heldag i Karlstad

Idag har det verkligen varit full fart. Egentligen skulle man väl kanske bara vilja vara och tänka på alla fina minnen med mormor efter begravningen men tyvärr så är det den där boven tiden som kikar fram igen.
Det är så fruktansvärt mycket som måste fixas här i hennes villa, den måste ju säljas hyffsat snart. Tyvärr är det lite långt att åka ner till Karlstad så fort man är ledig och fixa.


 
Inte nog med det så är den en sommarstuga som måste röjjas också. Den ska vi visserligen ha kvar men den ska hyras ut då vi själva inte kommer ha allt för mycket tid att spendera där i sommar. Att styra upp allt inför uthyrningen är ingen dans på rosor det heller, det är mycket att fixa och dona med.




Det som ger stugan det lilla extra är att det är ungefär 150 meter ner till en helmysig strand och Vänern.




Vi har i alla fall varit flitiga idag och fått lite gjort! Synd bara att det var riktigt kallt och blåsigt.

Haha, ni ser ju på fotot att håret är i blåsväder. Notera dessutom min helskumma min då jag funderar på att jag alldeles nyss skådat röda (?) gullvivor.. Skumt..

  

I morrn blir det hemfärd rätt tidigt. Brorsan ska jobba, ganska skönt att komma hem i tid. Då kan jag lova er att jag ska ge min Rikard massor med blöta, gosiga pussar!


Godnatt, sov sött!

Kim Alexandra

Kommentarer
Postat av: Jennika

Jag saknar den stugan... så fint! Vi måste åka dit igen!

2009-05-10 @ 16:19:08
URL: http://jennikasofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback