Götviken

Sitter just nu ute på altanen i sommarstugan straxt utanför Karlstad.
Vattnet nedanför ligger spegelblankt, det är fortfarande ljust ute och det enda som hörs är en båtmotor långt bort och ett par fågelkvitter, snacka om paradiset för den som behöver lugn och ro!

Idag har vi sjösatt roddbåten och gjort annat smått och gott här inför våra hyresgäster, det är rätt mycket kvar så det blir tidig uppgång i morgon eftersom vi åker hem i morrn eftermiddag/kväll. Leo vaknar ju rätt tidigt så för min del blir det blir ner på beachen med en hink och en spade på morgonkvisten, skönt.
Kände på vattnet när vi sjösatte båten, riktigt skönt! Hemma var det 22 grader och det här kändes helt klart varmare så det blir nog ett eller två dopp i morgon. Konstigt att det kan vara så varmt i en sjö (Vänern) som har en volym på 153 kubikkilometer, men stranden ligger ju iförsig i en vik..



(Bilden är tagen för ca 2 månader sen)


Nu ska jag försöka sova.
Önska mig lycka till, inte min starka sida att sova och definitivt inte såhär tidigt!

Godnatt, sov gott!



Kim Alexandra

Still On the road

Nu är jag seg i kroppen vill jag lova!
Vi är fortfarande inte framme i Karlstad, det blir en del "sträcka på benen" stopp. Vi är i alla fall på god väg, framme om ca 10 minuter. Sovit middag har jag och Leo gjort här i baksätet, det var längesen man gjorde det. Välbehövligt var det i alla fall eftersom jag bara sovit 8 timmar de senaste 2 dygnen.


Visst ja, jag lovade ju bilder på min nya klocka!


"For some People the sun never goes down"

Nice ask fick jag till den.




Jet set - Ur och Pen - 300:- (ord pris. 598:-)


Jag saknar dig!

Ha en bra dag!



Kim Alexandra

On the road

Godmorgon!

Just nu sitter jag i en rullande bil i Enköping. Så vart ska jag?
Jo, jag ska till Karlstad, närmare bestämt till min och brorsans sommarstuga.




Vi måste fixa och dona inför våra första hyresgäster som kommer nästa vecka. Eftersom vi har en liten Leo med oss på 1 1/2 år så skulle jag tro att det blir mest barnpassning för min del, skönt att hänga på beachen och bygga sandslott visserligen!




Puss o kram!



Kim Alexandra

överste stek

Det har varit en minst sagt lång dag idag!
Som ni kanske läste så sov jag inte så gott inatt, 2 timmar närmare bestämt.. Konstigt nog kunde jag inte somna på stranden heller och är fortfarande inte trött? En hejdundrandes bra koffeinpiller?

Jag, iina och Kaisa spenderade våran dag i 32 grader, sol och många bad i Fjällnora.

Stekigt värre





Visst har man väl fått lite färg?




Självklart hängde den senaste Nu-tidningen och ipodspelaren med!



Jag hann även med att springa på stan en snabbis när vi kom hem, äntligen har jag köpt en vit klocka som jag längtat efter! Bilder kommer senare.


Nu har vi precis ätit en kalasgod sallad och avslutat med hallon/fläderpaj med glass, gottigott!




Dags för kubb.

Ut och njut av den underbara sommaren vi har i Sverige!

Kim Alexandra

någon som vill låna min hjärna ett par timmar?

Pulsen går i 180 , mina ögon är bly, min kropp känns tom och min hjärna vägrar slappna av.
Jag kan inte somna..






Kim Alexandra

-

Ligger på soffan, lyfter ibland en hand mot mitt ansikte. Vrider och vänder på mig, inget hjälper. Det gör så fruktansvärt ont!


Försöker tänka mig bort, någonstanns där jag skrattar med glädje i hela kroppen och känner mig stark. Det går inte, det är som att bilden i huvudet flyger iväg lika fort som den kommer..








Kim Alexandra

Aronlläjf

Sådärja!
Nu är jag hemma (eller hos systrarna rättare sagt) efter en lång dag i Fjällnora, det var jäkligt stekigt vill jag lova!



Det var smockat, det här är ungefär en tiondel av allt folk. Efter mycket om och men fick vi i alla fall en bra plats.




Badade gjorde vi ju också såklart, 22 grader i vattnet är väl godkänt för att vara i Sverige, eller hur?




Skönt är det att komma bort åtminstonde någon minut från alla onda tankar och magont..




Vad tycker ni om min sköna flagning? Jag skulle nog kunna fylla en äggkopp med död hud, men, jag väljer att inte göra det.. Konstigt och framförallt bra är det att huden under är lika brun som den jag tappar!



Nu lagar vi mat här för fulla muggar på dragarbrunn. Lax med färskpotatis och god kall sås blir det till. Tog även med mig min Bacardi Coconut, tänkte blanda med ananasjuice, mumma! Fan har man semester så har man!


Ha en fin kväll!
Puss o kram.



Kim Alexandra

fjällänna

Jag lyckades öppna ögonen även idag..
Sitter och käkar lite frulle nu i väntan på att bruttorna ska komma hit, det ska badas idag. Vi får väl se vart vi åker men det blir nog Fjällnora eller Länna, det visar sig.




...........


Simma lugnt!



Kim Alexandra

brygg

Jag lyckades trots allt ta mig utanför dörren efter en heldag i sängen..

Det blev mys på bryggan med iina och kiira.



Vi spelade kort och drack vin




Självklart tog jag med mig musiken och stog även för värmeljusen, hehe. Mysigt hade vi det i alla fall.. En lite ovanlig lördagskväll, kan behövas en sån ibland..


Godnatt, sov gott!




Kim Alexandra

Åkanten och Bj

Har fått tag i lite bilder från gårdagen, tack iina!



Det hela började i vanlig ordning hemma hos systrarna och sen blev det Åkanten. Mycket mysigt att sitta där längst ån i värmen och dricka lite drinkar!




Helt plötsligt blev det även lite vin, notera min "Nämen oj, till mig?" blick. Den ser lite otacksam ut men tack för det!




Vi fick även sällskap av Ali, trevligt.
Jennika slängde av sig securitaskläderna och slängde på sig partyblåsan. Med sig tog hon även David, den gamla klasskompisen jag pratade om tidigare.


Tack för igår, en välbehövlig utgång!



Kim Alexandra

nine

Igår vart det utgång för mig och flickorna. Mycket trevligt, Jennika suprisade också men en gammal klasskompis som jag inte träffat sen avslutningen i nian, long time no see!




Det blev sent igår, klockan fem ramlade jag in så jag tog mig en lång välförtjänt sovmorgon. Vaknade ganska nyss och ligger nu i parken här utanför och snattar trådlöst, nice.


Vad som händer idag vet jag faktiskt inte, bara att den här dagen är en av de tidigare dagar med en klump i magen och en ågren som smyger sig på mig titt som tätt. Kanske borde jag gå ut och dränka sorger i kväll igen? Vi får väl se..


Hoppas i alla fall att ni har det bra i värmen!




Kim Alexandra

MJ

Ber om ursäkt för uppdateringen idag, jag har mina skäl.. Ska jag vara ärlig så var det "bra" (missförstå mig rätt) att en stor nyhet dök upp för jag har verkligen ingen lust att prata om mig själv.

Till "The big news", Michael Jackson är död, helt galet!
 Vad händer när Madonna dör? Det känns ju som att det är dom två som varit allra kändast efter Elvis. ABBA är ju också världskända men det blir lite annorlunda när de är så många fler..



Trots skvaller hit och dit om diverse skumma saker han ska ha pysslat med så måste jag verkligen säga att nyheten är väldigt tråkig, Michael är/var ju kung. Hans musik är inte lik någon annans och är helt och hållet tidslös, inte många artister som lyckas med något sånt! 


Sov gott!



Kim Alexandra

Batha

Utgången igår var kalaskul!
Vi var ungefär 10 brudar som förkalasade och sen var det Bj för hela slanten. Vi drog däremot rätt tidigt eftersom det bara var massa småttingar som inte vet hur man beter sig ute där. Jag är inte sådär jätte gammal men nog fan märker man skilland på 20-åringar och 18-åringar på krogen, i alla fall när alla flockas på samma ställe..

Idag mår jag i alla fall bra och ska straxt bege mig till Gränby och hämtar lite flickor för bad i fjällnora, idag igen..
Det verkar vara lite molnigt idag men det är nog bara bra för min brända stjärt..





C-ya!


Kim Alexandra

Beach bitch

Shit, vilket väder vi har!!!
Idag har vi legat och stekt på Särstabadet, grabbarna roade sig med att spela Beachvollyboll medan jag låg och brände fläsk. Brände är ett ganska soft ordval med tanke på att jag ser ut som en grillad paprika på baksidan..





Just nu sitter jag med nymålade knallrosa naglar och ska straxt börja sminka mig. I kväll blir det nämligen utgång med Jill och ett gäng andra härliga bruttor, skoj ska det bli! Tydligen är det sommarpremiär för Bj:s onsdagar, kan bli kalas i det här fina vädret!

Älskar dig!


Puss o kram





Kim Alexandra

aj

Jag känner mig både tom och fullproppad, hur går det till?

Den här dagen ska ägnas åt att bara vara, ser ut som att det blir ett återbesök i Knivsta och Särstabadet.





Har inte så mycket mer att tillägga just nu..

Ha en bra dag!

Kim Alexandra

Jag, Balt?

Bra där, kul att iaf några väljer att kommentera :), tack för det!!

I dag har jag förbättrat brännan lite i Fjällnora med Rikard och Jocke, mycket mysigt badplace.

För en stund sen cyklade jag iväg till Willys för att handla lite grejer till kvällens grillning. Väl på plats mötte jag en främmande man (typ 40-50 år) som inte skämdes för att han käkat glosoppa, han inspekterade nogrant mig och vad jag handlade, väl framme i kassan la han in stöten. Han bad mig lukta på den enligt honom underbarast kryddan citronmellis, mm okej, jätte gott men försvinn nu tänkte jag. Lite jobbig situation när man står stilla i kassan och inte direkt kan springa nån annan stanns utan att skämmas...
 Men, det jag vill komma fram till är i allafall att han sa " Anledningen till att jag tittar på dig är att du ser så annorlunda ut", säger man så? Han sa inte om det var positivt eller inte men eftersom han var ivrig på att veta om jag gillade vin en sommarkväll som denna så antar jag att han kanske raggade lite? Han sa också att jag absolut inte såg svensk ut utan snarare Baltisk, hmm. Rikard säger också att jag ser Baltisk ut, tror inte jag tycker att Baltiska tjejer är speciellt snygga så det känns ju sådär...



Vad säger ni? Är Balter överlag snygga eller fula?


Dags för grilling på kolonin!

Ha en mysig kväll i solen!



Kim Alexandra

spårat

Vet ni vad? Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att inte en enda av er kommenterar?!




Är riktigt nyfiken på vilka ni är som läser? Kan inte ALLA skriva namn, ålder och vart ni bor? Det vore grymt!


Nu ska jag springa iväg till gymmet, förväntar mig att ni lämnat ett spår när jag kommer hem!

Puss o kram


Kim Alexandra

Shopping

Som bekant blev det lite shopping i Marbella, känner att det är dags att visa upp mina fynd för er nu!




Nice va?!


Har fortfarande ingen aning om vad som händer i kväll men det ser ut att bli en lugn kväll.
Rikard ska kolla fotboll så jag sitter väl framför datorn hela kvällen, om ingen skulle vilja hitta på nått då förstås?

Nu skulle jag verkligen vilja ha The Sims 3!


Hej hopp!


Kim Alexandra

chillpill

Jag lever!
Nu är vi hemma igen och det känns ju sådär.. '
Men, solen skiner hemma i Sverige och temperaturen är helt okej, att jag dessutom har 3 veckor kvar på semestern gör inte sådär jätte mycket!

Jag har redan börjat fundera på att hinna med en till semester men det är frågan det med vem och när?


Just nu ligger jag och pöjk i parken precis utanför lägenheten och steker, att sno trådlöst is the shit!
Vad händer idag?`Vi ska i alla fall göra ett besök på friskis sen får vi se vad som händer och fötter..





För er som inte sitter i parken med trådlöst så rekomenderar jag starkt att ge sig ut, det lär ni behöva efter alla dessa veckor med regn, alla mår bättre av lite sol!


Hej hopp!



Kim Alexandra

Snoop?

Vi överlevde midsommar, dont´t worry!

Den här dagen har ägnats åt sand mellan tårna och lite shopping, tiden för blogg har helt enkelt inte funnits..

Våran midsommar var förmodligen lite stekigare än eran, om inte annat bra mycket varmare, se och njut!




Vi hade ca 30 grader på dagen och strålande sol, precis som alla andra dagar!





Till midsommar tillhör äckliga snapsar, kopparbergs och små grodarna. Utomlands eller inte, högtiden ska firas precis som vanligt!






Vi hade riktigt skoj när vi drev runt på bargatan och snyltade champange från barerna som så gärna erbjöd sig! Vi hamnade också på Glam en sväng och träffade en ruskigt lång snubbe. Rikard är 1.82 vilket är hyffsat långt men brevid denna man kan man tro att han är tagen direkt ur sagan om ringen (hobbit)?!


Godnatt med er gott folk, i morrn är en lång dag eftersom vi ska åka hem på eftermiddagen :(!

Sov gott (sover kanske redan gott?)


Kim Alexandra

Inga långfjalingar

Glad midsommar på er!!!!








I kväll blir det all in i Puerto Banus!!!!!!



// Överste schztek!



Kim Alexandra

Midsommaraeftonia

Glad Midsommar på er!!!
Det ryktas om att ni har långkalsonger på er i 11 grader och regn??

Vi har det som vanligt förbannat bra. Dagen har spenderats i Puerto Banus på stranden, 30 grader och strålande sol på midsommarafton!

Dagens bilder är tyvärr inte redo än så länge få så vi kör på repeat från i förrgår och även lite från gårdagen.









Smutti

I kväll blir det grillning här på våran feta terass, mycket mysigt ska det bli!!


Hoppas ni får en okej midsommar trots regn och rusk!!



Kim Alexandra

Cribs from Marbella






Såhär bor vi alltså här i Marbella, fan att man måste lämna paradiset på söndag!


Förresten, hur kommer det sig att jag inte fått en enda kommentar på flera dagar?


Kim Alexandra

poolischzz

Solen valde att titta fram i allafall en sväng såhär på eftermiddagen. Kändes lite jobbigt (lat, 200 m?) att ta sig ner till stranden så det blev lite poolhak idag. Alla är skapligt slitna efter gårdagens "free drinks all night" så det var rätt lagom jobbigt att släpa fötterna ner för trappen och gå ett par steg..







Temperaturen tickade upp också, det kan resultera i att det göttiga men tar med sig smälter en aning trots skugga..






I dag blir nog den första dagen där ölkonsumtionen ligger under 10 burkar, tänk om man skulle dricka såhär hemma, herregud...


Nu ska jag ta ett chillpill och gosa ner mig i sängen med älskling!


Kim Alexandra

Glammigt

I går var en kväll man verkligen kan kalla festlig!
Vi hittade äntligen second line som vi letat efter i Puerto Banus, en lång bargata med mycket gratis dricka!

Eftersom barerna stängde 3 så var det sedan språngmasch till en fet klubb vid namn Glam. Dom hade en riktigt schysst deal på onsdagar, 15 Euro i inträde och sen gratis drinkar hela natten lång. Jag och Rikard  var först hem vid 6 och de sista brudarna ramla in vid 12 idag så ja, det var fest!!


















Man känner sig lite omänsklig idag men annars är det bra. Solen har dock bestämt sig för att strejka, 2 dagar utan stek, kommer man vara blekare än Polen när man kommer hem?


Kim Alexandra

Friterat

Hemskt ledsen för den otroligt kassa uppdateringen, men, jag är ju faktiskt på semester och dessutom så var blogg.se totalt stört tidigare idag då jag försökte mig på att blogga och skiten försvann. En riktigt fin historia om hur vi har och haft det de senaste dagarna..

Idag har vädret varit lite sämre, dvs halvmoln och 29 grader (stackars oss, eller hur?!) så vi passade på att ta oss till La Canada och shoppa loss lite grann. Det blev en hel del tjusigt men det får ni se en annan dag.



Såhär nere var vi...


Ni kan i alla fall få en liten försmak på lite shopping, här är ett linne som jag köpte på lefties igår för 7.95 Euro.




Tyvärr så har det inte blivit några ordentliga partajbilder då vi sket i utgång igår och glömde kameran i måndags så, det kommer! Förhoppningsvis blir det ferre i kväll, det är i alla fall vad vi siktar på!


Slänger upp lite random bilder på hur vi har det.









Fler bilder och ett Cribs kommer snart!!


Puss och kram, hälsningar Marbella och 28 grader och sol!


Kim Alexandra

on our way to stek

Nu ska vi straxt bege oss til Marbella stad (ca 1 km bort) och kolla läget.

Hoppas att jag hittar nått nice att visa upp, ett besök på Zara är i alla fall givet!

Tills dess så bjuder jag på min hunk till man.




Puss o kram så länge och hoppas ni har det sämre än oss ;p!


Kim Alexandra

Ytterligare en stekig dag

Nu är vi precis hemkomna efter ännu en dag på beachen, 27 grader och totalstek!



Direkt taget ur en venusreklam!




Jag jobbar på brännan, jag lovar!


Ni behöver inte oroa er, vi smörjer oss med solskyddsfaktor...




..Och gör så gott vi kan för att hålla kroppen i form i takt med öldrickandet!






Skål på er! Nu är det dags för tonfisksallad, mumma!


Puss o kram


Kim Alexandra

fimpad mellan tårna

Varning för naket men det bjuder vi på!

En liten incident på beachen idag.


 

Haha!!



Kim Alexandra

PICS

Vill bara meddela att vi har det otroligt jävla asbra!!


Vi lämnade ett regnigt Sverige igår..



Sen flög vi en liten stund..




Och nu....

Befinner vi oss i stekiga Marbella och har legat på stranden precis hela dagen!





Kärlek i mängder!


Dessutom bor vi helt underbart!





Håll er uppdaterade, det kommer mer bilder!!





Kim Alexandra

Framme!

Nu är vi framme!!!
Resan har gått kanon trots många byten, liten sliten är man nu dock..

Men.. FY FAN VAD VI HAR DET BRA, VI BOR SOM KUNGAR!!!



Jag står i linne och shorts och svettas, varmt o gött har vi det minst sagt!

Nu ska vi på jakt ut efter käk.

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige ;p!!!



Kim Alexandra

and off we go!

Hej då, Sverige, regn, 11 grader och grå himmel!


 


Nu drar jag till Spanien, sol, 29 grader och klarblå himmel!





WOOOOHO, WERE GOING TO MARBELLA!

(självklart hänger bloggen med)



Kim Alexandra

järngänget

Sitter och laddar, tror jag fått med mig allt?! Jag vill ha söndag eftermiddag/kväll nuuuuuu!!

iina har donat med en riktigt stekig bild, jag tar mig friheten att snatta hennes mästerverk!





I morgon, i morgon, i morgon!!



Kim Alexandra

timmarna kan börja räknas!

Full fart, precis som vanligt!
Gick och tränade en stund efter första inlägget, bra där Kim! Väckte min sjukligt bakfulle snubbe och släpade med honom till IKEA sen var det dags att bege sig till svärföräldrarna för mycket god tacos och en kalasig fruktsallad, bra jobbat!

Nu håller jag och Rikard på att dona inför Marbella i morgon, har börjat packa, eller jag är nog nästan klar, bara smågrejer kvar!




OM LITE DRYGT 20 TIMMAR SITTER VI PÅ PLANET!!!



Kim Alexandra

KimAlexandra

Godmorgon, tänkte bjuda er på lite lördagsskój såhär på morgonkvisten.

Ungefär såhär skoj hade jag igår kväll..

Haha jag fullkomligt dör! Man kan göra så sjukt roliga prylar med min inbyggda webcamera!



Den här bilden skulle jag vilja kalla konst! Kolla mina rynkor i pannan, ser ni de särade benen (ser ut som ett m) och armarna över ansiktet straxt över benen? Ser ut som att jag har en deprimerad hora i pannan, tufft!

När jag tog följande tänkte jag " Jag ser ju faktiskt halvsöt ut"....



....Ångrade mig rätt snabbt dock när jag tog denna bild!!






HAHAHAHHAHA!!!!



Kim Alexandra

Det sägs att rosa är sommarens hetaste färg?

Jaaa... Vad säger man?
Jo, den här dagen har verkligen handlat om rosa och rött..
Jag har tvättat och donat och guess what? Jag tvättade en röd tvätt och slängde in några tröjor med rött i sig, men även vitt. Fy fan, jag äger inte ett enda mönstrat plagg med vitt i, allt är numera rosa!



Min älskade tröja :(!

Annars då? Jovars, sitter i min ensamhet med ett glas vitt i handen och "Att göra en pudel" i bakgrunden. Har målat naglarna lite med mitt nya nagellack, kul jul.




Hade velat ge mig ut på äventyr men det ser mörkt ut med dom planerna..
Rikard är ute och röjjer, frågade om jag ville med men jag känner att han behöver hänga lite med grabbarna ibland också, man kan inte alltid vara med överallt!
Vi ska ju faktiskt hänga och slänga tillsammans en massa i Marbella, förutom att vi bor tillsammans här hemma då, haha!


Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll!!


Kim Alexandra

MARBELLA

Kanske tråkigt att läsa för er men fy fan vad vi kommer bo fint i Marbella! Gick nyss igenom mailet jag fick av bruttan vi ska hyra av.


"En fantastisk, trevlig takvåning på ett lugnt, fint, väletablerat område med flera restauranger, 3 pooler (fri tillgång till poolerna), 1 km från Marbellas centrum, endast 200 m från stranden(jättelång sandstrand, ända till Marbella samt Puerto Banus åt andra hållet; mer än 5 km) och strandpromenaden. 2 sovrum, 2 stora badrum, stort vardagsrum, härlig terrass på ca 20 m2 med utsikten som man kan se på ett av korten. 



Fullt utrustat kök, inklusive mikro, elektrisk spis, ugn, tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten har A/C varmt och kallt, och är utrustad med TV, DVD, musikanläggning med CD och radio. Finns också satellitkanaler på TV med flera engelska, samt Internet.
 
Finns en dubbelbäddsoffa i vardagsrummet, 180 cm säng i första sovrummet och 2 90 cm sängar i andra sovrummet. Jag har också två uppställningsbara sängar.   8 kan sova.

Runt området finns ett 10-tal restauranger inom 5 mins gångavstånd, barer, apotek, supermarkets och andra affärer.
 
In till Marbellas centrum är det ca 1 km och till lyxhamnen Puerto Banús, ca 4 km. Området har enormt stora grönområden med härlig trädgård."




!!!!!!


Kim Alexandra

12 juni 2009

Tjolahopp!
Känner mig som en bra människa just nu, har hunnit med precis allt jag tänkt och kan nu relaxa och börja fundera på vad som händer i kväll? 50 % i baren på people, nån som är på?!

I alla fall..
Som jag tidigare nämnde så skulle jag och pojk ner till stan och käka indisk lunch, synd bara att dom jävlarna hade bytt namn och inte tog emot kupongen. Snåla som vi är så dissade vi det stället och begav oss till Café 018, det blev en rejäl baguette, bra skit!



Blev lite shopping för min del också, ungefär som jag tänkt mig. Hittade dock inga vita skor som dög så det blev ett par rosa istället :)!



1. Balsam Wella - Eden, 15 kr
2. Skor - Dinsko, 99 kr på rea
3 Lotion - Eden, 29 kr
4. Nagellack - Face, 125 kr
5. Läppstift - Face, 195 kr

Yes, jag hittade mitt rosa läppstift! Dock lite "torrare" än jag tänkt mig men färgen blev kalas, tack för det brudar!!


Nu har precis kommit hem från Friskis och en effektiv timme på gymmet. Duktig känner jag mig, däremot lär det varit sista träningen på drygt en vecka. Men vafan, har man semester så kanske man ska semestra från det med en stund..
Sitter och tar igen mig och laddar upp för Marbella och immunförsvaret med lite vitaminer.



Vitamin Defence, 24 kr på ICA. Dyrt men det känns som att det är värt det!


Undrar vad jag ska göra nu?


Kim Alexandra

Inhandling

Sådär. Nu har jag för första gången vaknat upp och tänkt "fy fan vad skönt, jag har semester!!"
Visst man har haft sommarlov osv men nu det är inte riktigt samma grej, nu har jag i stället 4 veckors betald semester, känns vuxet på nått sätt..

Dagens planer smids för fullt.
Vi ska börja med att käka lunch på Indian night


2 för 1 is the shit!


Sen blir det lite knall på stan. Jag har ett presentkort på face som jag fick när jag fyllde 20 år av mina kära vänner Nina, Jill och Emely. Fy skäms på mig att jag inte använt det men jag har helt enkelt glömt att ta med mig det varje gång jag tänkt knalla in där. I alla fall, tanken är att jag ska hitta ett rosa läppstift/läppglans.


Typ den färgen..


Nya skor är jag också ute efter, ett par vita tygskor/streetskor. Jag har redan 2 favoriter hemma men jag har insett att det är dags att skrota dom, ett par är det hål under och dom andra är förskräckligt skitiga och vägrar bli rena i maskin så, ja, vad gör man?

Man lär ju även dyka in på H&M en sväng, rean har börjat! Det har den iförsig överallt men H&M brukar ha bra skit!


Puss o kram, ses på stan?


Kim Alexandra

mer tjat

Jag är lite förvirrad just nu.
Hur kommer det sig att olika väderhemsidor kan visa totalt olika? Ena sidan säger 32 grader och sol medans andra visar 25 grader och moln på samma dag? Jag pratar alltså just nu om Marbella, några 32 grader i Sverige känns det inte som vi får uppleva på ett tag..

Jaja, det visar sig väl, nog ska man kunna roa sig även om det är molnigt en dag! Bara vi inte får samma väder som vi hade i Alicante förra året, molnigt och regnigt för det mesta. Det känns ändå inte som att det kan bli så illa eftersom Marbella ligger nästan längst ner i Spanien och det är nästan 1 månad senare vi åker i år, eller hur?



Ursäkta bilden men vafan, jag har hållt på och letat en duglig i en kvart nu, det får helt enkelt bli såhär!


Steker du stekarn?


Kim Alexandra

massa bokstäver

Hej hopp!
Idag är en övernajs dag, knappt så jag kan få ner det i ord men som kompensation för den dåliga uppdateringen idag så bjuder jag på lite bilder och dagens "happenings"

Jag har fått ett livsviktigt beslut konstaterat idag och fy fan vad skönt vill jag lova! Nu kan vi äntligen slappna av och slippa alla onda tankar!

Dessutom är det 19 grader och sol.




Jag gick upp vid 8-tiden, stressad och jävlig som vanligt men vafan, det var ju min sista arbetsdag på 4 1/2 vecka så de e klart som fan man drar på leendet och sätter sig i bilen!
Kör mitt race på jobbet, lite annorlunda uppgifter idag då dekoratören var ledig och jag fick göra hennes jobb, kul. Drar vinlotteriet och tjoho, ingen vinst men en 3:e plats, tackar för det!

På parkeringen utanför jobbet såg jag en något reklambomad bil, ICA har verkligen satsat hårt den här gången! Bra skyltat men vafan, man kan väl inte köra den här bilen?




Efter jobbet åkte jag hem till mina päron och käkade lite grann, hämtade resväska också. Mitt underbara brorsbarn var där då mina päron var barnvakt, gullunge!



När jag hade snackat av mig tillräckligt så bestämde jag mig för att åka hem, har tänkt att träna så det kan vara skönt att komma iväg i hyffsad tid.. Mina goa päron ger mig då ett "litet" bidrag till semesterkassan. Tack!!




Värt att tillägga är också att jag var på väg att bli av med en del av slanten jag fick. Var uppe hos Emely och skulle hämta mobilsladden, la inte i några parkeringspengar då besöket skulle vara några minuter bara. När jag kommer tillbaka står en parkeringsvakt och lappade bilen framför, gissa om jag kastade mig in i bilen och gasade iväg! Shit, hade jag kommit max 1 minut senare så hade jag blivit lappad, igen..


Nu ska jag cykla iväg till friskis och lyfta skrot, sen blir det en sista solariesolning innan Marbella, 3 dagar kvar!!


Puss och kram!

Kim Alexandra

hälsöjsam

Snacka om att jag känner mig fräsch nu!
Jag har haft en riktig liten spastund, en välbehövlig sådan, så nu är man alldeles len o gosig, mysigt det ska bli att sova med mig! Haha, för Rikard också..
Nu vore det kalas med massage, fatta bra min kropp skulle må för tillfället. Vi får väl hoppas att han ger med sig!



Tanken är att jag ska fixa en riktigt god smoothie nu. Helt galet gott och dessutom busenkelt!

2 glas
6 dl lätt vaniljyoughurt
ca 10 st frysta jordgubbar
ca 10 st frysta björnbär.

Ett lätt och bra mål såhär på kvällskvisten helt enkelt.



Nej, jag får nog slänga mig i sängen brevid min dude och gosa lite, jag har ju som sagt hoppats på en massage!


Godnatt och sov gott mina älskade!


Kim Alexandra

konservigt

Jag är så fruktansvärt uttråkad och tom just nu. Tanken var att jag skulle släpa mig till gymmet men jag har verkligen inte ork och lust idag, jävla kissväder!


Så hur roar man sig en dag som denna? Jo, man tar en massa konstiga kort och låter fantasin flöda...


Såhär skulle jag se ut om jag var en konservburk...



Såhär om jag vore en regndroppe...



Såhär om jag vore en fotboll (alternativt fått en rejäl allergisk reaktion)


Fy fan, det här var en riktig kryddning för självförtroendet, haha, eller inte!
 Fy i helvete vad ful man kan bli!!


// En blöt konserverad fotboll


Kim Alexandra

cherry

Godmorgon!
Ännu en grå och regning dag ser vi ut att ha framför oss och bättre lär det inte bli, i alla fall inte om man ska följa väderleksrapporten. Som det ser ut nu så ska det vara mulet o jävligt enda tills på söndag, kuljul!



MEN, efter regn komme solsken brukar man ju säga. Jag är ju ganska garanterad sol nästa vecka i Spanien så ja, efter regn kommer faktiskt solsken!


Någon som ser nöjd ut just nu, det är Rikard det! Han ligger i sängen och sover väldigt gott, han ser ut att gilla läget.. Han var uppe sent inatt, var någon hockeymatch som började kl 02.00. Själv sover jag ju som en stock så jag märkte varken att jag själv somnade eller att han gick och la sig..


Det blir en snabb visit på jobbet idag, 12-16, lyxtid (om man inte behöver tjäna pengar förståss)....


Hejjjihoppii




Kim Alexandra

redlight

Nu har jag och min man precis varit ute och promenerat, hurtigt att bege sig ut på promenad sådär straxt efter desperate vid 22-tiden. Vi knallade på en bra bit runt Kvarngärdet och upp till Gränby. Det finns verkligen massa fina parker överallt som man totalt missat, det kommer definitivt att promeneras mer där!

Vi hittade en röd parkeringsautomat, aldrig sett förut?




Nu ska jag bege mig mot diskberget, kul....



Godnatt!


Kim Alexandra

KulJulSmul

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Mindre stressad har man ju varit..
Älskling hade i alla fall lagat kanongod mat, tack för det!
Dessutom har han varit på hälsokostaffären och köpt maxosol (lättare brun, mindre röd) och resorb (antibakis, typ), skit bra, känns bra att bunkra upp innan semestern!

Min bästaste, sötaste, snyggaste, sexigaste, snällaste, roligaste och underbaraste Rikard!



För vi ska schteeeka!


Hihihiihihihhihihihi, glad är jag. Vi åker om 5 dagar!!!!!
 
Rikard, iina, kiira, kaisa och jennika är ni redo?!



Kim Alexandra

askjlf

Då var det det här med skatten igen då! Jag försöker och försöker men skatterverkets hemsida är överbelastad så man kommer inte in.. Kanske inte så oväntat men går det inte att bygga upp en hemsida som klarar mer belastning än vanligt? Jag menar, dom borde kunna lista ut att varenda jävel som jobbar och får tillbaka vill veta när skatten kommer?
Marie, svar på din fråga i kommentarerna.

3 minuter senare . Nej men ni, nu kom jag in på skatteverket, jag fattar ingenting av det här. Det står bara saldo 0? Ett ex antal mindre tusenlappar än vad jag bör få? Det kanske betyder att jag får dom i augusti?

Nej, jag är en förvirrad människa just nu!

Ska släpa mig till jobbet i stället, iina väntar också nedför på skjuts.





Skattjävel!



Kim Alexandra

guetta

Jag är så grymt taggad.
Har svårt att avgöra om det var min asgoda wok eller min förtillfället nakna man som fick mig att tagga till?

 MARBELLA, MARBELLA, MARBELLA!!!!
6 DAGAR KVAR!




På tal om Marbella så kom jag på att jag har faktiskt ingen resväska! Inte för att det är så svårt att låna av päronen men ändå, kan iförsig vara nyttigt att besöka de världsvana rötterna innan man beger sig ut på äventyr!


Nu ska jag attackera min man!!!



Kim Alexandra

skatten

Tänkte ge er som deklarerat på internet en positiv överrasking såhär på morgonkvisten.
Det är nämligen såhär att om man deklarerat via internet ska man ju som bekant få pengarna innan midsommar, många kanske tänker början på nästa veckan men pengarna kommer faktiskt att ticka in redan v.24 (den här veckan). Dessutom kan man från och med i morgon den 9 juni titta exakt när just ens egen utbetalning sker, om man alltså har ett konto på skatteverkets webbplats.
Bra va?

 


Personligen är jag mycket spänd på om jag verkligen kommer få mina pengar, jag har nämligen gjort ett antal tillägg och ändringar. Det är inget jag räknar med men man kan ju säga att jag ser det som en positiv överraskning om jag får dom såhär precis innan semestern!


4 arbetsdagar kvar till semestern!!!!


Nu är det dags att avverka en dag och göra dom till 3!



Kim Alexandra

Pooop

Tack snälla rara Nina för att du tog dig díg tid att skicka över 10 mail med bilderna! Innehållet var kalas, dock mycket material som inte är bloggmaterial men här har ni i alla fall en liten del av min underbara kväll.



Ja, det här med att puta med läpparna kan tydligen tolkas lite olika..



Ungefär såhär var större delen av kvällen



Skitkul att även Lina tittade förbi!



Bruttan som höll i både lägenheten och matlagningen, kanon och tack för det!



Kim - Okej tjejer, säg fiiiiiiis!
Haha, all in by Jill!



TACK!


Kim Alexandra

kanonkula x 9239572345970235720357

Vill börja med att tacka Jill, Emely, Nina och Lina för en riktigt jävla asrolig kväll!!!!!!
Kvällen började hemma hos Emely som bjussade på gött käk och sen gick det bara utför. Haha, kvällen var galet bra, trots att jag lyckats få med mig rödvin istället för vitt och fick kork i hela flaskan pga min kassa insats med att öppna med en simpel vinöppnare..

Vi begav oss till det klassiska Gillet, där det tyvärr var dåligt drag. Nästa  mål var terassen då vi ansåg att vi var för snåla för att betala 100 spänn för att gå in någon annan stanns i en timme. Men, dom tankarna försvann tydligen ganska fort då vi helt otippat plötsligt var på väg till People där vi gick in och skakade våra lurviga dansben.

Det togs galet mycket bilder, säkert en bra bit över 100 st men tyvärr så var jag den enda utan kamera så, ja, vi får hoppas att bilderna kommer i min ägo inom en snar framtid! Nina?


Tills vidare bjussar jag på fredagens härj med systrarna Lindén!












Nu ska jag hitta lite schysst musik till min spotify playlist. Fick nämligen en efterlängtad inbjudan av systrarnas snälla bror Aaron.
 Älskling är galet bakfull och kollar tennis och käkar ölkorv, en lagom söndag helt enkelt!



Tomorrow can wait




Kim Alexandra

HAHA

För att ni ska ha en lika helt makalös rolig lördagskväll som mig så bjuder jag på lite skämt såhär när bilderna strejkar!


Vet ni varför det inte finns bögar i universium?....
.... För att det är ändlöst!



Det var en fiskmamma som var ute och simmade med sina fiskbebisar och så kom ett urläckert drag förbi (tänk glitter och glans)
En av bebisarna - Titta vilken fin fisk mamma!
Morsan - Det där är horan pappa stack med förra veckan...




Haha, tack Nina för att du som vanligt gör min fylla lite mer outstanding än vanligt!!




Kim Alexandra

dricker du också vin?

Jaha. Skrev ett inlägg som helt plötsligt bestämde sig för att försvinna.. Inte heller går det att ladda upp bilder från den här datorn. Ni får helt enkelt lugna er tills i morrn!

Ville egentligen bara hojta till och meddela att jag lever.. 

 I kväll blir det kalas, kalas och lite mer kalas med mina fina flickor Jill, Nina och Emely!!!!


Tja!
Kim Alexandra

hylla

Sitter här, har petat i mig lite fil och flingor.
 Lyssnar på min bakfulla pojkvän som kom hem för någon timme sen med dyngsura kläder, en trasig mobil som tappats i poolen och utan sin favoritmössa. Han beklagar sig ganska enormt just nu vill jag lova!

Jag själv mår okej, det känns att jag var ute igår men jag tog det endå lugnt. Cyklade hem vid 2-tiden och väntade mig att pojken som haft mobilen avstängd hela kvällen skulle vara hemma. Väntade, väntade och väntade några timmar till, till 5 närmare bestämt.. Men men, han kom hem 10.30 så det var kanske bra att jag gav upp och gick och la mig.

Nu ska jag städa upp lite snabbt här hemma och bege mig till Åhléns där jag ska träffa brudarna kl 13.00. Det ska bli ruskigt kul att träffa min danstjejer igen!!




Tyvärr kunde inte Marie komma då hon och lilla Aaron har svårt att ta sig fram kommunalt. Men, dom flyttar snart till Knivsta så då får vi verkligen hoppas att det blir fler dater!



Hej hopp, plastsnopp!

Kim Alexandra

TM

Befinner mig hos systrarna Lindén just nu. Precis som jag trodde så snackas det utgång, precis som vanligt. Däremot tänkte vi trotsa rutinerna och bege oss till ett för oss helt nytt ställe, Orange, ingen aning om vad som händer och sker där men tanken är i alla fall att checka läget.

Under förkröket har vi/jag ägnat mig åt lite topmodel fotografering eller nej, men jag har i alla fall infunnit mig i diverse poser som damera beställde. Resultatet är väl kanske inte helt hundra då jag framstår som väldigt rumpfixerad, eller rättare sagt, i rumpan fixerad... Tro vad ni vill...


 



Nej, jag är inte heller gravid som bilderna verkar vilja berätta...


Anyway, man måste väl för fan kunna bjussa på sig själv ibland?!

Busa lugnt i kväll!


Kim Alexandra

Det var tider det..


Idag har det inte samtalats om så mycket mer än studenten, fy fan för dom!
Haha, nejdå, men man är ju lite avis. Nu är det två år sen jag själv gick ut och det värsta är att minnet blir svagare och svagare och bättre lär det inte bli, inte heller får man uppleva det igen, attans!!
Så nu sitter jag här i min ensamhet och trycker i mig pez, stackars mig! Pojken är och firar Mackan som är en av de lyckliga.








Visst minnet av den stora dagen blir svagare och svagare men än så länge är de hyffsat i form. Jag minns vädret som säkert var uppemot 25 grader och sol, jag minns mina underbara klasskamrater som sakta men säkert gick in i dimman med mig och jag minns en avslutning på kvällen i vackra Skarholmen straxt utanför Uppsala med ett rejält firande med andra studenter. Den dagen, det var en underbar dag det!!



Tillbaka till verkligheten. Hade tänkt mig en totalsoft kväll i min ensamhet men det blir visst inte så. Jag ska slänga ihop lite nudlar och sen bege mig till systrarna. Visst vi skulle kunna säga att det blir en lugn kväll men det brukar oftast inte sluta så.. Jag ska i alla fall hålla mig hyffsat i form för i morgon ska jag nämligen träffa mina underbara flickor Jill, Emely och Nina som jag gick i gymnasiet med!


Ha en bra kväll!





Kim Alexandra

oldie

Jag längtar tills jag blir pensionär, då ska jag sitta hela dagarna och lägga patians med katten brevid och titta ut genom fönstret med bulldoft i hela huset.
Om det inte blir så så ska jag bli en cool tant, ungefär såhär supertuff.




Nu är det i alla fall dags att bege sig till verkligenheten och dra iväg till jobbet, 5 arbetsdagar kvar till semestern!!!


Ha en fin dag och hoppas att regnet håller sig borta för alla studenter!




Kim Alexandra

kiss

Fy fan för svensk sommar, åtminstonde idag!
Stackars Uppsalas studenter om det är lika jävligt väder i morrn!

Regn, rusk och lite mer regn..




Men, det enda som är possitivt är att jag får för mig att det är mer okej att sitta inne och titta på film med en liten godispåse i handen när det regnar. Därför är kvällens planer precis så. Ett litet tips, lösgodis på Willys 3,90:-, bra skit!



Plask, plask


Kim Alexandra

shuuuus

Nu är jag hemma igen en sväng innan jobb.
Fy fan vilket väder vi har här i Uppsala, 7 grader, blåsigt och ösregn. Konstigt att det kan vända så himla fort!

Var ju och hämtade mitt paket och mycket riktigt innehöll det ett par riktigt fina sommarskor!



Fråga mig inte hur jag tänkt överleva en partykväll i dessa för det har jag inget svar på!
Om inte annat så får jag väl ha dom på någon av alla fina middagar jag går på hela tiden där man mest ska sitta och vara snygg.. För det händer ju väldigt ofta..


Nu ska jag ut på balkongen med min kopp kaffe och cigg och njuta av svensk sommar!


Hej hopp, stukad snopp!


Kim Alexandra

simhopp

Godmiddag!
Dagen börjar lika hetsig som vanligt! Fick i alla fall frukost på sängen av gullet (som inte är gullig just nu då han retar upp mig och garvar åt det).
Nu ska jag springa till friskis och lyfta lite skrot sen blir det ett besök på solarieöarna och hämtning av ett paket. Fick en sms avisering igår på ett paket från H&M, det är nog mina skor som jag  beställde för nån månad sen men dom skulle inte komma förens v.27?
Skulle jag varit kändis så kunde man ana en liten present men nej, jag får stilla mina vilda tankar och nöja mig med att skorna kommit! Det är iförsig skitbra med tanke på att jag gärna ville ha dom innan Marbella.





Hej hopp!

Kim Alexandra

Sleep i tights

Det känns som att den här dagen börjar närma sig ett slut.
Nu har jag gått upp 8 och tidigare 4 dagar i rad så jag känner mig lite gammal o grå i kroppen såhär på kvällskvisten..
I morrn börjar jag inte jobba förens kl. 16.00 så ska unna mig en sovmorgon till 10, skönt ska det bli!

Dags att snutta kudde.





Sov gott mina vänner!

Kim Alexandra

pink it is!

Pust, stön och stånk! Äntligen hemma efter den längsta arbetsdagen innan semestern, yes! Jag vet att jag tjatar om min semester varteviga inlägg men ni ska veta hur mycket jag längtar efter sol, bad och att bara vara!


Min tankebana är inte riktigt i form just nu.
Tänkte därför kort och gott presentera mina ursöta converse för er! Dessa små söta hade jag alltså när jag var en liten Kimmi! Hittade dom hos mor och far när jag var där sist, tänk att man haft så små fossingar.




Det roliga är att jag har likadana idag fast en aning större!





Mer rosa åt folket!


Kim Alexandra

ÖS

Usch, jag känner att jag varit uppe alldeles för tidigt för många dagar i rad nu..
Vissa skulle kanske inte se kl 08 som tidigt men för mig är det otroligt motigt att ta mig upp, runt 10 är alldeles lagom!

Som vanligt är orsaken till detta jobb. Men, jag är inte bitter!
7 arbetsdagar (om man räknar med idag) till semestern
11 dagar till Marbella!




Ha en bra dag i ösregnet!

Puss o kram



Kim Alexandra

SHOPPING!

Hej igen!
Shit, jag är i farten när det gäller uppdateringen idag, bra jobbat.

Som jag tidigare nämnde så blev det en tripp upp till Gränby centrum för att strosa runt och eventuellt shoppa lite. Det blev faktiskt en del för mig!




1. Byxor med riktigt sköna slitningar 199:- (endast just nu, annars 399:-)
2. Skärp 99:-
3. Linne 129:-

Allt ovan är från ginatricot.


 

Shorts - just nu 74,50:-  (annars 149:-) H&M
Rosa nagellack - 25:-  Åhléns (depend)


Nu väntar 51 dates med massa gott och en underbar pojke!



Kim Alexandra

muiralos

Idag känner jag mig rätt effektiv faktiskt!
Först personalmöte på morgonkvisten och sedan full fart hemmåt och städa lite grann. Har även hunnit med både ett besök på friskis och ett stopp på solarieöarna i lite drygt en kvart.
Det är tur att solariumet slocknar när man solar, annars hade jag förmodligen fortfarande legat kvar. Somnade som en stock med "plupparna" på ögonen, vi får väl se hur snyggt det ser ut i kväll, blir väl sånnadär härliga vita ringar runt ögonen, brukar i vanliga fall varva med och utan för att slippa se ut som jag förmodligen kommer göra..




Hittade en schysst bild på solarieön jag var på, dit borde ni åka!


Jag vet, det är inte bra att sola men vafan, mina medresenärer har haft en underbar helg i solen medans jag jobbat så.. Ska jag överhuvudtaget ha en chans att inte komma sist i våran "vem blir brunast" tävling så får jag fan ligga i!


Nu ryktas det om stek på gränby c med Rikard, vi får väl se om man kanske hittar nått trevligt?



Hej hopp, chokladsnopp!


Kim Alexandra

Tävling, Ed Hardy

Nu ni mina vänner!
 Min kära pojkvän har en sjukt snygg Ed Hardy keps som han nu lottar ut till någon lycklig själ, hade jag själv passat i keps hade jag utan problem slängt upp ett par lappar för den!



För dig som har en blogg är detta ett busenkelt sätt att kamma hem en riktig pudding. Det enda du behöver göra är att berätta lite kortfattat om att han lottar ut en Ed Hardy keps, klistra in länken i din blogg(http://rickelitosreality.blogg.se/2009/june/dags-att-tavla.html#comment) och sedan skriva en kommentar i hans blogg om att du är med i tävlingen. Busenkelt!


Kim Alexandra

klorin

Shit, det är ju omänskligt att gå upp innan kl 07, helt galet mycket för tidigt på sin lediga dag. Men men, har man personalmöte 5 mil bort så har man, en aning tröttsamt..




Det ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst, det är ju typiskt när man är uppe i tid och har en hel dag att spendera som man vill.. Jaja, eftersom att man säger "Efter regn kommer solsken" så måste det väl bli " efter sol kommer regn" också, bara helgen bjuder på fint väder så är jag lugn!
 

Dags slänga i sig flytande koffein och en luring på balkongen sen är det bara att ge sig ut med alla andra trötta idioter på vägen, haha, positiv..


Puss o kram!



Kim Alexandra

stackars pöjk

Ni kan sluta chippa efter luft och lugna ner er nu, jag lever och är helskinnad!

Det blev aldrig någon storstädning av okänd dude. Haha, han hade hamnat totalt åt helvete fel!

Städjocke - Hej, jag heter Joakim och kommer från Aromatech (?). Jag tror jag är utanför dig nu?
Jag - Ja men hej! (tänker att han är 45 min tidig?) Vart är du då? Är det en parkering och en kiosk brevid? Ett stort gult tegelhus, eller högt våningshus rättare sagt?
Städjocke - Jo, parkering men njaaaaaa, ingen kiosk... Äh, inget höghus heller..



Stackarn har alltså åkt käpprätt åt helskotta och befinner sig 4 mil bort, útanför mina föräldrar (där det definitivt inte finns någon kiosk och de enda flervåningshus som finns är villor!) Jag har ingen som helst aning om hur det kunde bli såhär eftersom jag tydligt sa min adress och även Uppsala, dessutom är jag inte ens skriven hos mina päron, så det kan bli ibland!
Efter rätt många missförstånd och goa garv så bestämde vi att vi istället får boka en ny tid, bättre lycka nästa gång kanske..



Hit skulle du..


Godnatt gott folk, jag ska upp tidigt i morgon, närmare bestämt personalmöte 08.15 på min lediga dag, nej jag är inte bitter!!



Kim Alexandra

1 juni 2009

Swoosh och så var man hemma igen!
Har både hunnit med att jobba och uträtta lite ärenden i Märsta, längesen man var där men det är sig likt, precis som på högstadietiden.


Nedräkningen har nu börjar på allvar, det är den 1 juni idag och det innebär att vi åker till Marbella om 13 dagar!!!
Det innebär också att jag har 7 arbetsdagar kvar till semestern, helt galet bra!





Sitter just nu och väntar på att min andra hälft ska komma hem med chilisåsen så att jag kan äta, hungrig som en varg men ingen wok utan chilisås, tycker jag iaf..


I kväll ska jag få min säng och även soffa totalrengjorda av nån okänd människa som känner att den vill göra mitt hem lite cleanare, haha. Nej, eller jo, det stämmer ju men en kompis till mig hade fått sitt hem rengjort av det här företaget gratis och sedan angett mig som ett nytt offer. Hon blev nöjd och varför inte få en rengöring av sånt jobbigt gratis? Vi får väl se om jag lever och har några prylar kvar senare, dom kommer vid 20.15 så hör ni inget från mig så är det dags att ringa snuten!





Hej hopp, nu ska jag försöka fånga dagens sista solstrålar!

Kim Alexandra

I jämförelse med en likmask?

Nu håller jag på med något dumt, jag tänker nämligen lägga upp lite stöldgods från min käre vän iina.

Lite fler pics från gårdagens mys längst ån med favoritsyrrorna iina, Kiira och Kaisa (Så Emilia, plugga in namnen ;p)








Jaha, och vi ska alltså ha en "Vem blir brunast i Marbella" tävling, tjena mittbena jag heter också Gunnar..




Tuttar och jag..




Vi tog ett stopp på den heta gubben på väg till SALT! Det värsta är att Kaisa kastade sig över hans enorma penis och ser därför väldigt nöjd ut, nejdå. Men vem hade inte gjort det om den nu inte varit totalslak?!



Sov gott mina kära!

Kim Alexandra