GI-lasagne
Ingredienser
4 port
400 g nötfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk Arla® smör-&rapsolja
1 burk krossade tomater ca 400 g
2 msk tomatpuré
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm svartpeppar
500 g KESO cottage cheese grillad paprika, dvs 2 frp.
1 dl svarta oliver, urkärnade
6 lasagneplattor, fullkorn
2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk Arla® smör-&rapsolja
1 burk krossade tomater ca 400 g
2 msk tomatpuré
2 grönsaksbuljongtärningar
1 krm svartpeppar
500 g KESO cottage cheese grillad paprika, dvs 2 frp.
1 dl svarta oliver, urkärnade
6 lasagneplattor, fullkorn
2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn färs och lök i smör-&rapsolja i en stekpanna.
Rör i tomatkross, tomatpuré, smulad buljongtärning och svartpeppar. Låt såsen koka upp. Rör i cottage cheese och oliver. Varva sås och lasagneplattor i en smord, ugnssäker form. Strö över osten. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med sallad.
Kommentarer
Trackback