Barr


Har precis varit uppe hos Thomas en sväääng (granne) och gratulerat på bolaget-dagen med en flarra rosé, alla förtjänar lite rosé här i livet, speciellt på födelsedagen! Så grattis igen!

Hämtat svampmössan, ätit och småstädat. Ja, förutom en trevlig kvart en våning upp så har det hänt absolut ingenting alltså.

På tal om nåt heeelt annat. Tittat på lite gamla bilder idag. Jag skulle inte ha nått emot att få mitt hår tillbaka..
2004




Äsch, gonatt!



Kim Alexandra

FLYGSVAMP


Kul att det blev en sån hetsig disskution om vad det är jag ska föreställa på fredag (En kommentar, men tack för den iaf Nina)!!!!

Ja, vinnaren är Nina. Du vinner en puss nästa gång vi ses, stackars alla jävlar som nu inser att det hade varit såååå värt att vara med i min "tävling"..




Jag kommer tydligen matcha in perfekt i inredningen. Hela lägenheten ska nämligen förvandlas till en skog och jag kommer att ha ett par konstgjorda stela släktingar vid min sida.


Nu är det dags för träning och sen jobb!


Kim Alexandra

30 MARS


Gokväll!
Dagen har gått i ett, och ja, jag mår bättre nu!

Har åkt runt halva Uppsala för att hitta hönsnät. Resten av tiden har spenderats hos Kiira.
Sjukt snygga utemöbler har hon inhandlat idag!



Där har vi suttit och njutit ordentligt av ett par koppar kaffe i solen, jag och mina älskade 3 systrar.

Lagat lovely mat har vi också gjort.





Vi har dessutom pysslat och donat med en del av min maskeradoutfit hela dagen lång, kan ni gissa nu vad jag ska vara?





Ni får suga på den ett par timmar till. En liten ledtråd, den ska spraymålas röd med vita prickar om någon dag också. Haha, svårt att gissa?
Nu blir det film, Luftslottet som sprängdes blir det idag!


Kim Alexandra

Sis


Ord kan inte beskriva min nuvarande känsla, typ ingenting.
Insatsen på gymmet idag ger jag 1 av 10, kraftlös. Kan inte riktigt sätta finger på mina känslor men jag känner mig fruktansvärt neråt..

Förtillfället tvingas jag ignorera känslan, bra det kanske för helst av allt vill jag dra ner persiennerna, dra täcket över huvudet och bara vara så hela dagen. Men som sagt, så blir det inte. Ska stressa in i duschen och sen hämta Kaisa och iina för en tripp till Bauhaus, där ska inhandlas hönsnät till fredagens maskerad. Guld värt att ha dessa kreativa individer som sällskap idag! Själva fixandet kommer dessutom att äga rum hos syster nr 3, även hon en pärla på kreativitet. Hoppas bara att jag rycker upp mig så att även jag blir nått att ha till sällskap idag..

Kan ju inte missa denna dag. Att vi alla fyra lyckas vara ledig samma dag mitt i veckan händer typ 2 ggr om året..





Ge mig lite positiv energi!!


Kim Alexandra

ÖJ MAJ GADD!


Älskar mitt internet ibland. Nope, det var inte på min sida igår kväll.
Som väntat blev det inte mycket av den kvällen, tvätt och youtubeklipp..

Haha, älska denna katt!

OMG!



Hahahaha

Full fart till gymmet!!



Kim Alexandra

Mask


Maaah, mätt. Blev thaimat 2 ggr, idag, gött!

Lång arbetsdag idag och det känns. Egentligen skulle jag behöva ligga i soffan och göra INGENTING i kväll men jag vill inte? Rastlös.. Ledig i morrn iaf, fantastiskt asskönt!

Längtar till fredag, alot! Då är det all in på maskerad i Märsta hos min exsambo Angelica. Temat är sagor och myter, gissa vad jag ska vara? Den får ni suga på ett tag till, först ska jag få tag på hönsnät nånstanns!
Älskar att Angelica ska förvandla hela hemmet till en skog, haha, som sagt, all in! Jag kommer passa in som handen i handsken..







Kim Alexandra

GODMORGON!


Jag måste verkligen göra nått åt mina "sömnproblem", så svårt är det inte att gå och lägga sig innan 01.00, speciellt inte eftersom jag varit trött då i typ 1 timme. Men, jag gör det aldrig, ett är ändå hyffsad tid, ibland blir det inte förens tresnåret. Jag hatar att gå och lägga mig men älskar att sova, dålig kombination.

Är alltid sjukligt trött på morgonen, livsfarlig bakom ratten. Det händer ofta när jag börjar tidigt att jag går från parkeringen till jobbet och funderar, "Var jag vaken den och den sträcken, minns inte?" Jag är vaken men det känns som att vissa minuter aldrig har existerat.. Jag har sagt det förut, dör jag i förtid är det bakom ratten.
MEN, nu ska jag inte vara sån, jag tänker stanna här i minst 60 år till!





Nu ska jag i allafall köra heldag, dvs öppning-stängning på jobbet, känns helt okej med tanke på hur resten av min arbetsvecka ser ut. Efter morgondagens pass jobbar jag 10 timmar resten av veckan, ledig tis, fre, lör och söndag. LYX!


Ha en fin dag!



Kim Alexandra

Hahaha


Kan inte sluta skratta. Diverse bilder har dykt upp på facebook och jag förstår inte. Hur kommer dig sig att man fanimig ALDRIG blir bra på bild?! Ler jag ser ju ut som en kärring med en näsa avlångare än Sverige och rynkor liknande en nakenhund, ler jag inte ser jag sur, kåt eller fjortis ut. My gosh... Värt att tillägga, jag får ALLTID röda ögon, spelar ingen roll om man har lyckan att ha funktionen som tar bort röda ögon, alltid..

Senaste nytt..






Min mor var (och är) väldigt vacker. Min pappa har till och med "turnerat" som modell, varit med i diverse kläd- och modelltidningar och var en riktig hunk som ung. Vad hände med mig?!

Pappa




Haha, kan inte sluta skratta. Tack Jill för att du förgyllt ännu ett par minuter med lite skratt såhär på kvällskvisten!


Godnatt alla fina (och fula)!


Kim Alexandra

Söndag


Hamnade hos paret antisociala efter jobbet. Dvs, mina vänner Nenne och Dennis.
Dom lirar massa spel, matar fiskar, tar hand om hamstrar och bakar kakor på deras iphones medans jag, jag bara är.. Haha, det kallar jag kärlek! Här, ligger vi som tre påsar skit, är osociala med en fet godispåse (2,90:-/hg) och wipeout i bakgrunden. Lagomt mycket söndag med andra ord!




Hoppas ni har lika mys som mig!

Puss


Kim Alexandra

28 MARS


Pigg
och glad, godmorgon!!





Många tycks hittat mitt nr på mobilen igår kväll, många partysugna härliga mer och mindre bekanta individer och vad gör jag? Sover, värdelöst! Hur kommer det sig att det alltid är så, när man gör absolut ingenting och inte kan festa, då vill alla andra? Hur som helst, hoppas ni rockade loss ordentligt igår!!


Dags för jobb!
Ha en fin dag!




Kim Alexandra

Time changes everything?


Sitter och pumpar John Dahlbäck för fulla muggar, house i all ära!
Inte trött längre, det är väl typiskt, bara för att jag ska ha öppning på jobbet i morgon och dessutom får sova en timme mindre. För, ni har väl inte missat att klockan ska en timme fram inatt?





Förövrigt så har jag tagit en nostalgitripp igenom mina blogginlägg april-augusti 2009. Hjärtkross och precis just nu känner jag mig ensamast i hela världen.. Känner mig typ hopplös.
Nog om mina inre, djupaste känslor.
Godnatt!


Kim Alexandra

Kimmi..


Godmorgon, godmiddag och godkväll för all del!!
Jag lever, mer eller mindre iallafall..

Sitter och tittar på två partysugna flickor som ska skaka sina söta stjärtar även idag. Jag som inte ens var ut igår är typ tröttast, känns lagom kul. Men, jag njuter av sällskapet nykter i kväll. Ska köra damerna på förfest om någon timme, sen blir det ensam lördagkväll framför TV:n. Just idag känns de ensamt..






Ciao!


Kim Alexandra

Tonight


Känns sådär lagom att gå hem när de andra gör sig redo för utgång, MEN, förmodligen kommer jag må fan så mycket bättre än dom i morrn.. Haha, let´s hope so för min skull iaf..!

Som ni nog förstod så är jag hemma nu. Kvällen har varit MYCKET bra!
Började hemma med en liten smygshot med Jennika innan det var dags för middag hos Kiira och D´ler.





Väl framme bjöds det på ugnspotatis, en massa röror och lax. Väldigt gott!!




Det blev lite rödvin, snack och pekleken men några av de allra käraste i mitt liv.




(notera gärna min ubersnyggt matchande strumpor)



Mahmoud och Kiira



Kaisa och Malin



Jennika och Kiira


Jag ska verkligen försöka att gå upp i tid i morrn, tanken är att fynda lite på Media Markt i morrn innan jobbet, wish me luck att komma upp. Speciellt om jag ska ha en Jennika komma inramlandes här om ett par timmar...

Godnatt alla söta, till er som rockar i kväll, kör hårt!!



Kim Alexandra

Jamenveessst


Hörde jag att det är freeeeedag?!





Nej, allt ska definitivt inte drickas idag. Jag jobbar ju faktiskt i morrn men det blir nog en smutt av det röda. Kunde inte låta bli resten, nytt sortiment på bolaget är alltid spännande. Bacardi breezer Mango och Cranberry ska bli ytterst trevligt att avsmaka. Alkoholist, javisst!


Kim Alexandra

Friday!

Äntligen fredag :)!
Jobbar hela helgen lång men det känns faktiskt riktigt bra med fredag i allafall, att jag slutar 15.00 och det utlovas 8 grader och sol precis då, det slår ju inte fel!!





Ha en fin dag!!



Kim Alexandra

VIN


Har haft en sjukligt begär efter rödvin sen igår, galet sugen. Jag som knappt dricker rödvin. Det och våfflor vore verkligen på sin plats nu vill jag lova!
I morrn bjuds det på middag hos Lindén/Hilmi, middag som ingen annan kan tillverka, han kan mat han Kiiras karl. Då ska jag unna mig ett par glas rött till maten!





Tills dess ska jag fortsätta sanera min soffa på fläckar... Orsaken till dessa får ni fantisera ut själva men, jag äter faktiskt i soffan eftersom jag varken äger ett köksbord eller en stol!


Kim Alexandra

Fanny..


En bra dag slutade med ett väldigt dåligt besked och ett par tårar..
Älskade Fanny orkade inte mer..




Mina föräldrars underbara Fanny är den hunden vi haft med starkast personlighet, en riktig människokännare som för mig och framförallt min mamma har varit ett väldigt välbehövligt sällskap de senaste 12 åren. Att en hund kan vara så speciell.. Stackars mamma verkar inte kunna sluta gråta :(..



Kim Alexandra

Vuxenpoäng


Kylen full och pengarna slut, haha typ..
 Men, nu har jag iaf mat så att jag klarar mig en vecka eller två!

Tanken slog mig att deklarationen börjat skickas ut, läskigt!!
Jag har verkligen ingen aning om hur detta kommer att bli. Jag är ju faktiskt husägare numera, hur påverkar det deklarationen, det betalas ju en massa skatter hit och dit?
Har sorterat och fixat med alla försäkringspapper och sånt idag så, vi får väl se hur mycket koll jag har när det väl kommer till kritan?
Herregud, låter som jag är 40+.
 Husägare, bilägare, förstahandkontrakt i centrala Uppsala, fast anställning sen 2 år tillbaka. Jo, det känns ju bra!
Herregud, sen har jag ju redan gått igenom sambo, katt, villa-stadiet i 4 år, som upphörde för 1 1/2 år sen..
Haha, vad konstigt det känns när man lägger upp det sådär.. Graven nästa?!

Stugan våren 2009





Kim Alexandra

Vöjfler

´
Godmörrn!
LÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!! Var första tanken jag fick när jag vaknade, äntligen!!
Nu blir det storhandling och fixande med lite annat innan det är dags för jobb. Kul och storhandla!

Våffeldagen idag btw, varför har inte jag ett våffeljärn, älska våfflor!!!
Någon som känner sig trevlig och vill bjuda in i kväll?




Mmmmm


Kim Alexandra

?¤=%`!=/&%¤#!

Japp, en aning frustrerad!!
Nu har jag försökt mig på nått så enkelt som att hänga upp 2 gardiner.
Problem 1 - Fick inte ens på strykjärnet. Fattar fortfarande inte hur man gör?!
Problem 2 - Otålig, sket i att stryka fållen och klippte direkt, blev rätt snett men syns inte så farligt, vågar däremot inte klippa längre då jag absolut INTE pallar sitta och mäta och ha mig, notera gärna att jag har en lägenhet på 21 kvm, dvs typ nada golvyta eller annan yta att lägga ut skiten på.
Problem 3 - Gardin på plats, men jag vette fan om jag är nöjd, känns lite som ett fjortis-häx-rum, jag vet inte?

Bilder kommer i morrn..

Så, alla framtida friare. Ni får gärna ha en dold talang inom sömnad!

(Sen gör det absolut inget om ni ser ut som Paul Walker)




Söta drömmar!


Kim Alexandra

m


Hej och hå!
Fram och tillbaka, upp och ner, precis så har dagen varit och nu har jag slagit mig till ro i soffan, åtminstonde för ett par minuter. Har tränat, riktigt duktigt idag som först körde gym och sen ett pass på det. Det blev också besök på solarieöarna, Ikea och hos Kiira. Köpte nya gardiner!!





Nu har jag haft samma i 1 1/2 år här hemma så förnyelse är mer än välkommet! Nu är bara kruxet att man ska stryka och greja med dom, stryka fast nån fåll. Hur enkelt som helst kan tyckas men jag är totalt värdelös på allt som har med strykning och textil att göra. Jag vet, jag jobbar i klädaffär men nope, att stryka kommer jag nog aldrig bli bra på..

Resultat kommer i mörrn!



Kim Alexandra

Washii


Sådärja, en liten del av mitt enorma tvättberg är nu tvättat, skönt!!





Nu ska jag bege mig ut på en promenad till gymmet, underbart väder, strålande sol och fyra plugrader, tackar!!



Kim Alexandra

Fru


Goddag i solskenet!
Tvättar och städar och har precis slagit mig till ro med en "rejäl" frukost, eller åtminstonde en god frukost!






Snart träning med Kiira!!


Kim Alexandra

Djup


Som ni kanske märkte på det förra inlägget så har jag lagt mycket, för mycket, energi på att just tänka.
Tittade igenom en bekants bilder och kom fram till att jag drömde en gång om en plats som såg liknande ut för måånga år sen, att hjärnan ens minns sånt? För jag är helt 100% säker på att jag inte varit där.
Iaf, det jag vill komma fram till är. Heeeelt galet hur mycket som får plats i något så litet som en hjärna. Galet mycket kunskaper man har, galet mycket minnen och tokigt många bilder. Detta utöver allt som man bara gör "automatiskt" som tex att prata, röra sig och att se, allt har med hjärnan att göra på något vis. Att hjärnan dessutom arbetar dygnet runt i tiotals år är ännu mer galet.





Nu däremot ser min fram emot en ordentlig sömn och förhoppningsvis mindre förvirrande drömmar.

Hatar att jag börjat få ont i magen stundvis igen!


Kim Alexandra

Tankar


Hmm. Kom hem för ett tag sen, firat världens bästa 9-åring!
Nudå, rastlös, jomenvisst! 

Har en funderarkväll, kvällens funderingar.
-Är det så bra för mig?
- Sällskap.
- Vill vara brun och ha större tuttar.
- Vad händer om man drar ur bilnyckeln när man kör, går det? Och vad händer om man lägger i backen i 130 km/h?
- Varför har jag inte tvättat på 5 veckor?!


På hotellrummet i New York med sällskap av världsklass

 


All naturale, Marbella sommar 2009, solbraaand.




Inte vet jag?



Kim Alexandra

Grattis Ellen!!!

Jobb!!

Direkt efter bär det av till bror med familj. Världen underbaraste gudbarn fyller idag 9-år, tänk, nästa år fyller hon 10 och är snart tonåring. Jag ska försöka hålla mig som världens coolaste faster, jag lovar!! Grabbarna kommer med åren att köa för henne så, där ska spionögat på! Bara de bästa åt de bästa!!

Ciao!


Kim Alexandra

schizofreni


Jag ser det snöar, jag ser det snöar, jag ser det snöar IGEN!
Vad är det med det här vädret, varannan sol, varannan snöstorm?!
Men dessa snöstormar ska inte hålla mig borta från tanken på beach 2010, nu blir det kondition på gymmet!





Kim Alexandra

?


Taggad!! Men trött..
Fyfan, jag överlevde passet och det var vääldigt längesen jag var så taggad, körde all in. Haha, tänk sjukt slimmade byxor, ett linne och en hästsvans på det hoppa runt som en galen brud på uppåtchack, eller nej, låt bli att tänka er det, herregud.. Men, bra känns det. Var galet mycket folk också, närmare 120 pers!

Ska bli sjukt skönt att ta en riktigt långdusch och gosa ner sig i nybäddad säng. Jag har fortfarande inte bytt lampa i badrummet så, jag är lycklig om jag inte trampar på duschdraperiet, river ner det, halkar, slår huvudet i toan och kvävs naken i duschdraperiet.
Herregud, fattigdom är när man inte ens har råd att köpa en jävla glödlampa! Lön tack!







Kim Alexandra

Kör


Gokväll!
Hit, dit, fram och tillbaka. Känner mig som en jojo! Nu är jag hemma en snabbis för att slänga i mig nått litet att äta sen blir det raka vägen mot friskis, äntligen!!
Risken finns att jag dör av andnöd men, vi får väl hoppas att det inte blir så!

Sjukt taggad på att komma igång ordentligt med träningen!!
Sveriges strandgäster ska tappa haken när jag kommer där med min trimmade bikinirumpa! Haha, okej, målet må vara lite väl högt satt men, man kommer långt med RMI (Rätt mental inställning)!





Kim Alexandra

Snöööj


Det blev en liten tupplur såhär på eftermiddagen, farligt men välbehövligt!
Tanken är att jag ska ta mig till Täby lite senare när alkoholen flytt sin kos, alltid lika svårt att veta när man är körbar. Har också en del funderingar över detta totala snökaos som just nu infinner sig i Uppsala och 99% säkert där också. Vi får väl se!





Matlagning nästa!


Kim Alexandra

Jesturdaj


Förfest, galna damer, chocktillstånd, partytaxi, Saluhallen, alla försvann, nya tillkom, Bk, sova.
 Dvs, jag är en riktig tröttmössa just nu. Absolut inge mer alkoholhaltigt för min del på ett tag, jag ser till och med fram emot en ordentlig jobb och slapp helg nästa helg..






Kim Alexandra

Då bär det!


Sådärrr, tip top är min status just nu!
Nu bär det av till Salabacke på förferre, ca 1 timme försent och ännu inte ombytt men vafan, kvällen är ung!!
Och bara för att jag lyckades med en riktigt idomin-fjortis-put-look så måste jag dela med mig.





Puss, puss på alla det passar!
Ciao!


Kim Alexandra

Do you feel me?


Nu jäklar börjar formen att ta sig!
Har diskat och städat i takt till wonderful music by Tiesto så, full fart frammåt, inge mer soffhäng idag!

Nej, det är inte ett resultat av läckage, det kallas att diska..






Då kör vi!


Kim Alexandra

Mr.Å


Just förtillfället lider jag av en lindrigare variant av ågren. Långpromenaden blev endast 25 min lång, gymmet blev inte av och diskberget som samlats de senaste dagarna bara växer. Att jag dessutom ligger inne med neddragna persienner en dag som denna, inte bra. Men, jag är totalt kraftlös, typ ledlös faktiskt.

Men, ett par koppar kaffe och en dusch, det kanske kan hjälpa? Måste försöka ta mig an livet nu iaf!!
På med leendet och lite mascara så kanske det till och med kan bli en kväll med ett par goa brudar som planerat.





Förövrigt så är ett grattis på sin plats, det är nämligen Kim-dagen idag :)!

Hej sålänge!



Kim Alexandra

Sol

Herregud, varför har jag inte slitigt mig upp tidigare?!

7 plusgrader och strålande sol, som gjort för en långpromenad! Totalt värdelöst att
 gå själv dock men what to do.





Ska försöka hinna med en sväng på gymmet också. Det behövs!!


Kim Alexandra

Mitt i natta


Att jag ens orkar blogga och för den delan lyckas (?!) stava rätt är rätt sjukt..
Det jag vill säga är att kvällen har varit grym med diverse nära och kära!
Jag är nöjd och jag är lycklig, tack för det!!




Tills vidare sov gööööött och dröm söööött!!
Hare bra HEEEEEEEJ!



Kim Alexandra

Ppppppp

Sådääärr!
Hemma igen, vilken dag..
Började minst sagt segt och med en mindre trevlig överraskning efter att jag och Jennika släpat oss ner till bilen.





Hmm.. Ja, låt oss säga att vi var sjukt stressade och inte såg skylten som faktiskt var runt hörnet. Parkeringsförbud just en fredag, typiskt men det var inte bara vi som varit puckade nog att inte uppmärksamma, tur det, på nått sätt känns det bättre..
Men, man kunde ju ha gjort nått roligare för dom 550 kronorna istället för att stå parkerad en natt..


Nu ska jag slänga mig in i en mörk dusch (lampan pajjade, IGEN) och sen blir jag upphämtad av Kaisa och Malin för lite sällskapsdrickande på stan. Knappt så att jag pallar men jag är ju faktiskt ledig hela helgen så, lite folk vill man ju se! Herregud, jag vill verkligen inte veta hur min kropp mår..


Kim Alexandra

..


Happ, befinner mig just nu i Märsta hos Jennika och trycker i mig nudlar och nån macka. Bra frukost/lunch/middag, nja. Herregud, jag kan inte uttrycka mig bättre än så tror jag.





Jobb kallar!!



Kim Alexandra

?!


Någon sa "Kom igen, va lite spontan"!!
Så, då kööööör vi!! Bokstavligt talat..







Kim Alexandra

Memo


Ber så hemsk mycket om ursäkt till dom som flitigt gått in och väntat sig uppdatering det senaste dygnet!
Full fart!

Nu är jag i allafall hemma med en MYCKET saknad vän, Jennika är hemma igen. Vi köpte go mat och en flarra vin så, vi får väl se hur min slutkörda- och hennes jetlagade kropp reagerar. Jag skulle tro att vi sussar rätt sött innan tolvslaget!





Hey hey!


Kim Alexandra

HK


Fullt schema idag igen, vaknar, trött och stressad, ajaj!
Här ska städas och fixas med en massa annat innan det är dags för jobb 14.00. Vill bara slänga in ett "ja, dom borrar idag igen" JAG BLIR GALEN, ALDRIG FÅR JAG SOVA!!

Men, ett par djupa andetag (en cigg) och med Hed Kandi´s "World series, Tokyo ska jag nog kunna varva ner och ta en sak i taget.




Hey hey!


Kim Alexandra

Cheesecake F


Full fart, hemma igen, Desperate housewifes får ICKE missas!

Hos päronen blev det gudomlig mat och cheesecake från Cheesecake Factory i USA, pappa är mästare på att släpa hem sånt! Pappa, världens bästa pappa!! Jag är minst sagt imponerad av mina föräldrars liv, drömliv enligt mig! Tänk att jag har lyckan att vara deras dotter, tänk om jag vore lika modig som dom, tänk om jag gör lika mycket av mitt liv och tänk om jag hittar någon att dela mitt liv med på samma sätt som dom gör! Önsketänkande.. Men, generna har jag ju åtminstonde! Det gäller bara att kasta sig ut och våga, släppa rutan..





Snart blir det vidare till nästa hem, min grannes hem. Det sägs att det är 5 grabbar där som väntar mitt sällskap, tacka nej? Nej!


Kim Alexandra

Dom två!



Tränad, duschad och välsmord, jag i detta nuet! Känns bra att jag tog förnuftet till mig och begav mig mot friskis lokaler. Men däremot mindre kul att prestera där, shit, det känns att man inte har samma form som förut. De kilona som lagt sig på min kropp är inte heller välkomna, åtminstonde inte alla! Och nej, jag påstår inte att jag är tjock men det är väl klart att viktupp/nedgång känns, oavsett tidigare kropp..?!

Men, nog om det!
Nu ska jag bege mig hemmåt till päronen, älskade pappa fyller år på torsdag men befinner sig då på andra sidan jordklotet så, i kväll ska firas! Ska bli underbart att träffa mina två små bustroll, längesen, minst sagt!
Jag kan inte förstå att mitt gudbarn fyller 9 år om en vecka, gaaaalet! Nu gäller det att prestera på riktigt eftersom hon påstår att hon vill/ska vara PRECIS som mig när hon blir äldre. Lite ångest på det..





Åh vad jag ska gotta mig i kärlek med dessa två!




Kim Alexandra

Hole in one?


"God"morgon!
Tackar min granne för att han har borrat sen kl 09.00 i morse, hur är det möjligt, hur många hål kan man göra innan hela väggen är ett hål?!





Hur som helst, full fart idag med. Börjar med att gå och träna med Kaisa, ord kan inte beskriva hur OTAGGAD jag är, jag är trött, känner mig sjukt sliten.. Men, det måste göras! Kör ba kör!


Kim Alexandra

It´s aliiiiive!



Hej, hej, hemsk mycket hej!
Borta bra men hemma bäst, så jäkla sant!

De senaste dagarna har jag flygigt som en vante i yrväder mellan olika hem (kul att man får det att låta som om man vore prostituerad alternativt en rehabpatient). Jobb, vänner, jobb, vänner, jobb, vän, jobb och vän. Så har det pågått sen i fredags och sömntimmarna är lätträknade. Sjukt trött och min, bara min säng ser så sjukt lockande ut. Mer långrandig än så tänker jag inte bli i kväll men en bra helg, ja det har jag verkligen haft!!
En ledig dag i morrn och att gå upp ett par timmar senare än 08.00, underbart!!

Kort sagt, jag är slut som artist!!






Kim Alexandra

Kör ba kör!


Godmorgoooon!
Uppe straxt efter tuppen idag igen. Men idag känns det faktiskt rätt okej, är det en vana jag har som kommer smygandes?! Tänk om..

Hur som helst, nu ska jag iaf göra ett tredje försök att tvätta bilen. Första gången tänkte halva Uppsala som jag, andra gången pajjade tvätten så, tredje gången gillt?





Förövrigt är jag sjuihelvetsjävlasjukt#%!*#¤!! nervös..


Kim Alexandra

Längtan


Jag tror inte att ord räcker för att beskriva hur mycket jag längtar efter sommaren 2010!!








Älska livet!


Kim Alexandra

I wish I was a...


Hemma!!
Veckans skönaste biltur är nu över och jag fortsätter partyt här hemma i min ensamhet. Låt mig påminna er om radio 107.5´s House Party på lördagar 22.00-00.00!!

Länk





Nu mår min kropp bra vill jag lova, lyckorus deluxe!


Kim Alexandra

Som förr!

Sitter med "andrafamiljen" i Sigtuna och avnjuter ett glas rosé såhär på lördagseftermiddagen!
Andrafamiljen är alltså hos Joakim, skulle kunna säga att han är min bror med tanke på att vi växt upp ihop, hans mamma var dagmamma åt mig eftersom jag är SAS-unge och pga knäppa tider inte kunde gå på dagis. Hans mor och far är också på besök, känns som förr!
Stannar nog kvar här tills i kväll, eller, efter det här glaset har jag iförsig inte så mycket val. Det ska bjudas på tacos till melodifestivalen, det kan man ju inte banga på!
Hej och hå!!
-
-
-
Kim Alexandra

Piiip, piiip!


Godmorgon! 
Ni anar inte vad jag längtar efter tisdag, tisdag = sovmorgon.
Har bara tidiga pass nu hela tiden. Jag vill sooova!
Däremot slutar jag redan 14.00 idag, det är ju inte fel. Vet inte riktigt vad eftermiddagen och kvällen har att ge mig men det visar sig. Oavsett så är det ju melodifestivalsfinal så, man kan ju alltid luta sig tillbaka med en påse godis eller nått!





Ha en fin dag!!



Kim Alexandra

Lagom dos


Fullt ös, medvetslös!! "Tyvärr" bara förstnämnande.
Blev ett besök på solarieöarna direkt efter jobbet och sen en promenad till Kaisa. Vidare till Kiira där det delades ett par goa med fina vänner. Synd bara att man var tvungen att dra mitt i det roliga. Men, nog kommer jag tacka mig själv för det i morrn när klockan ringer 08.00 och jobb kallar! But still, pojkar och flickor, tack för ännu en kväll full av en massa skratt!

Dom tre systrarna (fr höger) och Jerry. Nils längst ut till vänster i vit tröja är däremot vääldigt saknad, skit i Vegas och kom hem vettja!





Tills vidare, kör hårt!


Kim Alexandra

12 MARS


Det borde verkligen inte vara lagligt att behöva gå upp såhär tidigt?!
Jag tror faktiskt inte att jag skulle palla med ett arbete som innebar att gå upp innan 08.00, fast det kanske handlar om att vänja sig.





Det största problemet ligger dock inte i att komma upp, det ligger i att hålla sig vaken bakom ratten. Så sjukt jobbigt men jag gör så gott jag kan och sänker en kopp kaffe i kombination med ett koffeinpiller, det kanske funkar idag?

Förövrigt är det faktiskt FREDAG! Nog för att jag jobbar hela helgen men ändå skönt!
Sup och svälj, trevlig helg!



Kim Alexandra

Tony Koma


Alltid kul när det går bra för ens vänner, därför vill jag passa på att supporta en vän som jag visserligen inte sett på nått år men det är han minst sagt värd!





Just nu ligger han två i Metro on stage tävligen, etta ska han bli! Gå in och klicka i en femma, det förtjänar han!
Länk


Kim Alexandra

Ojdå


Har precis slängt mig i soffan och utbrustigt en ordentlig pust, vilken dag!
Obeskrivligt kul när det är full fart på jobbet men fan så matt man blir. Som jag sa tidigare hade vi 30% på ett köp idag och det kan jag lova, det drar folk, 100 ggr värre en julrushen!

Nu är det bara att ställa sig och laga mat och sen bums i säng. Måste åka in 2 timmar tidigare, dvs vara på jobbet kl 08.00 för att städa upp efter dagens bravader. Hur ska jag klara av att gå upp kl 05.50?! Herregud..

Tänker mig nått sånthär i spegeln i morrn bitti..




Vill bara slänga in ett litet glädjerop mitt i allt, JAG ÄLSKAR LIVET!


Kim Alexandra

VIP


Nu är det dags att lämna hemmet för ett par timmar. Bilen ska tvättas och städas, finally är det möjligt utan att allt fryser!
Sen blir det jobb, 3 intensiva timmar väntar jag mig. 30% på hela köpet för VIP-kunder, kul som fan ska det bli med lite drag!!





Ha en fin dag!!



Kim Alexandra

What a babe


Vaknade för nån timme sen, det blev sent igår. En massa telefonpratande och msn-snack med Jennika. Saknar henne en del men snart så, snart är hon hemma från sin New York - LA - Vegas och en massa andra städer -tripp. Skapligt avis och det ska bli såå jäkla kul att se alla bilder!





Kärlek till dig!


Kim Alexandra

KaiKim


Kaisa har precis tackat för sig och rört sig hemmåt. Nudå?
Tänk att man ska vara så rastlös såhär på kvällarna, hopplöst..

Typ enda bilden jag har på bara mig och Kaisa, kul.. Ännu roligare att jag har nån slags blå huckla över huvet!




Men, till det viktigaste, vi har kul!!
Synd att hon har jobb som kallar tidigt i morrn, själv börjar jag 16.00 så, ja, man kan väl säga att jag har hela natten på mig..



Kim Alexandra

Converse


Sitter här hemma med Kaisa och delar ett skratt eller två! Tanken var att vi skulle röra oss en våning upp snart men personen i fråga verkar ha avbokat våran date utan att avboka? Det visar sig väl..

Btw, hämtade ut mina skönheter idag!!





Samlingen




Puss o kram sålänge!


Kim Alexandra

Min vän och jag



Humöret är på topp, precis som vanligt nuförtiden!
En långpromenad med uppdateringar om livet tillsammans med Nenne, den kompisen jag kännt längst av alla, vi var grannar som knattar. Att vi varit sambos också, det har väl inget missat? En bra men alkoholiserad tid, haha!








Jag älskar att mina vänner är så olika och de mest omaka är nog jag och Nenne/Angelica.
- Hon har sambo, planer på barn och giftermål inom kort, jag lever loppan som solo.
- Hon är en riktig rocker och konsertfreak, jag håller mig till house och Spice girls är typ den enda koncerten jag varit på.
- Hon har hela livet klar typ, pluggar till lärare och vet vad hon ska göra av resten av sina år. Jag jobbar, trivs skitbra men har ingen aning om vad framtiden visar.

Men, till saken. Vi har samma tänkande och vet precis hur den andra fungerar, hon heter fortfarande bästis i min mobil och har gjort det i en herrans massa år. Duon är kärlek helt enkelt!


Kim Alexandra

Åsså


Aaaand off I gooo!!





Puss å kram, ses på stan?



Kim Alexandra

Ankan


Sådärrr. Har ätit frulle och tagit mig en riktigt långdusch.
Så, nu sitter jag bara och väntar på att Nenne ska sluta plugget, då blir det ner på stan och en långpromenad på det! Sluta plugget, låter kul. Men, den vuxnare varianten av plugg. Hon ska nämligen gå och bli gymnasielärare i svenska, kommer passa henne som handen i handsken!




Kim Alexandra

Sleep (in) tight(s)


Verkligen inte trött..
Men, det är ju en dag i morgon också och nu när jag ser att detta väder kommer på besök så vill jag faktiskt inget hellre än att somna in och sen vakna i tid till soooolsken!





Att vara ledig i morrn, det gör mig inte ett dugg!!

Godnatt!



Kim Alexandra

Take a walk


Kalla mig galen eller vad som helst men nu ska jag ge mig ut på promenad!
Jag är sååå uttråkad och blir lite halvt galen av att sitta på mina 21 kvm och pilla mig i naveln.





Dessutom tänker man mycket bättre och "friare" när man är ute och går. Känns som att det behövs en mindre rensning innan det är dags att gosa ner sig i en stooor (110 cm) nybäddad säng med en mysig man (ensam)!



Kim Alexandra

TV

Trött men annars är jag fortfarande på topp!
Har jobbat ett par timmar idag, halvstressigt men det gillas.

Kvällen är full av massa TV tittande, tisdagar is the shit när det gäller just det!









Puss o kram!


Kim Alexandra

Ett stort plus


Tvätta, vädra, städa, putsa och damma och en promenad däremellan. Precis så har min morgon sett ut och det känna awsome!!
Solen skiner, minst sagt, jag bara älskar den lilla plusgraden vi har och livet känns rätt lätt för en gångs skull.

Pepplåt!




Att jag dessutom fått lite extra timmar på jobbet både idag och tidigare dagar gör absolut inte saken värre, här ska sparas till sommaren!! Sommar 2010 kommer spenderas med samma personer + några nya bekantskaper och hjärtat kommer att må betydligt bättre än förra året, det kommer alltså att bli GULD!

Känns faktiskt riktgt bra att ha lagt ner verksamheten när det gäller att dela vardagen med någon, onödigt att lägga energi på. Rätt vad det är så finns han nog där!

Det går bra nu!!


Kim Alexandra

Sådärrr


Måste säga att jag är väldigt nöjd med servicen här i huset jag bor. Inte nog med att jag fick ett nytt kök och kyl/frys för nån månad sen. Nu kom dom också och rensade avloppet och bytte filter i fläkten. Ingår det verkligen avloppsrensning?




Sen ska jag få nya bättre fönster och persienner i vår.
Man kan ju undra, när kommer hyreshöjningen eller omgörelse till bostadsrätter?



Kim Alexandra

Service vare här


Godmorgon..
Halvnöjd över att väckas 07.30 kan jag säga. Tydligen ska någon slags service utföras i varje lägenhet och ett besök här i närheten startade ett mindre bråk som väckte mig. Mitt öra stod tryckt i dörren i 20 minuter, minst, intressant med bråk! Tråkigt för vederbörande dock.
Jag klarar mig nog från sånt eftersom jag skött alla kort rätt men, får ett besök här om en timme iaf. Så, vi får väl se vad för service som ska utföras?




Spännande..


Kim Alexandra

Meterologen Kim talar ut!

 
Nu är det "underbara" 3 plusgrader ute, helt sjukt knäppt känns det. Kunde inte låta bli att spåna på hur vädret ser ut framöver. Hittade på köpet en rätt intressant länk om februarivädret runt om i världen!
--Veder vare her!--
Lite skraj blir man ju, att det kan skilja sig så enormt!
 Måste vara sjukt kul att vara meterolog i dessa tider iaf..





Läskig bild..

Men, ska man tillbaka till vårat lilla Uppsala så kan jag tala om att det bådar gott framöver!
På dagarna fram tills fredag blir det sooool och någon plusgrad, lycka eftersom jag är både ledig och börjar 16.00 dessa dagar :D!



Kim Alexandra

I got talent!


Visste ni att jag har en lite ovanlig talang?!





Charmigt eller ocharmligt, inte vet jag men inte fan ser man normal ut iaf..
Någon annan som har en dold talang??

Kim Alexandra

Soon?


Godmorgon!
Ny vecka, nya tag! Herregud vad tiden går fort, vecka 10 redan och dessutom 8 Mars. Sjukt, snart är man pensionär..





Fick ett par extra timmar så idag blir det öppning-stängning. Precis vad jag behöver, synd bara att man ska vara så snuskigt förkyld. Inte så kul att möta kunder, men men..

Ha en fin dag!


Kim Alexandra

Den där fotografen


Sådärja, nu är jag på god väg att kategoriseras under fliken människa. Vilken katastrofal dag!

Jag tog tag i mig själv på kvällskvisten och tog en promenad i värmen (-1 grad känns som sommar) till Willys. Näst på schemat står bananasplit-glass och Bröllopsfotografen, en utmärkt söndagskväll dvs.





Synen av en flaska alkoholhaltigt är läskigt skrämmande. Det blir väääldigt lugnt på den fronten framöver!



Kim Alexandra

Sjukligt


Herregud.
Nu har jag äntligen lyckats ta mig ur sängen, tidigare försök resulterade i språngmarch till toaletten, katastrof!
Helt sjuk bakfylla vill jag lova, huvudvärk, hungrig men kan inte äta, illamående och en allmän "roadkill"känsla.




Kvällen igår var bra, allt utom slutet ungefär. Det blev bara jag och Jill som gick ut och Nina skjutsade ner oss på stan. Det blev bara så att vi satte oss och drack, orkade inte gå ut och röjja.

Kvällen slutade med att en liten liten tår rann ner för min kind. Inte för att jag egentligen borde ha fällt den men det gör alltid ont att bli avvisad. Konstigt att man ska ge sig fan på nått som man redan har fått förklarat för sig att det inte blir som man vill. Det man kan få vill man inte ha och det man inte kan få det ska man verkligen ha, sjukt hur man fungerar. Men, jag har däremot insett att jag absolut inte ska lägga mer energi på det där, sjukt onödigt, vill han inte så vill han inte, busenkelt egentligen!

Godnatt!


Kim Alexandra

Once in a lifetime!


NEEEEJ skriker kroppen, JOOOO skriker hjärnan! Jag väljer att lyssna på hjärnan! Nu blire fest!

Knaprar piller i hastig takt för att palla ta tag i mig själv och mitt hem. Äter vitlök som aldrig förr, trodde knappt att jag skulle klara detta efter förra gångens olycka med vitlök men jag pallar. Däremot lär alla potentiella hemsläp hålla sig borta, inte för att jag är speciellt intresserad och inte för att jag tror att nån vill ha en snorig/hostig skata men man kan ju låtsas? För den delen skulle jag aldrig orka ligga i mitt tillstånd! Haha.
På tal om skata så har jag blivit kallad både tant och otroligt sliten av kunder på jobbet de senaste två dagarna.




Tant. -"Ge tröjan till tanten i kassan nu". Har precis passerat nått år över 20 och så får man höra detta?!


Sliten. Han - "You look like you have been on a party until four in the morning today.
Jag - " Haha, thanks for that, that´s not nice of you, do you always say what you think? actually I have a cold"
Han - "Yeah right.."

Haha, oförskämda kunder man har ibland. Tur att jag åtminstonde då bara skrattar åt hur jävla osmidiga folk kan vara ibland!
Ungefär som han som frågade "What do you eat, you must eat something special to look the way you do?!", vem frågar nått sånt mitt i snack om rabattkuponger?..
Herregud vad mitt jobb är spännande ibland!

Tack för den.. Själv tycker jag att jag faktiskt ser levande ut. Visst, lite trött kan jag gå med på men. Vad säger ni, bilden är tagen för 2 minuter sen, sjuk, skitigt hår, lite sur och osminkad.. Haha, värre kan det fan inte bli, once in a lifetime att en bild som denna dyker upp men fan, jag undrar verkligen om jag ser så jävlig ut? Så, vad säger ni? Tant, avdankad partyprisse?




Jag bara undrar..


Kim Alexandra

?


Varför?
Inte ett moln på himlen, -2 grader, ledig, en inplanerad (sen typ 1 månad tillbaka) partykväll med dansbrudarna (till och med Nina kommer från Norrtälje) inklusive ett Kinamatsbesök och jag är dunderförkyld?! Hur fan lyckas man, så jävla sur!!

Kvällens höjdare, Nina!




Jag har sovit extra länge idag för att eventuellt palla, eller rättare sagt, jag ska palla!
Vi får väl se. Men eftersom festen ska äga rum hos mig så tänker jag i alla fall göra ett försök att städa upp här, gästa bolaget och ge mig på en ordentlig långdusch

Jag orkar, jag orkar, jag orkar..


Kim Alexandra

Sjukan


MEN BAJS!!
Jag är sjukt :(!!!!





Kvällens planer är alltså som bortblåsta, fan ta den som nu bestämmer om jag inte känner mig bättre i morrn!!


Kim Alexandra

Those 2 nights..


Såhär när helgen står och knackar på dörren så passar det ju utmärkt att jag delar med mig lite av våra två hårda partynätter på Manhattan och i Ridgewood.

Torsdagen spenderade vi på Manhattan, brudarna kom över till mitt rum och vi började föra på något jag säkerligen aldrig dricker igen, Skyy Vodka Pineapple! 







Full rulle som ni ser och efter noise complaining existerade bara ett val, utgång. Så tunnelbanan till World trade center och en taxi, "take us to a good bar" och vi hamnade på ett rätt död partygata. Om det var för att det var snöstorm ute eller om vi hamnade fel, det vet jag inte riktigt men, det blir vad man gör det till!
Ungefär där tar bildbevisen slut, skapligt orutinerat!
Men, vi drog runt mellan barerna och hamnade tillslut på nån mindre klubb där det bjöds på ett par shottar i vattenglas (ja, dom givmilda var Ryssar)! Sen vare fest, fest, fest och totaldäck på det. Alltså dåligt med efterfest men det var fan lika bra, eller vad säger Jennika?!


Fredag. Vi åkte ut till Hawthorne där Jennika och Lydia var tillfälligt bosatta, hos Jennikas gamla aupairfamilj.
Kvällen började med att vi alla la oss på sängen och somnade.
 Vem tror ni kör en, "vafan, vakna, kom igen, once in a lifetime?! Nu kör vi!!" Inte så svårt att gissa kanske.. Jag lyckades i alla fall få på mig ett nytt ansikte och samla på mig lite energi. Vi fick skjuts ner till Ridgewood, typ en liten håla med ett par barer och nån klubb. Kul att se vart Jennika hållt hus i 1 år!
Vi körde hela vägen ut, shots, drinkar, öl på sportbar, dansa på ett tomt dansgolv, rockbar, efterfest nr. 1 i källare, spinn the bottle, efterfest nr. 2 hos grandma och en taxi hem på det vid niotiden på morgonen. Rätt fulländad kväll vill jag lova! Som sagt, once in a lifetime!

De finns ett antal videoklipp från kvällen. Problemet är bara att vi är så grova i munnen att det fan inte ens kan visas, haha. Ni kanske förstår hur sjukt kul det är att gå och gapa saker till varandra emellan när sällskapet inte fattar ett skit?! Jag är inte den som är den men där är det till och med så att jag skäms..
 Men som sagt, kul hade vi!!




På lördagen blev det tre timmars sömn sen ut på äventyr igen, av den mildare graden däremot. Jennika fick låna bilen (garanterat rattfylla här hemma) och styrde oss mot ett stort outlet en timme bort.
På kvällen begav vi oss till Manhattan igen för en rejäl hamburgertallrik på Fridays mitt i natten. Den kvällen blev sen, men totalt helnykter. Bara lukten av sprit var rätt jobbig faktiskt.
 Det blev i allafall ett riktigt bra avslut på min vistelse i New York!


Mer bilder kommer, de båda flickornas kameror är på andra äventyr förtillfället.
Avslutningsvis vill jag bara tacka Gud för svenska män, vi såg en halvsnygg amerikan på tåget that´s it och det där med personlighet och hjärna, vet dom ens vad det är (det var där jag skulle stava hjärna med g)?

Nu är det dags för jobb, ses vi ikväll?


Kim Alexandra

punkt


Idag är jag trött, i kväll tänker jag på tok för mycket.






Kim Alexandra

NY S


Börjar dagen med ett låångt inlägg som ni kan roa er med hela dagen, jag kommer nämligen inte att vara hemma förens om typ 12 timmar..
Nejdå, riktigt så långt blir det kanske inte men tänkte visa upp lite mer av mina inköp!

Lite prylar från
Forever21





Tommy Hilfiger




Abercrombie & Fitch




Victoria Secret (eller sekret som Lydia väljer att säga)




Converse



+ Skorna men dom såg ni ju igår.

Fick galet bra priser på allt faktiskt och det känns som att det blev precis lagom mkt shopping, nöjd!

Dessutom köpte jag med mig lito godsaker, 1.3 kg cashewnötter (70:-, billigt!!) och en Absolut Mango (130:-, också läskigt billigt!!)






Tillbaka till verkligheten, nu blir det jobb!
Ha en fin dag!!


Kim Alexandra

Viljan


Inte trött, jobb i morgon och en helvetes massa snö..
Jag hade ju hellre följt med Jennika och Lydia till LA och Vegas istället för att åka hem!!




Jennika chillar på mitt rum i New York¨


Kim Alexandra

Braand


Helt slut är det rätta ordet för hur jag känner mig nu!
Har varit väldigt aktiv idag, 1 1/2 timmes promenad med Kiira och ett pulsmedelpass på det.
Fortfarande mörbultad efter gårdagens träning så, man kan ju undra hur det känns i morrn. Första arbetsdagen efter semestern o allt.

Just nu ser jag också ut att vara doppad i en burk passerade tomater, solade idag och jävlarns vad det tog!






Så, nu blir det låångdusch och ensam-mys framför TV:n.
 Hoppas på att somna en aning tidigare idag..


Kim Alexandra

Shoemaniac!


Jag har syndat, igen..
Hm, köpte 4 par skor i USA, som att inte det vore nog.
Men, ni alla vet hur svag jag är för converse light?!





699:- Nelly.com


Här har ni dessutom de andra köpen.














Nice va?!


Kim Alexandra

Uppsägning



Godmorgoooon!
Sovit väl? Det har inte jag, förskräckligt..

Men, nu väntar en promenad i "vår"solen med Kiira. Tränade på gymmet för första gången på två veckor igår, det känns idag vill jag lova! Dessutom trotsar jag alla andra och har faktiskt sagt upp mitt gymkort.






Men, självklart finns det en väldigt bra anledning. Jag ska köpa årskort, billigare!


Full fart frammåt!


Kim Alexandra

03.26


Meeeen!
Jag kan inte sova!!!

Har delat upp mig (kan man göra det?) i kväll.
Första halvan spenderades med Kiira och Kaisa, skitsnack, bokning av Gotland och tv-tittande.
Andra halvan delade jag med mig av med ett par goa pojkar, nån öl eller två och ett par skratt.
Nu däremot befinner jag mig hemma alldeles ensam och att vara trött? faaar away...

Fan, nu måste det bli ordning på det här!
Kvällar som bilden tyder på, de har satt sina spår..


 

Jobb torsdag, ångest! Den mesta handlar om sömnproblemen. Längsta arbetsdagen sen i december väntar, dvs öppning-stängning. Hur ska detta gå?

Annars är det bra!
 Livet leker med mig och än så länge är jag med i spelet. Jag har verkligen mått oförskämt bra den senaste tiden, jag skrattar från botten. Det är sån skillnad på att skratta och att verkligen skratta från botten!

Blabla. Skulle kunna skriva flera tusen (miljoner, miljarder?) rader om vad jag känner inombords men, jag tror att jag håller det mesta för mig själv och mina kära. Jag är sååå tankspridd, har alltid varit men det är extremt just nu. I vanliga fall handlar det om någon annan men just nu bara om mig själv, en konstig blandning av rädsla, inte förstå men samtidigt lycka. Ja ni ser, tankspridd vare ja..

Äsch, gonatt!!


Kim Alexandra

GLAD JA!


Åh, desperate var guld!!

Dessutom är boende på Gotland bokat lör v.29- lör v.30!!
Hittade en annons på blocket tidigare i kväll och har nu fått bokningen bekräftad. Sjuuukt taggad och inte blir det sämre av att vi endast betalar 4500 kr för en hel vecka!!
Stugan/huset ligger 3 km från Visby stad och verkar också vara nära vattnet, braaa där!






Kim Alexandra

Desperat


Missa för guds skull inte premiären av Desperate housewifes på kanal 5 kl 21.00!!
Nästan dödsstraff på den som gör det..





Som jag längtat!!


Kim Alexandra

Michael?


Stötte på ett gäng sköna grabbar på Pennstation på Manhattan.
Synd att man inte ser hur läskigt lik han i mitten faktiskt är Michael Jackson när han var svart..








Kim Alexandra

Lydia guidar


Godmorgon!
Lyckades somna tillslut vid femtiden, men lätt, det var det inte..

Med ett resesällskap som Lydia har man ALDRIG tråkigt, hon sitter på ett sjukt humorförråd.
Här lite guidning i taxibilen.






Kim Alexandra

Happ..


Suck, pust och stön för tidskillnader!
Klockan närmar sig tre med stormsteg och jag är långt ifrån trött. Kan det vara för alla galna festnätter som inte slutade förens klockan var mitt på dagen i Sverige?.. Kan vara så..

Tanken var att lägga upp både film och bild men blogg.se vill inte sammarbeta förtillfället så, ni får helt enkelt ha tålamod tills i morrn. Tålamod är en fiskares bäste vän.. Har inte ett skit med saken att göra men. Huvudet är inte på skaft i allafall förtillfället.
Haha, bäst jag säger godnatt!

Puss o kram!


Kim Alexandra

Torsdag dag i New York


Godmorgon, eller?

Nu har jag sovit både så att det räcker och blir över men fyfan vad jetlaged man är..

Fortsätter berätta om resan.

Torsdag.
Som ni förmodligen vet så hade jag sällskap av Jennika och Lydia på planet, de bodde 1 timme bort hos Jennikas värdfamilj (hon var aupair för 2 år sen). De kom in till mig och vi gjorde Manhattan, sämsta dagen lyckades vi välja dock. Totalt snökaos och efter 7 timmar var vi dyngsura enda in i benet, men, det var det fan värt!
Värt att tillägga är att det inte snöat sådär mycket i New York sedan 1869!!!
Amerikanerna är väldigt trevliga och pratglada, många undrade var vi är ifrån, så fort vi sa Sverige sa dom "Ooh, you brought the snow", varenda en!









Så, väl hemma på hotellet var det bara att föna skor, lägga kläder på tork och köra igång med kröket, mer om kvällen i nästa inlägg!



Kim Alexandra

Home


HEMMA!

Ber om ursäkt för den katastrofala uppdateringen men, jag har faktiskt inte haft tid för datorn. Tur det kanske?

Blir lite långt om jag ska berätta varje dag i New York i detalj men varje dag har varit en fest och jag har verkligen haft det oförskämt bra!
Berättar lite om varje dag i olika inlägg.

Onsdag.
 Jag kom till hotellet vid femtiden på eftermiddagen (23.00 USA) och kände mig redan då helt slut så det blev bara en liten friskluftspromenad runt i kvarteren, take away, slappande på rummet och sen en massa sömn på det.

Riktigt fin utsikt från, bilderna är tagna från rummet.
Manhattan





Rummet var ju inte heller direkt att klaga på





Nu är 04.30 i New York så, jag är hyffsat astrött.
Sömn står alltså näst på schemat, slänger upp fler inlägg lite senare!


Kim Alexandra