tras

Dunk, dunk, dunk ajaj mitt huvud!

Utgång blev det, efterfest blev det, bakfylla så det räcker och blir över blev det!

Hade riktigt kul igår faktiskt, var på Bj till stängning och sen blev det efterfest at my place! Dumma jag hade köpt alkohol tills i kväll och tog givetvist fram den på efterfesten istället så ja, det tog slut + en flaska rött. Men det var det värt, riktigt kul var det!

Mindre kul var det i "morse" dock när jag vaknar med dunkade huvudvärk och en efterfest-luktande lägenhet. Vaknade 14.19 och kastar mig upp ur sängen, fortfarande lite smått berusad tror jag då vi höll på till halv 7 i morse. Kom på att faaan, alkoholen för kvällen är slut och det måste inhandlas ny, systemet stängde 15.00 så jag slängde på mig kläderna och bagav mig dit. Kändes inte så bra att gå in där helt pajjad och bakfull men vafan, nya tag så kör vi igen!

I kväll ska Emely firas med dunder och brak, grattis på den stora dagen! Som iförsig är den 29:onde men eftersom den dagen inte existerar i år så blir det idag!

Ses i kväll!


Puss hej


Kim Alexandra

Ute eller inne?

Såg att ni blivit bättre på att kommentera brudar, bra där!!

Just nu är jag mycket velig, ut eller inte ut? Jag har haft mycket på jobbet idag, trött, fattig, kallt ute, det är nackdelarna men.. Det finns ju fördelar, träffa tjejerna, en ursäkt att bli packad (skämt åsido), slippa alla tankar och ha kul istället! Fick nyss mess av kiira "Klart du ska med ut?! Vi står ju på lista o allt :)" så hmm.. Det kanske blir så iaf då! Jag är ledig i helgen och ska ut i morrn med men går jag ut idag så blir det inte allt för mycket alkohol. Har tänkt mig en tripp ner på stan i morrn också, utan att vara bakfull!

Det blir alltså inget sånt här för min del, får vi hoppas dvs!



Det där med att stå på lista är ju inte så speciellt men på BJ är det grymt, kön kan vara en timme lång i bland, dessutom är det löning nu också!

Okej, jag tror jag bestämt mig, det blir nog utgång! Ska öppna en öl nu tänkte jag, då märker jag väl om jag somnar eller inte...


Min kärlek, jag vet att du vet hur mycket jag tycker om dig men bara för att älta saken lite mer så, kärlek i massor till dig! Vi kommer att ha en underbar sommar tillsammans!

Kim Alexandra

dagen

Haha, logga in här nyss med förhoppningar om lite kommentarer, åtminstonde från mina kära vänner som jag hedrat men vafan tjejer, vad är det jag ser?! 0 kommentarer?.. Bättre kan ni ju, det vet jag! ;p

Idag åkte jag lite tidigare till jobbet, hade en inbokat lunch med mor och far på farbror & co, vi börjar bli kändisar där nu, i alla fall jag och mamma. Mysigt var det i alla fall, man träffar dom allt för sällan, det blir ju så tyvärr när man är i farten hela tiden och dom bor några mil bort. Min brors sambo Ida har i alla fall fått sitt efterlängtade jobb, grattis!


Nu tycker jag att det är dags för våren att titta fram, den behövs! Solsken, tussilago och några extra plusgrader, ja tack! Tiden går så fort så snart är den faktiskt här :D!





Jag är faktiskt riktigt trött, och klockan är bara ca 23.30, hoppas jag kan somna om jag lägger mig snart!


In love!







Kim Alexandra

friends


Vänner är alldeles för underskattat har jag märkt! Underskatta aldrig dina vänner, du vet aldrig om dom finns där i morrn, tänk på det!

Jag älskar i alla fall min tjejer!
 
iina, kiira, fågelfan och Kaisa, i sommar blir det rööööj ;p!





Hade tänkt att även lägga upp mina andra goda vänner men tiden räckte inte riktigt till tyvärr så håll ut, det kommer!

Ni får nöja er med e puss så länge!



Kim Alexandra

ännu en till?


Hej och hå vad det störtar flygplan nuförtiden! Såg nyss på nyheterna att ytterligare ett plan bestämt sig för att ge upp.. 9 st dog denna gång, förjävligt! Det händer i stort sett aldrig dessa stora plan men just nu verkar det vara lite av en "trend". Man blir ju lite orolig med tanke på att far jobbar på flyg, o andra sidan så har det varken hänt min mamma eller pappa något allvarligt under deras 30 år i luften.. Kanske man ska tycka synd om taxichaufförens barn då och inte mig, bilolycker händer ju massvis med gånger så ofta..




Den här dagen har varit långt i från normal men trots mycket farande så är det 100 % värt det!



I´m in love!
Kim Alexandra

sjukt..


Fan va sjuka människor det finns!

Satte på TV:n och 5:an, där var det en dokumentär som handlade om människor som attraheras av bilar. De smeker sina bilar och har till och med sex med dom. En gubbe uttyckte sig såhär " She like´s to have my seed all over her" och putsade av sin sperma med en bit papper.. Han stannade också till lite då och då när han såg en fin bil, gick fram och kysste och smekte den. En annan person utryckte sig såhär "When me and Todd comes home we are going to fuck like rabbits", Todd är alltså hans bil. De gick även på någon bilmässa där de gick med stånd och suget tittade. Att hångla och ha sex med en bil låter lite halvt sådär... Undrar vad dessa människor skulle tänka om mig om de läste mitt förra inlägg om hatet till mig bil jag har just nu?





Nog för att bilar kan vara snygga men man kan ju undra vart gränsen går! Nej, jag förstår helt enkelt inte..


Kim Alexandra

Bittra ord!

Jag börjar på riktigt tro att det är faktiskt finns någon/något som styr och ställer över vad som händer, att det inte finns något som heter ödet. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna allt som händer runtomkring mig, någon/något verkar i alla fall tycka om att göra mig arg/ledsen/upprörd eller hur jag nu ska sätta finger på mina känslor..

Min kärlek mår inte bra, en av mina bästa kompisar har fått sparken, de andra nära vännerna får aldrig något jobb trots deras potential, pengarna får fötter och springer iväg så fort dom tittar in på kontot. Inte nog med det så var jag ju tvungen att skuldsätta mig hos mina föräldrar ännu mer då min ruta på bilen var tvungen att bytas och bilskatten ska betalas, jag ruinerar mina stackars älskade päron. Nudlar börjar bli lite tråkigt att äta nu faktiskt..

När jag gick in på Coop idag efter jobbet i jakt på semlor på självaste fettisdagen så snodde en gubbjävel dom sista framför ögonen på mig. När jag surat och köpt en massa godis istället så halkar jag på väg till bilen. Väl på motorvägen straxt efter Märsta där vägen slutar vara upplyst så kändes det som att köra in i en svart vägg, såg ingenting. Satt med näsan upptryckt i framrutan enda till Knivsta där jag svängde av för att kolla om det verkligen var möjligt att båda framlysena slockat samtidigt eller om de bara var skitiga. Nej, det var bara ena som lagt av..Jag har inte ens råd att köpa en ny lampa då jag lagt mina sista slantar på en påse godis, nog för att det är dagen innan löning men vafan! Men jag tvättar av båda två och kör iväg igen, ser fortfarande inte ett bajs, inte så kul att ligga på motorvägen och bara se vita sträck och röda lysen framför. Kan någon som är kunnig på bilar förklara för mig varför det ena lyset lyser men jag verkligen inte ser det när jag kör?  Jävla biljävel! Ursäkta språket men det kan inte hjälpas för tillfället!

Kommer hem med kurrande mage och dunkande huvudvärk och tittar om lönespecen har kommit, ja den hade kommit. Öppnade kuveret och fan, inte bra där heller, hur ska det här sluta?


Jag önskar att jag vore ett barn så att jag kunde tillåta mig själv att slänga mig på golvet och stortjura men nånting med det får mig att känna mig lite fjantig..



Jag vet att jag kanske klagar lite väl mycket men det är sanningen och man måste väl få vara bitter ibland?

Nej, nu ska jag tjura lite till och äta lite knäckebröd..
 
Hej!


Kim Alexandra

små ord kan göra något stort!

Fick ett brev idag, ett brev som kommer att läsas 1000 gånger och sparas i all framtid!
Kul det där med brev förresten, det händer typ 1 ggn om året om ens det att man får ett brev som inte handlar om minus på kontot. Förr i tiden när jag var yngre hade jag faktiskt brevvänner, som jag hittat i kamratposten, pollux eller nått annat kul. Undrar vart dom breven tog vägen, ska försöka komma ihåg att leta nästa gång jag är hos mamma och pappa, vore sjukt kul att läsa och se alla miljarder stavfel!


Lider lite av någon slags depp idag, det har lixom inte hänt nånting här i min lya. Det är som att rumpan är fastklistrad framför datorn, jag gör inte ens nått vettigt så förstår inte att det ska vara så svårt att göra nått annat.. Men det är tur att man har en fin pojk att tänka på så att man får in lite positivt i hjärnan också!


Fick nyss ett sms av Jill! Konstigt vad små få korta ord kan betyda, jag saknar dig... stod det, det värmer att ens vänner tänker på en.. Min kära gamla klasskompis, jag saknar dig också!!





Kärlek till R och alla mina fina vänner!!

Kim Alexandra

home

Hemma från jobbet, redan! Är ju van att sluta 19.15 så det är rena rama lyxen det här, frågan är bara, vad ska jag göra nudå?

Har diskat och städat lite grann, ätit har jag också gjort så vad gör man annars då när vännerna befinner sig någon annanstans?


Började redan 08.30 idag så man känner ju av att sömnen inte blev riktigt fulländad, omöjligt att somna innan ett på nätterna har jag märkt! Har i alla fall fått en genomgång av våran dekoratör idag, jag ska ha hand om damavdelningen (själv?!) framöver så det behövdes en genomgång på alla zoner och hur allt ska vara uppbyggt. Känns spännande med en lite utmaning sådär, för det är det verkligen då vi har mest försäljning där och avdelningen ligger längst fram så att det är det första kunderna ser, spännande!


Nu vet jag precis vad jag behöver, kaffe! Ska genast ordnas!

'

Chill i soffan med lite kaffe blir det!



See you soon!

Kim Alexandra

gårdagen

Gårdagen var mycket lyckad! Massa trevliga gamla ansikten och mycket roligheter utöver det!


Har ingen bild på allihopa tyvärr, vi var nog för många.. Men kan ju bjuda er på ett par i alla fall!


Ungefär halva gänget


Kiira says - Jag ser ut som en sånhär.... Kassler! Haha kvällens!


Tuffa grabbar


Själva huvudpersonen vi var där för att fira är inte alltid så intresserad av att vara med på bild, men.... Här har vi en annan prick som faktiskt också fyllde 25!


Fint Tommi, mycket fint! ;p!


Tack för en mycket lyckad kväll!




Kim Alexandra

svejs

Hemma nu! Har iförsig varit det i ungefär 50 min men.. Ojdå, följde visst med ligan ut, lite svårt att banga när man är ca 30 pers och alla ska ut... Hänkade på till Gillet en sväng that´s it, love it! T och D, ni är grymma på det ni gör!

Vad jag förstod så begav sig resten till Platina när jag bestämde att det var hemgång för mig och min kropp, hoppas ni har skoj och blir bjudna på massa dyra drinkar babes ;p!


Har inte riktigt smällt och blivit Kim än, såg nämligen ut som en levande snögubbe när jag kom hem, krullig i håret blev jag ockå, hmm det gillar vi inte! Snöoväder när man bara suktar efter våren är inte riktigt okej men så är det i alla fall..


Nu är det sängtime, riktigt skönt ska det bli kan jag lova! Börjar inte jobba förens 13 i morrn så de e sweet, kan sova enda till 11, lyx! Jag ska sova, sova och soooova!


Godnatt gott folk och grattis till Jim och Andreas som idag är halv-vägs till 50! (Jim var visst inte ensam om alla fylla 25), GRATTIS!




To my one and only!

Puss och godnatt!


Kim Alexandra

b-day

Sitter just nu och väntar på att min bil ska få en chaufför.

Ska för första gången på 4 månader back to my old hood Knifetown och fira Jim som fyller år, närmare bestämt 25år! Kalas ska det bli med förhoppningsvis lite gamla ansikten och partaj.







Måste rusa iväg nu, hoppas ni får en trevlig kväll!



Kim Alexandra

Åh! Kom precis hem från gymmet och utanför dörren här hemma stod det blommor!


 



Tack, tack, tack fina R!! ♥

Love!


Kim Alexandra

R


 

Mycket känslor, mycket tankar denna morgon!


 




Kommer nog aldrig kunna sluta titta på denna video, så fin!



Kim Alexandra

+

Snacka om hälsosam man har varit idag (för att vara jag), bortsett från all rökning då, attans!

Kaisa slingade sitt hår som slutade i ett brandgult resultat, ajaj inte bra! Kiira och jag halvsprang till Luthagens livs straxt efter 22 för att inhandla ny mörk färg och då kom det, det där nedrans godissuget! Vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag gick och köpte två äpplen, Anna Skipper skulle varit stolt över mig! Så idag har det både tränats och omvandlats lite i hjärnan, i morrn blir det samma visa, sommarn närmar sig med stormsteg!




Isvatten och äpple till Sex and the city, great!


Nu väntar sängen på mig, blev inte sådär jätte mycket sömn i natt och jag var ju faktiskt uppe straxt innan 7.


Godnatt gott folk!

Kim Alexandra

lätt rodnad

Sitter här hos systrarna som förtillfället slingar hår, som vanligt!

Eftersom jag tillhör den snåla grupp som hellre läser gratistidning på nätet än köper en för 10 spänn så satte jag mig precis och tittade över dagens händelser. Möttes av en bild på en stackars tjej som hade en lätt rodnad på kroppen. Hon har alltså solat solarium i 20 minuter och ser ut såhär?! Man kan ju undra hur pass pimpade dom rören var..


Första gradens brännskador, nej tack!


Men... Jag kommer nog att lägga mig i grillen i morrn i alla fall om jag känner mig själv rätt!



Nu blir det Sex and the city filmen för andra gången inom kort tid.


Vill höra din röst, känna din kropp och kyssa dina mjuka läppar!



Kim Alexandra

effektivt!

Ja, snacka om effektiv! Klockan är straxt över 12 och jag har redan hunnit

Lämna in bilen för byte av ruta
Handla
Tvätta
Städa
Sortera alla viktiga papper
Städat garderoben


Det var nog första gången jag stod utanför mataffären innan öppning och väntade i morse. Bortsett från alla gånger på vägen hem från efterfesten då... Snacka om att det var jag och alla russin. Kul att alla russin handlar i stort sätt samma grejer, en säck potatis, röd mjölk, skorpor och en påse äpplen som det var extrapris på. Ser framför mig hur de sitter och tittar ut genom fönstret med en kopp kaffe och skorpor i väntan på att äppelpajen i ugnen ska bli klar. Gulligt det där, tänk att man själv snart är där, tiden går ju trots allt så förbannat fort!





En inblick i framtiden, Jag på Gran Canaria år 2049



Nu väntar ännu mer effektivitet då jag snart ska bege mig till gymmet för lite förbränning med Kiira. Ska hämta bilen vid fyra så vi får väl hoppas att min nya ruta sitter på plats då. Bilen skiner så fint efter tvätten på OK igår, inge mer Statoil för min bil i framtiden, Ok is the shit märkte jag, kan till och med spegla mig i bilen, de e grejer de!



Kim Alexandra

It´s new!

Ojojoj! Nu har det hänt grejer här på bloggen!

Har suttit här i ungefär 5 timmar, inte ens lagat mat, blir nog ingen sådan idag..


Jag hoppas i alla fall att ni tycker att det var värt mödan? Skulle vilja ha lite störra text bara men hittar verkligen ingenstans att ändra det på. Det var mycket lättare på min förra stilmall, men men ni får väl sätta på er glasögonen då ni som behöver!

Blir ju inte heller sådär kanonsnyggt med min "avlsutning" om man inte hoppar ner ett par rader nedanför det sista så det får vi väl också se om jag kommer ihåg.



Nu är jag i alla fall ledig tors och fredag, kalas! Ska in med bilen 7 i morrn bitti bara, mindre kul men det är väl bara att åka hem och sova en sväng till sen!



Nu ska jag gå och lägga mig, kanske på tiden om man ska upp snart..


Tänk om de kunde vara såhär....




Kim Alexandra

torsk?

Jag har blivit en sån sjuk skotorsk, jag kan inte stå emot längre. Förra månaden köpte jag 4 par och är precis på väg att köpa 3 par till, ajsing! Jag förstår inte riktigt var och när jag ska använda alla men som alla andra hittar jag på ursäkter och tänker "dom skulle ju passa till det tillfället", sen när det tillfället kommer så har jag glömt bort de skorna och köpt ett par nya, typiskt mig..! MEN, jag måste trösta mig själv och tänka att de är ju i alla fall inte speciellt dyra. De jag spanat in nu är från skopunkten, dvs ta 3 betala för 2.





 




Blir nog ett par likanda svarta och...







Blir osäker på dom här nu men de är snyggare i butik och sitter fint på så.. ? ...



Beslutsångest! Känns ju inte som att man vågar vänta för länge heller, tänk om dom tar slut och så sitter man här och ångrar att man inte köpte dom..  Fan, är det inte värt 500 spänn för alla 3? Behöver lite råd här känner jag men ni brukar ju inte vara sådär hejdundrandes bra på att kommentera så det är på tiden nu tycker jag!
Kim Alexandra

Jag vill ha koskit i hagen!

Kom nu våren!!


Jag lever i alla fall som ni nog säkert förstått. Lite fattigare, lite slitnare och lite mer förvirrad men vafan, nu kör vi!


Bilen tar död på mig, 1700 kr för att byta ruta (har samlat på mig 5 stenskott), 1500 i vägskatt och snart en service som måste göras. Inte blir det mycket festligheter i min kropp i framtiden men det kanske är bra det. Måste ta tag i träningen i alla fall så, man vill ju som sagt inte ligga i vassen i sommar! Eftersom jag verkligen inte är en morgonmänniska och oftast slutar efter 19 så kan det ju bli lite svårt att hinna med träningen ibland men jag har fått ett toppentips av min kompis Björn, se och lär!



 


På tal om sommar så snackas det om en lägenhet på 100 kvm precis vid stranden i Spanien för en MYCKET billig penning, det låter mer än bra! Om allt går som det ska och semestern passar in så kommer detta förhoppningsvis sluta precis i rätt spår. Åh, semester och sommar kommer sitta så fint! Jag ska bara se till att vara först i världen på att vinna på lotto utan att spela...


Annars är allt i stort sett som vanligt, jag tänker dygnet runt på min R, lever på nudlar och knegar på i min vanliga takt!


Nu ska jag kika på lite TV, småstäda som vanligt och sedan bege mig till drömmarnas land när ögonen inte orkar längre.
Tänk om det fanns ett drömmarnas land på riktigt? Som man fick besöka ibland när man tycker att det behövs, där allt man vill ha och önskar sig finns, oavsett hur omöjligt det är på riktigt så går det alltid där! Det vore nått det!



All kärlek till dig!
Kim Alexandra

:)

Tack kära läsare för att ni inte har gett upp! Jag är snart tillbaka skulle jag tro, håll ut! Om inte annat får jag se till att muntra upp mig själv till att skriva, I will be back I promise!

Puss så länge!

Kim Alexandra

♥♥♥♥♥♥♥♥


Kärlek, pussar och kramar till dig på alla hjärtans dag!




Kim Alexandra

för dig

Genom svårigheter mot stjärnorna!



Jag finns här..
Kim Alexandra

..

Det otroligt roliga jag skulle berätta får vänta till en annan dag för jag är verkligen inte på humör just nu. Jag är bara ett stort jävla ? just nu!!! Orolig så att magen spricker!
Kim Alexandra

R

Oj så lungt jag och min Tv har det.. Har ätit lite god mat och sitter här och försöker kummunicera med R samtidigt som melodifestivalen rullar på i bakgrunden.

Gud så tråkigt det är att sitta här alldeles själv! Ska väl pallra mig in i duschen snart och kanske ge mig på disken också, lika bra det.


Booooring!



Vännerna laddar förmodligen för en våldsam natt med alkoholen och skön house på Gillet. Nej, jag är inte alls sugen, nej nej! Jo! Konstigt egentligen att man är så förnuftig och stannar hemma fast man vill nånting annat. Är lite stolt över mig själv faktiskt. I kväll blir det endast jag, TV och R i mina tankar.

På tal om R så är det konstigt det där. Han har nu varit borta i drygt 1 vecka och jag trodde faktiskt att saknaden skulle ge sig lite efter ett par dagar men inte än så länge, det blir nästan värre faktiskt. Inte för att det gör mig något att sakna honom men det är ju förbannat jobbigt och irriterande för mina känslor att inte ens ha någon aning om när han kommer hem. Det skulle nog kännas bättre om jag hade ett datum att se fram emot, jag bara trampar och trampar, känns inte som att det blir en dag närmare när jag inte ens vet om han kommer om 1 vecka eller om 2 månader. Det gör faktiskt lite ont men nu är det min negativa sida som talar. Jag får nöja mig med tanken att vi kommer ses igen och förhoppningsvis ha det riktigt bra tillsammans, 1 vecka eller 2 månader går i det stora hela lika fort, kanske inte.. I efterhand däremot så spelar inte tiden så stor roll längre, det kunde ha varit julafton för 1 månad sen eller 4, det känns lixom varken eller. Det är ju som sagt lätt att tänka i efterhand men nu är faktiskt nu och det känns fan tungt!


All kärlek till R!

Kim Alexandra

vinnarna

Ooooo vinnarna blev Systrarna och fågelfan!


Glöm det där jag sa om en vit helg för nu är jag ute i spåret igen, det blir dock inte askalas idag, den har ni iförsig hört förut men nej! Det blir några öl och lite härligt småberusade damer för mig i kväll kort och gott.


Sitter inte hemma och hittar inga nya bilder på damerna men ni får helt enkelt nöja er med en gammal goding!




iina, kiira och fågelfan!



Saknar, saknar och saknar min vän!!
Kim Alexandra

finalen!

Kvällens stora samtalsämne här i Uppsala är "Vem ska få äran att hänga med Kim ikväll?" Efter många svåra timmar av beslutande är det fortfarande inte helt klart men här har ni de 2 finalisterna:




Blir det vi?


eller...



Blir det vi?





Spänningen är olidlig men hur det blir det får ni vetta efter pausen!



(Kul att jag har fått för mig att trycka ut tungan på båda korten btw)
Kim Alexandra

ajdå

Ett konstigt uppvaknande i min numera trasiga soffa, en sjukanmälan, förbannat dyra samtal utomlands och två stycken sjukligt tunga huvuden. Ungefär så kan man summera resultatet av gårdagens utgång.
Kan ju börja med att förklara soffan, den delen man drar ut lossnade helt enkelt från soffan och jag får inte fast den igen. Sjukligt irriterande eftersom att soffan nu mera tar upp halva lägenheten och den tomma ytan genast försvann.
 Det sjuka var att jag minns att jag somnade i min säng med kläder och allt och sedan vaknar jag plötsligt upp i soffan vid Jennikas fötter 2 timmar senare, fan jag är ju verkligen kapabel till allt när jag sover?!
 Jag kunde inte låta bli att ringa R som befinner sig på Gran Canaria, ringde till hans andra nummer hela tiden som jag tydligen inte skulle ringa och ringde därför upp allt för många gånger, fel gång på gång. 
Jennika ringde in och sjukanmälde sig, jag glömde visst påminna henne om varannan vatten, oops.
 Idag var en av få gånger jag vaknade och sprang till toan, det var rysligt nära en pizza men det gick över till "endast" svettningar, ajaj.




Nu mår jag däremot utmärkt och är redo för utgång i kväll igen! Haha, årets skämt. Det kommer att bli stillsamt för mig tills nästa helg då vi ska fira Kiira som blir ett år närmare klimakteriet på tisdag.


Nu är jag sjukligt hungrig och ska ställa mig och laga lite mat, inte så konstigt med tanke på att jag bara ätit frukost, ojdå. Undrar dock vart min vän har tagit vägen? Han kanske fick nog att mig igår när jag ringde och sluddrade värre än värst?




All kärlek till R!
Kim Alexandra

some lööv

Jag saknar min vän alldeles för mycket! På tal om min vän så tror jag att det är dags att döpa om honom till R eftersom att han numera inte riktigt bara är som en vän.

Jag är mycket seg idag. Det blev utgång igår och billig öl, det säger väl ganska mycket. Tvingade mig upp en timme tidigare idag i hopp om att R skulle vara inne på msn så vi kunde köra lite video-snack men inte det. Han ligger nog och steker på stranden kanske, somliga har det bra. Själv sitter man här och vågar knappt dra upp persiennerna för man vet att det väntar depp där utanför.



Nu måste jag vila mitt tunga huvud lite grann innan det är dags för jobb..


All kärlek till R !!!!

Kim Alexandra

lite mer nostalgi

På tal om nostalgi måste jag bjussa på en till!





Jag o Jennika var grymma på att uppträda till Alice deejay. Alla födelsedagar och även på den såkallade vårfesten som hölls på skolan! Kommer till och med ihåg hur vi såg ut!
Kim Alexandra

it´s a fine day!

Jag o Jennika kör en back in the days! Fler än flest minnen till denna låt!

Haha, its a fine day people open windows, lalala. You will hear the rest!






Mer än mest kärlek till min vän!!!
Kim Alexandra

sol i sinne

Det var den solen vi fick nöja oss med idag. Tur att jag har extremt mycket sol i sinnet just idag då.

Nu har jag plockat fram min övertalningsförmåga och lyckats få Jennika att komma hit i kväll igen. Ungefär såhär gick det till när jag raggade sällskap för kvällen:


Kim -Du måste gå upp 9 i morrn, eller senare, du kan ju egentligen sminka dig på tåget..

räkna med 6 timmars sömn, de räcker!

som sagt vi behöver ju inte supa ihjäl oss, vi tar ut pengar innan och lämnar kortet hemma, då kan vi helt enkelt inte spåra.

Jennika - du har en jävligt bra övertalningsförmåga.

Kim - Haha de vet du!

Jennika - Jag kanske kan jobba i kväll o börja senare i kväll om jag byter pass med en tjej? Blir kanske lite sent?

Kim - jo vi lär ju gå ut innan 12 iaf, du pallar i morrn! De e bara att dricka varannan vatten och kaffe i morrn bitti så kommer du att må prima skinka, bakfylla är ju inte direkt nånting som hänger sig över dig. NUU KÖÖÖÖR VIII! Okej?



Haha, ja de lutar åt utgång i kväll!







Idag tror jag att det kommer att bli en dag att minnas, den 4:e februari 2009. Anledningen till detta är inte utgången, verkligen inte. Någonting mycket mer betydelsefullt och mycket bättre!



Jag vet något som inte du vet!

Kim Alexandra

Bounce

Jävlarns då! Jag o Jennika är grymt taggade på Bounce nya show Caution och hade äntligen hittat ett datum då vi båda kunde men de e klart att biljetterna var slutsålda då! De kör enda tills 25:e april så vi får försöka igen när jag fått schema längre fram.

Den förra showen dom körde var ju helt sinnesjukt bra, helt sjukt helt enkelt. De fick en person som var totalt ointresserad av dans men följde med för min skull att tappa hakan, då är det bra!




Ni som sett dessa undermänniskor förut vet att det här bara är en lite förrätt på vad som komma skall.


Man blir helt galet sugen på att börja dansa igen, för er som inte vet så gick jag dans i gymnasiet. Jag kan ju inte direkt skryta över min talang och kan ju meddela att jag befinner mig på en annan planet jämfört med dom men det är ju knasigt kul!



På tal om en annan planet, eller i alla fall så känns det som att han är så långt borta så saknar jag min vän, mer än massor!!
Kim Alexandra

Stekigt?

Dagen börjar kanon, vaknar upp och solen skiner, igen! Kayan och jag beger oss till Max för lite matintag och sedan är det dags att åka till jobbet. Jag vet inte vad ni säger när ni ser bilderna nedan men jag skulle nog vilja kalla mig för en trafikfara, att posera framför kameran när man kör är kanske inte det mest vettiga man kan göra. Å andra sidan har jag aldrig sagt att jag är speciellt vettig heller så..



En steckare? Vi har brillorna, vi har frisyren, den e inbakad, dojjorna och steker lixom.





Jag kommer få smisk för att jag lägger upp denna otroligt smickrande bilden på Jennika..








Efter att vi lagt ner dessa galenskaper så dök helt plötsligt en lite halvrolig bil upp framför oss, eller ja, regskylten var ju lite fyndig, en trevlig skylt helt enkelt!





Vi såg även en permobil i en rondell med diverse konstiga grejer på, det såg riktigt kul att när det kommer från ingenstanns och plöjjer sig fram. Inte fan får man åka permobil på vägen där bilarna kör?



I kväll blir det tvättande för min del, lungt och fint helt enkelt, harmoniskt skulle man också kunna säga ;p!



All kärlek till min vän! // Dom kallar mig galen!
Kim Alexandra

galet

Någon frågade mig om jag fått en orgasm i sömnen. Nej, det har jag inte men nu vet jag någon som har det. Haha, ungefär lika galet som att jag dunkade in mitt huvud i betongväggen sittandes i sömnen inatt! För att göra bort mig ännu mer så kan jag ju berätta att jag drömde att jag skulle kyssa någon, någon väldigt speciell och vaknar av en ömmande panna och ett förvirrat "vad fan sitter jag upp i sängen och dunkar huvudet i väggen för?! Hahaha, se det framför er, jag dör av garv. Stackars ensamma Kim saknar sin vän så innerligt att hon gör knäppa grejer i sömnen. Ungefär som att jag för ett 'tag sen mitt i en konversation somnade och började prata om tåg.





Passa dig för mig när jag sover, jag är säkert kapabel till allt!

Kim Alexandra

solen

Hej hopp! Våren är här! Nej man kan ju alltid önska men det är åtminstonde strålande sol idag, det gillar vi skarpt! Bilen var till och med fortfarande varm när jag skulle åka hem. Jobbade visserligen bara 4 timmar men endå, trevligt!






Nu sitter jag hos min föredetta sambo Ankan och väntar på att hon ska sätta på kaffet. Helt sjukt att jag inte varit i hennes och Dennis lägenhet förens nu, vi kom fram till att de flyttade in för ganska exakt en månad sen, skumt!



I kväll ska jag och Jennika hänga lite är det tänkt, det slinker nog ner en öl eller två med tanke på att jag gjort alkisdebut på bolaget idag, dvs handla alkohol mitt på ljusa dagen en måndag. På sommarn är det inte enligt mig klassat som alkisvarning men nu kändes det lite skumt.



Min väns frånvaro på msn gör mig lite ledsen, eller nej, men jag hade velat prata med honom. Han ligger säkert på playan och steker, får man hoppas i alla fall om det är bra väder. Vi här hemma får som sagt nöja oss med att bli överlyckliga över det iskalla vädret, så länge det är sol så får man väl vara glad.


Puss o kram
Kim Alexandra

de små

Det har pratats väldigt mycket barn här i dagarna. Det fick mig att minnas en fruktansvärt rolig film som ni alla säkert sett tusen gånger men det är ju nästintill omöjligt att tröttna på det här garvet! Lite extra skratt i vardagen har väl inget dött av så vitt jag vet?







Nu är det dags att krypa under mitt gosiga duntäcket, önskar bara vännen att de vore uppvärmt av dig...
Kim Alexandra

oklart?

Ojdå, läsarna har ökat ganska rejält idag, jag antar att detta är för att ni som alla andra undrar vad som hände med min vän?


Nu har jag videosamtalat ytterligare lite med min vän, känns bättre. Vi är fortfarande lite oense om det där med varför man är tillsammans. Jag ska inte berätta hela historien för er men kan förklara lite kort med att jag anser att gillar man någon så pass mycket så kan man lika gärna vara tillsammans medans han anser att det känns konstigt att bli tillsammans när vi inte ens vet när han kommer hem, annat lät det som igår. Låter inte så logiskt i mina öron men.. Speciellt inte när han verkligen öser kärlek över mig. Jag skulle tycka att det var mer logiskt om han bara sa nej och inte visade intresse men när han säger nej och kärleksförklarar sig för mig samtidigt så blir jag förvirrad. Hoppas du inte blir sur nu vännen för att jag skriver det här men jag måste förklara för alla undrande själar vad som händer.

Jag är fortfarande förvånad över att jag har känslor, det visar sig verkligen nu också. Jag saknar honom helt sjukt mycket och tänker inte på så mycket annat om dagarna, jobbigt när det känns så oklart. Jag bara hoppas att allt han säger är sant och att det kommer från hans hjärta som han säger.





Jaja, tur att man kan vila sin förvirrande hjärna på foton på diverse underbaringar i livet. Här är ett foto jag tog på min brorsson igår när jag var hemma. Världens lilla busunge som bara älskar att han lärt sig gå/vingla och springer runt och gapar och flaxar som en vilsen höna. Han är allt för go den lille, här ser han otroligt harmonisk (där kom ordet till användning igen) ut, låt inte denna bild lura dig för inom denna rackare lurar en fullkompligt galen busunge vill jag lova!






Nästan all min kärlek till min vän, mina tjejer får också en dos idag!

Kim Alexandra

?

Shopping, shopping och lite mer shopping. Börjar undra om jag lider av någon sorts shoppingsjukdom, känns sådär faktiskt. Det positiva med dagens inköp är att de var förbannat billiga, allihopa faktiskt.



Båda två från Ginatricot 29 kr styck, trevligt.





tofflor från Din Sko 49 kr.


Rea is the shit helt enkelt, kan inte kännas kul för dom som köpte dessa klänningar för ordinarie pris 149 spänn.



Jag är tydligen tillbaka på "det är komplicerat" nu så det känns, har inte så mycket mer att säga om den saken.



hej.

Kim Alexandra