deeeg

Hemma igen nu. Gick till systrarna runt 4-5, när jag kommer dit ligger en i sängen, en i soffan och en lite mera pigg står och gör sin fin i badrummet. Stollarna kom hem 9 i morse, som jag sa! Kaisa och jag begav oss till st.per och köpte pizza på ICA, gött! Kaisa skulle på date så hon drog efter maten, date när man sovit ett par få timmar och söp som aldrig förr dagen innan, ja vet inte ja.. Hon som är äldst av oss också, eller ja, 26 är iförsig ingen ålder men endå..!  På tal om date så har Kaisa tydligen bestämt att hon ska fixa ihop mig med en viss person, en person ingen av oss känner men vet vem det är. Man får passa sig med vad man säger ibland, råkade nämna att jag kände en viss attraktion till den här killen i lördags, eller ja, har ju sett honom förut iförsig men.. Det är nånting där alltså.. Tillbaka till kvällen, vi andra dega ut oss över soffan och kikade på TV hela kvällen lång, jag somnade till en stund som vanligt. Tror faktiskt att jag sover så mycket just för att jag sover för mycket, man blir ju trött av det. Har försökt att sluta med det men jag märker faktiskt ingen skillad. Nu hoppas jag bara på att bli helt återställd, att förkylningen eller vafan det är ska försvinna, sådär poooff borta vore fint. Då kan jag äntligen ta upp min träning igen, längtar! Nu blir det lite TV i sängen och lite mer sömn på det, haha! C-ya /Kim
Kim Alexandra

Yes!

Sitter man här och har sovit bort ännu en dag i sitt liv. Skulle lätt kunna sova tills i morrn men vafan, nån stil får man väl ha! Liiite bakis och liiite skakis är jag nog, inte så konstigt kanske.. Men det här är ingenting jämfört med i torsdags, då såg jag ljuset. Haha nej men det var inte långt ifrån alltså. Känner mig sådär halvmysig. Hade tänkt att sova kvar hos the sisters igår så jag har alla mina grejer där, ex min tandborste, tacka gudarna för tuggummi alltså! Det blir frukost nu för mig och sen en långvarig dusch på det. Ska knalla iväg till systrarna sen och kolla hur pass döda dom är, där snackar vi riktiga bakismänniskor! Jag gick ju som sagt hem vid halv 6, skulle inte förvåna mig om dom stanna till 9..! Deras finska kusin skulle komma dit kl 12 idag så, vi får väl se hur det blev med den saken!
Har varit väldigt känslosam de senaste dagarna, helt sjukt. Det är iförsig inte alls så konstigt men, har man haft förhållande i 4 1/2 år och sen blir helt ensam så, ja det känns! Nu har jag verkligen ingen heller, ingen o prata med, ingen man bara kan ringa och prata i timmar med. Tråkigt men det kommer väl får vi hoppas... Det är ju faktiskt en av orsakerna till att jag är själv, att jag behöver tid för mig själv men endå, de e klart det känns även om det är självvalt! Saknar min katt förresten, min fina Rocky som försvann när förhållandet försvann. Det är det värsta, nu kan jag inte hälsa på honom heller, det är alldeles för färskt. Eller det har ju faktiskt gått 2 månader nu men det känns färskt, det skulle bli så stelt att ses..



Kan knappt titta på den här bilden utan att fälla en tår, I miss u!! :(
Kim Alexandra

this is it (again!)

Haha sjukt. Kommer inranglandes såhär vid 05:50 på morgonen. O vad har lilla Kim haft för sig? Jo, Kim har varit ute o partajat på Platina till 03 o sen varit på efterrefräng! Hehe det var nice! Grymt seg partypooper ifösig till en början, eller ja iaf mer i början..  Dom andra (3 tjejer o 3 killlar) fann ju varann ganska fort.. O kvar var vem? Jo Kim, stackars mig. Eller nej, faktiskt inte. Är ganska nöjd endå. Känner dock behov av en riktig man just nu, nån som jag bara kan "mysa" med, nån som verkligen tar mig med storm och bara är värd att avguda! OMG, I Need it! Ragg kan man ju få hit och dit men, vad är ett ragg?! Kan ju bero på vem det handlar om men.. Äsch vet inte vad jag babblar om men det är nånting i stil med; Jag behöver sällskap ibland, är inte ute efter förhållande, bara lite mys och uppskattning, så då var de sagt! F*n vem kommer ens på idén att skriva ett blogginlägg kl 6 en söndagsmorgon?! Ha, jag e bra lustig ibland.
För att sammanfatta kvällen hyfsat kort. Förförfest hos Kaisa och Kiira med massa mumsig mat. Förfest på Gillet med trevlig folk, träffade någon jag önskar jag inte träffat. Råpartaj på Platina, hamnade på "VIPen" och dansade som tokar som vanlig. Efterfest hos trevligt folk. Nu sitter jag här som sagt, lite småfull och nynnar på kvällens braiga houselåtar..! Måste även avslöja iinas present, presentkort på Rough stuff 1200 kr (tatueringstudio i Uppsala) och även 300 kr på H&M. Tatueringstiden är bokad och äger rum den 19 Januari, grattis babe! Blir ju så sjukt taggad själv, måste fixa min tid alltså! Fixa, fixa, allt ska bara fixas..! Önskar ett och annat kunde lösa sig av sig självt så jag inte behöver undra. Nej, nu ska jag bara vara tyst och gå o lägga mig ist. Ni andra lär ju sova sådär hyfsat gött, I will se u there in a couple of minutes!


Tyvärr slank det ner en och annan sånhär med, illa! Det enda riktiga är turkisk peppar shots, vilket krogarna aldrig verkar ha..
Kim Alexandra

This is it!

Sådärja! Nu har jag o brudarna varit på Gränby och shoppat lite inför kvällen, åkte även förbi Willys för att införskaffa lite mat. Sitter här och laddar upp i min ensamhet med lite härlig ministry of sound, de e grejer det! Vad skulle man göra utan musik, det är frågan det..! Köpte för övrig en fin kjol på Gina, ska dock klippas av eftersom den var på tok för lång för mig men, det fixar systrarna skräddare (haha tänker på en såndär långbent sak på sjön när jag hör ordet skräddare). Omg, this is really good music, blir helt hispig. Haha! Hoppas kvällen blir lika fin som vi planerat, tyvärr är det ju så att det är på dom spontana kvällarna man har som roligast men vi har försökt att inte planera för mycket. Vi vet vart vi ska va och att vi ska dra vidare till Gillet sen o dra en shot eller två, resten är ett ?. Ska försöka fota lite också så jag kan lägga upp lite pictures här också, får inte glömma kameran och batterier, är ganska bra på det. Hihi är lite spänd på vad iina kommer tycka om hennes present! Skulle iförsig kunna avslöja här o nu vad det är eftersom dom inte har nått internet. Men ska hon vänta så ska ni ;p!
Simma lugnt så ses vi på stan i kväll då?! Tjao!


                                                 OH YES I DO!!

Kim Alexandra

Wooopa!

Säger jag bara! Haha. Som jag sa blev det. Mama mia hos systrarna och en flarra (hm?!) vin, mysigt som fan! Den filmen var fy fasiken bra till och med, jag ogillar musikaler but this one I liked! Alla låttexter sätter sig verkligen, dom är faktiskt deep på riktigt. Eller så är det bara jag som är småfull och in need of some company?!.. Märks att man är lite rolig, svengelska.. Haha va kuligt svengelska såg ut när man skrev det, svårt och skriva faktiskt, inte så ofta man gör det. Men men, som sagt mysigt som fan! Gick genom stan på vägen hem. Mysigt..! Eller ja, kul rättare sagt, drag lite här o var, gillar sånt. Även om jag sitter här hemma nu i min ensamhet så glädjer det mig att folk är ute o har kul, I like! I morrn är det min tur iaf, ska fira iina som sagt. Systrarna kommer hit vid 12 då ska vi brumma upp till Gränby och inhandla mat, alkohol och kläder, everything a girl need (o pengar då förstås med det kan man ju inte begära bara sådär, haha)! Menyn för kvällen är spikad och det blir; Förrätt- Bröd med massa gottis på (haha det lät bätte när vi pratade om det men jag minns bara inte det rätta namnet), Varmrätt-Rullad lövbiff med fetaost i med potatisklyftor,massa god sallad och iinas special sås, Efterrätt- Ananas och kiwi med vit choklad som vi kör in i ugnen ett tag. Det blir finfint det där! Iiina ska få sin present också i morrn, det ska bli så jäkla kul o se hennes min! Blir lite avunsjuk faktiskt men.. Kan inte avslöja idag vad det blir men ni får höra i morrn eller på söndag vad det vart! Min bror ska förmodligen sova här i morrn med, trevligt! Han har inte sett lägenheten så det bli sköj. Han skulle ut på röj med sina jobbarkompisar men han verkade vara sjuk sist jag hörde nått men vi får hoppas på att han blivit frisk! Kom och tänka på en grej, whats up med alla skor som ligger längs vägkanten?! Brukar se en och annan när man kör längs motorvägen, hur kan man tappa en sko?! Har man sån fruktansvärd tåbira så man måste lufta och tappar skon eller hur ligger det egentligen till, nån som vet? Anledingen till att jag kom på det nu var att jag såg en ensam sko på vägen hem med, ingen partydoja som man kan tro en fredagkväll utan en hederlig nikesko..? Detta är ett mysterium för mig, någon som kan lösa det? Bäst jag går och lägger mig nu och funderar på detta mysterium men om du lyckas komma på nått svar på detta så kan du ju gärna skriva en kommentar eller två? Haha sov gott alla härliga partypeople så ses vi på stan i morrn ;p haha!
Inte för att det här är en nikesko men det var den bästa jag hittade ;p!
Kim Alexandra

Nu är jag här igen..

Sitter hos min föredetta sambo Angelica igen. Känns lite busigt med tanke på att hon jobbar och inte ens vet att jag är här, har som sagt kvar nyckeln. Sorry! Glömde ju berätta om mina premiärer igår, tomteluva och pepparkakor. Gud så tidigt det blev i år, inte ens december ju! Julen kommer bara tidigare och tidigare, eller ja.. Egentligen inte men vi börjar med den tidigare och tidigare, nu blev det rätt :)! Kändes helskumt att springa runt på jobbet i röd tröja och tomteluva! Har btw också köpt en julgran om jag lyckats missa att säga det, en svart som är 1 meter hög. Det var verkligen det största jag fick plats med! Nu har jag även varit och bättrat på "brännan" (blir ju aldrig brun men..) så nu matchar även mitt nylle in i allt det röda igår. Hehe sköjigt! Träffade Kaisa också ute vid bilen, nu är det sprikat. Hyrfilm och mys i kväll. Mycket möjligt att det slinker ner ett glas vitt eller två också.. Som jag sa, vilket torsk man är! Hej svejs, nu är det dags att lämna Märsta och bege sig till Upplands väsby för lite work!
Kim Alexandra

..

Då var det ytterligare en ny dag. Den här började iaf lite bättre än gårdagens, har tagit mig en dusch och ätit en fuccacia (ingen aning om hur det stavas). Köpte den igår men var som sagt inte i form igår så jag orkade inte äta upp den.. Sitter här i min fina rosa morgonrock och ska fixa i ordning mig lite nu sen ska jag iväg på några ärenden och börjar sen att jobba kl 3. Känner mig fortfarande väldigt äcklad av alkohol men måste endå till systemet hur som helst. Vi har vinlotteri på jobbet sista fredagen i månaden. Man kan ju för framtida bruk hoppas att man vinner, haha de e ju endå 6 flaskor. Typiskt mig, kan nästan lova att jag sitter där med ett glas senare i kväll, torsk eller vad?! Tror att det blir hyffsat lugnt i kväll iaf. Tanken är nog att jag o systrarna ska hyra Mama mia och ta det lugnt, ska hämta upp iina o kiira i märsta efter jobbet som vanligt. Haha borde starta en taxirörelse mellan Märsta och Uppsala, plats för 4, bokas senast 30 min innan "avgång". Haha, kanske vore en idé! Men men nu måste jag faktiskt göra mig i ordning, föna håret och sånt jobbigt..
Kim Alexandra

vilken dag!

Den här dagen har verkligen inte varit händelserik! Vaknade nån timme där på dagen när jag skrev det förra inlägget, Mådde så jäkla illa så jag var tvungen att gå o lägga mig igen, vaknade halv 6 och brummade iväg till jobbet (jobbade 19.15- 23.15), har haft tomtenatta med extra öppet. Så bakfull har jag aldrig varit som jag var idag, helt sjukt fick inte ens i mig nått att äta förens innan jag åkte. Nu är det bra igen iaf. Nu är det bara den här jäkla hostan som ännu inte gett med sig. Har känts bättre med revbenet men nu när jag haft mina hosattacker igen så gör det jäkligt ont alltså. Har iaf fått en läkare nu här i Uppsala, sånt måste ju också fixas när man flyttar.. Nog för mig, ska lägga mig i sängen (igen haha!) och kolla på lite tv. Har btw bara varit vaken 7 timmar idag, illa! Jaja, godnatt gott folk!
Kim Alexandra

galet

Det här är helt sjukt! Emely ringde igår vid 22-tiden och tyckte att jag skulle med ut. Dom körde 20 kr/öl igår så, visst tänkte jag. Fy fan, jag tror att jag fortfarande är full, kl 1?! Känner mig skit lam och snurrig, hur är det möjligt?! Jag har inte orkat ringa mamma som jag skulle gjort för längesen, inte orkat fixa frukost, faktiskt inte ens orkat sätta på Tv:n, datorn var redan på haha. Jag är döööd! Hoppas att jag kan köra vid halv 6? Dricker man 6 bärs och 2 shotar (4cl) och slutar vid 2 borde man väl kunna köra halv 6? Men som sagt, känner mig fortfarande full, känns inte ens som att kroppen har börjat bryta ner alkoholen. Usch, nu har det hänt nått i krokarna, tre sirener (stavas det så!?) åkte förbi nyss. Nu kommer en till. Har balkongdörren öppen för jag håller på att avlida av värmeslag. Idag är en sån bakisdag när jag tänker, fan aldrig mer. Men men, snart är det helg på riktigt och jag är ledig. Lördagen ska dessutom ägnas åt iina som fyllde 20 i måndags, tanken är ju att vi ska gå ut och äta och sen gå på krogen, på´t igen ba! Fy.. Nej jag ska nog gå o lägga mig ett tag till jag..

                                                                            
                                                                mår typ illa av den här bilden, illa Kim, illa!!

Kim Alexandra

..

Jahapp då var det dags för en sån där skit dag igen då. Väcktes av ett mindre roligt samtal, har fortfarande grymt ont i lungan eller vad det kan vara och min bil är totalt igensnöad.. Sitter och funderar på hur det ska bli att jobba, börjar 3. Nu sitter jag still och det gör ont att andas, värre att prata och att hosta och nysa ska vi inte ens prata om. Men jag är ju en såndär som inte sjukskriver mig i första hand så, jag ska jobba. Har nog haft 2 sjukdagar sen i mars, värt att nämna är att jag inte har haft någon semester heller. Vilken duktig arbetare jag är, haha! I sommar ska jag iaf ha semester, minst 4 veckor. Det planeras lite Gotland och lite utomlands, eller ja det där med utomlands är något jag bara planerat för mig själv än så länge men..Hehe. Nu ska jag städa och diska lite här tänkte jag, alltid trevligt att komma hem till ett välstädat hem.

Man kanske skulle gjort såhär i stället?..
Kim Alexandra

Mysigt!

Just nu är det sjukt mkt som är mysigt! Kom precis hem från systrarna. Det  blev jättegod middag,  vin och en hyrfilm på det, mysigt! Såg Hata Göteborg, sådär alltså.. Men men nu har man sett den iaf! :) Tanken slog mig när jag gick hem att gudars så fin vintern kan vara, det var verkligen inte min tanke tidigare idag när jag gick ner på stan i snöstormen, den ena bilen med varningsblinkers efter den andra, såg säkert 10 bilar som bara stog still och inte kom nån vart! Bra att visheten tar över ibland och inte latheten, med andra ord, bra att jag lämnade bilen hemma. Tittade på bilen nu när jag kom hem, shit hur f*n ska jag komma in i den i morrn, helt begravd i snöööö! Tillbaka till det vackra med vintern, gick igenom stan och bara njöt, fin belysning överallt, helt tyst och en massa fin snö och stora snödriver som har plogats bort. Synd bara att man inte har någon och mysa med såhär i jultider, gillar mys! Tur är det att man har sina vänner iaf..!
Till något betydligt tråkigare. Min hosta som jag haft nu i 3 veckor vägrar att ge sig. Det jobbiga är nu att jag inte kan hosta längre, får så fruktansvärt ont under vänstra bröstet. Det är till och med jobbigt att andas, det kom under kvällen och blir bara värre och värre. Tror min kropp strejkar mot alla hostattaker, det skulle vara fint om det bara kunde ge sig istället, nu börjar det bli sjukt jobbigt. Ska gå o lägga mig nu o mysa framför Tv:n, hoppas att det är bättre i morrn. Kom på en sak nu när jag berättade om min hosta, jag spydde i lördags! Helt sjukt, det var inte för att jag var full eller nått sånt kul som man kan tro. Jag hostade, hostade och hostade, tillslut sprang jag på toa och, ja.. Gud så konstigt och äckligt! Vet inte vad det berodde på men det blev väl konstigt i systemet eller nått, det är ju inte nån slemhosta jag har så, konstigt!
Jaja, sovdags nu, en ny fin dag i morrn!
Kim Alexandra

Äntligen!

Idag fyller världens bästa iina 20, äntligen!

Grattis, grattis o grattis!!!

Sitter just nu i soffan med en kopp kaffe och en sån där snygg "handdukssnurr" på huvudet, nyduschad o fräsch. Ska fixa i ordning mig snart och knalla till systrarna sisters o fira iina. Vi ska göra en tårta, värsta kul!
Det är ju inte klokt så det snöar ute, som jag skrev igår, tänk om det aldrig slutar?! Ser inte fram emot 15 min promenad i snöstorm, funderar på att ta bilen men vafan, det är ju höjden av lathet, dessutom kostar den 15 kr/h så nej tack. Nej nu måste jag riva fram hårfönen och göra mig i ordning!
Kim Alexandra

Snööö

Ja gud så det snöar. Tänk om det aldrig slutar? Skulle vi då kvävas i all snö? Hmm.. Man vet aldrig!
Men men, gårdagen var finfin! Hämtade Nenne o hennes lover i märsta efter jobbet. Hon har ju inte sett hur det blev här i lägenheten när allt är klart så vi tänkte slå 2 flugor i en smäll o dricka lite öl på de me :)! Öl blev det, dock inte så många för min del. Gick hem till Frida en sväng och krökade lite. Eftersom jag jobbade idag så blev det inte så mkt för min del, jag gick till systrarna sisters o dom andra till Bullit. Väl hos systrarna blev det kalas, dom förkrökade lite o vi skaka våra rumpor lite granna innan det var dags för att möta upp några andra vänner och bege sig till Gillet. Aldrig varit där tidigare faktiskt men I like it! Bra musik o skönt folk, dit ska vi oftare. Som jag sagt några gånger så var jag nästintill nykter men fan va kul man kan ha iaf, som sagt bra musik får en verkligen på g alltså så det vart lite rumpskak där me, eller ja, ganska mkt som vanligt haha!
Idag har jag jobbat som vanlig, massor att göra, vi har haft så mkt i helgen så har inte hunnit med det vi ska alls, tråkigt men bra o andra sidan. Förhoppningsvis får man behålla jobbet då, med tanke på att det är varsel lite här o där, jag är ju sist in på vårat jobb men det känns faktiskt ganska lugnt, är inte orolig för det. Tillbaka till snön, det är f*n inte kul o köra när det är såhär, sjuka spår blir det på vägen, det gäller att inte hamna fel alltså. Tråkigt o köra sakta med för den delen..
Är ledig i morrn föresten, nice! Iina fyller år också så förhoppningsvis blir det väl lite kalas, det är på tiden att du blir 20 nu tycker jag, snart så! Nu ska jag fixa lite kaffe o gosa ner mig i soffan hade jag tänkt. Kvällen vet jag inte hur den blir men det blir väl säkert en sväng till systrarna om jag känner mig själv!
Kim Alexandra

all by my self

shit vad det här är ovant. Sitter här själv, dricker en öl o kollar på singin bee. Själv ekar i mitt huvud, själv.. Jag är ensam en fredagkväll, ska jag vara ärlig så minns jag inte ens när det var sist, många år sen..Det här är fan inte kul, annat är det när man är med sina goa vänner o har skoj men det här.. Får lite panik faktiskt, måste stänga av dom här tankarna, låtsas som att nån är här o håller mig sällskap, nån jag kan gosa med eller bara vara med. Ja faktiskt, att bara nån skulle sitta i andra hörnet av soffan skulle hjälpa så mkt.. Nej, in i duschen o sova sen, så får det bli :(! Sova är bra, en ny dag i morrn, en ny mer positiv dag men lite liv och rörelse omkring mig. Jag har fanimej aldrig varit själv, eller jo det är klart jag har men inte själv i tanken, alltid har det kännts och funnits nån som brytt sig. Inte för att mina vänner inte bryr sig men, det känns ensamt. Hm, ensamt...

Kim Alexandra

sådär ja

Sitter här hos min föredetta sambo angelica just nu, tråkar. Har haft brandutbildning mellan 08.30-09.30 på jobbet. Drygt att åka från Uppsala till U väsby för att gå på brandutbildning o sen hem igen o sen tillbaka för att börja jobba kl 3, därför blev det så att jag åkte till min vän här i Märsta sålänge, har ju kvar nyckeln ;p! Gud så konstigt det var att gå upp så tidigt i morse, kl 7, det var ju mörkt ute, skumt! Det känns bra iaf, nu har man ju hela (eller ja, nästan) dagen framför sig. Ska träffa mamma vid halv 1 o lämna in min bil. Duktiga jag har tappat bort min bilnyckel och måste skaffa en ny för 2400 kr (?!) så bilen måste in o synkroniseras eller vad dom nu gör. Passa på o luncha med mamma är ju inte helt fel heller :). Nu måste jag springa ut o hämta mitt suncase som jag vann för typ 1 månad sen, har varit lite strul med posten så nu kommer han hit med det istället, schysst!
Kim Alexandra

Happy as hell

Haha lite knäppt med tanke på mitt inlägg igår men vafan, idag mår jag prima! Har hunnit med så mkt, upp 10 (bravo jag är ju ledig), kan lätt bli senare när jag är ledig men icke idag. Gick ner en sväng på staden och köpte mina gardiner. Hem igen och slängde in tvätten, mötte grabbarna snickare på vägen och vi kom överens om att dom skulle titta förbi hos mig så dom kunde hjälpa mig med hyllan och spegeln som inte HADE kommit på plats. Nu ni är både hylla, spegel och gardiner på plats, så jävla bra! Är så himla nöjd med allt, tack grabbar! Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar så jag kan brumma iväg innan nästa tvätt är klar till Coop och köpa lådor som jag kan ha under sängen. Har ju fortfarande 2 flyttkartonger kvar som inte har nånstanns att ta vägen men nuså, ska dom slängas under sängen. Hihi är så glad! Tänkte kanske gå en sväng till tatueraren också o kolla om dom kan skissa upp min lilla idé jag har, eller ja.. Lilla o lilla vet jag inte men.. Fan jag är taggad till tusen på den alltså. Måste springa ner o kolla tvätten nu alltså, hiihhi. Ska försöka fota lägenheten sen me!
Kim Alexandra

Negativa jag

Gud så trött jag är på allt just nu. För att vara lite extra negativ så ska jag tala om precis vad jag är trött på. Jo, att maten inte står serverad när jag kommer hem, att det står en påse sopor i min hall (haha), mina 2 flyttlådor som jag inte vet vad jag ska göra av, min hylla (nyinköpt idag btw) och spegel som bara står där och väntar på att monteras upp, att hyllan var 1 cm för lång, att jag har alkohol i kylen men ingen att dela den på när jag är ledig i morrn o allt, att en viss person ALDRIG svarar när jag ringer och sms:ar, att jag måste moppa golvet här hemma (har ingen dammsugare), fått en höjning på min a-kassa och fackavgift och en massa annat + att jag är nog faktiskt lite trött på riktigt me. Suck, vilken negativ människa jag känner mig som idag. Men för att bortse från allt de där smågnället så har det faktiskt hänt lite kuligt idag. Har blivit lovad att få min hylla och spegel monterad av några snickare här i huset som jag mötte i morse, har köpt min hylla (som sagt är den 1 cm (1cm?!) för lång men vi får se om det funkar iaf, bytte min trasiga lampa och ja.. Den positiva listan blev inte så mkt längre.. Haha nej nu får jag faktiskt lägga av tycker jag! Nu ska jag pumpa lite bra musik och koka min nudlar. Tack för mig, hej.

Kim Alexandra

some pics

Kom på att det är lite "bildlöst" här på bloggen så tänkte uppdatera med lite nya bilder på mig o mina kära.

Kim Alexandra

En dag som denna..

.. Har jag gjort allt o inget! Dagen började bra men sagt, hade tänkt att jag skulle tvinga mig själv upp vid 10 men icke, 12 blev det istället. Jag tror faktiskt att jag skulle kunna sova i flera dagar om jag väl skulle tillåta mig det, helt sjukt ju..! Städade och plockade här, är ju bara 21 kvm så det går ganska fort men jag är ju proffs på att hitta på massa annat samtidigt haha. Segade med allt o sen vart klockan helt plötsligt dags att åka, hmm.. Han som vanligt inte med det jag tänkt att jag skulle göra. Exempelvis svänga in på Draget och byta en spot (spott?) till min lampa som jag köpte i förra veckan, det var 3 st till lampan men  bara 2 fungerade. Provade sätta in en annan spot där den trasiga satt o den funkade då så, som tur var var det inte hela lampan det var fel på.!
Gud så det snöade idag btw, missade förra snön då jag jobbade, jobbar där det inte finns fönster så man bara hör från alla kunder hur vädret är, tråkigt men bra när de är skitväder, haha. På väg till jobbet var det en lastbil som hade kört av på andra sidan motorvägen så det var världens kö åt det hållet. Jag brummade skönt förbi och njöt av att jag slapp den där kön, hatar köer. Men skam den som roar sig åt andra, på vägen hem sisådär 5 timmar senare höll dom fortfarande på där vid den där nedrans lastbilen så ja, det tog mig 1 timme o 15 min hem stället för 25 min, drygt! Tur är det att man åtminstonde har massa bra musik o roa sig med under tiden man sitter där o får kramp i vänsterbenet.

Sitter här nu och är grymt sugen på att gå ut o partaja lite på onsdag faktiskt, men gå ut på onsdagar, oj det var längesen! Inte så kul o gå ut själv heller kanske, haha. Får ringa nån kamrat som också är ledig tors.. Har en kamrat som säkert ska ut, som alla andra dagar men icke, han vill uppenbarligen inte prata med mig så.. Tråkigt. Riktigt tråkigt faktiskt, önskar bara jag kunde få en ärlig och rak förklaring. Nej, ska nog slänga iväg ett sms till en annan vän som garanterat är ledig på tors. Dags o hoppa in i duschen nu och sova sen, upp med tuppen kl 07.20 i morrn..
Kim Alexandra

Dags att börja blogga igen

Nu sitter jag här i min ensamma gosiga lilla etta och har kommit fram till att börja blogga igen. Gick inte så bra för mig sist då jag aldrig hade "tid" men nu så :)! Tänkte att det kunde vara ett skojigt tidfördriv så vi får väl se hur länge det håller, hehe!


Helgen har varit finfin, långledig o grejer :)! Fredagen ägnades (stavas de så?) åt Jill som äntligen fyllde 20, det blev teatern och alldeles för mkt shots, en viss person har en tendens att bjuda på sånna, dock inte fisherman (tack o lov) denna gång! Lördagen var grymt seg till en början men det löste sig efter en återställare eller två, haha helgalkolisten som talar här. Tvingade mig själv upp ur sängen vid sextiden och pallrade mig in i duschen o sen iväg till systrarna sisters, sen var det som sagt full rulle!

Ledig idag med, riktigt skönt att man har sånna här långhelger var femte helg. Det är dom man lever för haha, inte för att det brukar hindra mig o partaja på iaf men det måste bli ordning på det där nu, börjar faktiskt känna mig lite sliten. Typiskt nu när mitt nya liv börjat.. Idag har jag iaf haft en riktigt skön dag, skulle till märsta på ett ärende kl 10 så jag var uppe med tuppen, eller ja, iaf med tanke på att jag var ledig. Tog med mig Jennika o iina från Uppsala med som skulle hem till Märsta efter helgens tokerier så vi åkte till Jennika en sväng, eller ja det blev lite mer än en sväng, sisådär 6 timmar. Kan bli så när man fastnar för nått, den här gången monopol, kaffe och trevligt sällskap. Längesen man spelade monopol, lika kul som vanligt! Förlorade dock men klarade mig från att bli en surpuppa den här gången, haha!


Måste tvinga mig in i duschen nu faktiskt,

Kim Alexandra

Välkommen till min nya blogg!

Kim Alexandra