Men sorry boys, to late!




Nu blir det iaf hurtpromenad i det fina vädret tillsammans med Kiira och Kaisa!
Tills vidare, ha en fin dag!

Kim Alexandra

Fick jag?


Fullt ös idag!
Jobbade ett par timmar och hämtade upp min käre vän Nenne på vägen hem.
 Det blev en efterlängtad premiäröl på förra årets mest besökta uteservering, salt, numer Riverside. Älska kombinationen av god vän, uteservering och öl!

Bildbevis!




Damen skulle sedan hem och återgå till livet, dvs storhandla med sambon. Jag själv har ju som ni vet ingen sambo att storhandla med så gick vidare på stan, shoppade lite jeansjacka, NICE! Den får ni se senare...
Mötte upp Kaisa (som man egentligen skulle kunna kalla sambo med tanke på att vi tidvis sitter ihop..) och handlade lite god middag som vi sen koka ihop. Det blev en riktigt bra rulle på det med, humor på hög nivå, baksmällan.
Vi lyckades ta rökpaus vid ett perfekt tillfälle, haha..





Riktigt bra film för dom som vill unna sig ett extra skratt eller två!!

Ska nog släpa mig hem härifrån snart, det ryktas om förmiddagspromenad i solskenet i morrn! Ledig är man så, det blir till att återgå till vardag och träning..

Hej o hå!


Kim Alexandra

SOL


Godmorgon!
Sitter här, lite skraj för att det helt plötsligt ska stå nån och titta in genom fönstret. Det byggs ställningar utanför fönstret, antar att det är dags för dom att bytas? Fint att man får så mycket information om vad som händer..

Hursom, solen skiner och idag ska det tydligen bjudas på 14-15 grader, ÅH!
Snart är sommaren här!!!



Nu blir det jobb ett par timmar!



Kim Alexandra

Gulett?


Varför heter det "blond"? Varför inte typ gulett och brunett? Lixom, varför just blond?

Jag bara undrar...





Kim Alexandra

SÅJA!


Goddag!
Idag har varit en bra dag so far. Jag har mått oförskämt bra med tanke på gårdagens långa dygn, alkholintaget pågick under halva mina vakna 20 timmar så jag måste verkligen säga att jag mår bra mycket bättre än vad jag förtjänar. Bra det med tanke på att jag faktiskt jobbat idag!

Lite mer om gårdagen. Vi spenderade ett par timmar på Friday´s med en massa drinkar och sånt gött, det blev även en massa mat där. Vi begav oss sen till globen för att hinka lite till innan det var dags för självaste höjdpunkten, The Last Bounce. Som sagt, vilka sjukt begåvade människor!!

En av grabbarna som var med igår, sjuk..



Efteråt hade vi turen att få skjuts från dörr till dörr och sen var det bara byta om och ge sig ut på nya äventyr i Uppsala. Som vanligt blev det Saluhallen och det bjöd även det på en massa trevligheter! Dagen slutade kring 4-tiden i morse för min del och ja, vilken dag! Tack mina underbara vänner för att ni är just det, mina vänner!!


Kim Alexandra

B-boy


Bounce igår och fyfan så bra det var! Man känner sig ju en aning lyckligt lottad som har haft möjligheten att se dom åtminstonde 2 ggr live, vilka människor! Men nu är det över och ikväll är det deras sista show någonsin..





Får skriva mer om gårdagen senare för nu måste jag knalla ner till tåget, jobb kallar!


Kim Alexandra

Let´s Bounce girls!


Dagen jag har längtat efter i månader är här!!
Efter 3 timmars arbete bär det av mot huvudstaden där 4 underbara tjejer väntar för lite shopping och sen middag och mys på Friday´s! Sen väntar höjdpunkten, det bär av till globen där Bounce kör sin tredje sista föreställning någonsin! Efter det har vi en underbar människa som kör oss globen - Uppsala och väl hemma blir det utgång som en perfekt avslutning på dagen!





Sjukligt taggad!

Nu bär det av ner mot det kommunala färdmedlet tåg, så mycket tåg som jag lär åka idag, det lär ju räcka och bli över för i år.. Men värt ggr 1000 för denna underbara dag!

Hej svejs!


Kim Alexandra

Bingö


Sitter och samlar vuxenpoäng, minst sagt!
Betalar räkningar, tar mig ett glas rött och spelar bingo på nätet.
FYFAN, vilken fredag!!! Hahaha





I morrn, i morrn och i morrn.
Sjuk längtan!!


Kim Alexandra

Swoosh


Hit, dit, fram och tillbaka!
Blev som sagt ett par timmars arbete idag, sen var det raka vägen hem, slänga på sig träningskläder och ge sig på intensivpass, helt klart det jobbigaste intensivpasset i min historia som gympakärring! Tycker nog att jag förtjänar en applåd, har tränat 4 av 5 dagar denna vecka, ordentligt!
Hem, hämta bankomatkort och raka vägen till Willys för att storhandla. Hem igen, laga mat och ÄNTLIGEN äta middag! Så, that´s my dag.
I kväll det packning och klädprovning för i morrn, då blir det en riktigt, riktigt bra dag med full rulle enda in på småtimmarna. Längtar!!





Call on miiii!


Kim Alexandra

Japp!


Underbara, underbara fredag!!
Börjar med att Kaisa går upp till jobbet 06.00 (hon sov här) och jag får ligga kvar och bara njuta av ett par timmars till sömn, sjukt skön känsla.
Vaknar upp pigg och utvilad OCH solen skiner! Plötsligt påminns jag om att det faktiskt är löning, YES!




Har sjukt sköna timmar på jobbet idag, 12-16. Dessutom har vi KappAhl´s dagar, vilket innebär 25% på hela köpet, förhoppningsvis massa kunder alltså. Kul!!


Ha en fin fredag!


Kim Alexandra

Mycket vill ha mer!

Några bekännelser från mitt hjärta.
Just nu vill jag..

- Först och främst vinna en rejäl summa pengar för att kunna fullfölja dessa viljor.
- Att alla mina vänner ska må lika toppen som dom förtjänar!
- Tatuera mig.
- Köra IPL på hela kroppen (hårborttagning med laser)
- Förstora tuttarna.
- Kunna gå problemfritt i mina nya höga skor (alla alla de andra 10 high heels'en som bara står och dammar igen).
- Fixa naglarna.
- Pussas och kramas.
- Åka utomlands tills det blir högsommar.
- Ha en riktigt bra kamera och photoshop.
- Dela (eller ja, okej, en varsin då kanske) en kall öl med precis alla mina kära och bara njuta av stunden.
- Färga håret.
- Ha en ny svart skinnsoffa.
- Återuppleva midsommar i Marbella igen.
- Få massage.
- Vara kär och galen.
- Ha en Audi R8.
- Gå en snabbkurs i att bli DJ och sen vara överste ybergrym och rocka alla dansgolv.
- Ha en privatchaufför (som kör min R8 när jag själv inte "orkar").
- Slänga 99% av min garderob och köpa nytt.



Många viljor och herregud vad jag är utseendefixarad?!?!
Jag kanske ska följa mammas råd, hitta en rik, lagom snygg man runt 30-års åldern?
Fast jag tror nog jag går på pappas motto som han alltid säger när han frågar om grabbarna i mitt liv och får samma tråkiga svar, "haha, näru"!. Han påstår att det är som att vinna på triss, "plötsligt händer det"! Känns skönare än att jaga nån stereotyp faktiskt..

Så, jag fortsätter nog med att spela på hästar en gång i veckan..


Kim Alexandra

Facedetox


OJ och FAAAAN!!
Mer än så säger jag inte om den saken..

Blev lite nödvändig shopping idag innan det var dags att dra på namnbrickan.





Så, i kväll blir det ansiktsrengöring deluxe inför helgen :)!


Kim Alexandra

Lite nytt

Sådär, dagen har fortsatt i samma goda anda. Lönespec kom och var inte lika katastofal som tidigare 2 månader, jag kanske överlever denna månad?!

Hämtade ut ett paket från H&M med trevligt innehåll, lite kläder men också ett nytt duschdraperi och innerkuddarna till kuddarna jag beställde sist.








Åker lite tidigare till jobbet idag, har en del prylar att fixa med innan!
Hej svejs!


Kim Alexandra

LL


Godmorgon! Verkligen god sådan!
Mötet igår och samtalet jag väntat är nu avklarat, YES!
Det är såhär att hyresrätten jag bor i ska bli bostadsrätt och jag har fått lånelöfte! Verkligen ett steg i rätt riktning och ett förmånligare erbjudande än detta är nog svårt att hitta.
Sen är det ju så att det är ett par steg kvar tills det faktiskt blir bostadsrätter men nu är det bara att hoppas att resten av huset hänkar på. Men som sagt, jag vet åtminstonde att jag kan få lån! Jag kommer nog inte att bo kvar i denna etta i många år till men då finns åtminstonde ett startkapital och med 99% säkerhet kommer jag att få ut mer än vad jag betalat. Så, förhoppningsvis är man inte bara ägare av en fastighet utan också en lägenhet snart, hoppas, hoppas att det blir som jag vill!





Bra start på dagen!
Nu blir det full fart mot solarieöarna!


Kim Alexandra

Aprilväder?


Är det detta som kallas aprilväder?!
Kommer ut från friskis efter ett mycket svettigt styrkepass och vad möts jag av? Snö, snö och ännu mer blaskig snö! Jag vet inte jag, brukar det vara såhär i slutet på april? Det enda jag minns och som förmodligen satt sig på hjärnan är sista april förra året då det var 17+ och sol, så ska det vara!!

9 dagar kvar, det får allt skynda sig lite om det ska bli lika grönt och fint som förra året!!





Kim Alexandra

SÅJA!


ÄNTLIGEN lite skamliga förslag ;p!!





HAHAHA!!


Kim Alexandra

Poppa porre!


Ja, då har klockan passerat deadline och jag får vänta tills i morgon helt enkelt..!

Jag blir snart upphämtad av Jill och tacomys väntar. Hetsiga kvinnan insisterar på att vi sedan ska ge oss på ett styrkepass på friskis 20.30, och ja, tydligen behöver jag det! Jag säger absolut inte att jag är tjock men det som vågen visade idag på IKEA, och ja, provade flera olika, det är för mig allt annat än okej. Visst, muskler väger men inte så jävla mycket mer. Nu blir det väl hetsigt här kan jag tänka mig men alla vet å andra sidan att är man van att se ut på ett visst sett och inte längre gör det, då svider det. Fast å andra sidan har jag ingen aning om vart hälften av dom kilona sitter..





Lyssnar på radio och "Poppa pocorn i en skål" i nån slags technoversion spelas, hur längesen var inte det?!
Haha, tycker om när jag kommer på mig själv skratta i min ensamhet!



Kim Alexandra

MEH


Väntan kan man ju bli tokig på, ring då, ring då, RING DÅ!







Kim Alexandra

FårFårFår?


Ledig idag, känns riktigt bra!
Dagen är planerad i stort sett till läggdags. Mamma kommer och hämtar mig snart för ett par timmar på IKEA och sen en rejäl lunch på det. Möte på stan klockan 14.00, träning efter det och sen blir det middags/kvällsdejt med Jill. Det sägs att det ska tränas ytterligare en gång i kväll men, vi får väl se hur det blir med den saken..
Bra rullning helt enkelt!

På tal om IKEA, elller inte alls egentligen eftersom sängen inte ens är köpt där. Men, hursom, fick lite hjälp av diverse grannar igår att fixa mitt sängben som varit av sen en månad tillbaka (förklarar åter igen, vild förfest). Skönt det där, en står med skiftnyckeln i dörren när man knackar på och ska låna, en annan insisterar på att lägga sig på golvet och börja skruva. Så ja, tackar och bockar för hjälpen. Men, det ser ut som att det hela är lite mer komplicerat än så, det har lixom inte bara lossnat utan även en del av sängen under är trasig så, what to do? Har haft den i 1 1/2 år och betalade vad jag skulle kalla en förmögenhet..
Ett senare problem.





Panikstädning måste påbörjas, morsan kommer om en kvart!


Kim Alexandra

Twött


Hemma och mötet gick ju bra men blev inte riktigt så fulländat som jag trott, ny chans i morrn 14.00!

Så, resten av kvällen spenderas framför TV:n, med eller utan granne. Hon skulle tvätta och ha sig så, man kanske kan sno en maskin, behövs VERKLIGEN!!






Såhär från ingenstanns, är det bara jag som stör mig som faaan på när det hånglas i dating in the dark?!



Kim Alexandra

En tumme tack!


Nu hoppas jag att ni håller tummarna för mig gott folk för nu bär det av på möte.





HOPPAS!



Kim Alexandra

TP


Nu har jag fått nog av att vara en soffpotatis för denna morgon, nu jäknar ska jag bli en







Kim Alexandra

Inte?


Sitter och roar mig åt Roast på Berns, humor ja!

Något annat rätt kul stötte jag på i centrumet där jag jobbar för nån vecka sen.




Nehe?

Haha, skönt med lite skratt såhär innan läggdags!
 Sov gott mina vänner!


Kim Alexandra

V


Hemma igen, älskar känslan av att komma hem efter träning, känns bra!
Nu är det bara långduschen och bäddningen till nya lakan kvar, haha, då var vi där vid lakanen igen. Men å andra sidan, vad har jag att räkna med? Jag kommer ju sova gott i alla fall. Det behövs för i morrn står ett viktigt möte på schemat, spännande men tills vidare delas ingen information. Samla vuxenpoäng, det är jag ju bra på iaf..






Swooosh!



Kim Alexandra

LL


Hade nog allt räknat med ett skamligt förslag eller två där men jag får helt enkelt sluta bädda då så kanske jag får ligga.. Haha, jag hoppas att ni förstår att detta skrivs med glimten i ögat!

Anyway, internet är nu tillbaka och spotifylistan går het som aldrig förr. Sjukt vad isolerad man känner sig utan internet. Att dessutom sitta och vänta på trådlöst i hörnet på sängen som dyker upp när det behagar, det är inget jag rekommenderar.

Nu har jag raderat texten som skulle skrivits nedan i en halvtimme ungefär. Men tyvärr kan man ju inte skriva precis hur man tycker och tänker utan att det blir en massa liv.. Kort sagt, känner mig jääkligt "nobody" just nu och har gjort de senaste dagarna. Sämst känsla!
Men, snart kommer Jill över på ett snack och sen blir det pulspass på det! Kanon!
 
Ge mig sommar, sol, kärlek och lite livslåga tack!!





Kim Alexandra

Ligga?


Måndag morgon och det är back to reality som gäller!
Jag ska ju inte klaga eftersom jag har ett jobb som jag trivs med och väldigt lyxiga arbetstider som få andra har men visst, hade detta varit möjligt hade jag absolut inte bangat!



Ensamheten svider till ibland vill jag lova..
"Som man bäddar får man ligga", kan någon förklara det uttrycket för mig? Bäddar man bra får man ligga bra? Bäddar man ofta får man ligga ofta? Jag har alltid nybäddat men får aldrig ligga med någon annan än mig själv iaf? Jag har för liten säng att bädda för att ligga? Haha, inte vet jag.. Just nu har jag nog förvrängt ordet "ligga" till något helt annat än vad ordspråket står för..
Hur som helst, räknar med ett finurligt svar när jag kommer hem från jobbet!



Kim Alexandra

HB


Det enda rätta en söndagskväll.
 En rejäl hamburgertallrik och en återställare. Den återställare jag sov bort igår..





Ligger just nu och sträcker ut mig på Kaisas soffa, nästan hela tallriken ligger nu i min mage och funderar på att ta samma väg ut som den tog in. Men, jag ska nog lyckas få den att stanna!
Snart blir det bio!


Kim Alexandra

då gör vi såhär istället!


Söndag och det regnar..
Men, nog med tråkigheter för idag mina vänner! Humöret är på väg uppåt igen, tack vare sällskap av världsklass.

Det blev en söndagsdejt med Kaisa för min del och kvällen ser ut på följande sätt.




och sen





Perfektion!


Kim Alexandra

MR Å


Nu har jag äntligen lyckats hitta ett trådlöst, i hörnet av sängen..
Sjukt va isolerad man blir utan internet! Fjärde dagen nu, jag undrar när det kommer tillbaka, vet att hela huset har problem..

Helgen, vad ska jag säga?
 Fredag sjukt kul tills alla shottar slog till, aldrig mer shots!
Lördagen väljer jag att inte kommentera men jag kan ju säga så mycket som att jag inte pratat med en människa (annat än på telefon) sen i fredags natt och dessutom varit utan internet så. Känner mig en aning nere nu..!
Förhoppningsvis styr det upp sig i kväll, bio med Kaisa står på schemat!




Tur att man har vänner att tycka om, för fyfan vad jag mår DÅLIGT!! De behövs för att kunna se ett litet ljus..





Kim Alexandra

Bah


Jag lever gott folk!
Internet är totalt kaos hemma hos mig, har inte fungerat sen i går..

Nu är det förfekke som gäller, full fart frammåt!!!



Kim Alexandra

Can you tro att man can do såhär?!


Internet funkar inte hemma men befinner mig hos Jennika såhär emellan personalmöte och arbetspass. Så uppe med ottan i morse alltså, 06.30 ringde klockan..

Till något helt annat.
Haha, jag kan inte riktigt sluta skratta åt vilket jävla pucko som faktiskt snodde (och sen raderade) min blogg för ett par månader sen. Gick precis in på min profil här på bloggen och såg vad "jag" skrivit om mig själv, personen i fråga har ändrat lite i mina ordval, svengelska it is! Han hade dessutom skrivit i personinformationen att jag är en man från Sudan..

"Jag was själv vilja beskriva me as a härlig 20-year tjej vid namn Kim. Living in Uppsala late November 1, 2008 och live life as it comes, was unique in days är nya och chanser upplevelser. Live the life Medan you can!"

Värst av allt, det här var min profilbild här på bloggen! Han hade ju också kommit åt min facebook så han har till och med lagt energi på att hitta en riktigt ful bild på mig där! För er som inte vet "kapade" han alla andra sidor jag är medlem på också, mail, klädsidor, ALLT! Efter mycket om och men gick det att återställa..
Värt att tillägga är att jag skonat Emelie, har klippt bort mycket av underdelen på bilden.





HAHAHAHAHA, tack du idiot för att du förgyllt min dag med ett par goa skratt, vilket jävla pucko!!



Kim Alexandra

!!.#!"#¤!!


Ursäkta mig men nu tänker jag vara riktigt negativ, humöret är på botten!

-För min del börjar dagen med att jag vaknar 3 minuter EFTER att bilen ska ha startat, kom iallafall i tid pga mina 4 snabba minuter innan jag lämnade hemmet. Men endå, jag HATAR att försova mig och hela dagen har varit nån slags dvala mellan sömn och verklighet, ont i huvudet som fan! Fortfarande less, arg, irriterad och trött alltså..

- För en nära väns del. Du förtjänar 1000000000000 ggr bättre och det gör mig så sjukt illa till mods hur en människa ens tänker tanken på att behandla dig på det här sättet. Jag som börjat få upp tron för att det faktiskt finns killar med både hjärta och hjärna men, fyfan säger jag bara. Hur kan man?! Återigen och förlåt för att jag säger det här men ni som inte känner igen er tar ju inte heller åt er, majoriteten av det manliga könet kan dra åt helvete!

- För iinas del. Bruttan som längtat efter London i månader kom aldrig iväg. Pga, vulkanutbrottet på Island som ni säkert hört om, all flygtrafik från Sverige stängt.





Vilken dag..



Kim Alexandra

KJ


Tack Jill
för de fina orden!
"Puss på dig för att du ALLTID gör en glad ♥ du är bäst!"
Satt riktigt fint såhär innan läggdags en dag som denna!






Kim Alexandra

MENFÖRIHELVETEDÅ!


Här sitter man och det enda som känns positivt just nu är ledig helg och vad får man reda på då?! Jo, att det ska regna/snöa, fantastiskt!! Jag har fått nog av snö och slask, det vill jag inte heller ha!!


Art by Kim, New York 2010




Ää fy fan, nog av denna dag, godnatt!


Kim Alexandra

Conf


Pust och stön, helt slut idag!
Kom precis hem från jobbet, hungrig som en varg men jag orkar verkligen inte ens laga mat, får bli ett par mackor idag.. Irriterad och förvirrad är dagens status.

Den här veckan har jag varit så sjukt vilsen, varje morgon har startat med " Shit, har jag försovit mig, vad är klockan, vad är det för dag?" Igår trodde jag att det var onsdag säkert 10 ggr. Sover dåligt gör jag med, vaknar omkring 5 varje morgon, somnar om och håller på så ca varje halvtimme tills det är dags att gå upp, sjukt drygt..





Hmm



Kim Alexandra

YESTERDAY


Börjar dagen med lite bilder ifrån gårdagen, en mycket bra sådan!
Tog en tripp ner på stan för att möta Kaisa, Kiira och tillhörande mor.
Sedan var det hungriga magar som marcherade mot Kiira för att fixa lite ugnspannkaka (som jag btw säkert inte ätit sen skoltiden).



Mumma med glass och jordgubbar!




Sen blev det kvällshäng med söta Kaisa!




Nu är det gasen i botten till jobbet som gäller.
Ha en fin dag!


Kim Alexandra

DÖF?


Hemma och känslan just nu är lite svår att sätta finger på, är jag duktig, överambitiös eller bara jävligt fattig?!
Det hela handlar om att jag just nu väntar på att laxen ska tina lite till och sen ska jag ställa mig och laga matlåda.. I samband med att jag skrev den meningen inser jag själv, lite av varje men framförallt fattig!
Haha, känns bra men å andra sidan är det tusen ggr skönare att ha matlåda, halva rasten har ju gått innan man ens har bestämt sig för vad man ska äta annars. I-landsproblem, ja!!





Till er andra som slagit sig till ro, sov sött!!



Kim Alexandra

RÅN


Tittar in en snabbis och säger hej!
Sitter hos Kaisa som jag också spenderat dagen med, inkl. Kiira och Morsan deras.

Har ni hört?! Inte nog med att det varit rån nära mitt boende, det var också KappAhl!!
kolla unt.se!! Där skulle jag eventuellt ha jobbat men jobbar nu i en annan KappAhl butik för er som inte visste det. Stackars personal!





Kim Alexandra

13 april


Godmorgon!
Precis så är det faktiskt för mig och just idag skiter jag i att det är lite ångestladdat att sova till halv tolv!
Jag är ledig idag och precis kommit hem från en liten promenad. Stannade på Willys för att inhandla lite frukost. Så, nu ska jag avnjuta en rejäl frukost innan det är dags att ta tag i dagen på riktigt!





Kim Alexandra

BM


Fint att jag, granne och grannes vän precis tog en biltur till Mc donald´s (tar 5 min att gå) och att en Bigmac meny maldes fint mellan tänderna och slank ner i min mage, kanon!





Jag är ju åtminstonde inte hugnrig längre och ja, det var ju faktiskt riktigt gott!

Godnatt alla fina!




Kim Alexandra

Grannsämjan

Hade en rätt trevlig konversation med grannen vägg i vägg för en stund sen..







Nu går jag över dit och socialiserar mig lite!


Kim Alexandra

Röjd


Känner mig mer eller mindre roadkillad. Dagens pass känns i varenda muskel och kommer garanterat att göra det i morrn också. Men jag ska verkligen försöka köra i samma tempo nu framöver. MINST tre gånger i veckan! De dagarna det inte blir pass eller gym blir det promenader, nån vilodag ska jag nog klämma in däremellan också ;p. Så, det här blir nog bra!
Jag vet mycket väl om att somliga tycker att jag inte behöver speciellt mycket träning men å andra sidan så vet ni också, mycket vill ha mer och jag mår tusen ggr bättre både synligt och psykiskt, så det så! Mat älskar jag så, en perfekt ursäkt för att få "äta vad man vill"!
Lite bränna på det här så blir det ju kanon!

Sommar 2009



Klänning, uppsydd av iina.


Kim Alexandra

ICE

Känns skönt att lite mindre än en tiondel faktiskt läser vad jag skriver ;p! Men, tack till er som faktiskt gjorde er "röst" hörd!

Solen skiner, 13 plusgrader och jag fick jobba över 2 timmar! Men, jag är absolut inte bitter! Är på sjukligt bra humör även idag och har också hämtat ut ett paket från H&M och varit på IKEA för att införskaffa innerkuddar till kuddfodralen jag köpt och ett överkasst. Blev även lite kläder men, ni som känner mig vet. Det orkas inte provas just nu på en gång, det tar jag när det är dags att användas..

Gjorde ett riktigt kap på H&M.com faktiskt, köpte två av dessa kuddfodral, 19:- st.
Stekigt! Lite värre att dom (på IKEA) inte hade det måttet jag ville ha på innerkuddarna och att jag körde den klassiska "Kim-grejen", köpte iaf och mycket riktigt, det blev för små. Får beställa nya från H&M istället.




Värt att tillägga, årets första isglass är avklarad! Solero fruit ice, en nyhet som av mig får 3 av 5, god men det var till och med fruktkött i den, smakade som annanas som legat i frysen helt enkelt.





Nu blir det lite käk och sen pulsmedelpass på friskis halv åtta!

Puss o kram


Kim Alexandra

Hej ba?

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vart är kommentarerna!?
Stöter på människor åt höger och vänster som påstår sig läsa, så, jag vet ju att en hel del av er faktiskt inte bara tittar på bilderna och känner sig nöjda! Den gubben går inte!

Så, då utför vi ett litet test du och jag. Har du läst texten ovan, skriv en mening eller två. Okej, jag ska inte begära för mycket men ett litet Hej?!






Kim Alexandra

Pumpad


Trött är rätt ord för min feeling just nu.
Det blev intensivpass och ja, det var minst sagt intensivt, herregud!

Har precis njutit av lite mat, fick bli en snabb"lagad" sådan idag. Hungrig som få och dessutom ensam, känns inte som man har lust att göra en stek direkt..

Baguette med tonfiskröra.



Jag antar att intresseklubben antecknar?!

Nu blir det iaf en totallugn kväll framför TV:n, Wipeout och Ballar av stål it is!



Kim Alexandra

LIFE



Just idag uppskattar jag livet lite extra!
För det första höll jag på att krocka i morse, mitt fel, trött och ouppmärksam. Tack för att det var torrt väglag! De resterande tio minuterna av bilfärden bestod av skrämmande tankar. Vad hade hänt? Rullstol, koma eller döden? Känns som att det är dom enda utvägarna när det går i 130 km/h.. Så, glöm inte bort att leva livet medans ni har det!

För det andra är jag sjukt glad över att det är en massa plusgrader och sol, och att jag absolut inte är det minsta bakfull! Mina två vänner däremot, jag lider med er.
Skickade iväg 2 sms till olika individer angående träning i eftermiddag/kväll, fick klassiska söndagssvar.

1. Men shit, du skojar. Sorry darling det kommer inte att gå, kommer lägga en pizza.
2. Oj, ja nu mår jag inte så bra så kan höras senare om det.


Men, jag älskar er iaf!

Puss och kärlek till alla som är med och gör mitt liv underbart!





Kim Alexandra

.


Full fart mot jobbet!





Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Manga


Mysig kväll med salongsberusat sällskap och riktigt goda alkoholfria drinkar till mig!
Hemma igen dock, är man så jäkla duktig och bangar så kan man ju lika gärna fortsätta i samma spår och vakna upp hyffsat pigg också, dagens sanning?

Stan vimmlar förövrigt av Mangafreaks. I torsdags gick jag förbi Vaksalatorg och folk tältade för ett evangemang som uppenbarligen var idag, igår också kanske? hörde att det tidigare år varit flera tusen personer på detta. Men till saken, jag tycker personligen inte att jag såhär offentligt brukar vara elak eller klanka ner på folk men HALLÅ!? Hur i helvete kan man gå runt och se ut som en mangafigur med kappa, svärd och målat ansikte frivilligt?! Spatsera genom stan med huvud högt och latja runt?! Det där är utom mina gränser men men, kul att dom har kul? Glad är jag dock att jag var både nykter och körde bil, tänk att vara dyngrak och stöta på ett sånt gäng vid husknuten, livsfarligt!

Sökte på evangemanget som jag nu också vet heter Uppcon, och fann denna bild, mardrömmar nästa?!





Tänk om någon av dom går vilse och jag skulle glömma låsa dörren, tänk att vakna upp med att en seriefigur står i dörröppningen. Haha, nej förlåt, jag ska inte driva mer men det fascinerar mig att man kan ha så totalt olika intressen och vara så inne i en livsstil som består av fantasi..


Kim Alexandra

Off I go


Nej, nog med ensamtimmar! Nu bär det av på förfekke hos Kiira och D´ler.
Jag väljer dock att ta bilen och hålla mig nykter but still, här kan jag ju inte sitta och ruttna..!

See u soon girl´s!





Puss o kram!


Kim Alexandra

The days of our life


Himla trevligt är det att komma hem efter 1 1/2 dygn och det rent ut sagt stinker bajskorv i lägenheten!
Jag tror nog att någon lånat huvudnyckeln av hyresvärden och placerat ut nått riktigt snuskigt på osynligt ställe för såhär kan det faktiskt inte lukta av pyttelite disk?! Jaja, nu vet ni iaf det, mig vill ni inte besöka i kväll..

Hursom, gårdagen var sjukt bra. Kollade på filmen från "the golden fjortsidagar" och jag måste erkänna, lite skådespelartalang har vi allt. Värst av allt är att vi knalla omkring på Arlanda med mick och hela köret. Fick även en liten insyn på en galet vild hemmafest jag hade för 2 år sen. Sjukt kul att man filmat sånt!!

Jag och Jennika 2004





Dags att ägna sig åt sånt där kul man kan göra en lördagskväll, laga mat, städa och deklarera!!



Kim Alexandra

Böna


Sorry för dålig update men allt har verkligen gått i ett de senaste dagarna, eller gårdagen iaf..
Samma sak idag, har precis packat klart "sova över väskan" för i kväll ska det mysas big time!
Det blir bönfest hos Jennika, dvs motsvarigheten till korvfest. Eller fest blir det iförsig inte, ska kolla på filmen vi spelat in och ta oss ett glas vitt eller två.





Nu blir det jobb 12-16, lyxigt!


Kim Alexandra

Swoosh ba


Hemma från en riktigt hektisk eftermiddag på jobbet för att slänga i mig en macka eller två.
Efter det blir det någon slags afterwork eller vad man nu ska kalla det med en vän på stan, så, full fart!






Kim Alexandra

SOL


UNDERBARA SOOOOL!!!





Full fart mot gymmet!


Kim Alexandra

Lite vidare


Det blev som sagt en ensam kväll, men, rätt mysigt faktiskt..
För att kompensera vinkalorierna jag tänkt hälla i mig i kväll så blev intaget i en lite fastare form, påskgodiset är nu slut och mina mage står ut ett par centimeter mer än vanligt. Varje gång jag utsätter mig för det här, dvs rätt ofta, tänker jag på något min gamla danslärare sa, "rör man på sig får man äta hur mycket man vill". Sen att det var under en period då jag dansade 6 ggr i veckan 1 1/2 timme per gång, det ignorerar jag!





Nu är jag faktiskt riktigt trött så, det kanske (men bara kanske) blir sängen innan klockan slår ny dag.
Godnatt!


Kim Alexandra

Disszzsss


Detta är heeeelt sjukt enligt mig.
Senaste sms:en

Kim - Du har en go vän som älskar dig och insisterar på att hämta dig när du slutat jobba för att bjuda på ett glas vin och filmunderhållning i världsklass, så vad säger du?
Jennika - Åh, vilket erbjudande! Men jag har inte en spänn och kan inte ta tåget i morrn..

-

Kim -  Kaisa va göru?!
Kaisa - Ligger hemma och läser bok. Vuxet va?
Kim - Herregud Kaisa. Stila dig, sätt dig på hojjen o kom över på ett glas vin istället?!
Kaisa - Haha. Jag är tråkigast på jorden, men är helt slut. Mina ögon vill knappt hålla sig öppna. Så orkar inte det gumman, tack ändå :). Hoppas du hittar nån annan själ du kan bjuda på vin.

What´s up med mina kära?!

Värt att tillägga är att den där filmen jag pratade med Jennika om är en film från när vi är 14 år. Sjuka filmer vi spelade in själva som hon inte ens sett sen dess!!





Jag är inte sur, sällan sur men fan så tråkigt jag ska ha! Jag som bunkrat för en perfekt myskväll!



Kim Alexandra

Life


I väntans tider, nej jag är inte gravid, bara riktigt jävla helvetes hungrig!
Har slängt in lax med paprika&chili creme freiche på i ungen, till det blir det lite couscous och en redig sallad. Nyttigt och bra, pricken över i:et på dagens faktiskt rätt intensiva träning på friskis!

Lillördag idag, vad händer i kväll? Jobbet kallar inte förens vid 16.00 i morrn så, jag är öppen för förslag.

Förövrigt längtar jag precis som vanligt efter sommaren och livet i allmänhet, tänk att man kan vara så uppspelt över saker man inte har en aning om? Den som lever får se helt enkelt!





Kim Alexandra

Vem är vem?!


Tog en rejäl sovmorgon idag! Skönt när man faktiskt slipper ställa klockan ibland. Nu säger jag ju inte att det någonsin uppstår en helt oplanerad dag, det vore ju bättre, men sen kommer alla måsten ikapp och vipps så är dagen full av planer iaf..!

Jag tog mig en promenad till solarieöarna i "morse" för att inte förväxlas med någon gammal tant som dog 1746, sjukt hur fort man bleknar! Har lovat Kiira en dejt med mig på friskis om 15 min så, bäst jag masar mig iväg. Som sagt, beach 2010?




Kim Alexandra

Föt


Kan någon snäll individ med för mycket fridid förklara en sak för mig, hur kommer det sig att man alltid står där med en massa omaka strumpor när man har tvättat och ska lägga dom tillrätta?!
Tell me why?!




Tanken slog mig när jag tittade på bilden ovan, vilka långa stortår jag har, rätt nasty! Fötter är inte min stora passion här i livet.. Nu vet ni det också..

Godnatt!


Kim Alexandra

Då skulle jag ligga lite bättre..


Befinner mig i nått slags hets-esse! Det märks att jag är en riktig nattuggla, nu börjar energin komma till skott!
However, det tvättas och donas just nu och hemmet börjar skina mer och mer. Nu är det bara det där jävlarns sängbenet som skulle sitta fint. Sängen börjar ta stryk på riktigt nu, böckerna som så fint hållt upp sängen på ena änden börjar ge upp. Det lutar lixom lite snett neråt åt vänster. Alla får ligga? Nja, snarare brist på sittplatser när det vankas partaj och lite för mycket studsande.
Nått sånthär vore kanske bra för mig?





Kim Alexandra

NOOOO!


Känner en liiiiten, liiiten bacillusk, oh no!!!
Vad som än händer, jag får fan inte bli förkyld nu!!

(förkylningsvirus)





Dags att åka till jobbet och ignorera varenda litet symtom!


Kim Alexandra

00.04


Tillstånd
- Trött, hungrig och ensam.
Godnatt!





Kim Alexandra

Sum


Sådääärrr!
Hemma efter jobb och ett besök hos mor och far. Sommardäcken är nu på, nu väntar vi bara på själva sommaren, right?!





Hörs!


Kim Alexandra

The future!


Tillbaka till verkligheten, måndag och jobb..
Tur att man har så mycket att se fram emot den kommande tiden!
-En dejt med Jennika är bokad i veckan, en sväng in till Stockholm och spendera ett par mysiga timmar.
- Bounce med mina dansbrudar den 24 april.
- Sista april i Uppsala.
- Sommar, semester, Gotland och bara njuta av att det faktiskt är sommar.







Sen har vi ju allt det andra i livet som man inte har en aning om, vad gör jag om 5 år?! Sjukt spännande när man funderar över det! Bor jag i Uppsala, kör jag solo, har jag barn, jobbar jag kvar, vad har hänt under de senaste 5 åren? Som sagt, livet är faktiskt riktigt spännande!!

Djupa tankar såhär som start på en ny vecka! Känns prrraa!

Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Söndag


Hemma efter en riktigt skön kväll hos och med underbara människor!

Grymt med grillat och det lyxades till med en mojito made by the master himself, D´ler.






Nu blir det totallugn och jag ska försöka ta mig i säng innan klockan blir för mycket, dålig vana det där med att lägga sig alldeles för sent..

Tack för en sjukt bra helg alla som har varit med och skapat den!!



Kim Alexandra

MUMS


Vilken kväll det blev!!
Befinner mig hos Kiira och D´ler. Det röks vattenpipa, dricks te och grillen är i full gång, underbart!!





Dags för grymt grillkäk!


Kim Alexandra

Last night

Goddag!
Med tanke på gårdagen borde jag vara totalt slut men, jag lever faktiskt, utan både huvudvärk och illamående, tusen ggr bättre än igår! Skönt!

Ännu en sjukt bra kväll blev det igår! Det blev väl inte riktigt korridorsfest som det var tänkt men det vandrades lite mellan hemmen, det gjorde det ju. Vi hade dock en tendens att fastna hos mig, kul! Mindre kul att vakna upp i 180 grader (solen ligger på), aska överallt och alkoholslattar i mängder. Men, värt!

Återkommer med bilder från gårdagen!

Fredagens outfit (och de obligatoriska röda ögonen..)




Kim Alexandra

KÖR!




FEEEEESSSSSSTTTTTT!!!!!


Kim Alexandra

Fezt

Herregud!
Det blev en skakig tågresa hem mitt på dagen idag och ett par kringenkrokiga omvägar ifall att illamåendet skulle bli fulländat och en pizza skulle serveras. Så jävla illa var/är det!
Nu har jag iallafall precis vaknat till liv och börjar sakta men säkert känna mig nykter. Den där jävla bålen!!
Kul kväll, mindre rolig bakfylla! Jag skyller på det Frida utbrast, "Du är ju svamp, det betyder att du kan dricka hur mycket som helst och faktiskt kunna skylla ifrån dig på utstyrseln".




Nu råkar det ju vara så att jag lovat en massa människor fest hos mig ikväll så, på´t igen ba! Sjukt motigt vill jag lova, men det sägs ju att det enda som hjälper är en återställare så, låt oss hoppas att det stämmer!
Blir nog en riktigt bra kväll eftersom inte bara jag utan 3 av mina grannar också ska ha fest och vi bestämt oss för att mer eller mindre köra en korridorsvariant! Guld!



Kim Alexandra

full

Oj? 2 dagar sen..

Herregud vilken bra kväll det blev igår! Min flugsvampsoutfit gjorde succé!
Som vanligt blev det en rejäl utgång som pricken över i:et och herregud, jag tror jag avslutar där. Sjukt bra kväll och promillehalten är allt annat än okej förtillfället..

Nu ska jag njuta av mina 3 spårade vänner, vilken morgon..
Herregud!


Kim Alexandra

1 apr


Första april, shit, idag gäller det att vara på sin vakt!!






Nu blir det fyra timmar på jobbet sen freedom i 3 dagar!!!


Kim Alexandra