fullproppat

Mitt schema för dagen har varit/är fullproppat för hela dagen, inte ens så att jag hinner med det jag skulle behöva..

Jag har jobbat mellan 12-19.15, sen bar det iväg hem till Uppsala. Hämtade upp Kiira, åkte till Willys och handlade morgondagens mat. Nu är jag hemma, kokar nudlar, ska gå med soporna, in i duschen, diska, städa upp lite grann och slutligen sova. Måste sova tidigt idag, upp kl 7 i morrn och jobba (9-17). Hämtar upp Jennika och iina efter jobbet i morrn i Märsta. Hem fort som fan och slänga på sig nått tjusigt och sedan knalla till systrarna där det ska kalasas! Vi vet fortfarande inte hur kvällen ser ut. Vi ska äta lite god mat och sedan hoppas på att det dyker upp nått kul att hitta på.


Just nu är jag alldeles för snurrig för att dra upp årets händelser som jag hade en tanke på att göra men det har hänt mer än vad man tror. För min del så har jag börjat leva mitt eget liv på egen hand, skaffat min första lägenhet, skaffat mitt första ordentliga jobb, ja det är nog dom stora grejerna. Har förståss hänt en massa annat roligt och tråkigt också men, som sagt, lite för snurrig just nu..


Mailade en tjej som kan det där med bloggdesign igår, hon verkar riktigt grym så hoppas att hon vill hjälpa mig :). Kanske blir min blogg lite roligare snart trots allt?..


Känner mig sjukt trött och sliten som person. Jag jobbar inte speciellt många timmar om dagen, oftast runt 6 men det är det att det ofta blir 6 dagarsveckor. Jag har ju som sagt inte varit ledig helg på länge heller, kanske därför jag känner mig sliten och tråkig nuförtiden. Dessutom har jag burit på en förkylning i 2 månader nu, då är det nått som är knas tror ni inte? Jag har haft en förbannad hosta i stort sett hela tiden under dessa 2 månader men nu är jag också snorig och känner mig alldeles knäpp i bollen. Men men, inte hindrar detta en riktig nisse (raggare som min vän skulle sagt) från att festa på hårt i morrn, icke!


Nu måste jag slänga i mig mina äckliga willysnudlar!



Visst ser det gott och hälsosamt ut?!
Kim Alexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback