harmonisk?

det ordet låter så förbannat roligt men jag måste erkänna att jag tills för en stund sen kände mig väldigt harmonisk. Jag körde enligt hastighetsreglerna hemåt och bestämde mig för att åka och hälsa på päronen, min bror och hans familj. Hur harmoniskt är inte det en lördagkväll?!
Dagen har flytit på bra och värvningarna gick bättre än bra idag, tog 20 st idag. Vann även denna vecka som var den sista, 57 mot tvåan som hade 24, känns bra att jag kammat hem alla 3 veckor. Nu får vi hoppas att vi kommer först i hela sverge, vi kom 2:a första veckan, på 13:onde andra och den här har vi inte fått svar på än men vi låg sammanlagt 4:a de första två veckorna. Måste erkänna att jag är lite stolt med tanke på att vi ligger i ett skitcentrum och det är 140 butiker som tävlar!



Annars då? Jo det är förjävligt bra just nu faktiskt. Jag har fått det bekräftat av min vän att vi faktiskt är tillsamans, åh, känns bra! Synd bara att han befinner sig 6 timmar bort med flyg, ajaj. Det har gått 2 dagar sen han åkte och det återstår alltför många, jag saknar så att jag spricker!





ALL kärlek till mig vän!


Kim Alexandra

sweet

Tjohoooo, läsarna bara ökar och ökar, rekord idag! Bara för att ni är så söta så måste jag ju bjuda er på en grym låt!






Känns konstigt att ha en lugn fredag, eller det har ju hänt men en lugn och ensam fredag var längesen! Inte blir det kalas i morrn heller. Känns onödigt att bli bakfull när man ska upp och jobba tidigt, dessutom så händer det lite nytt på jobbet på söndag så då gäller det att vara med och inte glömma hälften. Det blir två nyktra helger framöver för att sedan köra på ordentligt när jag är ledig.



Dags att sova snart och drömma söta drömmar.




All kärlek till min vän!

Kim Alexandra

skor för hela slanten

Yes, det blev utgång igår. En alldeles lagom utgång för mig, lagom sprit och knappt några brända pengar, 49 kronor för att vara exakt. Inte för att jag är sådär jätte förtjust att bli bjuden på allt men vafan, vill dom så varsågod, tack Anto och D´ler (stavning?). Tog lite bilder igår men inga roliga "personbilder" som är tillräckligt vackra för att lägga upp, däremot en på Kiiras och D´lers skor, helt sinnesjuk skillnad på storlek, haha.






När vi ändå är inne på samtalsämnet skor så kan jag ju kanske för en gångs skull hålla mitt ord och visa upp gårdagens inköp. Ja vännen, jag köpte likadana som dig och ett par i korall också, vi kommer bli så fina i vår i våra fina skor ;p!






Haha, jag glömde ju berätta att jag för första gången åkt taxi själv mitt på ljusa dagen. Hade knallat till Kiira för att lämna tillbaka en väska jag lånat och blond som jag är så glömde jag kvar mina hemnycklar i väskan. Jag går nästan hela vägen hem, vilket tar 15 min och inser då att faaaaaan, nycklarna! Det värsta var att jag verkligen hade bråttom redan då, klockan var 15 minuter innan jag var tvungen att åka och jobba. Halvsprang tillbaka till henne och tog en taxi hem. Snacka om ofrivilligt vardagslyx, jag hade helt enkelt inget val för försent till jobbet vill jag INTE komma igen, kommer aldrig mer hända.



All kärlek till min vän!
Kim Alexandra

bränna pengar?

Hm, det har varit lite av min grej i dag. Har förövrigt köpt 3 par skor (mamma skulle döda mig om hon visste!), en kjol och klippt mig. Nu ryktas det även om utgång i kväll, dock inte lika stekig som förra gången då det brändes på tok för mycket pengar, ajajaj. Är uppe i 5 par skor nu på ungefär 1 1/2 månad men vafan, det kan vara mycket svårt att motstå. Har dock ingen aning om vart jag ska placera alla mina inköp, fullt men vafan, det går alltid att pressa eller hur? Alla skorna var från H&M så de var ju inte så fasligt dyra men endå. Hade grymt flyt med de höga svarta, är slut och Kaisa skulle precis lämna tillbaka sina, i min size, tack sa jag då! Ska lägga in bilder på dom men är inte hemma och kan överföra, ett senare projekt.



Nu ska jag och Kaisa sola lite granna och sedan får vi se hur det blir med utgången, börjar ju 3 i morrn så det är inte omöjligt att det faktiskt blir av.


All kärlek till min vän, min mycket saknade vän.
Kim Alexandra

sorgens dag

Ni kanske tänker, oj så tidigt det bloggades idag? Det här är inte tidigt om man jämför med när jag gick upp, 06.50 ringde klockan. Måste dock säga att det var så värt att gå upp så tidigt, min vän min vän. Ja, jag har kört min vän och hans kex till Arlanda för att se stackarna flyga bort från detta pissväder till Gran Canaria, stackars stackare! Kändes lite tungt att åka hem igen, man fick bra lust att åka med men icke, jag har ett jobb att sköta.


Oj så jag kommer sakna min vän, ojoj. Jag blev lovad hans flåsbjörn men han glömde honom hemma så jag får väl utan någonting från honom och helt enkelt skita i att duscha och byta lakan på 3 månader, eller det kanske blir kortare tid men bara för att ställa in mig på det värsta så säger vi 3 månader. Jag och mina sängloppor kommer lukta så gott, tror ni inte?





Eller nej, när jag tagit mig en närmare blick på detta odjur så tror jag att jag måste duscha och byta lakan, blä. Japp, jag ska nog ta mig en dusch på en gång, blev väldans avskräckt, fyfyfy.



Ska klippa mig om ungefär 1 timme så jag kanske borta hoppa in och tvätta håret med en gång, bäst så.



All kärlek till min vän!
Kim Alexandra

trötta tomtar

Får inte somna, får inte somna, får inte somna! Helt hemskt är det att jag är så jäkla trött och det är ungefär 1 timme kvar tills jag ska hämta min vän, vill inte vara trött!! För att försöka hålla mig vaken så försökte jag få mig ett gott skratt åt andra trötta själar på denna jord, lite av virket för att hålla sig vaken har ni nedan, haha!


















Får inte somna, får inte somna, får inte somna!!
Kim Alexandra

jag, avis?

Min vän kommer hit i kväll/natt för en sista natt och sen bär det av till Arlanda och ett förmodligen halvjobbigt farväl tidigt i morrn bittii. Det är tur att de senaste månaderna stärkt mig annars hade det blivit värre. Min vän kommer att ha det bra där borta så jag får lov att glädjas för hans skull, det går nog bra. Det kommer en vår som "a girl" sa och det är sant. Det kommer en vår och förmodligen kommer detta ske lika fort som allt annat här i världen. En annan skulle ju inte heller tacka nej till en lång solsemester så ja, jag är glad för hans skull.



Vem fan säger nej tack?





Jag själv ska de sista månaderna av vinterna njuta av slask, grått väder, solarium och plaska med mina tår i duschen, NEJ, jag är inte bitter! Kommer att bli en finfin fortsättning på den här vintern. :)




// Kim Axelandra, eller nej, Kim Axeltredje. (Haha, kul att jag har ett intern-skämt själv, från barnsben)

Kim Alexandra

....

Nu får det vara färdigfixat för dagen med bloggen för jag har kommit på helt andra tankar.


Första kärlekståren på väldigt länge har nu rullat ner för min kind.





Tanken slog mig nyss när min vän ringde att shit, nu är det bara i morgon kvar och vi kommer att ses en snabbis innan vi somnar bara sen skjutsar jag honom till Arlanda och han åker. Tanken slog mig faktiskt bokstavligt talat, aj, det känns fan. Nu har jag fått det jag trodde var borta bekräftat, jag kan ha känslor för en annan människa, jag kan tycka om någon.

Vet inte hur jag ska förklara mig men jag började för några månader sen att fundera på att jag slängt ut alla mina känslor när uppbrottet med mitt ex var. Så mycket känslor som kom den tiden och precis efter är svårt att ens förklara innebörden av. När de värsta ångest och allmänt förvirrande känslorna hade lagt sig så blev det bara kallt. Jag kände ungefär som att jaha, jag lever mitt liv och gör som jag vill, vad andra kanske känner för mig det skiter jag i, helt enkelt känslokall, läskigt. Äsch, jag vet inte hur jag ska förklara mig men fan, fan.

Jag får det att låta som personen i fråga ska gå och dö eller nått men eftersom jag fått det bekräftat att vi ska låta vårat "förhållande" eller vad man kallar det för "vara komplicerat" så kommer det inte funka. Jag anser att det är antingen eller, jag kan inte gå runt och få för mig massa saker som händer och inte vet jag om han kanske tänker detsamma om mig. Det är ungefär som att säga att vi är tillsammans men får roa oss med andra? eller jag förstår inte riktigt innebörden, varför inte bara  vara tillsammans eller inte?


Har ingen aning om någon förstår vad jag menar men jag kände att det behövdes ventileras lite och tro det eller ej det hjälper i alla fall en aning att bara skriva nonstop, det är så man lättast förklarar sig direkt från hjärtat.




.....
Kim Alexandra

fixa, fixa, fixa!

Nu ska jag försöka mig på att laga lite spagetti och köttfärsås, bara så ni vet... Det var inte det jag tänkt säga utan jag ska också för andra gången idag försöka mig på att fixa min blogg så under de närmaste timmarna kommer det säkert se lite märkligt ut här men nu vet ni varför i alla fall :)!
Kim Alexandra

full?

Vet inte om ni ser min nya design lika dubbelt som mig? alltså ytterligare 1 på sidan? Har inte tid att fixa det just nu, måste rusa iväg till jobbet så ni får stå ut helt enkelt så länge!

puss hej
Kim Alexandra

Finns bättre tider?

Sitter här och väntar på bättre tider, jobbigt men visst mår man bättre av bra musik?






Nedräkningen har nu börjat på riktigt, om 3 dagar är ensamheten återigen här. Min vän åker till en soligare plats i minst 1 månad och kvar är jag, känns tungt.. Ensamheten kommer äta mig till döds, jag är så ovan. Kanske är det nyttigt, kanske inte? Det visar sig hur det blir helt enkelt, tack tack tack för att jag har mina vänner i alla fall och ett jobb att gå till.

Kim Alexandra

smart?

Glömde att hylla Gillet för deras smarta "aaaa, det finns inget toapapper"-lösning. Är inte detta smart? Ser dessutom mycket trevligare ut än den klassiska stora runda grejen man drar och drar i men bara får ett "ark". Haha, man har haft många konstiga disskutioner på fyllan om hur många ark man tar, för min del bara för att ark låter så jäkla roligt, haha torr humor kanske.


 



Håller för tillfället på att tvätta lite, en nyttig dag idag. Ska ge mig på disken som som vanligt byggts upp över rasnivån, därför står det även en massa på diskbänken också. Det är inte riktigt okej när man bor så litet som jag gör och har köket och hallen ihop, det ser inte riktigt hundra ut.


Jag kanske inte berättade det förut men i fredags var jag på jakt efter Revlons färginpackning, just min färg 1002 var slut precis överallt. Tyckte dock jag såg en i ett skyltfönstret i en salong på vägen hem men de hade stängt. Min snälla vän ringde runt på lördagsmorgonen till andra frisörsalonger som eventuellt kunde ha men antingen var min färg slut eller så hade dom inte den i sortimentet. Ringde i morse till salongen som jag tyckte mig ha sett en ensam 1002:a i och hade sån jäkla tur så att den finns kvar, den är nu undanlagt och ska hämtas senare idag, tjoho, jag fick förmodligen tag i den sista i Uppsala.





Rekommenderar verkligen den här då den i mitt fall både håller mitt hår borta från att bli gult och gör det helt sjukt mjukt och gött.




Back to business //  Städtanten
Kim Alexandra

bio

Nu är jag hemma idag efter en biokväll med jobbrudarna, mysigt. Vi såg Bröllopsduellen, sådär halvbra. Det var en sån film som man ser en gång men inte så mycket mer än så. Är inte så överdrivet förtjust i filmer som man redan från början vet hur den kommer sluta. Allt var ganska uppenbart och inte speciellt spännande. Inget man måste se helt enkelt.





Tänkte ägna kvällen åt mer film, vet inte riktigt vad det blir än men det visar sig.


Ledig i morrn i alla fall så det är jätte skönt, det blir tvättande och förhoppningsvis lite träning senare på dagen. Gårdagens alla drinkar behöver sig en omgång, nu blir det ändring på det här. Jag ska åtminstonde inte äta så mycket skit, helt katastrof har det varit idag, kebab till frukost, nudlar till "lunch" och pizza till middag, ajabaja!



Piss och kräm 
Kim Alexandra

24 jan

Gårdagen var fullkomligt fullspäckad. Hämtade upp Emely för att bege oss till våran kära Marie i kungsängen som firade sin 21-årsdag. Som väntat samlade jag på mig massor med vuxenpoäng, förmodligen så jag klarar mig året ut. Vi snackade bebis, förlossning, fikade, pratade gamla minnen och var bara allmänt vuxna.

Marie och hennes Alex hade kämpat för att göra 2 st pannkakstårtor men precis innan våran ankomst föll dom ihop, båda två bara sjönk ihop och ut på golvet. Haha, stackare som hade stått där och kämpat. Alex hoppade in i bilen och begav sig till närmaste kondis och köpte 2 tårtor, bra att nödlösningar finns.






Fina du med Wilton, Kelvin eller vad det nu blir för namn.




När jag väl kom hem så var det bara att slänga ner partyoutfiten i väskan och knalla till systrarna. Det förfestades och var allmänt tjejigt. Fick äntiligen till mitt hår som jag ville, riktigt jävla ruffs, nu är det bara en klippning som behövs så är jag nöjd sen.



 Gick ner till Gillet och parta loss, riktigt grym musik, bra jobbat! Jag vill absolut inte göra ett kontoutdrag idag, eller nej, jag vågar inte, jag vågar verkligen inte. Jag brukar hålla mig till öl men igår pimplade jag bra många drinkar, ajaj. Mitt  huvud sprängs idag och jag är lite smått illamående. Har i alla fall hunnit med att slänga i mig lite kebab så det borde bli bättre snart.


Känner mig sådär lagomt motiverad till att sätta mig och köra till Kista, ska gå på bio och käka med arbetskollegorna, mer trevligt om man inte känner sig som en påse skit.


Hej hopp!
Kim Alexandra

tears

Nu sitter vi här med fransfärg, jag halvbölar då jag var tvungen att börja om eftersom jag var tvungen att fullkomligt bada ansiktet i handfatet då jag fick i ögat, mindre bra.



 

Tårarna fullkompligt sprutade vill jag lova!


Vi funderade på att orka ta våra kroppar ut på stan men det blev inte så o nu e kl snart midnatt så nej, de blir nog inget för våran del. Det blir toffelnight, vin. öl och ögonfransfärgning.


Måste vara i form inför morgondagens alla aktiviteter så kanske lika bra att hålla sig hemma.



Puss o kräm
Kim Alexandra

igen?

Herre fisksås vilken dag. Lyckans dag idag igen. Fick ett mess mitt på dagen om att min mobil kommit, har hämtat den nu och den verkar grym. Ska bli kul att se hur fotona ser ut i dagsljus, spännande! Den feta lönen tittade in på kontot idag, jag vann vinlotteriet med 5 flaskor i första pris, och vi vann andra pris i värvningstävlingen. Eller, tror inte det fanns nått pris till de som kom på andra plats. Måste däremot skryta med att vi är 140 butiker som tävlar och vi var näst bäst av alla dom, ett skitcentrum i en förort. Bra jobbbat, måste också ta åt mig lite av den äran eftersom jag var den som värvade flest, ganska solklart faktiskt, 71 st mot 2:an som hade 40 st.


Sitter här med min vän nu, vi ska ha en riktigt myskväll. Vi ska dricka vin och färga våra ögonfranser. Han köpte en förpackning och kom sedan på den solklara idén att det förmodligen räcker till mig med så så blir de :). Åh, vi ska ha det så mysigt, bara han och jag!







Får se om jag kanske gör premiär för mobilblogg idag eller om det kanske blir i morrn. Det lär inte bli nån super update i morrn med tanke på att schemat är totalt fullspäckat. Det visar sig helt simpelt.



Puss o kram
Kim Alexandra

some löv

Brukar det vara såhär ensamt att vara ensam eller är det bara jag som känner mig överdrivet ensam?

Ni kanske förstår att min vän inte är här, han är suuuk :( men vi hoppas på bättre tider i morrn. Tänkte sända honom lite tankar, hmm, som att jag inte gjort det hela kvällen men anyway så att han kanske kryar på sig. Det sägs att godartad kärlek kan göra jätte mycket gott för kroppen så som sagt, jag ska telepatera massa kärlek här nu timmarna framöver. Det får dock lov att bli i sovande tillstånd eftersom jag ska upp 07.15 och borde gå och lägga mig nu alldeles straxt.








// En otroligt begåvad telepatör (förövrigt ett ord jag nyss kom på, för det heter väl inte så?)

Kim Alexandra

pengar rullar in som de ska

IIIiiiiiiiiii! Så lycklig är jag just nu!!! Tackar, bockar, bugar, niger, pussar min arbetsgivares  fötter, ja you name it, jag fick fet lön den här månaden!!! Jag nästan sprang in från bilen för att kolla om det blå kuveret kommit, mycket riktigt hade det gjort det. Slet upp dom där irriterande flikarna som man ska riva av överallt och öppnade. Jag nästan svimmade. Haha, okej jag överdriver men jag är sjukligt nöjd med min lön som låg 5000 över förra månadens inkomst. Hade fått motionsbidrag också så det gjorde ju en tusing extra det med.





Jag behöver sånna där kickar, kom hem för 1 timme sen och har redan hunnit diska (berget), lagat mat och plockat lite. I vanliga fall skulle jag slängt mig i soffan och gjort i stort sett ingenting men inte idag inte!


Nu ska maten ner i magen, får se hur mycket ork jag har kvar efter att jag gjort av med denna överskottsenergi!


// Inte längre fattig... Åtminstonde inte den närmaste veckan.....

Kim Alexandra

kroppar och barn

Hej och hå sikken mätt mage jag har för tillfället! Sitter hos systrarna, tanken var tacos som sedan blev fajitas som sedan blev nån kycklingröra med couscous, helt okej! Tar man mat 3 ggr så antar jag att smaklökarna är nöjda.

Slingorna blev kanon så nu ser jag ut som en sommarblond söt liten flicka, har dessutom bättrat på brännan lite idag också. Tränade även en sväng så idag har det verkligen varit kroppens dag. Kanske kan man också roffa åt sig en massage när man kommer hem sen eller vad säger du min vän?


Tjohooooo utropade jag när jag nyss gick in på min mail och orderbekräftelsen på mobilen låg och log mot mig. Snart bär det alltså av hemmåt för att bli ytterligare några kronor fattigare, förhoppningsvis tittar den in på posten redan på fredag. Leveransen brukar gå grymt snabbt där så hoppas hoppas. Det gäller bara att inte supa bort den på lördag när det är dags för tokiga festligheter.

På tal om lördagen så ska jag samla på mig ungefär 1000 till vuxenpoäng. På dagen ska jag och Emely till Marie för att fira hennes födelsedag. Vi ska köpa massa vuxna presenter, fika och prata bebis. Hon ska ju nämligen ha barn i april och det är så förbannat kul tycker jag, skit kul! Ni kommer bli Kungsängens bästa päron om jag får lov att säga vad jag tror!





Jisses så alla blir gravid och får barn i dessa tider, helt sjukt världen kommer ju överbefolkas. Undrar när man själv sitter där med en fin gigantisk mage och bara längtar. Visst att graviditeter kan vara jobbiga och såvidare men jag tror jag kommer njuta skiten av mig, jag kommer vara en såndär irriterande glad och harmonisk mor tror jag.


Kanske borde jag tänka på refrängen nu, vill gärna hinna få lite ordning hemma innan vännen kommer. Diskhon är överfull och smutskläderna ligger ganska friskt utspritt lite här o var på mina 21 kvm.



// Hon som straxt har alldeles för mycket vuxenpoäng för att vara 20 vårar.
Kim Alexandra

kaffefilter?

Haha lovade Kiira att ta med mig kaffefilter men jo, jag glömde det! Nu har vi slagit ihop våra visa hjärnor och format lite toapapper till ett kaffefilter, det puttrar på och ser svart ut så vi får väl hoppas att det funkar. Inget tjejhäng utan kaffe.




Inte tror jag att vi lyckas såhär bra i alla fall! :(



Nu ska jag ägna mig åt Kiira, cancer, kaffe och hårslingning!
Kim Alexandra

chicken me

Då var man hemkommen efter en lång arbetsdag och ytterligare lite Kinamat. Hämtade upp kiira i märsta, min vän och sedan Kaisa för att bege oss till Kinan en sväng. Har blivit på tok för mycket friterat och sånt för min kropp, nudlar och Kinamat är min nya livsstil. Kanske vaknar man upp som Kines en dag, eller kanske som en friterad kyckling? Hm, inte omöjligt.




Haha kvällen innan förvandlingen till friterad kyckling?



I morrn blir det i alla fall till att bränna bort skiten, det blir ett svettigt pass på friskis. Förmodligen blir det ett svettigt pass i natt också men det hör inte riktigt hemma här kanske.?

Ska bege mig till Kiira vid 12-tiden i morrn för en blondare framtid, dock bara slingor men får hoppas att det ger resultat också.


Idag är en stor dag i historien, jag har bytt relationsstatus på facebook från "singel" till "it´s complicated", gudars skymning mina vänner!


Dags att ägna lite tid åt min tuggummismackande (vilket helvetes långt ord!) vän nu! Förmodligen bättre update i morrn då jag är ledig.


// It´s complicated
Kim Alexandra

panik

Kylen stod öppen, deodoranten med korken på snedden, ospolat toalett och kläder överallt, behöver jag ens säga att jag försov mig ganska rejält och vaknade 2 timmar (?!) försent i morse?! Inte okej, verkligen inte. Vaknar av ett samtal 09.19 från jobbet, hm, jag skulle börjat 9. Ligger alltså under täcket hemma i Uppsala och skulle befunnit mig i Upplands Väsby för 19 minuter sen, inte okej! Jag var i alla fall på jobbet 09.55 så jag hann till öppningen, ja, det gick lite fort på vägen dit men jag kom i alla fall fram hel.

Hämtade upp brudarna efter jobbet och så åkte vi och käkade. Blev grillspett för mig, mycket gott. Tur att man har vänner som får lön den 15:onde, helt perfa. Lyckades sniika till mig en förpackning slingor också inne på Coop så på onsdag ska det slingas och på fredag klippas.


Vägen hem var spårad, bokstavligt talat. Längesen man låg i 80 och satt som en gammal dam (för att uttrycka mig lite finare) med både händerna på ratten och ansiktet upptryckt i framrutan. Det var helt sjuka spår i vägbanan och dessutom så såg man inte ett skit i detta snöoväder.  Fick mig ett par ofrivilliga sladdar men inget slår den jag drog i förrgår i en kurva som dessutom låg i en nedförsbacka. Kändes inte bra att köra i 60 och på väg upp i hastighet efter som det var en påfart och helt plötsligt totalförlora kontrollen över baken på bilen. Blev lite berg och dalbanan som i alla fall slutade gott, som sagt, det viktigaste är vad det blir av det i slutändan och det där gick ju bra rallyförare som man är.

På tal om bilar så slog en tanke mig igår när jag tankade, haha låter som jag blev slagen av en tanke. Ni förstår i alla fall vad jag menar antar jag? Jag undrar hur mycket bensin som "försvinner" varje år när man tankar, ni vet dom där dropparna som alltid hamnar på marken när man tankat klart. Oj, vad mycket tanka och tankar det blev! Tillbaka till ämnet, tänk hur många liter det försvinner varje år bara i Sverige, tänk då världen. Helt sjukt onödigt spill, alla får helt enkelt skaka av den där man håller i (finner inget ord haha) lite extra, tänk på det nästa gång.






För att få det negativa till något positivt idag så är min bil renare än på länge pga all blötsnö och jag fick vila ut 2 timmar extra i morse, bra va?


Dags för panikstädning då eventuellt min vän dyker upp lite senare.


Sov gött
Kim Alexandra

frilla?

Tjoho! Gjorde nyss 2 st åldertest. Det ena gick ut på att fylla i lite hälsoinformation och lite sånt. Det visar sig att jag kommer att bli 81 år gammal, känns ganska lagomt faktiskt. Nu till det bästa, jag är "bara" 25.8 år enligt vuxenpoäng.com, förra gången var jag nämligen 33.6! Levde ett lite annorlunda liv då visserligen men ändå, skönt att man på riktigt blivit 1 år äldre men i testet föryngrats 8 år.


Sitter och spanar på frisyrer nu, ska klippa mig på fredag. Mycket skönt och mycket välbehövligt kan jag lova, ska nog unna mig en ny Revlon color creme också som tog slut för 2 månader sen. Helt sjukt vad lent och fint hår man får av den, verkligen värt pengarna då man knappt kan kalla den dyr med sitt pris på ca 200 kr, räcker ju ett antal gånger också.


Jag hade tänkt mig någonting liknande dessa frisyrer. Vill behålla så mycket som det går av längden men också klippa upp håret. Vi får helt enkelt se hur det blir.










Nu ska lilla jag snart gå och lägga mig och ladda inför en lång arbetsdag i morrn, 09-19.15.


Sov gott, det ska i alla fall jag för jag ska drömma om en raggare!
Kim Alexandra

yllesocka

Det blev inte mycket till uppdatering igår som ni kanske märkte, jag var helt enkelt för slut för att orka sätta mig framför datorn, haha då är man bra färdig. Kvällen tillbringades halvt sovande framför TV och sen kom min vän över på besök.

Förövrigt så flyter allt på som vanligt, jobbar, äter nudlar och sover. Det bekymrar mig inte speciellt mycket just nu att allt går på rutin för guess what? Jo, har långledigt i helgen, lör, sön måndag, sweet, ledig nu på onsdag också.







På jobbet har vi kundvärvningstävling just nu, antal värvade kunder/handlande. Vi tävlar mot alla Kappahl butiker i Sverige och fina priser ligger i potten. Tror att det går ganska bra för oss faktiskt, tävlingen pågår mellan v.3-5 uppdelat i 3 delar. Utöver att vi tävlar mot andra så har vi också en intern tävling där vi i samma butik tävlar mot varandra. Gissa vem veckans vinnare blev? Jag såklart! Lyckades få ihop 71 st mellan sön-lör (veckorna är alltid sön-lör), bruttan efter mig kammade hem 40 st så ja,  I still got it. Vann alla tre veckor när vi hade det sist men är lite osäker på om jag fixar de andra två nu, är ju som sagt ledig en del framöver. Vi får väl som sagt se hur det gått för de andra butikerna men jag vet i alla fall att det gick bra för oss förra gången.


Tidigare idag så mådde jag inte alls bra, kände mig helt matt i kroppen och det kändes som att bacillerna kryllade i kroppen, inte bra! Det är inte okej att bli sjuk när man ska vara ledig och allt, känns i alla fall bättre nu men det brukar det ju göra mot kvällningen. Inte så konstigt att immunförsvaret sviker när man behandlar sin kropp som man gör, röker, stressar, klär sig för kallt, lever på näringsfattig mat, super för ofta osv. Stackars min kropp! Jag vill ha en ordentlig mixer, då kan jag i alla fall göra smoothies och få i mig lite vitaminer. Jag har en mixer, en riktigt dyr en som jag fick av mitt ex i juklapp för nått år sen men den luktar brännt och puckot (sorry) sparade ju inte kvittot så jag hade inte en tanke på att det gick att reklamera i alla fall, nu när jag tänker efter såhär i efterhand så hade det säkert gått. Hörde att man ska mixa citron  i så försvinner lukten, för det är lixom bladen som luktar och smakar också för den delen. Får försöka ge mig på det i kväll, inte för att jag har pengar att köpa ingredienser för men, kul att veta om den går att använda eller inte.


.
Det ser ju förbannat gott ut!!



Drick smoothie så lever du längre, det tror i alla fall jag!
Kim Alexandra

kallt o jävligt

Pust, stön och ett jävligt långt suck är något som precis flög ut ur min mun, jag är tröttare än tröttast! Har jobbat 10-19 idag, kanske inte låter så farligt men bara grejen att gå upp sådär tidigt känns inte helt rätt.


Har gått bra att jobba, gick ganska fort ändå, konstigt nog så känns det som man jobbar längre om man bara jobbar 5 timmar, konstigt det där.

Trodde det var betydligt kallare än -8 grader när jag kom utanför dörren på jobbet, lungorna förfrös. Alltid lika kul att skrapa rutan och sätta sig i en iskall bil, lite av en favorit faktiskt. När jag åkt en bit så började det lukta grillat, kunde inte riktigt bestämma mig och det var för att jag var trött, bilen brann eller för att det faktiskt var någon som eldade. Släppte tanken för en stund men när jag sedan kom in till Uppsala så kom lukten igen. Ingen aning om det var för att stjärtvärmen brände sönder mina skinkor eller diverse knas med bilen, byxorna var i alla fall hela såg jag nyss så vi får väl se om bilen faller isär här i dagarna. Det vore ju perfekt nu när kontot är sexsiffrigt och jag inte alls har andra bekymmer att tänka på, helt perfekt!


På tal om bekymmer så hade jag ett långt samtal med chefen idag om mitt liv och mina känslor, som jag har lite svårt att kontrollera just nu. Det som skrämmer mig är att hon sitter och berättar för mig vad som händer, hur jag mår och hur allt kommer bli. Inte ens jag kan förklara mig själv så bra som hon kan, lite läskigt hur grym hon är på att tyda människor. Man känner sig lite halvdum när man sitter där med geniet själv.


Kvällen blir sjukligt lugn, diska, städa, laga mat, fixa i ordning tvätten som fortfarande ligger ligger färdig att packas upp sen igår förmiddag, sakna min vän och en riktigt lång dusch på det. Trodde jag jobbar korthelg nu, dvs 9-14 och 10-14.30 men nehe det var visst inte så bra, jobbar istället öppning-stängning båda dagarna men men, pengar är fint, även om jag som sagt är ekonomiskt oberoende nuförtiden. Haha låter fint, undrar om jag någonsin kommer att få använda dom orden på riktigt utan att ljuga, då skulle jag nog missbruka dom.


För att inte tråka ut er mina älskade så slänger jag in e bild på mig när jag var 14, ett gott skratt förlänger livet!



Tacka gudarna för plastikkirurgi!
Kim Alexandra

Igår

Älskade Jennika kunde inte få nog av mig och stannar en natt till. Tänkte att ni kanske ville se lite, bara ite av våran gårdag? Here it comes


party för 2


ooooops


förmodligen det bästa!





Japp, det var mycket kul med quality time med min kära, älskade och underbara Jennika. Som förövrigt förtjänar bättre än det som håller på att hända med hennes känslor, inte okej att göra så mr du!


Fick förövrigt reda på att filmen i förra inlägget ligger ute på Bingos blogg, nu är man kändis på rikt, känns bra!


Dags att ägna tid åt min stackars vän!
Kim Alexandra

the schteekmovie

Ni minns kanske att jag berättade om min stekiga onsdag förra veckan. Min vän har lyckats hitta en film på när vi ankommer i limousinerna på youtube, haha se och njut!




Det är såhär en riktig stjärna för sig, haha visserligen bara med i typ 2 sekunder men ändå!

Kim Alexandra

känslor..

Detta är vad jag kallar ångest, ångest jag egentligen inte borde ha då jag inte gjort nått fel men den finns där. Den finns där för att jag tror att jag sårat min vän och då menar jag inte på nått sådär jätte hemskt sett utan snarare för att jag tror att hans tankar snurrar mer än vad dom borde..

Nu när jag har en känsla av att han gett upp oss så känns det inte alls bra, det är alltid då man inser att man faktiskt tycker om någon mer än vad man borde. Ja, jag tycker grymt mycket om min vän, nu har jag sagt det offentligt och söker lite tröst hos er för det här kommr gå åt helvete tror jag. Allt jag vill är att han ska vara här så jag bara kan krama om honom och bara vara med honom, jag hoppas att det någonsin kommer hända igen.


Kim Alexandra

smutt

Dagen började med en halvsnabb visit på storstadens smutsiga gator med min vän. Knallade in på H&M som börjat med 2 för 1 på reavarorna, det kallar jag smutt. Min vän hittade en tröja och la till sin snälla sida och erbjöd mig att om jag hittade nått så skulle jag få det, tackar! Hittade en ball jacka som jag ska glida runt i i framtiden, tack kära du.

Hem fortare än fortast och sedan iväg till jobbet, ganska lugn och seg dag idag. Kom hem vid 8, slängde på mig gymkläder och nästintill sprang till Friskis. Det blev en kort visit idag men fy i helvete mina lår, man skulle kunna tro att jag gjort nått högst olämpligt hela dagen, ser inte riktigt okej ut när jag går och detta efter 2 timmar, hur kommer det gå i morrn?!


Nu sitter jag här med svidande lår och ett glas vitt i handen. Min älskade Kaya tyckte att vi skulle hänga och ha en tjejkväll bara hon och jag så här sitter vi nu och njuter av att vi båda är lediga i morrn, sweet. Det lutar åt att min gråtande plånbok ska få lida ännu mer i kväll då det ser ut som vi drar ner på ladiesnight på stan senare.



Ungefär såhär kommer vi att se ut i kväll. Som ni ser så har vi känt varandra sedan vi var små skitungar och faktiskt ännu längre tillbaka i tiden än detta foto är taget.




Kanske blir det juck i kväll på dansflooret?


Nu ska jag och min kära luta oss tillbaka och titta på en mycket, mycket, MYCKET rolig film som jag tyvärr inte kan dela med mig av då medverkande i denna inte skulle bli alltför glada, sorry kära medmänniskor!



Puss o kram, ses vi på stan?

Kim Alexandra

Min kära pappa

Nu har min pappa lämnat mig för dagen. Vi käkade riktigt gott thaimat från ahaanthai här i området bakom mig, 70 kr är väl billigt för thaimat eller?

Vi tog hem maten till mig och satt här o käkade. Pappa tog med sig min plansch (stavning?!) hit, har tänkt att hänga upp den på väggen på nått sätt, den är grymt snygg. Vi fick i alla fall en fixidé om att det skulle göras med en gång och åkte till Bauhaus och skulle fixa nån bra ram eller nått snyggt att hänga den i men dom hade inget. Åkte upp till Gränby för att snoka på Gallerix, icke där heller men hon tipsade oss om att hänga upp den och sedan hänga tyngder i den så att den blir lite mindre skrynklig, alltså då bara tillfälligt. Vi köpte ingenting då vi fortfarande inte kände oss helt nöjda. Jag ska höra med Kaisa som jobbar på flúgger färg om hon har nått tips eller kanske till och med nått att pressa den i så den blir rak, ska kollas upp i alla fall.

Jag borde ju egentligen lägga upp en bild på denna vackra skapelse men tror ni får hålla er lite tills den sitter på plats, när nu jag ska ha tid med detta är en bra fråga. Det visar sig helt enkelt.


Kvällen blir lugn hade jag tänkt. Lurade med pappa på ICA och råkade glömma mitt VISA kort hemma, bara råkade så nu har jag i alla fall lite mat i kylen, jag kanske helt enkelt bara ska sitta och äta hela kvällen, haha sjukt sugen på typ allt i hela världen just nu, thaimaten börjar lägga sig.


Måste tillägga att jag verkligen älskar min far, han är så go. Tror faktiskt inte det finns nått han inte skulle göra för min skull. Jämt när vi ses har han med sig massa roliga grejer och säger "Jag tänkte på dig när jag såg det här och tyckte att du behövde/förtjänar det". Idag hade han med sig stans största Biolage balsamflaska (1 liter), 1 tandkräm och carmex (läppgrejs), allt självklart inköpt i Amerika. Dessutom hade han köpt en datorväska till mig, söta du! Han är dessutom sjukt rolig att umgås med då han alltid drar massa dåliga skämt som tex utanför bauhaus när han sa att det är tjugonde knut idag och julgranen faktiskt ska ut men sedan rättade sig själv eftersom julgranen faktiskt stog ute, haha lite halvtorrt men han får allt sånt att låta så jäkla kul!

Har ingen ny bild på honom på datorna så ni får återigen njuta av denna bild på min far





Nu visar det sig att min vän dyker upp senare i kväll, skoj med sällskap. Undrar hur det blir när han åker, ensamt..


Hej hopp!
Kim Alexandra

mycket nu..

Ja, det är full fart för mig nu, skönt men stressigt.

I går blev det inte mycket till bloggande då jag direkt efter jobbet begav mig till friskis för en vackrare kropp, träningsvärk idag vill jag lova! Kom hem och städade upp lite här hemma sen fick jag finbesök och på den vägen var det.


Har jobbat och haft mig idag, 12-16, knappt värt att åka enda från Uppsala till Väsby men vad gör man inte för sitt jobb! Började med halva reapriset idag för sms-kunder, shit vad man får mycket för pengarna! Shoppade lite jag också men vi får väl se om jag hinner lägga upp några flådiga bilder lite senare.


Nu sitter jag här och väntar på min kära pappa som ska komma och hälsa på mig, det ska även bjudas på thaimat, mycket gott ska det bli! Har faktiskt inte ätit annat än nudlar och mackor de senaste 3 dagarna, nån banan också kanske men det känns inte bra, eller det beror på hur man ser det..?

Ojsan, nu ringer min far och är på g!


Mer uppdate senare.

Puss o kram
Kim Alexandra

open

Lite smått stressad för tillfället. Har precis slängt i mig lite frulle och varit nere i tvättstugan. Börjar inte förens 3 idag men åker ju alltid 1 timme innan så nu ska jag ner och slänga in tvätten i torktumlaren och sen slänga mig in i duschen.


Delar med mig av en riktigt schysst låt som ni säkert hört ett antal gånger men jag kan inte få nog.


 


Open your heart

Kim Alexandra

Grymt sa grisen

Eller? Är jag en gris då om jag säger att gårdagen var grymt bra?

Det tog ett bra tag innan självaste Ian Carey tog plats på scen, skulle tro att klockan var straxt efter 1. Då hade man redan stampat sönder fötterna och hört "hur fan orkar du, vad går du på och fan va du håller igång" ett antal gånger. Kalla mig dans och musikidiot men så är det, vem fan kan stå still till riktigt skön house musik? Jag och iina tjatar fortfarande om våran housekryssning som vi planerar i maj, hoppas verkligen att den blir av!

Kort och gott så var gårdagen väl godkänd, anledningen till att den inte får mycket väl godkänd är att det var alldeles för myckt folk. Runt 12 tiden så var det okej och man kunde dansa som en "normal människa" utan att trängas och svettas ihjäl, efter det var det faktiskt bara jobbigt att knuffas hit o dit. Vi tänkte att vi skulle gå ner på nedervåningen och få lite luft men inte var det bättre där. Undrar verkligen hur mycket folk det var där igår, skulle vara kul att veta!

För er som inte varit på platina, hyllan, svenssons, sauhallen eller vad man nu ska kalla det så är det alltså detta feta hus på ett antal våningar som fylldes till max med partypeoples.






Idag har jag i alla fall varit en duktig idiot och jobbat. Måste erkänna att det var tungt att gå upp i morse, inte för att jag var bakfull utan snarare för att jag fick alldeles för lite sömn då jag inte kom hem förens 4 i natt.


I kväll har jag varit hos Joakim (Joa ;p) och Anna. Frugan hade bakat värsta hallonpajen, med vit choklad i, det var en alldeles perfekt middag! Haha, mina matrutiner har gått åt helvete den senaste tiden, nu har jag inte heller råd att äta så det ska åkas till Ica Maxi och köpa nudlar i mängder.



Ät nudlar så lever du längre, eller inte vet jag?
Kim Alexandra

Kvällen

Testet gick ju alldeles utmärkt, tjoho första youtubeklippet, visst var det fint?


Dagen har varit galet seg, jobbade bara 5 timmar men kändes som 10. Kan förstå att folk håller i sina sista slanter i dessa tider men vafan, jag behöver nått att göra!


I kväll dras man med till Platina, är lite trög i kolan just nu men vi får väl hoppas att det styrs upp. Hade ju mer än gärna bara suttit på Gillet och tagit det hyffsat lugnt men dom öppnar tydligen inte förens nästnästa helg. Tanken på att skita i allt och bara sitta hemma har slagit mig mer än en gång men det faktum att det kommer vara en grym Dj där ikväll, Ian Carey får mig på andra tankar. Blir det i samma klass som när Hed Kandi gästade platina så blir det grymt, sjukt bra!


Kasst ljud på klippet, synd för er som inte får njuta av denna ljuva musik for real tonight!




Dags att slänga i mig lite mat och bege mig till systrarna!

Puss o kram ses på stan

Kim Alexandra

test

testing

 
Kim Alexandra

Imagine

Hade faktiskt inte tänkt att lägga upp det här inlägget men det är ju en av anledninarna till att jag bloggar, att öppna mig för er så här har ni mig o mina tankar en natt som denna.

"Imagine yourself, not feeling any pain, not feeling any suffering but feeling good, feeling free in your mind, imagine yourself , floating in the air with your arms out like an eagle and you are flying around, everywhere you see there are people and the people are smiling and everyone is having a good time."



Fick värsta mysiga bilderna när jag hörde den här låten, visserligen inte första gången utan snarare tjugonde. I bland tar man åt sig mer eller mindre av musik, idag är en sån dag. Lite för att det är fredag och det är förbannat ensamt att vara själv.

Fick en bild av en varm sommardag i någon park med alla goa människa man känner. En örn som flyger, eller nej, snarare svävar över, helt bekymmelselös. Jag kände lite som att jag skulle vara den örnen och känslan jag fick var att det inte fanns några bekymmer, man är ledig och har absolut ingenting man behöver fundera över, bara vara och låta dagen och tiden bli vad den blir. Det som händer det händer och alla är bara glada och positiva. Ingen stress, ingen press och att bara få vara den man är utan några som helst konstigheter.


Kanske lite halvnördigt men jag är lite sentimental just nu. Jag tänker i alla fall försöka lägga mig i sängen med den bilden framför mig och försöka sova nu, kanske lyckas jag.




Jag vill ha sommar, helst igår!

Hur många gånger har man inte sagt "Jag ska aldrig klaga på att sommaren" och gjort det i alla fall? Jag har i alla fall bestämt mig, den här sommaren ska jag inte klaga på, möjligen om det är skitväder hela sommaren men jag ska aldrig klaga på att det är för varmt osv. Den här sommaren har jag min första semester och jag ska bara ha det bra, jag ska ha det grymt bra!
Kim Alexandra

fäääärdig

som man sa rätt ofta när man var liten men då av andra orsaker...!

Har spelat klart nu, lite besviken faktiskt. Hade totalt glömt bort att sist jag spelade så hade jag alla tillägspaket, min föredetta var snäll o greja det till mig när jag fyllde år men nu är ju hela skiten på hans dator, eller var kanske, har mycket svårt att tro att det ligger kvar där o skräpar.. Synd, det var ju inte alls lika kul med bara basic-spelet.

Tiden flög iväg i alla fall, tyckte knappt jag hann fixa bruden, inte ens hann hon skaffa karl. Mina Simmar har en tendens att bi kära i samma kön, speciellt tjejerna. Hmm, hon lärde lixom bara känna tjejer sen hoppa dom i bubbelpoolen och hade skoj. Jag som ville att hon skulle få barn o grejer men jag orkade faktiskt inte vänta tills det dök upp nån snygg raggare utanför hennes dörr.





Har tänkt att sitta uppe o uggla ett tag till, kommer bli lite svårt att sova i natt skulle jag tro, lika bra att vara uppe tills ögonen svider och inte orkar hålla sig uppe längre..


"Party like a rockstar" lite åt mig i kväll också är ni goa!
Kim Alexandra

hm.

En dag som denna har inte varit speciellt händelserik. Åkte till jobbet som vanligt i morse och jobbade till 5.

Nu sitter jag här hemma all alone och så ska kvällen förbli. Det blir jag, the sims2, en öl och en halv ask paradis, kanske lika bra det. Lite nere idag som ni kanske märker men jag har varken lust eller ork att göra något åt saken just nu. I morrn är en ny dag med ny händelser och jag ser fram emot den. Kanske blir det en snabb visit på Gillet i morrn, man kan ju alltid hoppas i alla fall.





Längesen jag spelade sims och det ska verkligen bli ett nöje, om det funkar det vill säga. Helt sjukt vad tiden springer iväg när man sitter och spelar men vafan, jag har inte bråttom nånstans..

Får hoppas på en lite mer detaljerad och roligare update i morrn!

Puss o kram
Kim Alexandra

en helt vanlig onsdag

Sådärja, planerna gick precis som planerat och det var sjukt kul igår! En vanlig onsdag som igår så kom kexen och min vän hit för trevligt sällskap och alkoholintag.


 

iina kom på den förträffliga idén att hänga en av mina julgranskulor i örhänget, ganska hett faktiskt efter som det är diskobollar.

Grek skjutsade upp oss till Årsta där ännu mer förfest väntade med massa pöjkar och champange, finfint!











Klockan var långt innan 21 när dessa bilder togs, smutt som fan. Man blir lite knäpp när man är på lyset och inser att klockan bara är barnet men nångång ska det väl vara så också.


Nu till det stekigaste, som visserligen händer mig ganska ofta eftersom jag är en kändis och dessutom förbannat snygg. Tre limousiner kom upp och hämtade oss för att eskortera oss till People, lite pinsamt men jävligt stekigt! Väl på plats var kön enorm och Bingo stog och välkomnade oss, hoho skakade hand med Bingo. Även det lite pinsamt att man tycker det är lite halvballt men vafan den handen har rört Hugh Heffners och en massa andra kända händer, man är ju lite av en tönt.





Väl inne på folket var vi först eftersom dom hade väntat med insläppet tills vi kom. Buffén var dukad och det var dags för fyllekäk kl 21, helt okej! Lite kul att jag frågade Bingo vad det var för käk och hans svarade "Ingen aning, dom vill inte att man ska se så det är därför det är så mörkt", sant. Maten var väl inte av världsklass men med alkohol i kroppen går det mesta ner.





Tackar de okända pojkarna och mina älskade vänner för igår och avslutar här!

Kim Alexandra

mm

I kväll ska det tydligen stekas. Tänker spara det smaskiga tills i morrn eftersom det känns som  att saker och ting är lite oklara. Det jag vet är att jag ska hämta upp brudarna vid 5, att min vän kommer hit ungefär samtidigt och att alkoholintaget börjar ovanligt tidigt en dag som denna. Vi ska förkröka lite här sen bege oss till några pojkar och sedan eskorteras därifrån i ett schteeekigt fordon.

Väl på plats blir det buffé och ytterligare alkoholintag, får väl se vart denna kväll slutar, förhoppningsvis hemma hos mig med min vän utan blod, svett och tårar. På tal om svett så ska jag försöka mig på mina osköna skor igen, känns som att det inte blir så mycket svett för min del då mina fötter kommer strejka där omkring 12-slaget skulle jag tro. Det jag ville komma fram till var att jag förmodligen inte kommer skaka min söta rumpa lika mycket som det brukar bli, men man ska aldrig säga aldrig!

Nu ska jag laga mig lite mat, känns som att jag alltid bloggar hungrig när jag tänker efter, ska alltid laga mat! Skulle tro att det blir nånting i stil med makaroner och köttbullar.



Hoppas att ni tittar in åter i morgon då jag förhoppningsvis kommer ha mycket knasigt att berätta.


Stay sharp and alert, stoppa inte köttbullar i näsan!


Kim Alexandra

prylen

Var inne och kollade på katshing angående min telefon, bara lite allmänt sådär, längtar lite måste jag erkänna!  Det står att den ska vara leveransklar den 22/1, hoppas verkligen att den är det. Har köplats 8 på den så borde ju få första leveransen av den, färre än 8 kan du ju faktiskt inte få in på lager! Såg dessutom att den höjts i pris med 300 kr, något som inte kommer drabba mig.



Min skönhet är dock som ni kanske vet rosa


Kollade runt lite om den fanns i butik någonstanns också men det verkar som den är sjukt poppis, slut. Finns inte på lager heller någonstans så det var kanske tur att jag beställde den när jag gjorde det! Skönt också att  jag fick den för ett lägre pris än de som kommer från de okända B-hemsidorna, känner till och har beställt från Katshing förut, har funkat skitbra.


Har lite halvhöga förväntningar på den men tror nog att den kan leverera lite, är ju inte stans mobilfreak så tror nog att det blir bra. Den ska uppenbarligen ha bra kamera och bloggfunktion, hoppas också att den har hyffsat bra batteritid och fungerar i allmänhet, då är jag nöjd.

Vad tycker ni, borde jag kanske gå och lägga mig istället för att svamla om min telefon? Låter som en bra idé!


Hittade också en bild från Disney on ice i helgen, notera att vi har likanda tröjor!




Godnatt mina vänner, i morgon ska jag göra nått jag aldrig gjort förut :O

Kim Alexandra

bilder

Gud så skoj! Skulle fota min "om-möblering" i köket och hittade bilder ifrån helgen. Tanken var att det skulle fotas mer än såhär men batterierna dog och självklart hade man inte backup med sig. Tack för en fin helg mina vänner!

Tittade dessutom på filmen som jag filmade i lördags. Jag var tydligen så packad så jag glömde stänga av den så den stog på i över 1 timme och spelade in vårat babbel. Det roligaste av allt är att jag även lyckats få med när jag pratar i sömnen. Pratar lite sex o sånt skoj med min vän då det plötsligt blir tyst i några sekunder sedan säger jag "tåget kommer alltid fram" eller nått i den stilen, haha han blev lite förvirrad..! 
















Nu till bilden jag egentligen skulle lägga upp




Synd bara att jag inte tog någon förbild, lätt att vara efterklok. Det var alltså en lucka med massa mat i där innan. Inspirerades av Wadberg som jag var och lånade dammsugaren av för ett tag sen, min granne alltså.



I morrn blir det tydligen stek helt plötsligt, mer info om det senare!
Kim Alexandra

Så kan det gå

Träffade upp en vän tidigare idag och fick mig många goa skratt! Måste citera ett sms hon fått av randomguy hon släpade hem i fredags, kan ju tillägga att han varken kunde Svenska eller Engelska och förmodligen fått hjälp av en kompis att skriva detta sms: "Hej hor mor du jag tenkar ba dig jag tekrom dig kan larra me brata svenska snilla tack jag vinta :)". Kort och gott, jag dog av garv! Obeservera också att det var första gången dom sågs..


På vägen hem går det smidigt och flyter på, helt plötsligt kör alla i 80 och ligger och segar i båda filerna, inte okej att ligga i vänsterfilen i 80. Förstår ganska snabbt att det rör sig om farbror blå lite längre fram. Jag har inte riktigt fattat det där med att sega bara för att snuten ligger framför, dumt att köra i den hastigheten som gäller? Jaja, nog om det.


Sitter här med kexet Kiira just nu och pratar lite om livet och morgondagen. I morrn blir det uppenbarligen kalas på folket. Bingo kommer dit och det ska tydligen bli bra med drag, haha det där med bingo känns ju lite överskattad men.. Det är i alla fall sjukt många som ska dit och jag är ledig, kan inte bli så mycket bättre!



Haha, snyggaste bilden jag hittade!


Dags att vara en lite socialare människa!



Tack hej
Kim Alexandra

den där tonfisken...

Jag är sådär halvnöjd just nu.

Skulle fixa lite spagetti och tonfisksås, haha vad äckligt det låter men det är faktiskt gott. Hackar min lök, skär (har inget rivjärn) morötterna, häller i tomatsåsen, tonfisken och kryddar som aldrig förr. Tonfisk ser aldrig gott ut men det här var nog det värsta jag sett. KÖP ALDRIG TONFISK FRÅN ELDORADO! Min fattiga plånbok skrek av skräck när vi gick in på ICA så jag lovade den att vi tillsammans skulle hitta det billigaste av det billigaste men jag får nog se upp med vad jag går med på i framtiden! Min matlust trappades ner ganska rejält när jag öppnat denna hemska geggburk.

Hade en tanke på att på riktigt skita i maten och slänga den men tog mod till mig och smakade, hmm. Håller fast vid, KÖP ALDRIG TONFISK FRÅN ELDORADO men det slank faktiskt ner. Kanske var det för att jag käkade kl 1 sist. Jag bara längtar efter att få äta samma skit i matlåda i morrn, mmmm.





Inte ser den snäll ut heller...


Ja, det blev som jag sa. Jag är en grymt seg person och lite extra idag, har precis ätit, att laga mat straxt blev som vanligt över 1 1/2 timme senare. Har inte heller duschat, lite tröttsamt, "snart" så.

Saknar min vän....
Kim Alexandra

ungefär som en kokt spagetti..

... känner jag mig just nu, helt färdig. Ska försöka ställa mig framför spisen och tillaga lite mat alldeles straxt, segt.

Min kropp är inte van vid dessa påfrestningarna som den utsatts för igår och idag, träning på hög nivå. Har satt min fot för första gången på Friskis idag, känns bra att man har kommit igång, i alla fall är påväg! Träningsvärken är kanske inget jag ser fram emot men försökt stretcha i alla fall lite, det är ju så tråkigt så man dör. Blir nog nått skojigt pass på onsdag med skulle jag tro.

I kväll blir det totallugnt, lite go mat framför TV och en toklång dusch hade jag tänkt mig, sen är det säkert dags att natta. Är inte direkt den snabbaste på att komma igång med saker och ting..

I morrn blir det jobb som vanligt, riktigt skönt att man fick heldagspasset på en röd dag, pengar, japp! Trevligt att få betalt för 13  timmar, japp. Kiira skulle visst titta förbi en sväng också, hennes syrra skulle visst ha manligt sällskap.



Behövde lite humor i mitt trötta huvud helt enkelt....




tack, hej!
Kim Alexandra

nya vyer

Är lite otaggad på att skriva så jag gör långa historier korta idag.


Disney on ice var bra, inte sådär kalasbra men okej. Dom kan ju i alla fall åka skridskor, tänk om man var sådär vig, vad mycket skoj man skulle kunna ha för sig då!


Helgen har varit bra, sådär lagom helt enkelt. Har skaffat mig lite nya härliga vänner. Blev som sagt film med dom i fredags och partaj igår, här får ni ett smakprov:




Kul med nya bekantskaper och faces. Precis den sorten jag behöver nu också, alltså den som i stort sett skiter i vad andra tycker och bara kör.

Det blev lite förfest hos Kaisa och Kiira och sedan utgång. När vi stog i kön till BJ så kommer en vakt med kaffe, det var riktigt välbehövligt i kylan. Är förresten 14 minusgrader ute nu, inte okej! Hade faktiskt kul igår, riktigt kul. Jag brukar inte gilla BJ men.. Det blev lite efterrefräng hos mig också. Tyckte lite synd om min vän som tagit mina nyklar och gått hem innan utgången, hade glömt leg. Där kom vi instormandes kl 4 och började kalasa på nytt, han var hyffsat nöjd.

Idag har det endast degats, skönt och hög mysfaktor. Väntar här nu med min vän på att hans vänner ska hämta oss, det ska ätas en massa mat, vad det blir det visar sig. Vet i alla fall att jag är förbannat hungrig, inte konstigt med mitt enorma matintag idag, 1 macka.


Tack och hej leverpastej, korv och lite bacon.

Kim Alexandra

ice ice baby

Sådär, nu har svedan lagt sig och man börjar bli vit igen. Känns inte som att jag har något mellanläge men det är förhoppningsvis bara nått jag fått för mig..!

Min vän och hans vän har precis gått härifrån. Hade missuppfattat läget lite igår och fick besök av 4 mysiga boys istället för 2, kalas! Tanken var att vi skulle kolla på film men det kom nått emellan, nått som verkligen inte intresserar mig, UFC och ultimate fighting, hmm.

Jaja, min vän och hans spiderpig sov i alla fall kvar, skulle tro att vi somnade någon gång runt 4. Skönt faktiskt att vakna upp nykter på min lediga dag, kalas. I kväll däremot hoppas jag att grabbarna sovit ruset av sig och är redo för lite fest med the best.

Nu ska jag snart bege mig till tåget, det blev Disney on ice. Ellen ringde i morse och meddelade att hon kände sig bättre och är redo för lite mys med faster. Ha, va gammal jag lät när jag sa faster, men jag blev ju faktsikt det när jag var 12.




Älska Nemo



Puss o kram

Kim Alexandra

Hej

-Hej jag heter Kim och ser ut som en soltorkad tomat!

Märks att det var nån vecka sen jag solade, fy fan vad jag ser ut!





Sökte på solsveda på google och fick upp denna stackare! Vilken tröst att det inte är riktigt så illa!


Tjejerna på jobbet beskrev mig som; sommarfräsch, har du varit utomlands sen i onsdags?! och du bör nog vara lite försiktigare. Haha, känns bra, känns bra..! Kan ju inte klaga på att jag inte fick färg i alla fall, de e ju bra!
Nu kan jag och min vän kanske blanda våra färger, han får lite rött av mig och jag lite oranget av honom, haha. Undrar vad han säger om det?

På tal om min vän så kommer han snart hit med en vän eller två, uppfattade inte riktigt hur många dom var. Det blir filmkväll, dom var inte så pigga på partaj vilket jag förstår när man legat i ett par dagar..

Jag däremot är taggad som vanligt men känns som att jag gärna offrar min fredag, mysigt ska det bli i alla fall med lite sällskap!


In i duschen med mig nu och smörja in min arma kropp!


Sup och svälj, trevlig helg!
Kim Alexandra

slående likhet?

Hemma nu. Kiira messade i sista sekund och meddelade att det inte skulle bli träning idag, tråkigt! Men men, tog mig ner och avslutade mitt medlemsskap på SATS iaf och la mig i kärringgrillen en stund.


Kom på att jag glömt berätta en ganska rolig sak. I onsdags när jag, Jennika och iina kommer hem så slänger sin iina över mitt bord och säger "Kim, vem är denna hunk, shit värsta hunken"! Hon syftade då på ett foto jag har i mitt glasbord.
Haha, förklarar för henne att denna hunk är min far när han var 20 år. Han modellade som bekant en hel del på den tiden och jag måste erkänna att han var fan en hunk! Iina fotar som en tok och säger sen lite försiktigt "Säg inte det här till din pappa bara", haha!

Tog lite foton på mig själv idag, för att jämföra våra otroligt lika snygga ansikten. Haha, jag skulle nog säga att likheten inte är speciellt stor men.. Vad säger ni?



Far och dotter i samma ålder!




Sitter just nu och väntar på att brudarna ska komma, ska skjutsa hem dom på väg från jobbet.



Måste verkligen rekomendera en kanonskiva, Hed kandi the mix summer 2008. grym! Finns en nyare men inte alls samma klass på den.


I want you behind my bedroom doors, ready or not were about to speed up! (inte för att jag har några "bedroom doors" men..)

Kim Alexandra

sats vs. friskis

Värst vad tidigt jag gick upp idag då, börjar inte jobba förens kl 3!

Nu ska jag ner och sola lite. Ska svänga in på SATS och säga upp mitt kort, ska fixa på friskis istället. Både Kiira och Kaisa tränar på friskis och dessutom är det billigare så friskis it is! Funkar allt som tänkt så ska jag börja träna där redan idag, hoppas bara inte det är någon uppsägningstid eller nått på SATS, bindningstiden är i alla fall slut!



Tror faktiskt inte att det är sådär jätte stor skillnad på anläggningarna men vi får väl se..!

Nu ska jag slänga i mig en kopp kaffe och på med lite kläder, dags att bege sig sen.



puss o kram
Kim Alexandra

Tjohoooo

Loggade in på mitt sparkonto och guess what?! Jo, min ränta hade kommit in, 2500 kr, tackar för den!!

Har funderat på en ny lur den senaste tiden och nu när jag fick pengarna så tänkte jag helt enkelt att det är klart jag ska unna mig en ny telefon! Haha, det där med att unna sig saker är en bra ursäkt för att spendera pengar!
Det blev i alla fall en ny telefon!


Här ovan har ni skönheten! Efter många timmars letande hit och dit mellan olika omdömen och betyg så blev det den här, en Samsung F480 Touchwiz. Det är svårt att veta vad man ska välja för telefon i dessa dagar, alla funktioner gör en galen. När man sitter och tittar mellan olika betyg osv så är det omöjligt att hitta någon som alla (eller nästintill) skriver bra om, alltid någon som har något negativt att säga. Tror i alla fall jag har gjort ett bra val, verkar som en bra telefon rakt igenom. Har 5 mpx kamera så det är ju hyffsat i alla fall, bilderna man tar i dagsljus ska tydligen vara kanon. Dessutom så har den också en bloggfunktion som gör att man enkelt kan lägga upp bilder osv från den. Som sagt, tror jag har gjort ett bra val. Beställde från katshing.com, en sida jag verkligen kan rekomendera då jag beställt därifrån förut. Vet inte hur det är på andra sidor men det ingår 2 års garanti på telefonen.

Nu har jag verkligen ingenting mer jag behöver, i större och dyrare format alltså. Känner mig lite smått bortskämd som sitter här i en nyrenoverad lägenhet med endast nya möbler och elektronikprylar, skön känsla, haha. Nu är det bara lönekontot som gärna får växa en tusenlapp eller två..



Fick en mycket tråkig nyhet i kväll också. Som bekant så ska jag och Ellen (brorsdotter) på Disney on ice på lördag. Nu har hon fått kräksjukan, blääää. Stackars lilla tjejen! Hoppas verkligen inte att det hindrar oss från att åka. Man ska hålla sig borta från andra i 48 timmar och det är ungefär (lite mindre) om så många timmar vi ska dit :(, hoppas verkligen att det går, vore väldigt tråkigt om det inte blir av!


I morrn kommer förhoppningsvis min vän hem, ska bli kul och träffa honom igen! Han lär vara skapligt sliten som supit i stort sett dygnet runt sen i söndags..






Inget svar från tjejen jag mailade angående bloggdesign, tråkigt!


Godnatt, sov sött!
Kim Alexandra

It´s 2009 babe!

Japp då var det nytt år och nya friska tag!

Uppdatering blev det inte mycket av igår men jag hann helt enkelt inte och mina vänner gick faktiskt före bloggen..

Hämtade upp hönsen i Märsta, hem fortare än fortast. Drog på lite skön musik och slängde ner det som behövdes i min nya fina converse väska och sen taxi till systrarna.

Vi hade det jätte mysigt igår. Blev bruschetta till förrätt, lax till varmrätt och sedan var det tänkt att vi skulle äta massa god frukt till efterrätt men det blev helt enkelt inte av. Efterrätten slank ner idag i stället! Vi begav oss till Anton runt halv 11 där det var en massa trevliga prickar.



Syskonkärlek


Jag trodde jag var nykter och gjorde det vanliga felet som man fanimej aldrig lär sig av. Tänkte "hm, konstigt, jag dricker och dricker men blir inte full?!". Det är den dummaste tanken man kan tänka, klart som fan man blir packad om man dricker! Häller i mig hela min champangeflaska där runt 12 tiden. Runt 2 tiden gick jag ut och runt hörnet på huset och la några pizzor, små och nästintill innehållslösa men dock, dom behövdes! Gick in och tackade folket för i kväll och vinglade sedan hemmåt. Inte okej att gå hem kl 2 på nyårsafton! La mig i sängen och fick en riktig flashback från den gamla goda fjortistiden då man la sig i sängen och inte visste hur eller vad man skulle göra för att somna, dvs för full för att somna. La en pizza eller 2 till och somnade förmodligen sen efter det.. Dom andra brudarna höll som vanligt igång till tidig morgon och kom hem halv 9..! Dom hade tydligen varit hos min granne som bor en våning över, kan lova att då tvärsov jag, kärringstil på mig!


Solstrålen

Idag mötte jag i alla fall upp brudarna för ett kebab på stan, hade väl tänkt att något lite godare och nyttigare skulle slinka ner men det var ju stängt överallt, till och med pressbyrån hade stängt! Efter det drog vi till systrarna och mös lite, hämtade upp min dator och begav mig hemmåt igen.

Tog bussen hem idag. Nej, det var inte av lathet utan det är så jäkla kallt ute, -11 grader är det här nu! Då är det fan värt 20 spänn att sitta på en buss i 3 minuter, haha!



Nu ska det zappas mellan parlamentet 10 år och Victoria sectret show, trevligt ska det bli! Man måste ju få lite motivation att börja träna igen. Det kan jag lova att man får av att titta på skönheterna i Victoria secret show, grymma tjejer!





Japp, där hade ni nyårslöftet 2009 ;p!


Puss o kram

Kim Alexandra