TIESTO AT ANNEXET


Rätt deppig kväll måste jag erkänna.
Kan ju nämna att jag kännt mig full på en båt i storm de senaste timmarna men resten utelämnar jag, eller resten? Äsch inte vet jag, sån där kväll som är svår att sätta finger på bara..

Till något annat. HUR avundsjuk ÄR inte JAG på min bror som kläcker ur sig att han ska på Tiesto den 17 September?! Kul att det dessutom är TOTALT slutsålt...

Kul för dig alltså!
Haha, nej men fyfan vilken upplevelse! Får gotta mig i videoklipp och hans story sen, mmm!




Jag har sagt det förut och gör det igen, vilket leende!!
Synd att han faktiskt skulle kunna vara min farsa annars hade ett giftermål eventuellt varit aktuellt..
Förutom att han inte har en jävla aning om att jag ens existerar alltså..


Kim Alexandra

VINTAGE!


Gokväll!
Befinner mig hos Kaisa och har precis blivit bjuden på mat, mycket goda biffar blev det idag!
Jobb och träning har jag också hunnit med, känns grymt att äntligen ha kommit igång med träningen igen, 4 ggr denna vecka, ger mig själv en liten guldstjärna!

Nu när jag ändå nästan bara bloggat om mina inköp osv de senaste inläggen kan jag likaväl fortsätta.
Har jag presenterat mina ursnygga Ray Ban som jag fått av min bortgångna morfar?!
 Dessa har alltså minst 30 år på nacken!! VINTAGE!







Kim Alexandra

Nytt!


Helg! Jag är rätt så himla otaggad på just helg nuförtiden..
Rättare sagt det som helgerna tidigare har haft som innehåll. FEST dag ut och dag in, kul men bara tanken på att komma i "mood" gör mig matt! Fick höra häromdagen att jag fått bredare röv också.. Jag kanske börjar bli gammal.. HJÄLP! Eller så är det sommarens intag och helt enkelt bara Uppsalas krogliv som orsakat detta?
Ska försöka börja peppa inför nästa helg redan nu, försöka komma i form för då blir det massiv utgång i Stockholm för att fira Jennika! Förmodligen det enda krogbesöket den här månaden så ladda allt och satsa allt är nog det som gäller!! (Ser ni hur jag iaf försöker peppa?)

Istället för att lägga pengar på utgångar den senaste tiden så har det blivit lite shopping.
Här har vi gårdagens, sjukt nöjd med allt!




Skor - August Johansson




Skjorta - H&M




Tröja & handduk - Gant


Over and out - Powernap!



Kim Alexandra

Hihiii


Gokväll!
Jag är totalt helt slut. Så trött att jag nästan inte vågar mig in i duschen för att jag tror att jag kommer somna, halka, översvämma lägenheten och sätta duschslangen i halsen.. Så trött är jag!
Varför? Jo, jag har varit jäkligt flitig idag. Fått mycket gjort!
Upp med tuppen kl 08.00, promenad, besök hos farbror doktor. Har en del utslag (nej, inte farligt, inte smittsamt) på framförallt armarna. Fick piller och salva. Läskiga piller, kan påverka körning och är ångest och orodämpande.
Ångestdämpande passar iförsig mig bra nu, eller nja? Har jag ångest? Snarare prestationsångest, men det är ju en slags ångest. Hursom, lite nervig!

Har också varit och fått en rejäl massage idag på Cura, att rekommendera! Tack tjejer för presenten!
Jobbat har jag hunnit med 14-19.15.
Lite shopping har klämts in och det känns så JÄVLA bra, ingen ångest på dessa grejer!

Från Zoovillage.com




Wesc, Hörlurar 599:-
Triwa, klocka 995:-

Klockan har jag kikat på länge och kunde helt enkelt inte låta bli när den istället för 1295;- gick på under 1000-lappen!

Efter jobbet var det bara hem och vända med 5 minuters mellanrum. Näst på schemat stod Yoga, mitt första riktiga yogapass utanför dansen i gymnasiet, mycket bra och behövligt pass!

Så, NU sitter jag här, betalar räkningar och äter middag, en middag bestående av 3 hårdmackor (kul att det stod HÅRmackor innan jag läste igenom och rättade) med kalkon på..
Gillar dagens drag men hade nog gärna klämt in lite mat mellan hetsen.

Hursom, trött är jag. Släp in i duschen sen kommer jag totaldäcka, kan vara bra inför morgondagens inventering, upp med tuppen och aktivera hjärnan en hel dag är rätt påfrestande har jag hört..

Puss o godnatt!



Kim Alexandra

WooopWooopaaa!


Damer och herrar, nu jävlar!!
Har rotat fram träningskläderna som under sommaren bara hamnat längre och längre in i garderoben, om 15 minuter blir det styrkemedelpass, wish me luck!
Taggad som aldrig förr!





Kim Alexandra

WooopWoooop!


Nu är det hög tid att uppdatera!
Jag tänkte säga att jag haft mycket  för mig i helgen, men, helgen har ju knappt börjat!

Födelsedagen var mer än guld!
 Jobbade 10-19.15, fick jättefina presenter av tjejerna på jobbet!
Hämtade upp Jennika, iina och Nenne i Märsta för födelsedagskalas väntade, dock inte på mina 21 kvm utan vi var hos Kaisa där även Frida, Kiira och Kalle väntade. Vilka jäkla vänner jag har, galet bra!! Presenten kan vi utelämna ur bloggen men jag är riktigt nöjd ;p, tack tjejer!
Mat, en smaskig morotskaka och vin på det.





Jag och dom två vännerna som följt 18-19 av mina år i livet valde att fortsätta kalaset hos mig när det var läggdags för övriga arbetare.





Halv fyra kände vi oss nöjda och jag kan faktiskt inte ha fått en bättre födelsedag,
tack, tack o tack mina vänner!!


Gårdagen bjöd även det på festligheter, andra kräftskivan för i år.
Jag höll mig dock borta från både kräftor och utgång, känns mycket bra!
Jag slog dessutom rekord i att ta roliga/konstiga och misslyckade bilder.
 Haha, några smakprov har ni här.

Skulle kunna mörda för den sista kräftan?!




Vem blev snyggast?




Nu sitter jag och laddar för "fullt hus", brorsan med familj kommer straxt över på födelsedagsfika. Haha, det blev många "födelsedagar" i år. Tisdag, torsdag, lördag x2 och nästa vecka. Kul att man kan fylla år flera dagar!

I kväll är kvällen med stort K!
Mys i Norrtälje och en födelsedagsfest väntar.

High on life!!



Kim Alexandra

Surr från en tröttmössa


Stök, bök, hit och dit..
Utöver att det här var min första rejäla arbetsdag, 10-19.15, på över 1 månad så har jag farit och flängt, bökat och stökat. Än är det inte över.
Blev en sväng förbi solariet eftersom jag nästan skrämmer mig själv om jag går upp på natten.

Har kikat på kurserna jag kommit in på, 3 st och funderar på om jag ska välja bort en eller två? Syftet är ju faktiskt bara billig sprit och mat, dvs kårleg.. Haha, det ska väl kännas att man bor i en av Sveriges största studentstad?! Först och främst ska jag hitta mina gymnasiebetyg..




Övrig tid har jag grejat mat till knutisen jag ska ha med mina tjejer i morgon, två pizzor blir mitt bidrag.





Nu är det bara jag själv som ska fixas också. Långdusch med inpackningar och allt vad det heter väntar, jag ska ta väl vara på mina sista 68 minuter som 21-åring.
Turning 22 i morgon, bra och dåligt. Har ju typ levt över halva av mina golden days snart..?!

Får lyssna på dom på jobbet som bara skrattar åt hur ung jag är. Det går mer än väl för jag känner mig inte så jäkla ung. Känner mig lastgammal när jag tänker på att mitt körkort snart fyller 4 år, min bil har varit i min ägo i över fyra år och är inte så jäkla ny längre, sambo med katt/villa/båt var pas´e redan för 2 år sen, flyttade hemmifrån för 5-6 år sen, fast anställning sen 2 år tillbaka, ICA-kortet börjar få dålig magnetremsa då det varit i min ägo i 6 (hjälp!!) år, delägare av ett hus, spelade in låtar från radion på kassettband när jag var liten, KASSETTBAND...Vet dagens 10-åringar ens vad det är?
 Listan är sjukt lång och när jag läser igenom detta så kliar jag mig i ögonen och känner genast en extra rynka.. Tur som fan att jag kompenserat detta lite med alla vilda nätter och äventyr de senaste 2 åren!!
Tänk att man förhoppningsvis har typ 60 år kvar att leva, fantastiskt bra!

Nej, här har jag inte tid att sitta och svamla halva natten!
In i duschen och sen skönhetssömn, ladda inför livet som 22-åring och jobb 10-19.15.

Godnatt!


Kim Alexandra

C


Godmorgon!
Anledningen till att jag överhuvudtaget orkar slänga upp ett inlägg såhär på morgonkvisten innan jobb är att jag helt enkelt inte vågar somna om igen!

Haha! Eller haha? Så kul var det faktiskt inte.. Mardrömmarna avlöste varandra, ena stunden födde jag barn i 3 dygn och andra befann jag mig i ett tält fullt med maskar. Maskar... Tror faktiskt att det är min värsta fobi!
Tänkte lägga upp en bild men så illa är det att jag faktiskt väljer att avstå synen av dom äckliga jävlarna!

Väljer något mer harmoniskt..
Mina egendesignade (rättare sagt, eget färgsatta) Converse som jag skulle kunna göra det mesta för. En adress i USA är allt, allt som skiljer mig och dessa åt.. En dag kanske, en dag..





MMMmmmmm!

Dom skulle passa alldeles perfekt i min "samling"!




Dags för jobb, ha en fin dag mina vänner!!!



Kim Alexandra

Teenage Crime


Befinner mig i ett stadie då sömn känns lååångt borta just nu. Hur kommer det sig att dessa kvällar alltid infinner sig då sömn behövs?
Många tankar, många bidragande faktorer.

En av anledningarna kan vara att denna låt vägrar låta bli att spelas (stackars grannar..), bra, mycket bra låt som återigen fastnat på hjärnan!





Dags för nytt försök...
Godnatt :)!!


Kim Alexandra

B-day

.

Idag har so far varit en såndär "nyttig" dag.
-Äntligen är nya sängben på plats och lådorna befinnar sig där dom ska vara, UNDER sängen! Jag tror inte riktigt ni förstår men jag får panik av grejer överallt och 3 feta lådor i mitten av golvet i en lgh på 21kvm är inte min grej.
Ska inte ta åt mig all cred, min kära far var här och hjälpte mig

-Städat hela lägenheten har jag gjort.

-Massage är också bokad på tisdag, behövligt!

- Har sökt en massa kurser inför hösten (japp, sista minuten) och även kommit in på en idag. Osäker på vilken det blir..

- Krånglat med tele2 och tre angående min nummerflytt som kommer ta en evighet, börjar bli lite drygt att knalla omkring med 2 lurar.


Födelesedagen närmar sig med stormsteg och båda mina föräldrar kommer att vara på annat håll. Pappa hade med sig lite godsaker när han kom hit så, firandet har redan börjat :)!
2 av paketen var godkända att öppnas nu.
Ett invisible shield till min nya iphone sitter nu på plats (fan vilket meck att få dit..) och ett "armband" att ha telefonen i vid träning/promenader är också i min ägo, kanon!

Det stora paketet och kuveret var dock strikt förbjudet att öppna innan själva dagen, svåååårt men jag ska nog klara av att hålla mig..!




Nudå?
Uttråkad, det regnar och jag får lite ångest över att jag inte släpat mig till gymmet.
Undrar om jag någonsin kommer bli den människan som njuter av att göra precis ingenting ensam?

Nej, nu ska jag rycka mig i kragen och träna lite hemma åtminstonde. På med musiken och köra!!
Sen blir det nog en liten handling och laga något gott till middag. Kanske jag lyckas med en hel kväll i ensamhet iaf?


Kim Alexandra

Perfektion


Gokväll!
Har precis landat ordenligt efter en oändlig bussresa, sjukt god thaimat och en lång varm dusch.

Återigen har en riktigt bra helg passerat och jag kan inte göra annat än att le åt det som varit. Fredagen med mina älskade gymnasievänner var bättre än bäst och gårdagen/idag i Norrtälje bjöd även det på perfektion.

Fredag-Uppsala.




Lördag-Norrtälje.







Så, jag har alltså haft ett riktigt kanonslut på min semester.
För nu är det över, upp i morgon kl 08.00 och jag längtar!

Hur kul det än har varit med semester och allt festande så ser jag verkligen fram emot en höst med jobb, träning och väldigt mycket mindre festande. Tråkigt bara att vi inte kan ha sommar året runt i Sverige, skulle behöva ett par fler solstrålar innan höstmörkret knackar på dörren. MEN, solarieöarna styr nog upp det där..

Checkar ut tidigt i kväll, sängen är faktiskt redan intagen.
Godnatt och tack alla underbara individer som valde att spendera helgen med mig, tack för en sjukt bra helg!!



Kim Alexandra

High!


Som ni kanske märker på uppdateringen så har jag fortfarande semester och njuter till full(o)!
Eftersom jag numera också är medlem i iphonefamiljen har datorn fått vila. Nu ska jag bara massera geniknölarna så att jag kommer igång med bloggning från mobilen, snaaart, snaaaart..

Vila på dagarna och full fart på kvällarna och nätterna, precis som det ska vara enligt mig.
Lite ågren över de femsiffriga som har spenderats och kroppsslitaget men, det är väl nu jag lever? Hursom, bortser man från den obefintliga brännan så har dessa 4 veckor varit guld! Spara pengar (lycka till..) och träning ska jag ta tag i när hösten knackar på dörrn..

Sen sist har det som sagt hänt en del.
Sällskapande (somförövrigt säkert inte ens är korrekt svenska)








Party, party, parteeeey.






Herrejesus.. Tanken slog mig när jag letade random bilder, jag har tagit ca 400 bilder och 80 % av dom ser ungefär ut såhär, pose, pose, pose i olika vinklar, miner och utstyrslar, oh my..
Hahahahaha...




Nu laddar jag inför en sista kanonhelg av semestern.
Idag blir det till att svira mina nyrakade på nått lämpligt ställe med mina kära föredetta gymnasiehomies, mycket bra!

I morgon bär det av till ännu en stad, Norrtälje ska gästas. Kräftskiva och ett efterlängtat besök på en nattklubb ska göras tillsammans med Nina som så passande råkar bo just i Norrtälje!
 
High on life!


Kim Alexandra

KKI


FÖRFEST, BLÖTT, RISIG ENGELSKA, GRYM SÅNGRÖST, HOUSE, DRINKAR, SKRATT, ÄGGMACKACKAAAA.
Där har ni min underbara gårkväll.
Har gått ca 20 steg idag, resten av tiden har jag spenderat i fosterställning i soffan.
Nice, trött. Inte så bakfull, bara slut som artist.
Någon som känner för att köpa pizza till mig?






Kim Alexandra

Househeaven


Precis som vanligt så blev det inte som jag sa. Denna gång syftar jag på min kväll igår, skulle ju bara vara hemma och rå om mig själv men.. Kroppen fick ta lite mer stryk i stället.
Förfest hos en vän, Framfickan och Birger jarl blev det visst men trots en rätt rejäl baksmälla så var det verkligen värt det, bra kväll!






Nu ska jag åka iväg på min "extramamma"s födelsedagskalas ute på landet.
Blir dock en rätt snabb visit eftersom i kväll är kvällen med stort K, Uppsalas bästa Dj:s slår ihop sina grymma beats på Framfickan, Househeaven som det så passande heter, sedan blir det full fart på Saluhallen med Pedro Diaz i båset. En housefantasts drömkväll alltså, this is going to be a good night!

Ses i kväll!




Kim Alexandra

5 augusti 2010


Sådär, första soffdagen på semestern är avklarad, något min kropp längtat efter ett tag!
Hade ju dock hellre spenderat den med någon vid min sida men, dessa 14 månader som singel har tråkigt nog fått mig och inse ett och annat..

Till något bra mycket mer positivt, gårdagen. Det vart en riktigt bra kväll igår.
Blev ju som sagt lite rosémys hos Kaisa för att sedan bege sig mot den årliga reggeafestivalen. Dock blev det inget band för oss utan vi hängde med en massa goa själar (tillsammans med en herrans massa andra "bakluckefestare") på parkeringen utanför.





Det märks dock att det är augusti, bye bye varma nätter. Det blev en sväng på Framfickan, en visit på Skeppet och avslutning på Bullit. Bra drag men det har kännts idag, där fick jag för att fyllor utan sveda dagen efter. Bakfull med stora bokstäver har jag stått för idag. Tur nog att det börjar ordna upp sig nu!
Däremot tror jag att jag fortsätter spendera denna kväll i ensamhet. Det ryktas om massiv utgång i morgon så kan vara lika bra att hålla sig i skinnet..





Hej så länge!


Kim Alexandra

Mmums


Eftersom att det numera är dödare än i graven här så tänkte jag titta in igen och lämna ett hej (en liten ursäkt också)!

Har farit och flängt som aldrig förr, något som passar min rastlösa själ alldeles utmärkt. Senaste trippen blev till Karlstad igår för att hjälpa mamma lite med huset, hemma idag igen.
Nu sitter jag hemma i Uppsala hos Kaisa och semestersmuttar lite rosé för att sedan bege mig mot reggaefestivalen och träffa lite efterlängtat folk.

Älska draget i livet som råder just nu, älska semester!
(Viktigt att stretcha innan man ska ut o röra på sig)





Flip-flops hör ju också sommaren till men dom får som vanligt stanna hemma. Tänk vad gosigt om man skulle knalla omkring i dom hela dagarna.. Nu tror jag vinet talar..

Hej på er så länge!
Återvänder snart!
Puss o kram


Kim Alexandra

Hej jag heter Kim Otur..


Jag ska fanimig aldrig mer titta på en väderprognos, hur kommer det sig att regnet förföljer mig?!

1.
Innan semestern hade jag 2 lediga dagar av 14 arbetsdagar, strålande sol och 30 grader alla dagar UTOM dom jag var ledig, regn.
2. Semester, Göteborg, regn, molnigt. 
Semester, Karlstad, en kall dag med solmoln, resten regn.
Semester, Gotland. 1 1/2 soldag, 6 1/2 dagar regn. (Sjukt bra väder tills dagen vi kom och även framöver)
3. Hemma, massa regn (har varit mestadels sol medan jag varit borta).

Vad jag kan se på 8-dagars prognosen utlovas EN soldag på en vecka här i Uppsala, nästa måndag. 1000 kr på att det ändras till regn när det närmar sig.

Fick ett erbjudande om att fortsätta till havs på en jäkligt stekig båt från Gotland, köra Öland och Västkusten, "synd" att man inte bara kör istället för att tänka efter innan man ger sig iväg med okända människor..

Är det meningen att jag ska se ut som en ipren hela sommaren!?
ENDAST SJUKT!! Sista minuten någon innan jag bryter ihop?!







Kim Alexandra

Home


Detta inlägg publicerades tydligen inte igår, nytt försök..
Gör en liten snabbvisit för att visa att jag överlevt 2 hektiska veckor!
Efter en lång och iskall färjetur kom jag hem i morse vid 06.30, tråkigt men sant, jag är hemma igen.
Jag ska iförsig inte sticka under stolen med att det kan vara skönt att vara hemma ibland men jag hade ju hellre stannat kvar och levt loppan i Visby.
Trots att vädret inte var på våran sida var det en riktigt bra vecka, tack för det mina kära damer!!

Ett litet urval ur ett arkiv på 438 bilder.








Vill tillbaka!!

Underbart att ha ytterligare 2 veckors semester!


Kim Alexandra