X


Känner mig påkörd!
Haha, jag tror inte att det blir så mycket av varken Märsta eller Stockholm för mig och min kropp idag. Inte nog med att kroppen fortfarande är mör efter en dunderbra nyårsafton, dagens träning har redan satt sitt spår och värken smyger sig på mig. Så, kvällen ser ut att bli rätt så innehållslös?
 En sexig massör efterlyses!





Kim Alexandra

Kommentarer
Postat av: pylvis (snälla svara )

AHHA OK MEN FAN,vad gillar hon för sorts killar man måste veta i förväg om man ska ragga upp bruden:Phih

Är hon en player må du tro eller seriös?

2010-01-02 @ 17:17:57
Postat av: Kim

Haha, som sagt, Frida är en vän till min vän så jag känner henne inte speciellt bra utan vi umgås bara i sällskap av våran gemensamma kompis. Men, jag tror definitivt att hon är mer seriös än player. Kontakta henne istället, du vet ju uppenbarligen hennes efternamn också så ta dig i kragen och adda henne på facebook i stället :)!

2010-01-02 @ 18:15:02
URL: http://kiimalexandra.blogg.se/
Postat av: pylvis

haha de värmer,:p , de händer när det händer, destiny, men tack du,uppskattar det really, men visst ser hon så gudomlig BRA ut, seriöst,men hennes insida vet man aldrig om haha.men tack ännu än gång och lycka till i livet och glöm inte: HAT KAN BARA ÖVERVINNAS AV KÄRLEK .

dU VET VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL,ALLTIFRÅN FESTANDE TILL HUR MAN BETEER SIG OCH SÅNT,:D Nog om det nu, massor me kraam hahaha ciaao stumpan:)

2010-01-02 @ 18:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback