Och så gick vi..


Haha lider förtillfället av lindrig ångest x 2..
Fall nr 1. Käkar Kinamat med Jill i 2 timmar, lunkar sakta ut och går till bilen, väl på plats slår det oss att vi glömde betala?! Haha, så ja, det blev en otroligt slö springnota, en lunknota. Synd bara att det är en restaurang man förmodligen kommer besöka ett par ggr till.. Ska kanske färga håret tills nästa gång?

Fall nr 2. Lämnade lägenheten igår ca 20.00 och har inte varit hemma sen dess. Kom hem nyss och ser att kylskåpet står vidöppet. Lampan i är tänd och allt i kylen är varmt. Jag som storhandlade nyss? Håller sig typ ost och sånt?






Nu blir det hellugnt framför TV:n. Kan behöva ett par extra sömntimmar efter denna helg, tidigast jag har somnat i helgen var 06.30, illa.. Ny vecka, nya tag!



Kim Alexandra

Helgen


Full fart minst sagt och gårdagen kunde faktiskt inte ha blivit så mycket bättre!!
Hade sjukt kul med brudarna men riktigt synd att inte Marie kunde vara med, vi tar det en annan dag soon hoppas jag?

Hatar vimmelbilder men på något vis blev det visst en i fredags då jag och Jenny körde loss på Bj.





Har klippt mig idag så nu är jag nästan en ny människa, trots rödspränga ögon.. Fyfan, läskigt seg efter helgen bravader..

Sitter hos systrarna och umgås med 5 av 7 Lindénare, mysigt med stor familj och alla springer runt här och lagar mat ihop. Känner mig totalt helt hemma bland dessa underbara individer!

I kväll blir det Kina med Jill för att gagga om gårdagen, huuungrig!!


Kim Alexandra

Kör ba!

Blogg.se har strulat precis hela dagen idag igen. Tröttsamt.

Men sen sist har jag haft en del för mig.
Jobb, parkeringsplats snodd (fanskapet står kvar sen igår och har fått 3 böteslappar), bio, BarenBaren, Gillet, Bj, efterdojja, sova, vakna, bolaget, fika och nu jävlarns är det Fest med stort F. Ska bli kul att se lite nya ansikten men framförallt gamla. Kvällens höjdpunkt är utan tvekan att min gamla klasskompis Marie som gått och blivit mor kommer, ganska exakt 2 år sen vi parta ihop sist!!


 

All in tonight!



Kim Alexandra

Snöj


Ännu ett träningspass avverkat och det känns guld!
Sitter och laddar upp inför dagen med en kopp kaffe och ska snart bege mig mot jobbet där det först och främst väntar en lunch med min käre mor.

Idag kanske man till och med kan brassa på lite på motorvägen för fyfan vilket helvete det har varit de senaste dagarna att köra bil. Vägarna är det sånna spår i så att det knappt går att köra och bilen är täckt av en helvetes massa is som måste bankas loss på varenda litet lyse, för att inte tala om det roliga snötäcket som ska borstas av varenda dag.. Men, idag är det strålande sol och bilen såg inte ut att frysa allt för mycket trots -12 grader.




I onsdags.


Eftersom att gårdagens sällskap verkar blivit lite putt över att inte ha nämnts i bloggen (nämner iförsig väldigt sällan namn) så. Igår var det häng med Rikard och det resulterade i "How I met your mother" maraton.



Kim Alexandra

Gym

 
....





..Full fart mot gymmet!
(Shit vilken platt rumpa hon har?)



Kim Alexandra

Lammskit


Blogg.se har strulat precis hela dagen, sen har jag jobbat som grädde på moset, därav kass update..

Bra kväll igår, fick sällskap av min granne och co, natten blev lika lång som vanligt. Som sagt, skön omväxling att bara umgås med grabbar ibland! Inte för att vara sån men ni vet precis hur jag menar.


Kvällen blir totalt hellugn framför TV alternativt dator.

Får det lov att vara lite lammskit till det?





25:- på ICA
Vem kommer på den obrilijanta idén att tillverka lakrits med namnet "Lammskit"?
Måste köpa nån gång för att kolla formen, kanske är den säljidén dom har?


Hej svejs!



Kim Alexandra

Call on mii


Idag har jag en bra feeling, eller just nu? Blir knäpp på mig själv..!
Av någon anledning så känns inte allt hopplöst längre, inte för att jag har någon speciell anledning utan bara för att. Jag är glad i alla fall!






Att det dessutom klampar in ett par karlar i huset snart gör ju inte saken värre, haha..



Kim Alexandra

Löve


Sjukt bra, ungefär så känns det nu, blir glad av mina tjejer!!
Har varit en sväng hos Jennika, åkt tillbaka till Uppsala och klämt en Kinabuffé med Kaisa och avslutat med en fika på Wayne´s där även Kiira väntade. Nu sitter vi och pratar en herrans massa bullshit, som vanligt. Mycket skratt!!





♥ 2 av 3 systrar, Kaisa och Kiira ♥



Kim Alexandra

P som i Panik!


Idag höll jag på att grina ofentligen för första gången på ett par år..
Väl på plats (vid bilprovniongen) så står det att min bil inte alls ska besiktigas idag?! Jag går förskräckt till verkstaden och får det konstaterat att jag inte betalat och att tiden därav har avbokats, panik!! Kvittot på betalningen finns så jag har ingen aning om hur det kunnat bli så?

Vi tittade på nya tider och den första fanns i Sundbyberg den 10 februari, dvs 10 dagar efter att jag fått körförbud.. Jag drog på mina puppyeyes och såg lite gråtfärdig ut (vilket jag verkligen var) så han fixade en tid 2 minuter senare. Så, nu är bilen besiktigad helt utan anmärkningar, skönt!! Men, jäklar vad orolig jag var där ett tag..





Vad händer ikväll btw?


Kim Alexandra

The big day!


Sitter här lite smått nervös, för vad?
Jo, min kära bil ska besiktigas för första gången (de första 3 åren är besiktningsfria) och jag har heller aldrig gjort det förut, spännande!





Jag tror inget annat än att det kommer att gå kalasbra men tänk om, tänk om den inte går igenom? Besiktigas den inte innan 1 feb så får jag körförbud och vad händer om det inte går vägen idag?


Att det dessutom är snöstorm ute och verkar vara kalabalik på vägarna hjälper ju inte speciellt mycket, med min tur så kör jag väl in diket på vägen dit..? Å andra sidan har jag aldrig lyckats med varken det eller att krocka under mina dryga 3 år som bilförare..
Lite nervös som sagt..

Wish me luck!


Kim Alexandra

Assss


God"morgon"!
Sitter framför TV:n med en gosig filt och äter frukost. Det är grejer det!

Fasar lite för att ta mig ut i den piskande snöstormen som faktiskt råder utanför fönstret, men, jag måste. Ska släpa mig iväg till gymet, måste verkligen hålla mitt tränings"schema" nu, inga genvägar, jag ska ha den snyggaste rumpan på beachen så det krävs lite disciplin!





Nu jävlar!!



Kim Alexandra

Hej, va?


Befinner mig just nu i nån konstig slags dvala. Sjukt trött, sjukt godissugen och kan inte riktigt avgöra om jag är glad eller ledsen, skratta eller gråta lixom?
Haha, nej, jag har inte knarkat men det känns ungefär så. Jag kanske borde sova helt enkelt?





Kim Alexandra

Hair&Face


Hemma från jobb och "storhandling" och har dessutom hunnit med att snabbstäda och äta.
Det där med att städa som sagt, gör jag fanimej varenda dag!

Rensade ut lite hud och hårprodukter, svårt det där och shit vad mycket det blev kvar..!
Detta är alltså ovanpå mitt badrumsskåp (efter rensning), Kiira gav som förslag att jag skulle ställa lite fina ljus där igår när vi var på IKEA, som ni förstår går inte riktigt det utan att bränna ner hela lägenheten..






Vill nog inte räkna ihop summan av dessa produkter tror jag.. Men, jag lägger faktiskt gärna pengarna på sånt, speciellt grejer för håret för fan så viktigt det är för utseendet!
(Gud vad jag svär..)


Ledig i morrn, ska bli skönt, även fast i stort sett hela dagen är fullproppad av saker att göra!



Kim Alexandra

10 smååå


Kommer ni ihåg gott folk?!

Älskar deras moves!





Det ljuva 90-talet. Spicegirls och pojkbandshysterin var som hetsigast, magtröjor, buffalos och savannbyxor var det hetaste och att spela in låtar på kassettband från radion och musikvidoes på videoband från MTV och ZTV var det ballaste.
Haha, minns det som om det vore igår!



Kim Alexandra

Dagen


Dålig fart på bloggen = bra fart i livet..
Idag har jag typ ätit..




och ätit..

 


och jobbat, hängt på IKEA i 2 timmar och varit med 2 superbrudar!
Tagit igen lite förlorad tid med Kaisa och Kiira, det gillas!


Nu ryktas det om film, 2 stycken är hyrda och vi har inte ens börjat, sen kväll?

Annars lugnt och fint, önskar mig lite mer kärlek i livet kanske men det är som vanligt. Kul att det verkar ordna upp sig för mina vänner iaf, då kanske man kan leva lite genom deras kärlekar och få lite hopp? Haha, deppig brud..

Tjopp, nu blir det film!


Kim Alexandra

Yeeeah


Laddar upp inför kvällen genom en ordentlig städning, fan det känns som att jag städar mina 21 kvm hela tiden..
Kanske är just det, att det dammar igen 100 ggr fortare och att varenda liten pryl som ligger framme gör lägenheten stökig.
Jag gillar INTE att ha stökigt omkring mig..

Funderade på gymmet först men det blir nog inte så, trött idag. Däremot måste jag få ihop mina 12.000 steg på nått sätt, 6740 right now och det är fan typ hälften av dagens mål, ändå har jag jobbat! Får väl ge mig ut i vintern på en promenad och sen köra lite styrka på det? Vi får väl se men nått måste jag ju göra!

Beach 2010!



Jag hoppas ni förstår ironin..
Men jag säger som alla andra gör när "våren" är på ingång, nu jävlar blir det bättring! Den här stegtävlingen avslutas ju inte förens 21 mars så tills dess finns det absolut inga ursäkter och då hoppas jag att jag blivit ännu mer taggad på att gå ut och gå!



Kim Alexandra

Eight hours


Godmorgon!!
Den här natten sa bara swoosh och så var den borta. Lite läskigt tycker jag nog att det är att man faktiskt sover i typ 8 timmar och det känns som 5 minuter. Tänk vad mycket man hinner göra under 8 timmar?!







Nu ska jag bege mig och göra hela 4 timmar på jobbet. Tackar och bockar för dubbelt betalt!



Kim Alexandra

Funderare


Jag funderar himla mycket i min ensamhet, det gör jag alltid..
Jag tänker på det som har varit, det som är och det som kommer, kan inte låta bli att undra för en sekund vem jag är?
Vad vill jag, vad har framtiden att erbjuda mig?

Vem där?




Jag skriver, mycket och ofta om mina känslor. Ibland publiceras inläggen men oftast inte. Jag bryr mig för mycket om vad människor ska tycka och tänka, får jag vara ledsen, får jag känna som jag känner ibland?



Kim Alexandra

Waschii


Lördagkväll och jag ska ägna mig åt en helvetes massa tvätt, gör jag inte det så får jag gå tros- och strumplös tills nästa tvättid finns, inte så lockande! Så, 21-24 it is och jag tror inte ens att det räcker med 6 maskiner så det blir väl säkert ännu senare..





När jag till och med använt ett par gamla Hello kitty- strumpor, då är det fan riktigt illa! Finns nog inget värre än det och snobben underkläder/strumpor, fy fan..


Ser ut att bli en lång kväll, har på känn att den här är en sån där när allt känns piss och man känner allt annat än livslust. Jag gillar dom fan inte men har ännu inte lärt mig hur jag ska hantera dom själv. Det går alltid att rymma iväg och göra nått men, hur gör man för att övervinna tankarna i ensamhet?



Kim Alexandra

.



ZzzZnarkar fortfarande lite halvt..
Vill tillbaka till drömmen, tillbaka till känslan som i vanliga fall tycks ha packat väskorna och farit någonstanns långt borta!
Känslan var underbar, jag vill inte vara tom, ge mig den tillbaka!!






Kim Alexandra

Niice



Nu är jag hemma igen efter en mysig wii och let´s dance kväll med brudarna.

Hämtade upp mitt paket från H&M som jag väntat på i ungefär 1 månad och jag måste verkligen säga att jag är riktigt nöjd med allt jag köpt!

D



Sparade det bästa till sist. Paljettskorna jag köpte var sjukt mycket över förväntan, passar perfekt och är galet snygga!
Ser ut ganska på pricken som mina favoriter Converse Light.






Nöjd!!



Kim Alexandra

Böjwla


Behöver jag säga att jag är kung på bowling?!

Jag är självklart blondie!




Skulle vara kul att få visa upp sina skills på en riktigt bowlingbana, sjukt längesen sist!!


Kim Alexandra

Wiihöj


Full fart, nästan lite väl faktiskt.. Men, filmen var skön igår (Sommaren med Göran), hade en aning för höga förväntningar dock så det var ju lite tråkigt!

Fullt ös igår igen och Jennika är fortfarande kvar. Tog mig till gymmet idag i alla fall, känns sjukt bra, hoppas på att ha orken finns att köra lite i helgen också! Nu blir det en snabbdusch för att sen knalla iväg till Kiira och D´ler och köra lite Wiiiii med brudarna. Nice fredag!!






Kim Alexandra

TjugoFörstaJanuariTvåtusentio



Sagt på stan 21 januari 2010


"Den gröna är mer djupgående och penetrerar bättre". Sagt av en expedit på en frisörsalong, kund köpte schampoo.

" Jävlar vad kärringen rockat loss med volymtången" Sagt av mig angående en kassör på Ica då hon använt volymtången 10284 ggr på sina 3 hårstrån

" Ska du ta mig fisk flicka? " Sagt av en tant som absolut inte ville bli av med sin fisk med dillsås till mig.

"Vafan, är det inte 15-års gräns på energidryck?!" Sagt av mig som fick visa legg för att köpa energidryck.
Fantastiskt skönt att man ser ut som högst 14 år, säkert uppskattat om 20 år men fan inte idag!

Men, i varandras sällskap beter vi oss som 10 år yngre så. Men magmuskler, det vill jag lova att jag får!
Det brukar inte komma så många seriösa meningar ur våra munnar..






Kim Alexandra

Sommarn med Guran


Sitter för tillfället och skådar en härlig dude som kommer på besök i containern här utanför dagligen, idag fyndade han en sån där orange reflex jacka, en annan dag fyndade han en helvetes massa pantflaskor. Jag har även mött denna härliga karl i soprummet ett par ggr där han stått och vänt upp och ner på varenda påse.. Niiice, let´s get married!!
Nej men, om jag ska vara seriös för en sekund kanske. Stackars människa! Men det värsta är att han inte riktigt ser ut som en sopletare. Man vet ju faktiskt inte, det kanske är jag som står med huvet ner i papperskorgen vid stationen en dag?





I kväll blir det filmkväll deluxe, Sommaren med Göran står näst på schemat. Ser ut som att jag får dela denna upplevelse med Jennika, dvs massor av garv utlovas!


Kim Alexandra

Haang

Goddag gott folk!
Sitter hos Kiira och D´ler där Kiira flyttade in för nån vecka sen, mycket mysigt.

Gårdagen var bra, lite sura miner men det är glömt idag, onödigt. Fullt ös och missförstånd helt enkelt!
Sjukt pigg idag, nästan lite orealistiskt men fan så skönt är det!

Eftermiddagen består av ännu mer Jennika-häng, vi tänkte följa Kiira till jobbet och dra en veva på stan samtidigt.




Sjukt otaggad på att blogga som ni kanske märker, haha. Känns som att jag bara matar på om en massa totalt ointressant!

I´ll be back!


Kim Alexandra

Kayaochkackaronen

Hänger med Kaya, har på känn att det här kan bli en riktigt bra onsdag. Utgång är inte tillåtet, då får jag pisk av min plånbok och det är ingenting man vill ha frivilligt..!

Det ryktas om sällskap i kväll, det gillas!
Tills dess tänker jag fortsätta springa omkring som en riktigt virrhöna till denna underbart sköna låt!





Fullt ös!



Kim Alexandra

A


Time for work!






Kim Alexandra

Frystorkadlax

Full fart idag, skönt när det händer lite grejer!
Har precis kört lite styrketräning hemma. Blir stenhårt med mage och ryggen framöver då man börjar närma sig tant och hållningen sviker, kasst..

Det blev ingen kamerashopping idag, istället blev en promenad i det underbara vackra Märsta och också en lunchdejt med innehåll av pizza och en semla på det. Årets första semla är alltså avklarad!

'



Nu blir det soyadryck (faktiskt riktigt gott) och en minimal tonfisk/avocadosallad på det. Skön middag men så som jag ätit idag så lär jag inte vara hungrig på ett par dar känns det som!

Idag har jag än så länge samlat på mig 15218 steg till stegräkningstävlingen och i morrn är tanken att höja siffrorna en aning. Vi får väl se.. Jag har i allafall uppnått målet som ligger på 12.000 steg.

(Parkeringsplats snodd och p-bot fixad idag igen btw)


Ser fram emot morgondagen som endast innehåller 4 timmars arbete och sen freedom i 2 dagar, sjukt lyxigt schema!


Kör ba kör!



Kim Alexandra

At J´s


Personalmötet gick great, jag lyckades vakna i tid!
 Just nu befinner jag mig hos Jenkan i Märsta och vi fundelurar på vad dagen har att erbjuda? Eller rättare sagt, de 4 timmar vi har?





Det ryktas om att vi ska röra oss mot elgiganten och inhandla en kamera. Kan vara välbehövligt inför hennes New York - Los Angeles och Las Vegas resa som blir av om 1 månad. Jag är inte avundsjuk, inte alls..

Full fräs!


Kim Alexandra

To U


Sitter och trycker i mig choklad i mängder och dricker vatten, bra kombi!

Men.. Hur jäkla intressant det må vara så var det faktiskt inte det jag ville säga med det här inlägget utan jag ville faktiskt bara önska er en god natt! Sov sött!!






Kim Alexandra

StepByStep


Hej Hopp!
Precis hemkommen från jobb. Stegtävlingen började idag, so far so good. Målet är att vi alla ska gå 12.000 steg om dagen och än så länge står min stegräknare på 19.324, super!

På tal om nått helt annat så köpte jag en värmespray idag, något väldigt behövligt för mitt hår som jag torterar med plattången minst varannan dag. Köpte Tresemmé - heat defence, bra skit tror jag eftersom jag är helnöjd med schampoot jag använt i lite drygt 1 år!




90:-


Har skickat p-lisa på min parkeringsplats idag igen, hoppas VERKLIGEN att bilen inte hann åka!


I kväll blir det lugnt och fint. Ska försöka komma i säng innan tolv (behöver alla lyckoönskningar jag kan få!!) eftersom bilen ska rulla 07.25 och jag ska ha personalmöte. Börjar jobba 15.00 efter så hoppas på lite Jennika eller Nenne-häng i Märsta därefter. Jag tänker i alla fall inte åka hem emellan eftersom det är 10 mil fram o tillbaka. Vi får helt enkelt se hur morgondagen blir..


Simma lugnt!


Kim Alexandra

Workout


Nu jäklar blir det en sväng på gymmet, äntligen!






Kim Alexandra

JF

Nu börjar jag att vakna till liv, har sovit bort 95% av dagen. Håller tummarna för att jag lyckas somna i kväll bara, men jag har nog aldrig haft sömnproblem. Skulle nog kunna sova i flera dagar tyvärr..

Kvällen blir totalt stillsam framför Johan Falk.






Tack till alla er som var med och gjorde min helg grym. Sjukt bra helg!



Kim Alexandra

Tröttast


Look of today






Återkommer..



Kim Alexandra

wöjhöj


Det börjar likna en förfest här vill jag lova!
Än så länge jag och Emely som hinkar lite gott och snackar bajs. Snart kommer sällskap bestående av ett par guys och ett par dolls, kanon!





Ha en fin kväll!



Kim Alexandra

No stress?


Har precis kommit hem, blev en visit hos Kaisa!

Har dånande huvudvärk efter gårdagens bravader på det är bara att ignorera för i kväll blir det festis.
Emely kommer hit vid åtta och sen lär det bara gå utför, precis som det ska va!





Nu däremot är det hög tid för mig att sätta igång. Gårdagens efterfest ser ut som den gjorde igår, dvs ett kladdigt bord med en massa tobak på och ett antal flaskor och glas som ska styras upp.
Sen har jag ju faktiskt mig själv att ta tag i. Ser ut som "Hej, kom o hjälp mig" för tillfället och det funkar ju inte riktigt har jag hört? Vad jag ska göra åt min panna som säkert snart ramlar av har jag ingen aning om, den är torrare än öknen i Afrika.. Jag hoppas att intresseklubben antecknar?!

Swoosh!



Kim Alexandra

Last night

God"morgon"!
Natten blev verkligen inte som jag trodde, sjukt kul!

Knallade över till min nyinflyttade granne vid 01-tiden (som jag känner sen tidigare) som hade lite folk hemma, folket visade sig endast bestå av pojkar. På något sätt är det skönare så, än att man ska hoppa in i en fest med en massa dryga brudar. Ja, ni vet hur det är.. Det är alltid lättare att umgås med nya pojkar än nya flickor.

Vi drog ner på stan med förmodligen sveriges skönaste taxichaufför, han körde disco disco fullt ut med blinkande lampor och grejor i bilen. Dessutom var det okej att röka i bilen, sjukt..
Vi ringde honom på vägen hem också, då behövde vi inte ens betala. Haha, honom ska jag fixa numret till!





Efterfesten blev hos mig och varade till omkring 06. Sen var det tack och ajdö och jag fick krypa ner i sängen, vilket det var hög tid för!

Natten vart sjukt bra och jag fick beviset på att man kan hänga med enbart grabbar utan några som helst "baktankar", grabbar kan vara vänliga på fyllan utan att ha för avsikt att ligga, eller ens ragga!

Nu blir det ner på glasbanken för att fylla på förrådet, känns sjukt motigt vill jag lova!




Kim Alexandra

#¤!¤&!"#%!


Hepp, inte idag heller..
Haha, det går inte så bra för mig med festandet nuförtiden, att leva sunt är tråkigt tycker jag!

Allra helst skulle jag ha hällt i mig 5-6 öl och ett par shots vid det här laget men efter en misslyckad jakt efter partypeoples ser det ut som att jag förblir hemma med nått glas vitt och TV:n. Tog en titt på kontot också, ska mina ekonomiska planer gå som jag vill så kanske det är bäst såhär. Kör ba kör i morrn istället (?!).
Jag har nämligen planer på att,
 1. Få pengar över till nästkommande lön
2. Lägga undan en slant till min kommande H&M räkning som förtillfället ligger på 821 bagis.
3. Spara pengar till resan som jag hoppas blir av i slutet på februari.

So far so good faktiskt. Har aldrig hänt förut, brukar stå med IKEA-kassen full med pantflaskor den 20:e för att kunna köpa mig lite nudlar till de fem resterande dagarna innan löning. Haha, livet är hårt som man säger!

Leave the world behind pumpas förövrigt hos mig just nu och ja, det blir vad man gör det till, vem ska att man inte kan festa solo? Haha..



Kim Alexandra

Yeeheey!



Har en bra feeling idag, känns grymt att vara ledig hela helgen lång, frågan är bara,
vad händer i kväll?





Ut och träffa lite folk skulle ju inte sitta helt fel.
Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda?
(btw, parkeringsplats snodd igen..)



Kim Alexandra

Friiidag


Äntligen Fredag!
Känns som att man säger så varje dag men idag känns det, ska bli grymt med en ledig helg!






Någon som har trevliga planer för kvällen?



Kim Alexandra

Monopol


Nu tar jag mitt monopol och går (ser ut att bli spelkväll istället)!




(Det är fan inte lätt att få plats på en 14 tums-skärm..)


Kan sluta hur som helst med två grabbar varav en är en totalt kass förlorare..



Kim Alexandra

Min



Blev en timme övertid på jobbet och sen en runda i centrumet där jag jobbar, så nu är jag hemma.
Ska slänga i mig lite pizza som står i ugnen just nu, sen blir det solarium, hem och duscha och sen iväg igen. Det blir "How I met your mother" maraton hos lille John.

Jag är säkert den sämsta bloggaren i världen på att visa upp mina köp men det tänker jag göra idag, är riktigt nöjd med dagens inhandling!

1000 ggr snyggare i verkligenheten och normalt ljus, älskar färgen!




Stadium, 399:- (ord 699:-)

Blev en "liten" brosch från Ginatricot också.



29:- (ord 99:-)


Nöjd med dagen fynd!


Kim Alexandra

Morgonkvist


Uppe med tuppen, enligt mig åtminstonde.. Det blir ett par korta, effektiva timmar på jobbet men skönt ska det blir att sluta så tidigt som 15.00. Undrar vad jag ska göra då?

Nu ska jag i alla fall slänga på mig jacka, halsduk, vantar, vinterskor (hatar alla dessa kläder!) och hoppas på att jag inte fått nån p-bot. Det vore en fin start på dagen..
Förresten, tänk när man kan skriva, "slänger på mig en tunn kofta och ett par tygskor".
SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!!







Ha en fin dag!



Kim Alexandra

hmm


Var ute och skulle flytta bilen nyss. Vilket jag måste göra eftersom den stod framför en proppfull container som förmodligen ska tömmas i morrn bitti. Oväntat att den som snott min parkeringsplats inte flyttat på sig, njaa..
Åkte runt och letade plats men fanns faktiskt inte en enda i närheten. Eftersom det dessutom är dags att sova snart så får jag stå som jag står nu, jävligt olämpligt och har säkert en bot i morrn.. Känns ju verkligen som att jag kastar de pengarna jag lägger varje månad på min parkering i sjön, 4200 kronor om året rättare sagt..







Kim Alexandra

:)


Hemkommen och ungefär lika bitter som  vanligt..
Haha, nejdå, riktigt så illa är det inte men huvudvärken har tryckt på idag och parkeringsplatsen var snodd som vanligt, som tur var hade p-lisa varit i farten och en bot var placerad. Tackar och bockar för att jag får stå bakom knuten tills han/hon flyttar på sig.

Lagar mat just nu. Lax med couscous och kall rödlök/gräslökssås, en personlig favorit. Hungrig som en varg är jag!

Förövrig så verkar det vara hetsigt kring utgång idag men inte för min del. Sist jag var ute var faktiskt på nyår, ger mig själv en eloge för det, jag är ju rätt bra på att gå ut annars som ni kanske vet.
Däremot hoppas jag på att det händer nått kul i helgen, känner mig lite sugen faktiskt.






Nu blir det MAAAT!



Kim Alexandra

jobbä


Bra kväll ígår, trött idag.

Dags att fara till jobbääät!



'

Ha en fin dag!


Kim Alexandra

INLÄGG ETTUSEN!



Inlägg nr 1000!!
Gud så man spekulerat i vad det ska handla om, men vet ni vad?! Det gick fortare än fortast att komma hit så det blir inte så mycket mer än ett helt vanligt inlägg.. Haha.
Men, ett litet grattis kan man väl få?





Även om resultatet ovan inte är av världsklass så kände jag att en "dagens" var obligatorisk i detta inlägg.
Nu ringer Kaisa och hetsar om att jag ska komma ner och promenera med henne till ICA för att sen koka ihop nån trevlig middag. Kan behövas, matintaget de senaste 24 har bestått av 3 bullar och 2 mackor. Illa!
Det ska bli jäkligt gott med mat!



Kim Alexandra

Egoist javisst!


Moahaha, nostalgisk dag idag.
 Kollade igenom en massa bilder, hittade en massa roliga posebilder från 2004 och 2005!





Jag vill verkligen ha mitt hår tillbaka.
Mission 2010, skaffa längre hår!










Tänk om man kunde få vara fjortis igen utan att skämmas, haha!


Kim Alexandra

LTWB


Precis som vanligt när jag ägnar mig åt att vara min egen husmor så dunkar musiken på friskt i bakgrunden.
Tanken slog mig att "Leave The World Behind" har varit med om mycket tillsammans med mig.
Jag har skrattat, jag har dansat, jag har festat, jag har åkt bil, jag har gråtit i min ensamhet, jag har sjungit till denna låt många många gånger under 2009. Bara det att folk säger " Åh, det är din låt" när man är ute kanske säger en del..? Den påminner mig om mitt 2009 på gott och ont, beroende på humör kan den faktiskt beröra på olika sätt..





Den blir aldrig dålig i mina öron!


På tal om 2009 så har jag de senaste 2 timmarna förutom städning ägnat åt att läsa mina egna blogginlägg feb- juli. Snacka om kär, idiotiskt jävla kär men vilka känsla det var så länge det varade! Jag föll tillbaka där för en stund och insåg hur underbart det är att vara kär på riktigt. Känslan att bara glida med och se dagarna som underbara just för att de spenderas med någon underbar. Att känna sig trygg med framtiden, att "veta".
 Sen kom jag till slutet på juni och fy i helvete, nu är jag tillbaka där jag var innan jag började läsa. Dvs, kiss och bajs på kärleken, drömmen om mr.right finns men känns omöjlig..

29 juni 07.28 "Pulsen går i 180 , mina ögon är bly, min kropp känns tom och min hjärna vägrar slappna av.
Jag kan inte somna.."

Jag minns den natten som om det vore igår, var jag inte packad och däckade så såg alla nätter ut ungefär såhär. För att inte tala om magvärken och de 7 kg jag tappade. Fruktansvärd känsla, aldrig mer tack!



Kim Alexandra

BRUN


Fantastiskt att vara ledig. Men vad ska jag göra då?
Sola är ett måste, jag har inte ens solat i år och börjar mer och mer likna iprenmannen. Det gillar jag inte! Sen att jag faktiskt fortfarande är förkyld och bakterierna frodas ännu mer i ett solarium, det vet jag inte om!

Jag måste också införskaffa mig lite BUS men, för det första luktar det illa och för det andra är det fan lätt att misslyckas, hur kul är det och gå runt som en fläckig morot i ett par dagar?
Eller som han på bilden..?






Kim Alexandra

01.46



En Red Bull och tre koppar kaffe efter kl 20.00 är inte speciellt klokt kanske.. Men, det börjar ordna upp sig nu, gäspningarna avlöser varandra och jag är beredd att röra mig mot sängen (ca 1 meter)!





Precis som vanligt saknar jag dock en varm kropp att dela den med, det hade varit mysigt..

Godnatt Sverige!


Kim Alexandra

HAHA

MOAHAHAHAHAHAAAA!!
Det sammanfattar min kväll med brudarna, ont i magen har jag!

Här har ni lite av det som roat oss.
Detta är alltså ett av en herrans massa ljudklipp från 2003 då jag och Jennika i stort sett bodde framför micken.
Sjuka i huvet redan då..
(Ni måste höja en hel del men varning för ett högt jävla piiiip i 9:e sekunden)




Humor, jaaa!



Kim Alexandra

Finbesök


Åh herregudars.. Vilken dag!
Halva reapriset för sms-kunder, behöver jag säga mer? Kunderna drar i en, proppfulla provrum och folk överallt.
Tycker synd om mina kollegor som kommer att mötas av ett helvete när de kommer till jobbet. Jag däremot, jag är ledig och det är jag glad för, 6 arbetsdagar i rad, förkyld och det här som grädden på moset, tackar och bockar för en ledig dag!

I kväll får jag finbesök. Jennika och Lydia kommer hit, när Lydia är i farten behöver man inte oroa sig för att ha tråkigt vill jag lova. En människa med med större humorförråd är svårt att hitta!

Bjussar på en bild från 7:an (läs 3:an, haha) när vi var på besök på Junibacken.





Stående, Lydia.
Barbacka bak, Kim.
 Barbacka fram, Jennika

Vilka jävla stjärnor!!

Notera gärna mina strumpor instoppade i mina hiphopbrallor, det var faktiskt mode för typ sju år sen!
Dagens sanning: Ja, jag har haft en hiphop liknande stil. Hängbrallor och stora tröjor was the shit. Herregud..



Kim Alexandra

Walk

Måndag morgon, alltid lika kul right?!

Snoret rinner och halsen slemmas igen, som alla andra mornar den senaste veckan.
Hur kommer det sig att det bara är så på morgonen?! Visserligen skönt att det släpper under dagen men jag vill blir frisk även på morgonen, jag vill träna!






Får väl nöja mig med dom steg jag tar på jobbet så länge.
Vi ska ha stegtävling i ca 2 månader på jobbet där priset är en resa till Tjeckien. Vi har utrustats med varsin  stegräknare och reflexväst så jäklar vad jag ska promenera from den 18 januari! Tänk om man kunde vara lika effektiv som i våras/ början på sommarn..


Ha en fin dag!



Kim Alexandra

JK


Egentligen finns det mycket på denna karl som inte riktigt är i min smak men det försvinner på nått märkligt vis,
MUMS!





Joel Kinnaman, vill du gifta dig med mig?


Som ni kanske förstår blev det alltså Johan Falk för min del och jag är mycket nöjd över valet!
Nu blir det sängen däremot.


Sov sött!




Kim Alexandra

?


Ikväll blir det en repris av gårdagen. Det blir ännu en solokväll med choklad, frukt och en rulle.
Däremot har jag lite beslutsångest. Ska jag se Click eller Johan Falk? Båda är ju förbannat bra faktiskt!


   VS.    



Det jag vet är i allafall att den närmaste halvtimmen kommer att spenderas framför "I en annan del av Köping"




Kim Alexandra

.


Hemma från jobbet och det råder torka i min hjärna såhär på kvällskvisten.
Vad ska jag laga för mat?

Tanken var först att äta ute då en viss person som sagt fyller år och min tanke var att bjuda på käk men, eftersom han har lite halvdålig framförhållning sådär så blev det inte så mycket med det.
Dessutom har jag bytt pass i morrn på jobbet, vilket innebär matlåda så här kan inte fuskas med middagen idag..





Kvällen var planerad i detalj men nu verkar det helt plötsligt som att det sket sig. En aning besviken.



Kim Alexandra

Gratulerar!


JAG ÄR MORGONTRÖTT! Om någon lyckats missa det alltså..

Enda anledningen att jag tar mig tid att sitta vid datorn just nu innan jobbet är för att det faktiskt inte är en vanligt dag idag, det är ju faktiskt Rikards födelsedag!!

GRATTIS PÅ DIN 25-ÅRSDAG!






Kim Alexandra

Gäsp


Nu har jag suttit uppe och kollat på någon fransk film med totalt kasst slut. Hatar sånna slut, känns som man lika gärna kunde skitit i att titta på den från början när man ändå bara blir irriterad för att den inte slutade som man ville..

Hur som helst, jag fantiserar mig fortfarande bort, lååångt bort, till sommaren.
Tänk att kunna gå ut såhär och tycka att det är för varmt?!





Back to reality, -17 grader och en massa snö.





Sen att jag ser sur ut på sommar- och glad på vinterkortet, det är bara en fasad..
Haha

Godnatt på er!



Kim Alexandra

Harmonisk


Ikväll blir en väldigt lugn sådan. Ska bli riktigt skönt!
Jag vet inte vad det beror på men utgång har kännts långt borta nu i 2 helger. Får hoppas att det fortsätter så?

Nu står maten i ugnen. Kyckling, grönsaker, paprika&chili creme freiche och ris, riktigt gott!
Efter det blir det en låång dusch med inpackning och ansiktsmask på det. Jag ska verkligen ta hand om mig själv i kväll.






Dessutom har jag köpt en massa gott (och läskigt nyttigt) som det ska smaskas på.






Låter faktiskt som en skön omväxling om man jämför med hur helgerna brukar se ut.
Det kan jag behöva..




Kim Alexandra

Burr


Förjävligt kallt!
Hur länge ska det fortsätta såhär?!







Ge mig vår och ett par plusgrader tack!

Dags för jobb.



Kim Alexandra

Näckar


Precis hemkommen, halvt ihjälfrusen.
Kvällen var lika lyckad som vanligt. Det blev en massa av det sedvanliga skitsnacket och ett halvt glas sviinstarkt, sviindyrt och sviingott rödvin. Bra skit!

Nu ska jag dra på mig mina duntofflor och gosa ned mig under täcket.
På tal om det hade jag en diskussion med en kund idag (köpte pyjamas) som väldigt gärna berättade om hur jäkla skönt det är att faktiskt sova med pyjamas i stället för att näcka, man sover tydligen MYYYCKET bättre. Kanske man ska prova? Jag är den klassiska näckaren, och ett par duntofflor såhär års då förstås. Jag sover grymt bra så jag fortsätter nog i samma bana.

Jag har ett ex som i början tyckte att det var väldigt lustigt att jag sover naken, "oj, jag trodde inte tjejer gjorde det". Vilket förvånade mig? Drar alla bruttor på sig mormorstrosorna och snobbentröjan?





Som sagt, naket ska de va, annars kan de va! Haha. Däremot föredrar jag faktiskt när killen sover i kalsonger (Absolut inte pyjamas), jag menar, hur skönt är det att vakna mitt i natten och ha en slak, skinnig penis i ryggen (ja, jag sover långt ner i sängen)?

Sådärja, nu vet ni precis hur jag sover och vill att min nästa ska göra.
 Resten är upp till din fantasi. Vilket kanske inte var så genomtänkt skrivet med tanke på att jag tror att mina läsare består av 99% tjejer...

Hur som helst, Godnatt!



Kim Alexandra

IIISSSKAAAALLLTTT



Fick jobba över ett par timmar, sen var det bara hem och sätta på sig kläder som passar en 20 minuterspromenad i -17 grader. Åt helvete gick det såhär i efterhand, det är fyfan omänskligt kallt och näsan tinar än!





Nu befinner jag mig hos Kaisa tillsammans med Kiira. Det blir myskväll med massa gott och trevligt sällskap.
Eftersom jag fortfarande är lite halvkrasslig och dessutom jobbar hela helgen passar det mig utmärkt.
Förresten, för er som går ut och festar när det är så här förbannat kallt, hur bär ni er åt?


Kim Alexandra

BrÄÄÄmmm!


Godmorgon!
Har precis klämt i mig frukost i form av juice, ägg och mackor. Känns som en okej frukost.
Jag har gått och blivit beroende av Brämhults färskpressade juicer, dyrt men säkert 100 ggr bättre än "vanlig juice".




Nu blir det fyra effektiva timmar på jobbet, som sagt, lyxschema!
Synd bara att man måste åka 10 mil för att fullfölja dom..


Kim Alexandra

AH!



Inte nog med att jag redan är förbannad så förvann inlägget som jag precis skrev.. Kör igen.

AHHHHH, arg!
Jag är så fruktansvärt irriterad just nu! Någon hade snott min parkeringsplats igen när jag kom hem.
"Detta måste vara ett skämt" ekade i mitt huvud. Jag begav mig vidare för att leta parkeringsplats längre bort, hittade en till slut. När jag kom tillbaka så möter jag dom som snott den vid min plats och ger dom en rejäl utskällning. Dom (ett äckligt sött par) drog fram sina puppyeyes och sa "Oj, nej, vi ber så hemskt mycket om ursäkt, vi visste inte"! Jag menar hallå?! Om dom tror att 12 platser precis utanför ett hus med ca 100 lägenheter i är gästparkeringar så är det dags att börja käka Omega 3 tillskott! Puckon..





Jag är fortfarande arg!
Jag hatar att bli arg, jag hatar konflikter och när det väl sker så tar det bra mycket längre tid än 2 minuter för mig att lugna ner mig. Tack för den!

Ni kanske tycker att jag överdriver men ni som har hängt med ett tag vet att detta sker alltför ofta och att det just nu är -10 grader, snöstorm och mitt i natten gör inte saken bättre direkt!

Uuuusch, godnatt!



Kim Alexandra

Freeknar


Sitter hos Kaisa och letar efter resor, det har dykt upp en del intressanta resmål men vi får se till att ha lite is i magen. Det är ju trots allt 1 1/2 månad kvar!

Sol och bad vill vi ha i alla fall. Det lutar åt Egypten, Tunisien, Marocko eller eventuellt Gran Canaria.
Vi får se helt enkelt, lite spännande sådär att inte ha nån aning.






Jag är grymt sugen på att få lite fräknar!




Kim Alexandra

Weei



Sitter och värmer upp inför jobb med hjälpa av Antiloop - In my mind,
remember?







Har en aning bråttom, precis som alltid när jag har haft dagen på mig med saker och ting..
Den Burvallska kvarten tror jag den kallas..

Puss och kram, ha en fin dag mina vänner!




Kim Alexandra

Hej


Godmorgon!
Japp, jag vaknade precis..
 Nu ska jag göra lite nytta här hemma fram tills att det är dags för jobb kl 16.00.
Idag kommer jag åtminstonde att ha nytta av kontainern som står och är allmänt ful utanför mitt fönster, skönt att man kan slänga soporna från fönstret, haha.







Kim Alexandra

Stackars..


Alla vet väl vem Kissie är vid det här laget?

Jag kan faktiskt inte sitta och hålla på den här bilden hela natten..





Oj, jag nästan dör av skratt!
Det får man kanske inte göra men jag kan inte låta bli med tanke på hur "perfekt" hon är på alla bilder hit och dit.
 Alla har dåliga dagar?

Hahahaha.. Sov gott!


Kim Alexandra

F U C K






HAR ÄGNAT PRECIS HELA KVÄLLEN ÅT EN NY DESIGN HÄR PÅ BLOGGEN MEN JAG FÅR BARA INTE TILL DET!!
HJÄLP EFTERLYSES!




Kim Alexandra

Rastalös


Jag måste vara den mest rastlösa personen i Sverige, eller åtminstonde Uppsala..


 


HA, HA, HA, HA, HAAA!

Herregud någon, rädda mig från att sitta och glo på youtube-klipp hela natten!



Kim Alexandra

En hjälpande hand


Sådärja!
Även om dagen har varit rätt seg så måste jag erkänna att jag känner mig stolt som fixade det! Jag mår visserligen avsevärt bättre än igår men jag hoppas verkligen inte att den här arbetsdagen slår tillbaka på mig..

Jag har dessutom agerat flyttskjuts åt Kiira som numera lämnat sin syster Kaisa och spridit sina vingar vidare till att bli sambo med sin D´ler.





Själv kommer jag nog köra solo hela livet. Haha, kanske inte men nog fan känns det så..
Det finns inte många vettiga individer av det manliga könet. Men, ni vet nog redan vad jag känner när det gäller det där. Med risk för att låta som en riktigt bitterfitta så droppar jag det här.

Som vanligt är jag sugen på att gå ut men idag är det TOTALNEJ!
Jag ska bannemig bli helt frisk och det snabbare än snabbast!



Kim Alexandra

Vaknat


Det råder ingen tvekan om vad jag gjort sen i måndags natt, sovit!
Jag har kommit fram till att jag har sovit 27 av 32 timmar, inte illa men det behövdes tydligen..

Känner mig en aning bättre, febern känns längre, så nu ska jag åka och jobba. Men jag ser inte fram emot det, speciellt inte när jag ser detta!




 
Bye, bye varma gosiga säng.
Hej hej, iskalla bil!
FYFAN!


Kim Alexandra

Sjukling


Känner att jag kanske bör lämna ett livstecken.
Jag har sovit, sovit och sovit till och från i 14 timmar. Behöver jag säga att jag är sjuk?
Jag vill inte och kan inte vara sjuk så därför tänker jag fortsätta dagen som jag börjat den, vila!







Jag hatar att vara sjuk!




Kim Alexandra

And off I go


Haha, "Man får ut så mycket mer av dagen" sa jag visst för ett par timmar sen, ren bullshit. Det enda vettiga jag gjort är att laga mat, ungefär så, resten har bestått av TV-tittande och svullande.

Nu däremot ska jag ta mig i kragen och ta en promenad till en stackars frusen människa, det behövs visst sällskap för att värma upp lägenheten..







Hur som helst, ha en fin kväll!



Kim Alexandra

Hööjm agajn



Fram och tillbaka, hit och dit, nu är jag hemma från jobbet igen!
Skönt med korta dagar så på det sättet är det faktiskt rätt skönt att börja tidigt, man får ut så mycket mer av dagen.

Tanken var att jag skulle befinna mig på gymmet nu men en klump har bosatt sig i min hals, känns inte alls bra.






Jag har bytt och donat lite på jobbet så att jag är ledig i morrn (igen!) så då hoppas jag på att kunna lyfta lite skrot på gymmet. Fick även ett heldagspass på onsag vilket är GULD eftersom det innebär 100% O.B, tack och bock, det kommer sitta fint till min och Kaisas planerade sista minuten i slutet på februari.



Nu står matlagning högst på priolistan. Jag har precis varit nere på pizzerian och fått lite cayenpeppar och lök så nu blir det Chili con Carne, skonsamt för magen? Nja, men vem bryr sig, jag kör ju faktiskt solo!


Kim Alexandra

Olagligt



Det borde vara olagligt att tvinga någon att gå upp innan 10.00...





Det är dags för tröttare än tröttast att åka och jobba.



Kim Alexandra

Å



Jag har tänt en massa ljus och gosat ner mig i sängen framför filmen Åter till Cold Mountain






Som ni ser så dämpar jag söndagsångesten med Ben & Jerry´s.
5 dagars ledighet är nu över..

Sov sött!


Kim Alexandra

Lyx


Oj, jag ska nog stanna kvar här hos Angelica, eller kidnappa hennes man kanske..
Han och hans vän har varit och handlat och står nu och lagar mat till oss, vilka karlar!





Vi själva, vi har legat som två potatisar i soffan precis hela dagen och jag har inte hört ett enda klagomål?!




Kim Alexandra

Angelica

Godmorgon alla bakfulla medmänniskor!
Det blev utgång i går även för mig och min vän, mycket trevligt men inte så många som delade våran idé om att gå ut tyvärr.. Det blir vad man gör det till har jag hört och vi lyckades!

Någon bad om en närmare förklaring vem min okända vän är.
Denna rocker Angelica är 22 år gammal, pluggar till gymnasielärare och kilar stadigt med hennes Dennis.
Som jag sagt många gånger förut så har vi också varit sambos, i sådär 1 månad när jag i stort sett bodde i en resväska efter breaket med exet mitt.
Kort sagt, en underbar stenhård brutta som vet vad hon vill här i livet!








Hittade en bild på hennes dator från i somras, jag vill bara poängtera att jag gärna blir såhär brun igen..







Kim Alexandra

ANK



Hej och hå, någon har anmält sig för att underhålla min rastlösa själ!
Det blev visst Märsta i alla fall fast med en annan snygging än vad det var tänkt från början!




Har svårt att sluta skratta åt denna totalt hemska bild men eftersom ni också är värda ett gott skratt så bjuder jag på den!


Spontana grejer is the shit och jag älskar det!


Kim Alexandra

Bekänner


Okej, jag erkänner..
Jag har spring i benen, myror i brallan eller vad ni nu väljer att kalla det. Jag är i alla fall väldigt uttråkad och skulle gärna göra någonting annat än att sitta här själv och stalka varenda människa på facebook.






What to do, what to do?



Kim Alexandra

NYÅR


Här kommer en "liten" summering av Nyårsafton!


Vi började hos Kaisa för att bli en aning fagrare och hälla i oss ett par snabba.

Sedan begav vi oss ut i snöstormen mot festen som vi egentligen inte visste någonting om.
Vänligen notera att den frukansvärt omatchande sjalen endast var en variant för att inte se ut som ett svinto i håret..






Väl på plats (i en kyrka) inser vi att det faktiskt är tema på festen, Maffia, och varenda jävel kört all in, lite halvjobbigt men tur att man åtminstonde var finklädd. Förövrig var det riktigt kul med tema och hälften av personerna som var där pratade inte ens Svenska, mycket nya ansikten med andra ord! Lokalen var det heller absolut inga fel på, den hade fräschats upp lite sen sist vi var där på Hed Kandi i somras, synd att det inte var pojkar iklädda string i burar den här gången dock..







Middagen var självklart någon Italiensk variant, smakade mycket väl!






 

Sen var det ALL IN som gällde och vid 1-tiden begav vi oss till BJ där ett VIP-bord bokats åt oss (ca 20 personer). Full fart minst sagt och jag hade inte den blekaste om att Nyårsafton på krogen var så populärt!





Vid stängning var humöret på topp och efterfest var en självklarhet så vi åkte hem till mig ett par stycken och fortsatte kalaset till omkring 7-tiden. Ibland är det skönt att bo i mitt hus då grannarna inte är speciellt petiga när det gäller efterfest. Musiken var på högsta volym och vi både pratade och skrattade som att vi befann oss 10 meter ifrån varandra och inte på en yta på 21 kvm..



Jag och mina vänner hade med andra ord en riktigt bra Nyårsafton, tack till alla som var med och skapade en riktigt skön start på året!!



Kim Alexandra

X


Känner mig påkörd!
Haha, jag tror inte att det blir så mycket av varken Märsta eller Stockholm för mig och min kropp idag. Inte nog med att kroppen fortfarande är mör efter en dunderbra nyårsafton, dagens träning har redan satt sitt spår och värken smyger sig på mig. Så, kvällen ser ut att bli rätt så innehållslös?
 En sexig massör efterlyses!





Kim Alexandra

2 Januari 2010


Katastrof, jag vanknade nyss!

Dagen är fullt planerad men ändå inte?
Jag börjar i alla fall med att släpa mig till gymmet och hoppas på att alla inte tagit tag i nyårslöftet med att börja träna just idag.


'

Efter det blir det hem och göra sig fräsch igen för att sedan åka och "stor"handla mat. Jag kanske ska slå på stort och laga lite mat i kväll? Det har jag nog inte gjort på en vecka..
Tänkte slänga in lite tvättande någonstanns på dagen också eftersom min klädhög på golvet har vuxit och blivit alldeles för stor, och nej, jag har fortfarande inte tvättkorg..

I kväll vet jag faktiskt inte vad som ska göras men det går lite rykten om att jag kanske blir i Märsta eller Stockholm, jag blir nog åtminstonde inte kvar i Uppsala. Festa eller inte, det är frågan?





Sist jag och Jennika körde Stockholm hade vi sällskap av New-York kompisar till henne, vi får väl se om kvällens sällskap håller samma klass? Haha.. Som sagt, vi får väl se vart kvällen för oss..



Kim Alexandra

ZzZlut som artist


-Jag är död, återuppstår i morgon!-







Kim Alexandra

Happy njew njeer!



Hahahahaha.
Behöver inte säga så mycket mer än så länge.




Förhoppningsvis kommer bildbevis senare!




Kim Alexandra

2u

Hej,

Ikväll var det en kväll att minnas. Det gavs och det togs, rakt genom. Missförstånd gav oss chansen att ses igen. Jag är lite kluven hur jag ska se på ting. Ändå sitter jag här. Lycklig med en efterfest med en känsla av ödslig rytm som fyller min kropp med kärlek. Love 2u all! //Kimmie





Kim Alexandra