Badminton


Hej och hå!
Den här måndagen blev ju allt annat än en besvikelse!
Stannade till hos Jennika på vägen hem och lyckades locka med henne till Uppsala för lite mat och mys hos Kiira. Sagt och gjort. Kaisa kom även förbi efter jobbet och vi kom på den brilijanta idén att lira badminton. Två timmar senare var vi rätt slut i högerarmarna kan jag ju säga. Kul som fan, tänk om hela sommaren kunde vara såhär fin som denna kväll!!




Vi avslutade våran måndagsdejt med cheesecake och kaffe längst ån.
Inget att klaga på helt enkelt, nästan så att jag inte ens orkar vara irriterad över att dom inte satt upp persiennerna idag som dom lovade i min lägenhet. Ännu en dag av stekande sol i nyllet klockan sju på morgonen, YES!! Tänk om man på riktigt kunde omvandla alla irritationsmoment och jobbiga stunder till något positiv, fan vilken glad människa man skulle vara!

Förra veckans depp har lagt sig en aning.
 Man kommer tillslut till insikt med att det bara tar massa energi, jag tar var dag som den kommer och orkar faktiskt inte stressa upp mig över saker jag inte borde, saker jag faktiskt inte kan råför, jag är jag och duger det inte som mer än nått kul på sidan om så gör det inte. Men allt svider det till, det förnekar jag inte. That´s life helt enkelt! Det är bara att se frammåt :)!

Hej sålänge!



Kim Alexandra

2 år gammal


Sjukt, bara sjukt!!







Kim Alexandra

seven weeks


Måndag morgon och ett par timmars jobb väntar.
 Varför har man alltid lite extra ångest på måndagar? Är det för att det känns så långt till helgen? Jag jobbar ju varannan helg, så då gör jag ju inte så mycket mer än vad jag gör på vardagarna. Vad är det då?
Inte vet jag..

Ser i allafall fram emot att få jobba lite nu. Underbart med 3 dagars ledighet men man längtar lite tillbaka, det gör man ju!
 Längtar dock till mina 4 veckors semester, allt roligt som kommer hända! Åh, tanken får mig att längta ännu mer!!
7 veckor kvar, helt galet att sommaren faktiskt knackar på dörren redan nu.. Sommar.
(Helt plötsligt känns allt lite lättare, jag tror ångesten släppte lite?)
Haha, känns som jag fortfarande svamlar i nattmössan, lite rörigt och många känslor såhär på morgonkvisten..





Puss o kram!


Kim Alexandra

Tavernan


Denna underbara helg är nu över och klockan har gått över till måndag och ny vecka..

Avslutade helgen med en middag på Tavernan med mina fina tjejer.
Stackars Jennika missade allt dunder och brak i helgen pga av Bältros, sjukdomen som i stort sett bara drabbar pensionärer, inte avundsjuk! Så, en middag med lite skvaller satt på sin plats.





Har även fått upp tapeten idag, tack snälla Kaisa för hjälpen! Bilder kommer i framtiden men eftersom både kamera och mobil är totaldöda så kan det dröja lite..
I morrn är stöket i mitt hem äntligen över, persiennerna kommer på plats och jag kan återgå till den vanliga möbleringen, tack och lov för det! De här 3 veckorna har varit allt annat än roliga att tillbringa i mitt eget hem..


Nu ska jag försöka mig på lite sömn.
Sov gott!!



Kim Alexandra

MM!


Ibland är det svårt att uttrycka känslor med ord men Helvetes-jävla-asbra-kickass-kväll igår (får man svära så mycket?).
Blev samma runda som på fredagen, dvs Framfickan och Bj.
Sjukt kul och galet mycket dans som vanligt!





Jag kraschlandade hos Kaisa på stan inatt och har blivit kvar. Vi har precis petat i oss en sen lunch och ska straxt bege oss till mig och tapetsera.
Kvällen avrundas med en middag med mina tjejer på nån mysig uteservering.

Tack för en sjukt bra helg guys and dolls!!




Kim Alexandra

Massa kärlek!


Vet ni hur mycket jag älskar att "vara en del av denna familj"?!
3 systrar, 2 bröder, underbara individer och jag räknas som "sambo" och mycket god vän.
Lycka, kärlek till mina vänner!
I kväll kör vi hårt!!




Kim Alexandra

28 MAJ



Som sagt, en kväll av världsklass var det igår!









Sitter här med iina och Kaisa, ser ut att bli en lugn kväll. Men vafan, jag är totalt utan planer i morgon så, ni vet väl att jag aldrig bangar på fest?! Den som lever får se..


Kim Alexandra

1990


Herregud.. Vilket roadkill jag är idag!
Det var däremot verkligen värt det, längesen jag hade så kul faktiskt!
Det blev förfekke hos mig, 4 brudar och 2 boys, lite rosé på Framfickan/Riverside och sen vidare till BJ. Jag är egentligen inget stort fan av BJ men igår var det riktigt schysst. Börjar däremot bli lite skraj, det kryllar av småpojkar och man får en liten "jag är en gammal tant" feeling.
 Hur kommer det sig att 90:orna är så jävla många? Var det en lång vinter och regning sommar när dom tillverkades? Inte vet jag men jag känner mig helt plötsligt gammal på krogen, mindre okej..




Hursom, nu svamlar jag bara på.
Ååh, nu börjar Emil och griseknoa, underbara Astid Lindgren filmer kan ju inte passa bättre en regning och bakfull dag som denna!!
Här ska bänkas!



Kim Alexandra

Klara, färdiga, KÖÖÖÖÖR!!!

Nu sitter jag här med min första bärs och är alldeles grisrosa, bra, mycket bra!
Morgonens solning gjorde sitt kan man ju lungt säga, om det är snyggt däremot, det är nog upp till åskådaren men frågar du mig så är lutar svaret åt nej. Sola i nya rör samma dag som utgång är inte riktigt helt 100..

Men, jag är inte bitter! Alldeles straxt rullar mina fina vänner in, sjukt glad över att även min barndomsvän Joakim kommer och våldgästar mitt hem, tur för honom att jag lever i "celibat" inatt. Tror inte han skulle uppskatta mitt sovsällskap när min lägenhet är på 21 kvm..
 
Allt känns 1000 ggr lättare när ens vänner är i min närhet och kvällen kan fan inte bli bättre. Kiira, Nenne och Jennika, ni fattas dock men det tar vi igen!

Ser fram emot en lika suddig och galen kväll som denna!



Leave the world behind ya´!



Kim Alexandra

Hair


Lovade ju en bild på håret så mittemellan alla dagens planer håller jag vad jag lovat.
 Här kommer den!




Inte lika vitt som förra gången utan mer åt det gula hållet, har varit lite skeptiskt tidigare men börjar faktiskt känna mig riktigt bekväm i det nu, får se de som mina vänner "det är inte gult, det är halmfärgat". Låter bättre än gult..
Notera min gudomligt sschygga sjukt stora finne på kinden..
 Fan att den skulle hamna på poseringsidan då..

Nu bär det av till Märsta.
Ha en fin dag!!



Kim Alexandra

Bzz


Känns bättre och bättre men jag står fast vid mitt "Nu blir det fan celibat-living"..

Sen sist har jag både hunnit med att klippt mig, färga håret OCH fått en fet finns på kinden!
Håret känns sådär yberfräscht nu, ska försöka slänga in en bild i morrn om jag hinner posera en stund.

Mycket att göra i morrn. Träning, solning, det blir en sväng till Märsta för att uträtta ett par ärenden, käka lunch med mamma och sen också åka hem och hälsa på familjen, blir på tok för sällan. Blir nästan förvånad ibland att min brorsson på 2 år kommer ihåg att det är jag som är "faster Mim", så ska det inte vara..
Men, som jag disskuterat med många av mina kära, samhället är så jävla stressigt idag, man ska prestera så mycket, hinna med och vara bäst på allt.
När timvisarna närmar sig kvällning blir det all in med Jill, kul, mycket kul!!






Kim Alexandra

Jill


Som sagt, fina vänner, det har jag gott om!
Tack Jill för det fina inlägget! Som sagt, jag har varit där förut och jag vet att jag klarar av det! Tid är allt som behövs..
länk

Känns bättre.
Har en fortsatt fullspäckad vecka att se fram emot och efter några timmars jobb idag bär det av till huvudstaden där förhandsvisning av Sex and the city 2 och lite mingel väntar.






Kim Alexandra

Från insidan


Seriöst..
Jag undrar vad fan det är för fel på det som bestämmer vad som ska hända i ens liv?!

Gårdagen var bara ett stort skämt och en slap in the face.
 I hopp om en lite bättre dag somnade jag efter mycket funderande. Vad händer? Jo, mobilbatterierna dör och nu går det inte att ladda den..? Allt känns bara som ett stort jävla skämt. De senaste dagarna har jag svurit åt att det är så förbannat tyst på mobilen och nästan önskat att jag inte hade nån, man ska vara försiktig med vad man önskar sig tydligen..

Mitt känslomässiga plan har varit svajigt länge, i mer eller mindre ett år har jag mestadels bara tyckt att kärlek är bajs och bara gör en illa. Nu är det på riktigt stopp, stopp, stopp. Nog, det räcker. Jag ska inte beblanda mig med någon på ett bra tag, jag ska absolut inte ge någon någonting av mig själv. Jag tror faktiskt på riktigt att jag kommer att bli knäpp i huvudet om jag överhuvudtaget låter mig tycka om någon och detta sker igen. 
Kan inte någon berätta vad som är felet med mig? Ja så är det, det värsta är ju att jag endast ser fel på mig själv, jag letar fel och jag hittar fel som jag vet egentligen inte finns. Jag får mycket komplimanger och många säger att det absolut inte är mig det är fel på, jag träffar bara jävligt fel varenda gång. Men, hur mycket otur kan en människa ha då? Det måste ju vara i mig någonting ligger?



Lönen trillar in och är redan borta, på riktigt borta, ett skämt.. Fyfan säger jag bara, bättre har man ju mått..

Vi får se när jag återkommer men jag tror nog att detta räcker som förklaring till att jag faktiskt inte pallar. Jag skulle kunna skriver tusentals meningar om hur jag känner och tycker men ska jag vara ärlig så tror jag inte att omvärlden bryr sig speciellt mycket och att det bara kommer att uppfattas som att jag tycker synd om mig själv.

Så, ta hand om er så länge och jag lever. Även om jag inte kommer att kunna nås på varken mobilen eller blogga. Jag behöver nog en paus från livet runt omkring mig.
Och tack till mina vänner för att ni pallar med mig när jag känner såhär, jag hatar att klaga och vara nån slags nerdämpad kompis. Jag ska försöka hålla huvudet högt för eran skull och jag vet, jag vet att jag klarar allt, det behövs bara lite tid!





Kim Alexandra

.


Tungt, det känns tungt, jobbigt och inte alls bra..







Kim Alexandra

Min pappa är bäst!


Har jag världens bästa pappa eller?!
Titta vad jag fick på posten!





Som många redan vet så jobbar far min på SAS som purser. Historien bakom dessa biljetter är att han hade med sig Sofie Fahrman och ett sjuttiotal reportrar och sånt till New York i förra veckan. Som tack för god service fick han dessa. Gött va? Å dom fick jag. Snälla, snälla pappa!


Kim Alexandra

24 maj



Godmorgon!
Det lilla jag nämnde igår ska jag försöka hålla borta från bloggen av olika anledningar, så jag kör mitt race och försöker ignorera läget lika mkt här på bloggen som i "verkligheten".


Måndag morgon it is och veckan ser sådär lagom planerad och händelserik ut.
-Massa träning
-Jobb
-Lön
 -Gotlandsplanering inkl. lunch med bruttorna
- Tapetsering
-Hårfärgning/slingning
-Klippning
-Stockholm
 -Sex and the city2
- Massa lediga dagar
- Utgång





Ha en fin dag!!


Kim Alexandra

..


Panik,
panik bubblar i min mage.
Jag hatar den här känslan, jag hatar att den är tillbaka.. Stegen som jag tog framåt för ett par dagar sen är nu dags att ta tillbaka. Jag blir galen!







Kim Alexandra

Panta mera!


Godmorgon!
Otroligt, slog personbästa i att somna tidigt igår tror jag, straxt innan tolv inatt tackade jag för mig.
Idag känner jag mig riktigt utvilad och ska straxt åka iväg och jobba. Helt sjukt, ännu en helg har gått!
Lyxvecka väntar med ledighet tis, fre, lör och sön.
 Löning på tisdag också, välbehövligt! Konstaterade igår att jag äger 15 kr och ett par pantburkar, det är fan fattigdom..
Känner mig nästan lite avis på den här gubben faktiskt som har så mååånga pantflaskor..






Ha en fin dag!



Kim Alexandra

Paddlårstvål


Uppsala får finbesök i kväll!
Det blir lite hederligt Kim och Jennikahäng på nån brygga längst ån.
Det var längesen sist, det behövs lite cathcing-up!





Kim Alexandra

Some love


Nu är ju inte jag så mycket av en kärlekskrank längre, mest rädd, men detta är en underbar låt!

Tänk sommar, vatten och någon man tycker om.
Gillas skarpt!




"Come catch me, babe, I'm fallin'.
Come and save me, baby. I'm callin'.
Come and be with me, babe, Come as you are.
Come catch a fire, babe, Don't let me fade away."
"Come and touch me, baby.
I need to be loved.
And come hold me, babe.
I need to feel loved."


Kim Alexandra

DAY´S OF OUR LIFE!


Som kompensation för gårdagens totala nolla på bloggen så tänkte jag dela med mig av vad som faktiskt hände en dag som gårdagen. En lite motig men också bra dag!

Dagen börjar som man önskar varje dag skulle börja. Vaknar upp och känslan av att vara tillfreds den finns, den finns och lite till.
Går utanför dörren, ska ta bilen till jobbet. Känslan försvann för en stund, wtf?! En p-bot på 900:-, kan man ens utfärda en sån dyr p-bot. Jag stog på tok för helt galet, körkort i 4 år in my ass.. Kändes ungefär så när jag sakta gick fram till bilen och smög ner lappen i fickan, en tittade, två tittade. Ja, lite pinsamt var det allt..

Massiv p-bot..




Kör vilse på vägen hem. Hur kommer det sig att E4 är så förbannat dåligt skyltad i centrala Sthlm?!
Kom till jobbet i tid iaf, det är väl det som räknas?

Jobb, jobb och jobb. 4 effektiva timmar blev det, alltid nått. Humöret på topp trots p-bot. Undrar varför?


Hursom. Kom hem, tappade bort mobil nånstanns mellan bil och hem, dvs typ 20 steg. Hur gick detta till? Cyklar till Kaisa och nästan gråter, så illa är det att bo i min lägenhet i dagens läge. Allt ligger huller om buller, över 30 grader varmt och tom i magen, mobilen spårlöst förvunnen. Irritation på hög nivå var känslan.

Efter en äggmacka eller två insisterar Kaisa på att cykla tillbaka hem och leta efter den. Jag lyfter på en tröja hemma och vips, oj, min mobil, välkommen tillbaka. Men men.. Vi fick lite motion hem och den hittades iaf, det är det viktigaste.

Vi och en flarra vitt begav oss till stadsparken och mös, njöt av livet och bara konstaterade en massa saker. Livskvalitét på hög nivå det där. Musik, en go vän och bara mys i sommarvärmen, livskvalitét!

Det skulle bli en sväng till Framfickan, den svängen pågick i 4-5 timmar men fan så nice det var!





Värt att tillägga. Kvällens höjdpunkt som jag tackar Greken för med hela mitt hjärta. Motorcykelride genom stan, jäffflar vad kinderna fladdrade när det brummades upp i toppfarten. Ett minne för livet och karl har lovat mig en tur till Sigtuna, snart, mycket snart hoppas jag detta sker. Känslan, skaket i benen efteråt, obeskrivligt!

Så, vilken dag! Trots en irriterande bot, en riktigt bra dag!

Nu däremot är det 22 maj och jobbet kallar, mm vad jag älskar tidiga mornar!
Tur att gårdagen avrundades i tid!

Ha en fin dag!





Kim Alexandra

MELT


Vet ni hur varmt jag har det hemma?! Förmodligen inte men tänk er en lägenhet på 21 kvm med ett gigantiskt fönster där solen bara gassar på, inga persienner fortfarande. Har precis varit och tränat också. Det är nog bra över 30 grader här inne, fresh! Synd att jag inte får plats i kylskåpet..
Notera att jag inte klagar, bara en liiiten, liiten påpekan.
Fyfan jag smälter..




Förövrigt har domnaden i handen/armen släppt en aning men jag har upptäckt en ny ådra i pannan (också på vänster sida) som bestämmt sig för att svälla lite grann. Bra, inte bra? Jag kan nog svaret men ignorerar förtillfället, jag har annat att tänka på idag.
 En nervositet måste dämpas och jag är riktigt taggad inför kvällen!




Kim Alexandra

MORSAN

Oj, jag drömde att jag var blivande 2 barnsmor inatt. När jag vaknade var jag alldeles sådär överlycklig men ena mina arm har somnat, framförallt handen. Konstigt samband men det är ungefär där jag lagt morgonens tankar.

Tänk den dagen man är gravid, om man nu kan få barn!
Men, så är inte fallet nu. Inga barn i min mage!




Men det där med armen, det gillar jag inte!!
Är inte det typ ett tecken på hjärtinfarkt eller nått? Känslan är som att handen somnat, som att blodtillförseln fungerar halvdant. Det värsta är att det är vänster också..
 Kommer jag att överleva dagen?! Nej usch, det där är inget att skoja om men jag hoppas verkligen att det går över snart, har varit så i 30 min nu..


Kim Alexandra

Bryggan


Det blev som sagt häng vid bryggan med Kaisa i kväll, mycket mysigt!




Efter det körde jag en solopromenad till Luthagens pizzeria där lite vänner väntade för en bärs, även det mycket trevligt!

Så, nu är jag alltså hemma och ska dra mig mot sängen.
Taggad på morgondagen som aldrig förr!

Godnatt mina kära vänner!


Kim Alexandra

Snake


Var som sagt förbi Kaisas jobb en sväng. Jag har länge tänkt att sätta en liten fondtapet bakom TV:n bara och vet ni vad jag fick? Precis den tapeten jag ville ha fast i rött, det blir nog till och med ännu ballare tror jag!
Röd "ormskinns"-tapet, hur bra blir inte det?!
Som en skön kontrast mot den vita och även den svarta fondväggen som är brevid..

(ursäkta röran, vi bygger om)





Det blir nog kanon tror jag! Ska eventuellt få hjälp med att få upp den redan i helgen. Jag är totalt värdelös på tapetsering så, tur man har en vän som jobbar med sånt!
Ibland har man ju bra flyt. Tack Kaisa!

Ska möta upp henne snart för en sallad och kvällsmys på nån brygga nere på stan.
Sommarfeeling!


Kim Alexandra

ÅH!


Jag gick inte och la mig när jag skulle inatt, men, nån timme tidigare än vanligt iaf, alltid nått!
Vad gjorde jag istället? Nått jag inte borde..
Minns ni att jag sa för typ 20 timmar sen, INGA FLER CONVERSE! ?

Sen hittade jag det ultimata på Converse.com.
Man kan designa sina egna! För typ inga pengar alls!
68 dollar (typ 550:-) för ett par egendesignade Converse. Så vad är problemet? Man måste ha en adress i USA, det går nog att ordna men jag borde verkligen inte.. Men, detta är helt klart ett projekt som kommer ligga och gnaga i mitt huvud. Förstå så nice det vore med dessa på fötterna!?
Jag skulle nog seriöst börja gråta glädjetårar om dessa kom innanför min dörr..


Design by me.





JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!!

Förövrigt är jag totalt uttråkad så nu beger jag mig mot Kaisas jobb och våldgästar, det ligger ju faktiskt bara 5 min härifrån..


Kim Alexandra

LIFE!


Underbar förmiddag!
Gav mig ut på en timmes powerwalk innan frukost i det minst sagt sköna vädret.






Åh, man blir så glad av sommaren!!

Det blev en frukost/lunch i parken här utanför, tillsammans med musik och en tidning i solen.
Sol, sol och sol, kan inte sluta tjata över hur lycklig det här vädret gör mig!!




Så, vad sker resten av dagen?


Kim Alexandra

Funderar


Sitter och funderar lite, som jag alltid gör ensamma kvällar.
Denna gång funderar jag allmänt över sommarn och allt roligt som väntar i livet, känns bra!
Skönt att lyckan sprider sig över en sådär ibland!




Börjar bli rätt trött så ska försöka sova snart. Tanken är att gå ut och powerwalka i morrn vid nio-tiden, hem och äta frukost och sen full fart mot gymmet. Låter som en bra start på dagen va? Snacka om att jag är lyckligt lottad över att ha så mycket fritid!

Sov sött mina vänner!


Kim Alexandra

BADA?


Kvällens planer är lite oklara. Tanken var parkhäng och kubbspelande med en massa folk, men jag vet inte jag? Det ser ut att börja regna snart? Sjukt, i Väsby fanns inte ett moln på himlen och här är det totalgrått..
Helt plötsligt fick jag ett riktigt badsug, men, det lär ju vara svinkallt i vattnet nu.





Skulle det inte bli nått häng så kan det ju faktiskt vara skönt att bara vara hemma också. Det är ju faktiskt en riktig kanon tv-kväll på tisdagar. Desperate Housewifes, kommer aldrig att tröttna!
Vi får väl se..


Kim Alexandra

B.L.A


Sitter och gottar mig i lite gammal hederlig Leila K, taggad blir man ju minst sagt!
Har hunnit med träning och städning idag, rätt lagom nu när det är dags att bege sig mot jobbet, 16-19.15 idag. Man börjar ju undra hur fan man ska överleva med dom timmarna, ledig i morrn och samma timmar torsdag, 3 timmar fredag.. Hmm, men det blir bättre!
Man får väl leva snålt eller nått, jag vet nog inte riktigt vad det innebär att leva snålt då jag alltid lyckas "unna mig" något extra hela tiden. Men.. Shoppingen blir det lugnare med och INGA FLER Converse!

På tal om skor.
Vi hade ju lite förkrökspartaj hos Kaisa i lördags, fyra brudar och en kille. Nenne klagar över att hennes klack blivit sne, alltså plastgrejen längst ner. Vi funderar lite på what to do och snubben i gänget kläcker ur sig, " Sätt på plattan, ställ klacken rakt på plattan och skär bort den plasten som blir på sidan". Vet ni vad, det funkade!







Övriga tankar:
- Mätt.
- Undrar hur många som gått på ställningen utanför den senaste veckan och sett mig naken.
- Lön om en vecka.
- Semester om 8 veckor.
- Sjukt taggad på Karlstad och framförallt Gotland!


Hej!


Kim Alexandra

17 maj


Sitter och klämmer i mig lite frukost i värmen.
Jag dör verkligen i min lägenhet när persienner inte finns! Men att sommarn är här, det klagar jag inte på!

Gårdagen.
Jag slutade jobbet vid 14.00, åkte hem och mötte upp Frida (the girl next door) vid Gränby, hon hade nämligen bestämt sig för att skaffa kampfisk i skål. Så, det blev ett par djuraffärsbesök och låt oss säga att Frida var sjukligt nära att köpa en hamster, men så blev det inte. Frida förblev husdjurslös.

Vi gjorde ett stopp på IKEA för köttbulleintag, jag menar 16:-. det är ju skamligt billigt!




Sen var det raka vägen hem för att slänga med sig lite musik och en filt, här skulle parkhängas.
Mycket riktigt gick vi till hennes vän Emelie där en massa andra sköna individer också valt att spendera sin tid och vi blev kvar ett par timmar.
Helt underbart skönt att man kan sitta ute till midnatt och inte frysa, SOMMAR!





Nu jeflar ska jag gå till gymmet för första gången på 2 veckor!
 Önska mig lycka till, formen är inte i form så att säga..


Kim Alexandra

17 maj tankar


Lång dag, lång och riktigt bra dag! Nu är jag mest trött och vill färga håret helst igår,
det verkar som att åtminstonde ett par stycken gillar min idé?!
Jag känner mig ett par yngre i blont/vitt hår men å andra sidan fick jag väldigt positiva kommentarer sist jag grejade det, min chef tyckte till och med att jag såg mycket äldre och seriösare ut. Det är väl bra?
Funderar lite till tror jag, är det inte bättre att slänga i många ljusa slingor?

Ca 1 år sen..




Berättar mer om 17 maj i morrn för nu väntar sängen!


Kim Alexandra

Go!


Godmorgon!
Är det bara jag som alltid lider av lite måndagsångest? Inte för att jag inte trivs på jobbet, eller för att måndagar av någon anledning känns extra tunga, det bara känns att det är måndag. Allt känns lite extra seriöst på måndagar!

En annan sak som känns jäkligt läskigt, det är hur sjukt fort tiden går! Det är alltså bara 5 veckor kvar tills dom första knallar iväg på semester?! 5 VECKOR! Själv har jag 9 kvar till min men det kommer också gå lika fort. Jag får redan lite ångest av att det är höst snart. Haha, det var värst vad negativ man kan vara! Kanske ska koncentrera lyckan på att det förhoppningsvis blir en lång sommar att se fram emot! En lång sommar med 4 veckors semester, Gotland, sola&bada, uteserveringar, sena nätter och en massa skratt med mina kära!

Den här sommaren bara måste kompencera den förra, det innebär att den kommer bli extra superbra!

Funderar förövrigt på att färga håret kanonblont igen, en bra eller dålig idé?





Hej hej, back to buisness!


Kim Alexandra

Stedar


Sitter hos Kaisa och har precis diskat och städat bort gårdagens förfest.
Rätt tråkigt jaaa, med tanke på att hon inte ens är här, hon jobbar, jag blev kvar här inatt.
Funderar på att dra mig hemmåt men å andra sidan, varför det? Ungefär så kände jag inatt också, vad finns hemma? Jag trivs inte ens där när jag inte kan ha det som jag vill, sängen är trasig och allt står huller om buller. Men, jag kan fortfarande inte möblera tillbaka förens dom satt upp elementet och persiennerna, de skulle fixas om nån vecka.. Tack för den!





Gårdagen var förövrigt riktigt bra! På tok för mycket folk på framfickan dock men det var väntat!
 Tack mina vänner för ännu en grym kväll!


Kim Alexandra

SOMMAR!

SOMMAR OCH SOL.

Lördagskvällen har precis börjat!



Kan inte låta bli att älska mitt liv!



Kim Alexandra

Shwoop



Fick ett litet ryck. Mina gamla jeansshorts har jag tydligen blivit för fet för, inte okej men det kanske säger sig självt att jag inte kan ha dom med tanke på dom 11 kg jag lagt på mig sen förra sommarn.. Suck! Fast då var jag ju faktiskt hjärtekrossad så, den nedgången hade sina orsaker.
 Jag ser ju hellre en mening med livet än att vara 11 kg lättare...
Men tillbaka till rycket. Jag fick för mig att ge mig på mina Ed Hardy jeans, en sax och ett måttband senare så har de nu blivit shorts!






Nu ska jag möta upp Kaisa för inhandling av Lasangeingredienser sen blir det matlagning.
I kväll blir det all in, vi får finbesök av Nenne, Dennis och Jenny sen bär det av till Framfickan/Riverside där en hel hop med människor väntar. All in, All in!



Kim Alexandra

SOMMAR!


Nopp, inga napp där inte, jag börjar fundera på om jag har för lite vänner?
Haha, men men, tog saken i egna händer och gick ner till parken här nedanför. Sjukligt varmt (nej, jag klagar inte) så orkade bara med en timme, så nu sitter jag här hemma med en calippo i handen,
 NU ÄR DET SOMMAR!






Kim Alexandra

men?!


Godmorgon!
Här sitter jag pigg o kry med musiken på högsta volym, 21 grader varmt ute yes!
Det blev visst en barrrunda igår, Gillet, Plock, Firman, Terassen, Bullit och en avslutande öl på Firman igen, bra skit! Grymt vad varmt det var inatt men regnskuren och promenadsällskapet hem var väl kanske inget att hurra för men jag drog på mitt otrevligaste jag och han gav sig till slut, tack och lov för det!

Nu har jag bara ett liiitet problem. Har jag verkligen inga vänner som känner för sol, musik, nån bärs och picnic i nån mysig park? Helt galet enligt mig att varenda människa jobbar/är på tok för bakfull!







Kim Alexandra

RH


Sitter hos Kaisa och avnjuter nått glas vitt till underbar musik.
Har en ny favorit som just nu pumpas för fullt. Just denna låt är lite mer chill men ni hör nog vad jag menar med ny favorit, älskar hans sound. För er som sitter på en trög spotifylista kan jag rekommendera en annan av hans låtar, Rasmus Hedlund - Uus vedos. Bra musik, ja!





House i mitt hjärta!


Kim Alexandra

Brand New


Hemma och på strålande humör!!
Skorna är hämtade, solen skiner, värmer känns, bolaget är klart och en en myskväll med middag hos Kaisa väntar, KANON!




Som ni ser så hittade jag en del nyheter på bolaget, den där döskalle ölen blir spännande att avsmaka och det ska göras med förhoppningsvis en hel del njutning i morgon!
Oj, nu gick det en hunk på ställningen utanför mitt fönster, på tredje våningen.. Dags att sluta dansa i min ensamhet kanske haha.



Kim Alexandra

Goo!


Godmorgon, godmiddag!
Njuter till fullo av min första lediga dag efter 8 dagars arbete, sweet vill jag lova!

Dagen har so far bestått av frukost, skratt, pusskalas (tyvärr inte för min del) och en sjuhelvetes massa posebilder.
Ja, min fotogeniska sida kom som vanligt inte fram och ljuset ja, vad ska vi säga? Låt oss säga att jag färgat håret grönt och knarkat i 4 dar.. Äsch vafan, jag har väl inte stått här i en halvtimme förgäves så, nån bild måste jag väl bjuda på..




Well well..
Hänger väl här en stund till sen bär det av hem till Uppsala igen där glasbanken och uthämtning av skor väntar. Mina skor, mina älskade skor är snart i min ägo!

Förövrigt vem är på en picknic i nån park i stan i morrn på dagen?
22 grader och sol, nån öl, lite käk och musik, hur låter det?



Kim Alexandra

DN


Dags för våldgästning igen!
Även denna dag blir Nenne och Dennis offer.
Jag menar, vad väljer man? Att vakna av att okända människor ska in och mecka i lägenheten (alternativt stå utanför och bedåra min nakna kropp från ställningen innan jag ens vaknat) eller att åka till underbara individer och dela ett par skratt och nån öl?
Jag har gjort mitt val!





Hörs!


Kim Alexandra

ZzZZz


Ord kan knappt förklara hur trött jag är just nu!
Tanken var ju en afterwork men det verkar inte bli av. Så, just nu skulle jag bara vilja krypa ner och tacka för idag men icke. Jag kan ju inte sova hemma eftersom dom kommer och fixar fönster i morrn kl 08.00 och vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen i kväll men, det löser sig!
Börjar med en dusch iaf, man brukar piggna till en aning!





Kim Alexandra

SOL!


Dagen börjar grymt!
I vanlig ordning tittar jag på nyheterna såhär på morgonkvisten och också vädret.
Kolla vädret på lördag, sjukt bra! Bara älskar att jag är ledig fre, lör och sön!





!!!!



Kim Alexandra

Men okej då!


Efter det där samtalet kan jag ju faktiskt inte sitta här och tjura!
Så, vad har varit bra idag? Massor!

1. Jag har fått heldag i morrn på jobbet (11-17.15, sjukt bra med cash en röd dag då jag egentligen skulle varit ledig)! Blev istället ledig fre då jag endast hade 3 timmar, bra!
2. Jag fick mina fina leggings jag beställt från nelly cch dom passade skit bra!




3. Har lagt ut ett par av alla mina converse på tradera, var orolig för att folk inte skulle buda då sluttiden är i morrn 21.00 men idag, då satte det igång!




Så, bort med dom negativa tankarna, nu är det som det är helt enkelt och att dom mittemot mig ser allt jag gör om jag har minsta lilla ljus tänt det får jag stå ut med. Dom där polackerna på fredag morgon, det får jag lösa på nå sätt, jag kanske får sova hos dig? Haha..

Godnatt på er gott folk!


Kim Alexandra


Åh, fick precis ett samtal från ett nummer jag inte kände igen.
Min älskade gullunge har skaffat mobil och ville bara tala om det och lämna sitt nummer.
Det värmer i fasters hjärta, liten blir stor! ♥




Åh, mina fina älskade Gudbarn!!



Kim Alexandra

MENFÖRIHELVETEDÅ!


Här kommer man hem, förväntar sig nya fina fönster och att storstäda, möblera om allt och få fint igen, och vad möts man av innan man ens klivit in?





Fyfan, här har man hållt sig borta och våldgästat 3 hem sen i söndags, missförstå mig rätt, jag älskar er mina vänner men.. Ja, ni vet vad jag menar..
Jag kan helt enkelt inte leva och må bra i min lägenhet just nu när dom byter fönster, det är skit överallt och alla grejer ligger som packade sillar på varandra.. Så, jag ska vänta tills på fredag? På fredag har jag bestämt mig för att vara bakfull och hur kul är det då? Att ett gäng polacker träder in när man är i sitt esse kl 08.00 på morgonen? Nej fy fan, bitter är min status just nu!!

My home look´s like crap..






BAJS!


Kim Alexandra

Balle



Hur skönt är det inte med balkong?!
Läsa lite Illustrerad Vetaskap, en god vän, kaffe och en cigg på det. Dra fram laptopen när det är dags för bloggupdate. Det balkonglivet vill jag ha föralltid, jag vill ha balkong!

Live från Balkongen, heey!
(Ser inte ett skit men vi får väl hoppas bilden är duglig..)




Förövrigt står Nenne och lagar lunch till en arbetare som mig, japp, snart bär det av till jobbet!



Kim Alexandra

At Öhman´s


Godmorgon!
Känner mig som en människa utan hem för tillfället. Hit, dit, fram och tillbaka.
Tre hem har våldgästats och nu är jag tillbaka på ruta 1, hemma hos Ankan/Nenne/Angelica.
Börjar jobba vid tre idag men kände inte för att åka Täby-Uppsala, Uppsala-väsby så, jag gjorde ett stopp mittemellan istället.
Väl här sitter Nenne och lirar gura som aldrig förr (rengör sin pojkväns med en tops mellan strängarna).





Just i detta nuet var tanken en kopp kaffe på balkongen men vad händer? Nenne tappar hela skiten i golvet och ja, hejdå kaffebryggare.. Men, ännu bättre. Ett telefonsamtal på en kvart senare så har hon styrt finkaffe i lattemaskinen, det är inte lätt när det är svårt men jag tror minsann hon grejade det!




Hej hå, här ska drickas kaffe!!



Kim Alexandra

SUN


Frukosten är avklarad, jag ser ut som en människa igen, solen skiner och himlen är blå! I guess this is going to be a better day! (Och jag kan centrera mina inlägg igen!)
Jag är fortfarande kvar hos Kaisa, sov som en Gud inatt, jag tror jag måste sova här oftare..! Får hoppas att jag är lite mer till sällskap då bara för inte fan skulle jag vilja vara med mig när jag känner mig såhär jävla negativ mot allt, nej!





Idag blir det jobb, 14-17, lite slappt..
Sen bär det av till annan ort, blir bortamatch idag igen.. Lika bra det för min säng är knappt sovbar längre, den lutar numera inte lite utan jävligt kraftigt ner åt vänster, sängbenet är nu ett minne blott! Fan, måste ta tag i det där också!


Kim Alexandra

BAAAH


Har befunnit mig hos Kaisa ett par timmar. Jag äter choklad, kaisa gör utfall. ÅNGEST!
Jag känner mig typ sämst och fulast i världen idag, hur kommer det sig att detta alltid uppstår när jag inte får röra på mig som jag vill? Sen är jag lite less på att mina inlägg inte går att centrera längre, varför?

Ser jag på mig själv generellt så är jag rätt nöjd med mig själv men fyfan, vissa dagar är det fan katastrofalt! Som idag. Förstora tuttarna, träna till mig större rumpa och fastare kropp i allmänhet, bleka tänderna, färga håret, sola solarium, köra laser på allt kroppshår och få bort alla jävla finnnar/annat snusk som dykt upp i mitt face. Som att inte en tanke vore nog.. Jag vet nog vad det beror på, främst min jävla förkylning som gör att jag inte kan träna men det ligger lite annat bakom också..
Jag vet faktiskt inte varför jag delar med mig av det här egentligen, det är ju inte annat än pest att läsa om men men, gjort.
Äsch, fuck this. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad för att sen skeda med Kaisa, det här jävla celibatlivet börjar gå mig på nerverna, minst sagt!




Svejs!




Kim Alexandra

.



Trött och bitter, JA!
Återkommer...


Kim Alexandra

KIMANKAN


Har precis avnjutit en frukost a´la Nenne, kalas!
Hur underbart är det inte att dela en massa skratt med en go vän såhär på morgonkvisten, det är fan livet!!

Notera gärna min "Stenhuggna grekiska Gud look"!




Dags att lämna Märsta för denna gång, jobbet nästa!




Kim Alexandra

MS. Red


Ankan har precis krypit ner med tillhörande sambo och jag har bosatt mig i soffan med sällskap av laptopen och CSI. Perfekt söndag enligt mig och höjdpunkterna idag har varit många. Bäst av allt är dock att jag lämnade spår efter mig sist jag var här, ni kanske minns maskeraden jag var på? Den var iaf här och jag hade satsat hårt på min roll som flugsvamp.





Till saken, jag hade en gigantisk "hatt" på mig som slog i dörrkarmarna och ja, det syns. Röda små repor i varenda karm i hela lägenheten, bra jobbat Kim, bra!!


Nu, med risk för mardrömmar, Angelica alternativt onda dockan och mitt förjävligt långa pekfinger!
Fantasticono!





Sweet dreams!


Kim Alexandra

BB FK



Shit klyftpotatis vad jag är mätt, määäätt!
Har precis avnjutit en efterrätt som heter duga, vi kan väl åtminstonde låtsas att det var jag som bakade bullarna?





Dessutom stötte vi på en Kinky fikus på Maxi, inte varje dag man gör det! Det här blir minsann en dag att minnas!





Kim Alexandra

WINDÖJ


Kaisa och jag har nu röjt min lägenhet, dammråttorna var inte att leka med.. Tack för hjälpen!
Jag har nu flytt min lägenhet för två dagar framöver,
varför? Det ska bytas fönster i min lägenhet i morgon och dagen efter ska det fixas med persienner och element tydligen. Så, jag har ingen lust av att vakna av att två polacker står och stirrar på min nakna kropp om jag nu skulle råka försova mig eller nått sånt, är ju rätt bra på det..

Min korridor ser numera ut såhär




Så, idag våldgästar jag Nenne och hennes man, han börjar förövrigt redan bli rätt less på mig. Inte så konstigt med tanke på att jag inte varit med en enda vän på snart en vecka och pratar som aldrig förr..

Men, I like it a lot! Här bjuds det på fläskfilé, klygtpotatis, sallad och en massa annat fint. För att inte tala om kanelbullarna och homemade latte efter maten. KANON!

Dock ryktas det om vindrickande i kväll, AJAJ, men jag lovar, inte en droppe ska ner!


Kim Alexandra

Underbar och älskad?


Hör och häpna!
Jag lyckades se en HEL film igår, alldeles ensam dessutom! Har jag sällskap så somnar jag oftast, är jag ensam så börjar jag alltid hålla på med en massa annat istället för att bänka mig framför TV:n.

Den lyckligt lottade filmen var, Underbar och älskad av alla. En helt okej film, sådär gulligt svensk som just bara svenska filmer kan vara..




Förkylningen är helt klart på bättringsvägen. Om det inte vore för att toalett-pappret är totalslut och näsdukarna används som backup så skulle jag kanske till och med lyckas vara snorfri ett par minuter?!

Bäst att jag ger mig av till jobbet och snyter mig helt enkelt!
Ha en fin dag!


Kim Alexandra

MmMm!







Fy fan va mys jag känner mig nu då!
Har jag sagt föresten att jag satsar på två helt alkoholfria veckor?! Första är nu avklarad!
Okej, det där låter ju inte så bra kanske.. Men utan att man tänker på det så slinker det ju ner ett par liter varje helg och om inte det så råkar man ju hamna på afterwork ibland, eller vinmys-kväll med en vän..
Men icke förens nästa helg då mina två veckor är avklarade!


Kim Alexandra

And I´ve done it again..


Hej, hallå!
 Mår konstigt men bra nog mycket bättre idag!

Ni borde veta vid det här laget att jag är totalt nerkärad i Converse, i alla dess former men speciellt light varianten, dom med tunnare sula.
Så, vad hittar jag när jag kikar in på hemsidan med störst Converse utbud.
Dessa skönheter!



899:-, junkyard.se

Vad gör jag då?
 Jo, shoppingdjävulen i mig sätter fart och ett par klick senare är dom på väg till mig!
Sjukt snygga men sjukt dyra, fast, det är det enligt mig helt klart värt!
Tack farmor för sparpengarna..



Kim Alexandra

va?


Jag är hippie och bor i Västindien med en brud jag inte ens känner ( hon går på samma träningpass som mig ibland, ingen jag lagt nå speciellt mkt märke till), vi röker braj hela dagarna och kämpar för valarna?





Nej, det var bara en skum dröm jag hade inatt. Varför drömmer man som man gör ibland? Gårdagen bestod inte ens av funderingar på Västindien, att bli hippie, braj eller valar..
Lite konstigt kändes det när jag vaknade till några få plusgrader i min lilla etta i Uppsala, en aning bara..

Mina sömnperioder går verkligen upp och ner men oftast minns jag åtminstonde en stund vad jag drömt, rätt spännande men som sagt, ibland fattar man ju 0..

Idag byter jag ut en dag på stranden mot heldag på jobbet..
C-ya!


Kim Alexandra

Skitdag!


Precis hemkommen, det blev 3 timmars övertid idag, INTE vad jag behövde..
Jag mår 100 ggr värre än i morse, bröstet värker, rösten försvinner mer och mer, tårarna rinner och jag känner mig typ minst i hela världen. Detta säkert på grund av en blandning mellan sjuk trötthet, hunger och stress över en massa saker.. Som sagt, liten känner jag mig..
Samtidigt tänker jag på andra i min närvaro som har det mycket värre, då skäms jag en aning över att jag klagar och så blir det ännu värre..  Hopplös dag!

Tänk bara om någon välkomnade en hem, tog emot med sin stora famn, gav ett par varma strykningar över håret och en puss i pannan. Tänk om..




Det finns faktiskt inte ens en gnista till att laga middag för dagen, vi får väl hoppas att den kommer för jag avlider nog snart av hunger. Alternativet är att somna direkt, den funkar också och jag skulle garanterat behöva sömnen bums för att bli på bättre humör. Jag har ju faktiskt öppning-stängning på jobbet i morrn så energin behövs!

Gud så jag klagar men idag tänker jag inte vika mig för detta är precis vad jag känner..
Hej sålänge!


Kim Alexandra

I ♥ DENIM



Jag har gått och förälskat mig i jeans i alla dess former.
Inför nästa lön står ett par saker högt upp på listan.
-Skjorta, shorts och jacka, allt i jeans.
 Personligen tycker jag att det fungerar utmärkt till mitt blonda hår och kommande bränna, great!










Kim Alexandra

Oh my


Sitter och ögonshoppar lite på nätet.
 Det finns så mycket jag vill ha!!





Men men, jag får nöja mig med att drömma om skönheterna so far..
Sov sött!


Kim Alexandra

A LOT OF SNOT


Herregud, jag tror jag dör snart?
Jag använder aldrig, never ever nässpray och men var tvungen att köpa min första sist jag var sjuk. Hur kommer det sig att det knappt fungerar?
Hur kul är det att bara kunna andas genom munnen, mina läppar typ dör trots att dom håller sig välsmorda.
Ja, ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu, eller nej, gör inte det föresten..!

Känner mig rätt ensam också..
Dålig dag..




Kim Alexandra

WORK


Dagens funderingar.
- Jag vill bli frisk, nu!
- Jag vill åka skidor, nu!
-Jag vill ha lön, nu!
- Jag vill ha en pojkvän, nu!
Vad gäller det sistnämnda så är det okej att kalla mig schizofren..

Tillbaka till verkligheten, nu blir det jobb!
Suddigare bild får man leta efter? antingen är det dags att rengöra linsen på kameran eller så är det kanske jag som måste linsas?
Hursom, färskvara..





Förövrigt en läskigt bra låt!

"Passion choke the flower
'til she cries no more
Possessing all the beauty
Hungry still for more

Heaven holds a sense of wonder...
And i wanted to believe
That i'd get caught up
When the rage in me subsides"

- Tiesto, silence.


Kim Alexandra

Washbasket


Sådärja, det blev ett par extra timmar med sömn inatt, bra!
Nu mår jag okej men snoret, det verkar inte riktigt ge sig..

Jag har i allafall varit lite huslig idag och meckat ihop min tvättkorg, ja den är från IKEA och till och med den måste meckas ihop.




Jag tror inte grannarna blev speciellt nöjda över min bankande men vafan, nu såhär efter drygt 1 1/2 år i denna lägenhet har jag äntligen en tvättkorg!

Ska väl pyssla lite till här hemma innan det är dags för jobb. Snacka om att jag har tur att jag jobbar som jag gör dagar som dessa. Mardrömmen är ju en heldag sjuk, 3 timmar står jag i allafall ut!


Kim Alexandra

HELA TOLV STYCKEN!


POFF, så har ännu en dag i mitt liv passerat. Undrar exakt hur många dagar man kommer att leva till? Vi får väl hoppas att det blir lite drygt 20.000 så att man åtminstonde får leva tills man är kring 80 år! Återigen, hur sjukt spännande är det inte att man inte har den blekaste aning om vad som kommer att ske under resten av sin livstid, inte alls, ingen aning! Jag gillar tanken som fan iallafall! Så länge man inte slutar som en massa andra gjort den senaste tiden, har ni tänkt på hur mycket misshandel, mord och framförallt överfall det har förekommit på unga människor bara den senaste veckan? Läskigt..

Nu hoppas jag verkligen att ni sänder mig ett litet "krya på dig" i tankarna för jag har redan tröttnat på snor i mängder. Som sagt, vart kommer allt ifrån och hur kan det bildas nytt så snabbt?!
Jag har åtminstonde klämt i mig 12 vitlöksklyftor idag, borde ju åtminstonde förkorta förkylningsperioden. Kan ni fatta, 12 vitlöksklyftor, hur sjukt och snuskigt är inte det?! Stackars mina kunder i morgon...

Ja, jag är precis lika onöjd som bilden visar..





Ett litet tack också till Kaisa som erbjöd sig att köpa med något till mig på vägen hem från jobbet, det är kärlek det!


Blev en liten "powernap" på nån timme men jag tror nog att jag gör ett till försök att sova snart, sömn brukar nämligen vara kalas för mig när jag är sjuk.
Godnatt!


Kim Alexandra

!

 





Jag bara älskar utsikten från mitt fönster just nu (inte ställningen dock)!
Ser ni hur grönt det har blivit?!


Kim Alexandra

Hot stuff!


Dagen har gått i ett och jag har gjort en massa saker jag inte borde gjort.
 Eller nja, det beror väl på hur man ser det. Sjukt sliten är jag nu vill jag lova, inte bra om jag ska bli frisk.. 
4 timmar av dagen har ägnats åt en massa tvätt och emellan tvättningen blev det en tur till Gränby för att inhandla en morgonrock jag lagt undan. Inte nog med det tog vi (Frittschof, grannen följde med) en runda i andra affärer också, det blev en kjol från Gina och bäst av allt, lite nya prylar till köket!

Vita kakelplattor goes svarta och ny diskmedelspump.




Ett välbehövligt underlägg!




Sängen nästa!



Kim Alexandra

White


Ny dag och ja, jag är ju vad man skulle kalla riktigt dunderförkyld, fan!
Inte kan jag ligga och sova heller för idag ska det bytas fönster i min lägenhet och jag har inte en aning om när dom kommer hit, inte heller hur lång tid det kommer att ta, vad ska jag göra så länge? Så, har varit vaken i ett par timmar och det börjar bli dags för lunch, gissa vad jag ska äta?!

Sist försökte jag ju mig på en rå vitlök och det gör jag ju aldrig om, tipsades om dom här. Ser snuskigt äckligt ut men är 1000 ggr bättre än den råa, igår lyckades jag klämma i mig 7 st! Sen hur jag luktar, det är ju en annan grej...




C-vitamin, vitlök och te. Ja så ser min dag ut!



Kim Alexandra

Tell me why!




Hjälp! Jag har blivit invaderat av bacieller!
Dagens arbetsdag var ju kanske inte min bästa, trög, döv och mer eller mindre roadkillad i kroppen. Är det bara jag som hör dåligt när jag är febrig?
Fan vad jag hatar att vara sjuk och för att inte tala om hur mycket jag hatar att göra ingenting!!
Tack och lov för att jag är ledig i morrn, vägrar att vara borta från jobbet!

Kurera, kurera, kurera...


Kim Alexandra

FCK


Planen var att gå upp vid halv nio, köra 30 min promenad, hem och äta och sen gym. Synd bara att jag vaknade vid 11 istället...
 Somnade vid halv tre i natt av någon anlednig och känner mig dessutom sjuk, illa!
Blir jag sjuk nu, då blir jag fan galen!
Märker ni att jag är lite mindre positiv idag? inte kul att vakna irriterad nej!




Hej så länge..



Kim Alexandra

Konst


1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Svara inte på detta! Ville bara skriva att du är det vackraste i världen och jag hoppas också att du blir lyckligast i världen!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Dra med lite vänner och pröva vår drinkmeny i loungen i kväll!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Shit människa, ord kan inte beskriva hur galen du gör mig!!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Leave the world behind kom på radion nyss och nu tänker jag en massa på dig...

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sover du vännen?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ligga? Oj, förlåt!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Du är skitsnygg, bara så du vet :)!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag har sett lite avslöjande bilder på dig på nätet..

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Michael Jackson är död för i helvete!!!!!

10. Din romantiska replik?
Men durå, jävla sccchhhteeekare där!


Hahahahaha. Hur kul och konstigt blev inte detta när man bara fick ta med första meningen?!






Kim Alexandra

Klurigt



Dagen har gått i ett och jag har hunnit med både 6 timmars jobb, städning och styrkepass.
Nu väntar panerad fisk, kall citron/dillsås och hemmagjort potatismos. Har jag sagt att jag är kung på just potatismos?!

Vad som händer och fötter i kväll har jag inte en aning om faktiskt, rastlös som vanligt men vet inte riktigt om jag orkar röra mig från huset. Vi får väl se helt enkelt!

På tal om nått helt annat, tanken slog mig precis när jag såg en fågel flyga och skita samtidigt.
-Hur stor är sannolikheten att man någon gång i livet får fågelbajs i huvudet?
- Varför är det vitt?




Kim Alexandra

Bah

Godmöööörrrn!
Morgonens tankar.
1. Varför har man ingen kock som fixar så att lyxfrukosten står på bordet varje morgon?
2. Varför finns det ingen färdig "sminkmask" man kan dra på sig?
3. Varför har man ingen privatchaufför till jobbet?
4. Varför somnar jag alltid så jävla sent så att jag mer eller mindre måste fundera över dessa tankar morgon efter morgon?

Hursom, jag är trött och inte alls redo för dagen än så länge. Men, det är väl bara ta sig i kragen, dra på smilet och gilla läget..





Ha en fin dag!



Kim Alexandra

Dagen


Lider just nu av ångest, rätt mycket faktiskt.
 Kom precis hem till vad som igår var en förfest, mindre kul idag!
Vägen hem inatt kändes ovanligt lång och ensam så jag hittade en tjej att dela säng med, eller ja, jag ska väl inte överdriva kanske. Jag hamnade hos Kaisa och somnade rätt oglamouröst på soffan..
Duktiga kvinnan har jobbat idag men lyckligtvis nog har hon en syster som också valde att strunta i alla friare i natt och sova där. Så, hela dagen har spenderats som en stor degklump och med en massa "mat"intag.





Bra kväll men fyfan, söndag idag, mitt i natten, kan inte sova, back to reality i morrn, ja, det är faktiskt lite ångest på det..
Men till er andra, godnatt!



Kim Alexandra

VALBORG!



Man är ju mer död än levande vid det här laget men fyfan vilken kanonhelg det har varit, värd varenda sekund med huvudvärk!










Tack för en sjukligt bra helg mina vänner!!!


Kim Alexandra

Rewind


Ändrade planer, bakfyllan ska tydligen drickas bort! Min hetsiga granne insisterade på att vi slår ihop våra säckar och kör granfekke, så, så blir det! Man lever bara en gång?!





En liten fråga bara, vart fan går man ut idag, allt är stängt?!



Kim Alexandra

HO


Herregud, vilken kväll det blev igår!
Fullt ös är nog det minsta man kan säga och det kändes när man vaknade i morse med alla kläder på, lyckligtvis nog i sin egen säng.. Sen vara bara att peta i sig frukost och sova "ett par" timmar till för att få den massiva huvudvärken att försvinna.





Så, nu är både jag och Jennika nyvakna och mer eller mindre redo för dagen.
Det blir tacomys at Kaisa´s, rätt lugn kväll skulle jag tro!


Kim Alexandra